hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóOlvass mielőtt írsz...

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > zsoffi

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

zsoffi

Erotikaváros tagjává vált: 2017. július 9.,
utoljára belépett: 2020. október 30. 06:07,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Olvass mielőtt írsz...

Szia, zsoffi
vagyok, 29 éves vékony hölgy, lakhelyem Magyarország, Budapest, IX. kerület.Eropolis BDSM negyedébe költöztem be.

Urakat keresek.

Adataim:

  • Saját bejáratom: zsoffi.eropolis.hu
  • Saját fórumtémám van, melynek címe: BDSM a mindennapokban!
  • 152 cm magas vagyok
  • súlyom 43 kg
  • hosszú változó hajam van.
  • barna a szemem.
Szia, kedves adatlapomra látogató! 

Kezdem azzal, hogy aki chaten súgva köszön, annak nincs válasz! Sajnálom! Ezt vedd figyelembe! 

Röviden összefoglalok néhány információt magamról, így kapsz egy „gyorsfotót” rólam, ami alapján el tudod dönteni, írsz e nekem, avagy sem, és ha írsz, azt milyen stílusban és milyen céllal teszed. 

Kezdem azzal, hogy már hosszú ideje az oldalon vagyok, sokkal hosszabb ideje, mint azt az utolsó belépési dátumom mutatja, ezért már rég nem vagyok naiv kislány. 
Ez egy erotikus, közösségi portál, és természetesen én sem véletlen vagyok itt, mint ahogyan mások sem, így te sem véletlen regisztráltál az oldalra. 

Ettől független, nem keresek alkalmi szexpartnert, sem társat. :)

Viszont kedvelem a nyitott, udvarias, intellektuális, határozott, született dominanciával rendelkező igazi férfiak társaságát, a velük való értelmes kommunikációt, a finom eleganciával átszőtt erotikus tartalmú, gondolatokat ébresztő, tartalmas beszélgetéseket. 
Azokat a beszélgetéseket, amik nyomot hagynak az emberben, amik lenyűgöznek, mert egy igazi férfi a személyiségével hengerli le a nőt, nem a farka méretével. 

Sub lány vagyok! :)

Ezt persze könnyű így leírni, viszont ennél sokkal bonyolultabb a képlet! 

Talán mert túl határozott véleményem van a világról és a benne élő emberekről. Szeretem, ha úgy alakulnak a dolgok, ahogyan én azt megálmodtam, elképzeltem. Az akaratomat szeretem érvényesíteni is, és ezért a végső határokig is képes vagyok tenni, elmenni. 
Ezek ugye nem azok a tipikus Sub tulajdonságok! 
A férfinak nagyon magas lécet kell megugrania, hogy felnézzek rá, hogy az Uramnak tekintsem. 

Ehhez magas IQ és EQ tartományokban mozgó, művelt, született Dominanciával rendelkező Úrnak kell lenned. 
Ha a lécet megugrottad, és mindenféle izzadságszag nélkül, talpra érkezel, a lelkem már megnyerted.

Sok komoly dolog után néhány szóban arról milyen lennék én, úgy általában! 

Akaratos vagyok. Sokszor mindenen és kiszámíthatatlanul hisztiző, igazi picsa. Sírva nevető, nevetve síró . Esőben sétáló, pocsolyában mezítláb ugráló, záporban egy szál pólóban éneklő kis dinka. Megközelíthetetlen hölgy, vagy huncutul kacérkodó liba. Erős és határozott, törékeny és esendő. Magamba forduló, könyvekbe temetkező, vagy minden őrültségre kapható, koncerten tomboló energiabomba. Durcás kislány vagy megfontolt érett nő. Bújós kiscica. Karmoló vadmacska. Néha hideg és elutasító, máskor kéjre vágyó szuka, igazi perverz ribanc. Menthetetlenül romantikus álmodozó, de a világtól nem elrugaszkodott, az élet által sokat szenvedett, még többet bántott és megalázott, ezért lelkiekben edzett és reális életszemléletű nő. 

Ja, és picike vagyok.  :pirul: 

Viccesen azt szoktam mondani, hogy ugye a jóból mindig keveset adnak, ezért vagyok én ilyen pici.

Amúgy pedig szeretem a természetet, az állatokat, a könyveket, a horror filmeket, a rockzenét, és szívügyemnek tekintem a BDSM megértetését és elfogadtatását a világgal, valamint ezt az oldalt is, ahol most ezeket a sorokat olvasod.

Köszönöm szépen ha eddig velem maradtál, kíváncsi voltál rám, és időt fordítottál az olvasásra. :)

Továbbá kijelentem, hogy a moderációs tevékenységemhez szorosan kapcsolódó megnyilvánulásokon kívül mindazon véleményeim, amelyeket Eropolisban a blogokban/fórumokban valamint az oldal egyéb nyilvános és privát felületein megosztok, teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözik és semmilyen tekintetben nem köthetők az Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz!
*Ha mint bíróhoz fordulsz hozzám segítségkérés céljából, kérlek vedd figyelembe a következőket:
- nagyon sürgős esetben (fotóval és egyéb érzékeny személyes adatokkal való nyilvános visszaélés, egyéb hatályos magyar jogszabályok megsértésének súlyos esetei) kérlek ne nekem, hanem közvetlenül az info @ eropolis.hu címre írj.
- ha nem kapsz tőlem választ 24 órán belül, valószínűleg távol vagyok, ekkor kérlek fordulj negyeded egy másik, lehetőleg éppen online bírójához vagy egy piros moderátorhoz a problémáddal, hogy minél hamarabb orvosolni tudjuk azt.*
*
Technikai kérdésekben nem tudok felvilágosítást adni, ilyen esetben kizárólag a Hibabejelentőbe írj, ahol igyekeznek minden részletesen leírt hibajelenséget orvosolni. Ha nem így teszel, ne számíts válaszra, a "Nem tudok csetelni", "Nem tudok belépni", Nem működik" és hasonló hibajelentésekkel a fejlesztők nem tudnak mit kezdeni. Ha nem kapsz választ, az akkor is előfordulhat, ha többen jelezték ugyanazt a problémát és már dolgoznak a hiba elhárításán.*


Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.