hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóSwinger Buli és Utazás

itt vagy: Eropolis > Türelmi zóna > Blog > sexgabor > 10

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


sexgabor blogja


SEX-696 Buli információk-élmények-beszámolók
Minden héten SEX-i swinger buli információk,magán szervezésbe vagy hivatalos klubokba,vélemények élmények,beszámolók 

« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Swinger Buli és Utazás
#10 (2014-03-17 20:14:50)

Sziasztok !
SWINGER BULI ERDŐKERTES ! 
Erdőkertesen / Gödöllő mellett / Április 12.-én szombaton 16.00.-kor nagyszabású Swinger Bulit tartunk egy 17 hektáros magán területen olyan, mint a Dallasban !! Zárt parkoló, exkluzív környezet és szállás. Finom meleg ételek (mesterszakács készíti ), családias hangulat, zene, tánc és sok, sok SEX !!!! Saját fogyasztásra az italt hozni kell. Várunk hölgyeket, párokat, urakat! Hozzájárulás: Hölgyeknek ingyenes, Pároknak és szóló uraknak 6.000.-ft Részvétel csak előzetes bejelentkezés alapján !
 Jelentkezni lehet + 36 30 922 5275  vagy + 36 30 2 808555
Várunk bennetek!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SWINGER BULI BÉKÉS


Békés városában / Békéscsaba mellett 10 km / fergeteges SWINGER BULIT tartunk egy magán villába 2014.03.29.-én szombaton 16.-órától 
Várunk minden csoporttagot, párját és baráti társaságát, akik szeretnének egy felejthetetlen estét a mi kis csapatunkkal eltölteni!

Jelentkezni Gézánál Tel: + 36 70 4326026 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szlovénia Bovec Soca folyó Swinger hétvége 
Május 30.-án péntektől – Június 1.-ig vasárnap
Utazás: Egyénileg, kocsival együtt mennénk.
Jelentkezni 10.000,-ft/fő előleg befizetéssel + 36 30 2 808555
Részvételi díj 25.000.-ft/ fő              Szállás panzióba 4 személyes 15 EUR/ fő / éjszaka

A normál kétnapos rafting hétvége során két alkalommal van lehetőségetek közelebbi kapcsolatba kerülni a kristálykék Socával - első nap a folyó egy szelídebb, következő nap egy nehezebb szakaszával ismerkedhettek meg. Ehhez 2-3 üléses vadvízi kenut vagy 8 személyes rafting hajót és teljes felszerelést biztosítunk - nektek csak fürdőruhát kell hoznotok, a neoprén kezeslábast, kabátot, cipőt, a mentőmellényt és sisakot mi adjuk, és persze fejenként egy evezőt, a teljes siker érdekében!
Egy-egy evezés időtartama kb. 4-5 óra, beleértve a kiegészítő tevékenységeket is, úgymint öltözködés, hajó-fújás, oktatás, vízre szállás, majd kétórányi evezés után a vizes ruhákból való kihámozódás, szárítkozás és pihegés. Este egy jó hangulatú vacsorával látunk vendégül Benneteket.

Üdv: Sex Gábor

1 hozzászólás |

Hozzászólásokhirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.