Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Milyen egy jó szexpartner?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

pandora


Milyen egy jó szexpartner?
Sokan írják a bemutatkozásukban hogy szexpartnert keresnek. Sokszor és sokan hivatkoznak arra hogy ez egy szexpartner kereső oldal. Nekem erről mindig a teniszpartner, kártyapartner ugrik be. :)
Vagyis hogy a partner mindössze segítő egy tevékenységben, amit nem egyedül akar csinálni valaki. Pedig a szex azért egy kicsit más...

A kérdéseim, amivel kapcsolatban érdekelnének a vélemények:

Mi a különbség a szexpartner és a barát/barátnő, vagy a szerető között?
Ki mit ért "jó szexpartner" alatt? Egy dögös ágycsatát? Testi-lelki barátot? Havert? Szerelmet? Pusztán egy tevékenységhez segítőt? A szexpartner egyvalakit jelent, párhuzamosan többet, vagy folyamatosan újabbat és újabbat? 

Hogyan képzelitek el a számotokra ideális szexpartnert? Milyen lenne az, aki után azt mondjátok, hű...megtaláltam amit/akit kerestem?


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
aleksandros#8322022-01-14 09:04:25
Válasz a(z) 829. üzenetre:

Nekem szerencsém volt talán. :napersze: 
Az összes szeretőmmel (nem sok volt) frenetikus élménnyé sikerült változtatni az első ágyba bújást. Mindegyik bevésődött. Szép emlék.
(szerintem ők is ezt mondanák)
De ebbe valószínűleg fontos tényező volt az, hogy éretten, kellő tapasztalattal és sok-sok beszélgetést, komoly ráhangolódást követően jutottunk el a szexig.
(A "felesleges körök".)

[ugrás az előzményre]
eventuality#8312021-11-05 21:34:34
Új vagyok az oldalon, de ez a téma annyira foglalkoztat már régóta engem is, hogy gondoltam leírom a véleményem. Főleg azért, mert voltam már mindhárom szerepben.
Szóval az egyik előttem hozzászóló a barátra/barátnőre azt írta, hogy kompromisszumokon alapuló kapcsolat, aminek van közös jövőképe, stb. Szerintem meg ez az a kapcsolati forma a mai világban, amit érzelmeken alapul. Persze igaz a többi is rá, de ha nem alakulnak ki érzelmek -vagy csak sekélyesek-, akkor lesz belőle szerető státusz: jó együtt, de a fő összetartó erő a szex. A "járás" barát-barátnő között egy "előszoba", amiből vissza lehet lépni könnyen, ha nem alakul ki a pár tagjai között a kellő együttműködés, mélyebb érzelmek, vagy egyéb olyan összekötő erők, ami az összebútorozáshoz(esetleg házassághoz), a tartós együttkléthez szükségesek -ami a kapcsolatnak már egy magasabb szintje és a szex és az érzelmek mellett már nagyon sok tényező játszik benne, hogy aztán sikeres lesz-e vagy sem.
A szerető -bár szép szó és valószínű régről ered-, manapság csak könnyed szeretetet ad. Mély érzelmek nélküli, de azért valami csak kialakul a felek között. Jól érzik egymással magukat, de a könnyed szórakozásnál és forró ágycsatáknál több nem lesz belőle... és azt is érdemes megjegyezni, hogy sokszor az egyik fél sérül benne, mert többet remél, mint amit kap.
A szexpartnerség pedig? Szinte csak a testi vágyak megéléséről szól... Persze, jól érzed magad a másikkal, de csak mint egy haver, vagy egy szimpatikus egyén, akivel egy-két dologban nagykn egy húron lehet pendülni. Lehet, hogy a szükség hozza(pl. otthon nem kapod meg, amire vágysz, vagy időd nincs komolyabb kapcsolatot kialakítani), lehet, hogy az ösztönök kölcsönös kiélése. A lényege akkor is az, hogy a szexxen kívül nem tartja össze semmi ezt a kapcsolati formát. 
A szép a fentiekben az, hogy ha jól kezeli az ember, ha őszintén(!) meg van beszélve a szituáció, akkor mindhárom lehet működőképes és megvan a helyük a mai világban! 
lupi90#8302021-10-24 17:51:24
Jo a kérdés. Nagyon szocihopata megfogalmazásban axt mondanám (amit egyebkent egy szocihopatától hallottam) a szexpartner nem más mint a szükséglet kihasználásához eszköz. - Na de, valójában a szexpartner több mint egy eszköz, igazából ez mindenkinek szubjektív kell, hogy legyen. Volt olyan szpartnerem akivel 2 percet alig beszéltem, meg volt a menete: lakásban ruha le és go ágy. Végülis ez se rossz. Viszont én szeretem a beszélgetéstől indítani. A beszélgetés pedig személyesen történik. Ilyen eseteknel pedig több órás beszélgetést követően kezdődik a sex.... Szerintem ez mindenkinél máshogy alakul és mást jelent. 
nincs kép
vagyaim-keresd#8292021-10-22 09:33:46
Szerintem ahhoz hogy ezt tudjuk mondani, érezni több alkalom kell, összeszokás egymás megismerése (szexuális vágya), nem csak testi kapcsolatban. Többször kell találkozni, beszélgetni ki mit szeret, hogyan szereti csinálni. Szóval össze kell kovácsolódni.
Amennyiben nem csak skalpgyűjtő az illető, mert akkor csak numerában gondolkodik.
pandora#8282021-10-19 19:10:09
Válasz a(z) 827. üzenetre:
Kicsit pontosítanék, mert ez alapján talán úgy tűnhet, hogy a csoportom valami tömegszex csoport :D pedig nem. :D

A csoportom a naturistákat, és a naturista szaunázás szerelmeseit igyekszik közösséggé formálni. Fontos, hogy a két dolgot (naturizmus és szex) ne keverjük össze. ;)

A tagok valóban némileg hallgatagok itt a közösben, de azt örömmel mesélem el, hogy a csatlakozottak közül nagyon sokakat ismerek már személyesen is, és jártunk már együtt (akár többen is együtt) valahol naturista rendezvényen. 

Remélem, még többen lépnek majd elő a passzív megfigyelő szerepéből a napfényre (és a szaunába). :) Annál is inkább, mert itt a szezonja, amikor már jólesik a meleg, és még annál is jobban esik, hogy meztelenül és természetesen élvezzük nem csak a szaunázást, hanem utána a kellemes lazítást a wellness medencékben vagy jakuzzikban is.

És igazad van, nem csak kellemes dolog, hanem szexi is. A határtalan szabadság érzése. <3 

[ugrás az előzményre]
supi#8272021-10-19 09:31:16
Most van lehetőségem írni hosszú hónapok óta. Ahogy látom igen népes tag létszám lett a csoportban. Pandora vonzereje és xeszi kisugárzásának köszönhetően. Több csoport tagja vagyok de ki jelenthetem hogy az eropolis legnépesebb csoportja a Pandora csoport hajrá. Ami zavar hogy hozzá szólásokban a tagok már kevésbé aktívak. Pedig annyi minden van ami szex és vonzalom
antares#8262021-09-02 12:42:56
Válasz a(z) 825. üzenetre:
Köszönöm.
Igen, valóban. Az 'ismerős' pedig kompromittáló lehet, hiszen abban pedig van egy lealacsonyító érzet. A haver sem a legmegfelelőbb.
Szerintem a 'jóbarát' szó a legalkalmasabb erre, de tény, hogy az angoloknál pl. sokkal könnyebb különbséget tenni barát és barát között. (girlfriend, boyfriend, friend)

[ugrás az előzményre]
pandora#8252021-08-30 01:25:49
Válasz a(z) 824. üzenetre:
Klasszul megfogalmaztad. 
Szerintem a szexpartner nagyon ritkán fordul elő, mert egyrészt nehéz a testét és a lelkét az embernek ilyen mértékben elkülönítenie, másrészt a szex közben felszabaduló hormonok kötődéshez vezetnek.

A barát, barátnő nekem mindig egy nyelvi furcsaság volt a magyar nyelvben.
Ugyanis a barátság egy teljesen más dolog, mégsincs egy egyébként nagyon gazdag nyelvben külön szó rá.

Ha fiúbarátaimról beszélek (aki tényleg csak barát-barát), mindig magyarázkodnom kell, hogy nem "olyan" barátom, hanem olyan barátom. :D

[ugrás az előzményre]
antares#8242021-08-28 00:36:48
Üdv,

Először is örülök, hogy van ilyen téma.
A partner szó definiálásával teljesen egyet értek. Leírom, hogy én hogy definiálnám az alábbi fogalmakat, a különbség így evidens:

Szexpartner: Olyan személy, akivel adott rendszerességgel, kölcsönös szabad akaratból, kötetlenül elégítitek ki egymást és ebből áll a kapcsolatotok.

Szerető: Ua. mint a szexpartner, csak itt mélyebb és komplexebb a kapcsolódás: verbális kommunikáció, esetleges közös programok. Szintén kötetlen, de felszines érzelmekkel járhat. Egyes értelmezések szerint ez a státusz csak két partnerrel (nem egymás partnerei) rendelkező ember között helytálló.

Barát(nő): publikusan felvállalt, kompromisszumokon alapuló kizárólagos társ, akivel rendelkeztek közös jövőképpel, kommunikációtok folyamatos és állandó és van köztetek intim kapcsolat, de nem éltek életvitelszerűen együtt.
myfantasyworld#8232021-08-14 08:00:14
A(z) #823 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
pandora#8222021-02-17 15:41:27
Válasz a(z) 821. üzenetre:

A blogom valóban rólam szól, de ez itt nem a blogom, hanem egy fórum, ami pont arról szól, hogy meg lehet ismerni mások álláspontját.
Mivel annyi igazság van, ahány nézőpont, és annyi nézőpont van, ahány ember. A bölcsek kövét pedig senki sem birtokolja, csupán egy vélemény, amit egy ember ehhez hozzá tud tenni. :)

Igen, azt a különbséget valóban látom, hogy az nem mindegy, hogy nem akar valaki szexelni, vagy csak velem nem akar. Ez valóban különbözik, ha feltételezzük, hogy ha neki is pont annyiszor lenne kedve mint neked, akkor nem csalnád meg.
A legtöbb férfi inkább változatosság miatt csalja meg a partnerét, nem azért mert a partnerének kevesebbszer van kedve. 
Az pedig megint egy másik szituáció, más nézőpontokkal.

Sokan vallják ezt is, hogy amit az ember nem tud, az nem fáj. Nyilván van benne igazság, de valahogy én úgy érzem, hogy ha tudok valamit vagy nem, az csak egy paraméter...a valami akkor is VAN, ha nem tudok róla. :D
Márpedig ami van, az kölcsönhatásba lép a környezetével, és változtat rajta, befolyásolja azt. Bármennyire is próbálja valaki "kívül tartani".

Persze állítólag ebben a nemek nem egészen egyformák. A férjüket megcsaló nők sokkal gyakrabban kezdeményeznek végül válást, mint a feleségüket megcsaló férfiak. Az oka az, hogy a nők kevésbé tudják a szexet az érzelmeiktől elválasztani.
Emiatt a megcsalás sok esetben egy időzített bomba így is, úgy is...

[ugrás az előzményre]
trickytom#8212021-02-17 09:27:23
Válasz a(z) 820. üzenetre:sajnalom hogy nem erted mit akarok mondani. Vagy erted csak nem ismered be.

Nem tudom. Kicsit felemás a dolog hiszen nem arról van szó hogy én mindenképp massal szeretnék kielegülni hanem csak szimplán szexet szeretnék. Fordítva viszont más lenne hiszen ha ott vagyok én aki eg a vágytól ennek ellenére megcsal az ugye mas okból történik, egyértelműen arra utal hogy szeretne szexelni csak nem velem. Gondolom látod a különbséget es pont ezért egy kicsit más is az egész. Amúgy azt hiszem nem bánnám ha ennek a kapcsolatra nincs kihatása. Csak a fenti dokog zavarna, ha ott vagyok én miért mással?

Talpas Lajos nagykereplői tanacselnök mondta azt hogy az igazságnak van három oldala, nézzük meg azt ami felénk esik. :) szóval a masik oldalról nézve amit te lekicsinylően önzésnek és idézőjelesen marha nagy szeretetnek titulaltál teljesen más megvilágítást kap. Hiszen ha az ő szemszögéből nézzük te vagy az önző, mivel képtelen vagy alkalmazkodni és keptelen vagy elfogadni a párkapcsolat egyik íratlan szabályát. Ha nem vagy képes erre akkor ne elj parkapcsolatban és ne várd azt hogy elengedjenek kufircolni mással. Es ezt meg megspekeled azzal a dumával, hogy ha a masik szeret akkor megengedi, amivel átteszed rá a döntést hogy ő érezze magát szarul akárhogy is dönt.

Hazudni csak akkor kell ha van kérdés. Sajnalom es akarmennyire is közhely, amiről valaki nem tud az számára nincs és ha ez NEM befolyásolja az életét akkor ignorálható. Ha nem tudja valaki hogy megcsalták, akkor nem tudja. Szamara nincs, csak a megcsalónak a lelkét terheli a nyomor. Ha en ezt otthon bevallom akkor kvázi arról van szó hogy a sajat magam terhét átteszem rá.

Persze hogy másképp látjuk. De ez a blog végülis rólad szól

[ugrás az előzményre]
pandora#8202021-02-16 19:11:34
Válasz a(z) 819. üzenetre:
Létezik olyan, hogy valaki azzal gyakorolja az önrendelkezési jogát, hogy szeretné ha a másik hazudik neki? Érdekes meglátás. :D
Bár valóban, most hogy mondod, egyszer azt mondta nekem egy pasi, hogy ő nem szeretné tudni, ha a neje megcsalja...
De ezt meg is mondta neki, biztos ami biztos. :)
Te szeretnéd tudni, ha a nejed megcsalna?

Igen, ha valaki ilyen szinten önző, az már nálam kiveri a biztosítékot. Nem arról van szó ez esetben hogy ő "másképp gondolkozik", hanem arról, hogy a párja szükségleteit leszarja. Jó nagy szeretet. Szerintem a szeretet valahol ott kezdődik, hogy nem akarom sanyargatni a másik embert. :D

Ha nem szarja le, de neki nincsenek ilyen szükségletei, akkor miért ne engedné legálisan. Szerintem átverés nélkül valahogy emberibb.
Valahogy ha hazudnak nekem, azt sokkal rosszabbul viselem, mintha valaki mással is jól tudja érezni magát úgy, hogy abból nekem semmi károm nem származik. 
De lehet persze hogy mások másképp látják. A világ attól szép, hogy sokféle ember van. ;)


[ugrás az előzményre]
trickytom#8192021-02-16 14:54:38
Persze h látom de remelem te is látod hogy amit megfogalmaztál abba (marmint önrendelkezési jog stb) beletartozik mindketto. Hiaba allapitasz meg kulonbseget fontossagban a sajat ertekrended szerint. 

És ha azt mondja kössek csomót? Valjak el, csak azert mert o onzo? Vagy inkabb toljam az arcaba annak lehetoseget hogy megcsalom, es ezzel tonkreteszem minden olyan estejet amikor kesobb erek haza? Ez megoldas? Szenvedjen azert mert esetleg nem tud maskent gondolkodni errol es sohasem fog?
pandora#8182021-02-16 14:09:59
Válasz a(z) 817. üzenetre:
Fura hogy nem látod a különbséget. :D
A valóság tudásától való megfosztás az, ami szerintem manipulálás. Akármi is a valóság, azt kellene tudni vállalni és megoldani. Hiszen az van. :D

Azt mondani, ha nem fekszik le hetente kétszer akkor elválik az ember, elég goromba zsarolás, ráadásul más szempontok is vannak a szexen kívül, nyilván ezt nem gondolnám.
De azt igen, hogy leül az ember a másikkal, és elmondja neki, hogy az a helyzet, hogy nekem ennél több szexre van szükségem, mégis mi lehet erre a megoldás.
Aki erre azt mondja, az hogy köss rá csomót és tartóztasd meg magad, az elég önző hozzáállás (ettől még nem megcsalást érdemel, hanem épphogy szembenézést a valósággal).
Egy párkapcsolat lényege nem éppen az, hogy a problémákat nagyjából közösen kell megoldani?
Szerintem amikor a másik háta mögött kell megoldani, az valahol igenis a kapcsolat kudarca, mert az egyik magasan tesz a másik igényeire, a másik meg jól átveri...micsoda szép világ, tényleg, amiben érdemes élni. :D :napersze: 

Vannak akik ezt is meg tudják beszélni, és találnak megoldást, akár valami közös kalandozásban, nyitott kapcsolatban, vagy hallgatólagos tudomásulvétellel. De a tisztelet egymás iránt szerintem az átverésmentességgel kezdődik... :napersze: 
Durva tiszteletlenség egy másik ember arcába telibe hazudni. Persze ki hogy van vele. Szerintem az. :napersze: 

[ugrás az előzményre]
trickytom#8172021-02-15 22:48:51
Válasz a(z) 816. üzenetre:De akkor a masik esetben is megfosztom, hiszen ahhoz is joga van h eldöntse akar-e olyan bolond emberrel elni, aki ilyen baromsagokat csinal delben. Szoval nem latom mi a kulonbseg a ket dolog kozott:) Csak azt hogy neked melyik titok fontos es melyik nem. A masik ezt honnan tudja?

És akkor mi a megoldás szerinted? Megbeszélni? Mit? Hogyha nem fekszik le velem hetente ketszer akkor válok? Ennyire egyszerű lenne?

[ugrás az előzményre]
pandora#8162021-02-15 14:19:15
Válasz a(z) 815. üzenetre:
Az önrendelkezési jogától azért fosztod meg, mert lehet hogy ő nem szeretne megcsalt feleség lenni. :napersze: És ehhez joga van. :)

Talán meg kéne róla kérdezni pár nőt, hogy mi a véleménye a dologról. :D
90 százalékuk azonnal kiteszi a szűrét az illetőnek, mert nem szeretne ebben benne lenni. Talán ezért. :D

Talán az a 10 százalék viszont fellélegzik, mert ő maga is szeretne félrelépni, és akkor felnőtt módon megbeszélik, és *kölcsönösen* megtehetik, nyugodtan és nem titokban. Akár jól is elsülhet a dolog.

A lényeg a kölcsönösség. A titok miatt a másik esetleg nem teszi meg, közben megtehetné nyugodt lelkiismerettel.
Ezért érzem úgy hogy nem fair.
Nagyon gyakran az efféle titkok miatt (férfiak, nők esetében is) sérül a kölcsönösség.

[ugrás az előzményre]
trickytom#8152021-02-14 22:47:35
Válasz a(z) 814. üzenetre:Nem értem. Hogy manipulálhatom egy titokkal a másikat? Mi a különbség abban hogy valaki titokban néha máshol elégül ki vagy hogy minden délben a bal heréjét fogva felhívja a pontos időt? Egyikről se tud a párja és a kapcsolatot sem befolyásolja. Akkor? Milyen önrendelkezési jogtól fosztom meg az egyik esetben es miért nem fosztom meg a másik esetben? Termeszetesen ha olyan dologról van szó, ami befolyásolja a kapcsolatot, akkor igazad van, ha pl a családi kasszát keményen felteszem a fekete páratlanra az ilyen dolog.

[ugrás az előzményre]
pandora#8142021-02-14 22:33:19
Válasz a(z) 813. üzenetre:
Csúsztatás.
Ugyanis titok és titok között nagyságrendi különbségek vannak.
_*Olyan*_ titka szerintem nem lehet valakinek a másik előtt, amivel manipulálja a másikat, megfosztja őt az önrendelkezési jogától.
Másmilyen, ártatlan kis titkai nyilván lehetnek. :D

[ugrás az előzményre]
trickytom#8132021-02-13 21:47:49
Válasz a(z) 812. üzenetre:Ah, értem, tehát az embernek nem lehetnek titkai a másik előtt. A 2esen sokat gondolkoztam már de azon túl vagyok, azt hiszem már nem zavarna, elfogadnám. 

[ugrás az előzményre]
pandora#8122021-02-13 19:29:23
Válasz a(z) 811. üzenetre:
Igen, ezt a "dumát" elég sokan nem szeretik. :D :D :D

Két dolgot gondolok erről.

1. Szerintem senkinek sincs joga átverni egy másik embert, mert ezzel megfosztja attól az információtól, amire az önrendelkezési joga gyakorlásához szüksége lenne. Mindenkinek magának kell eldöntenie, milyen szitu részese szeretne lenni, és minek nem. ;)

2. Olyat senki se tegyen mással, amit nem szeretne hogy vele tegyenek.

Ha ezek teljesülnek, kölcsönös beleegyezés van, mindenki dönthet saját magáról, akkor semmi bajom a dologgal. :)

[ugrás az előzményre]
trickytom#8112021-02-13 15:17:53
Válasz a(z) 810. üzenetre:ez az örömmel tükörbe nézés nehéz ügy ám. Én nagyon nem szeretem azt a dumát, amelynek az a lényege hogy inkabb válj el ha nincs otthon szex, minthogy titkos utakra lépj.

[ugrás az előzményre]
pandora#8102021-02-13 13:10:28
Válasz a(z) 809. üzenetre:
Nem látok a hozzászólásban semmilyen nős létre vonatkozó utalást.

Abban viszont teljesen igazad van, hogy ha valaki csak az itteni férfiak alapján szeretné a házasság intézményét megítélni, akkor senki sem hinne többé a házasságban, mert úgy nézne ki, mintha minden férfi egy farka után caplató agyatlan szexgép lenne. Itt ugyanis nincs rálátásunk arra a sokezer férfire, aki boldogan hancúrozik a feleségével, és esze ágában sincs összevissza megcsalni. :D
Sőt, más dolgok is fontosak számára, esetleg még problémák esetén is elvei vannak, és szeretne örömmel tükörbe nézni. :napersze: 

[ugrás az előzményre]
trickytom#8092021-02-13 08:30:14
Válasz a(z) 808. üzenetre: szerintem nem. Összemosta a két dolgot és csak arra utalt, hogyha nős a férfi, családos akkor biztos kell keresnie valakit a szexre a kapcsolaton kívül. Mintha ez egy axióma lenne :) 

[ugrás az előzményre]
pandora#8082021-02-12 23:41:47
Válasz a(z) 802. üzenetre:

Szerintem #amegfelelot úgy értette a hozzászólásában hogy még nem volt szexpartnere, hogy ha valakivel szexuális kapcsolata volt, abban mindig volt több is. Nem egyszerű szexpartnerség volt, hanem kapcsolat, érzelmekkel.

[ugrás az előzményre]
trickytom#8072021-02-12 13:03:12
Válasz a(z) 805. üzenetre:És mi tart vissza ettől ? :cigi: 

[ugrás az előzményre]
supi#8062021-02-12 11:18:13
Válasz a(z) 805. üzenetre:megint lemaradt szaunára és nudira gondoltam 3asba

[ugrás az előzményre]
supi#8052021-02-12 11:16:28
Válasz a(z) 804. üzenetre:Ok de az a bosszantó hogy nem csak ezt írtam nem ment át majd megint megírom bővebben. 3 asba azért pandorával jó lenne 

[ugrás az előzményre]
trickytom#8042021-02-12 11:11:08
Válasz a(z) 803. üzenetre:Mondtam egy szóval is? :D 

[ugrás az előzményre]
supi#8032021-02-12 11:00:44
Válasz a(z) 802. üzenetre:Miért te életed idili gratula

[ugrás az előzményre]
trickytom#8022021-02-12 08:59:43
Válasz a(z) 801. üzenetre:Azért ez elég erős kijelentés, szvsz. Attól hogy a te életed nem tökéletes ilyen téren, azért meg simán lehet, hogy másnak az. Az persze más kérdés, hogy miért nem keres valaki szexpartnert, lehet lelkiismereti, vallási es egyéb oka is. 

[ugrás az előzményre]
supi#8012021-02-11 10:15:45
Válasz a(z) 799. üzenetre: Te kapcsolatban élsz vagy nős vagy esetleg voltál nős. Gyerekeid vannak? Ha ezekre mind igen a válasz akkor talán te vagy az egyedüli aki nem keres szexpartnert. De még van pár kérdés hmm.

[ugrás az előzményre]
pandora#8002021-02-05 16:00:05
Válasz a(z) 799. üzenetre:

Végre valaki, akinek nem csak teste van, hanem lelke is, és megérti, ha valaki nem azért nem szeretne nős vagy barátnős férfivel kezdeni, mert erkölcsrendész, hanem azért, mert az ember nem műanyagbaba, és nem biztos hogy érzelmileg jól tudja kezelni a megosztottságot.
Örülök hogy ez a szempont is előkerült.


[ugrás az előzményre]
amegfelelot#7992021-02-05 06:06:40
Akkor nekem még nem volt szexpartnerem. Ugyanis első alkalomkor szinte (fiatalon talán) soha nem feküdtem le senkivel mert kellett valami kötődés a másik irányába. Viszont ahhoz hogy ez kialakuljon nem elég egy találkozás. Amikor is végre ágyba kerültünk kiderült hogy működik a kémia vagy sem. Ha nem akkor elköszöntünk egymástól. Ha igen akkor viszont abból egy hosszabb kapcsolat alakult ki. Ezért nem preferálom a nem független Nőket. Ha véletlen összejön valamilyen érzelmi kötődés...hogyan kezelném a helyzetet annak tudatában hogy éppen kapcsolatban él. Hát sehogy, éppen ezért csak független Nővel kezdek. Viszont van olyan is (velem volt) amikor barátságnak indult, néhány évig az is maradt, de egyszer csak összefeküdtünk pár alkalommal. Aztán tisztáztuk hogy lépjünk vissza a barátság szintjére. Azóta is csak barátok vagyunk bár mindketten voltunk szinglik ezalatt és mint pasi én már nagyon kanos voltam mégsem történt semmi pedig egy ágyban aludtunk. (bár őszintén szólva ha akkor bebújik a paplan alá és leszop, nem hiszem hogy ellent tudtam volna állni. viszont vaginálisan semmiképpen nem történhetett volna semmi) Szóval nálam eléggé érdekesen működik ez a szexpartner dolog.
Folyt köv!!!
fehersolyom#7982021-01-21 15:50:10
Válasz a(z) 797. üzenetre:
Az igaz hogy a " puding próbája az evés "
nahh de azt mint olyat...el is kell készíteni... 
Mondhatnánk erre azt is hogy 
" áááá....hát a puding az puding.... "
Pedig nem mindegy hogy vanéééliás é vagy csokoládés
gyümölcsös vagy mint a Pumukli mesében volt
" Büdös füstös csomós pudling "
Ugye....?!?!? Mert hát a kaktusz is lehet izgi valakinek ha mondjuk BDSM függő mert bár ugye a rózsát is szeretjük a töviseivel együtt de a kettő mégsem ugyanaz...
Lehet hogy így kicsit zavaros első nekifutásra a gondolatmenetem de szerintem érthető és teljesen logikus a menete! :) :pirul: :D 

[ugrás az előzményre]
pandora#7972021-01-21 15:41:34
Válasz a(z) 796. üzenetre:
Aki pedig meg akarja tudni, milyen a kaktusz, az simogassa meg. :D

A tapasztalati úton történő információszerzést nem árt ha megelőzi némi elméleti tájékozódás, különben előfordulhatnak balesetek. ;)

[ugrás az előzményre]
hosszulacika#7962021-01-21 15:07:16
Én eltúlzónak érzem ezt a rengeteg lamentálást a szexről, hogy az jó, nem jó, miért jó, és miért nem jó... stb.
Van egy javaslatom, aki megakarja tudni, hogy milyen a jó szex, az keressen meg.
Üdv: Lacika
pandora#7952021-01-20 22:04:37
Válasz a(z) 793. üzenetre:
Igen, szerintem is az a legtutibb, amikor minden együtt van, és "legális". :)

[ugrás az előzményre]
pandora#7942021-01-20 22:02:33
Válasz a(z) 792. üzenetre:

Ez nagyon tetszik:
"szeretném azt hinni hogy többen vannak a normális emberek akik valójában egy másik ember társaságát keresik akivel jól érezhetik magukat minden kötöttség nélkül"

Én is szeretném ezt hinni, és örülök hogy vannak a másik nemben is, akik így gondolkoznak. :* 

[ugrás az előzményre]
picasso#7932021-01-20 15:45:10
Válasz a(z) 791. üzenetre: Azt hiszem rátapintottál a lényegre. Vagyis, hogy legális e a dolog. Mert ha nem legális , akkor van értelme szétválasztani. Akkor is érzelmi alapon.
 Ha kötöttségektől mentesen választhatok, akkor olyan kell aki kitölt mindent. Érzelem, szex, vágyakozás, szenvedély.

[ugrás az előzményre]
fehersolyom#7922021-01-20 13:24:14
Sziasztok!

Ha csak a " szexpartner " mint szó száraz jelentésére gondolunk akkor valóban egy semmilyen kapcsolat
jut először eszébe az embernek mert nincs kit társítani hozzá! 
Ám amikor már gondolunk is valakire és összekapcsolódik egy személlyel arról már " véleményünk " van...
Amennyiben szét lehet választani egy " barátot / barátnőt " és egy " szexpartnert ( szerintem nem )
úgy ledegradálunk valakit egy kisegítő szintre
és éppen ezért gondolom hogy nem lehet mert végső soron akivel szexelünk az több mint egy átlagos ismerős barát " tenisz partner " mindegy hogy nevezzük hisz vele épp olyat csinálunk amit mással nem!
( vagyis jó esetben nem ) :)
Tehát ha " párkapcsolat " valamiért nem is lesz belőle
akkor is több mint egy barátságról beszélünk hisz
a másikat éppen abban segítjük ki amire az adott pillanatban szüksége van és itt most nem feltétlen csak a szexre gondolok hanem épp vagyunk a másik társaságára személyiségére intellektusára a puszta jelenlétére...
Ez lehet egy tenisz parti egy kis séta beszélgetés egy komoly menet az ágyban vagy egy box ringben de akár csak egy érintés is!
Vagyis ha mindenképp le akarjuk sarkítani a szót mint " szexpartner " akkor azt hiszem hogy ebben a formában nem igazán helyes vagy nem feltétlen állja meg a helyét a saját szótáramban hisz nyilván többről van szó ebben az esetben!
Szerintem ez inkább polgár függő mert van akinek csak
egy menetet jelent de szeretném azt hinni hogy többen vannak a normális emberek akik valójában egy másik ember társaságát keresik akivel jól érezhetik magukat minden kötöttség nélkül!
Csak hogy következtetést is tudjak levonni...
A " jó szexpartner " az minden!!!!
Barát támasz haver szerető eszköz társ és minden attól függően hogy épp mire van szükség és hogy tudják egymást kiegészíteni!
Nem vagyok nagy forumozó és elnézést ha kicsit hosszúra sikerült a semmi :D és a véleményem is persze szubjektív de úgy vélem konklúzióként nem behatárolható ennek a szónak a jelentése :)

Szép napot nektek! :)
pandora#7912021-01-20 12:51:50
Válasz a(z) 790. üzenetre:
Igen, csak van a szerető szónak egy pejoratív értelme, miszerint az illető illegálisan teszi amit tesz.
Ugyanennek a legális változatára nincs olyan szó, ami passzol.
A barátnő, barát kétértelmű, mert nem tartalmazza hogy van-e szexuális kapcsolat köztük.
Mondjuk annyit pontosítanék, hogy én amikor megkívánok valakit, nagyjából azt is érzem már előtte, hogy érdekel-e a szexen túl, akár sétálni vagy beszélgetni. Ha nem, akkor a szexet is erősen meggondolom.

[ugrás az előzményre]
picasso#7902021-01-20 12:13:22
Szia!
Szerintem inkább az a kérdés, hogy mikor tudatosul az emberben, hogy valaki szexpartener vagy szerető lesz.
Lehet, hogy megkívánsz valakit akivel szexeltek egy jót, de érzed, hogy ebből több nem lehet. De van akit szex után sem akarsz elengedni, kíváncsi vagy, hogy mik az érzései, mi az ami boldoggá teszi. Szívesen találkozol vele akkor is ha csak sétálni akar és beszélgetni, akkor az már szerető. Hisz a nevében is benne van. 
franco20#7892021-01-05 02:48:52
Szia/Sziasztok!

Szerény tapasztalataim az első kérdésre azt mondanám szexpartnerek a fizetős lányok ahol a hölgy munkaként áll hozzá. Barátnő/Barát amikor már kialakult egy kötődés elmúlt a kezdeti vágy és nem gondolkodunk azon vajon milyen lenne a szex mással is persze van akinél belefér a nyitott kapcsolat is de az én meglátásom szerint azt leginkább egy fő akarja a másik pedig követi. Szerető szerintem az a személy akivel jól érezzük magunkat szexelünk és nem várunk el a másiktól és magunktól se semmilyen komolyabb dolgot. Lehet hogy nagyon sablon de én így látom. 
Inkább a szeretőt használnám a következő kérdésre hogy képzelem el őt. A legjobban azt szeretem ha megvan a hölgy kellő szexuális kisugárzása érezzük hogy ha odajuttunk kiélvezzünk egymás között minden percet vad, szenvedélyes együtt lét elsőre. Miután felmértük egymás szexuális erejét és felfedeztük egymás testét vége a kezdeti izzásnak és mindketten elégedettek/kielégültek vagyunk a szexen kívül más program is szóba kerül élvezzük egymás társaságát de mindketten tisztába vagyunk a másik szándékaival elvégre tanult emberek vagyunk. Szeretőből is lehet kapcsolat de ahhoz meg kell nyílni egymás előtt lelkileg is.
Nem biztos hogy sikerült átadnom amit szerettem volna de a legfontosabb minden kapcsolat baráti, szexuális, párkapcsolat hogy milyen érzéseket vált ki belőlünk partnerünk illetve mennyire ismerjük és vagyunk tudatába magunkkal.
Köszönöm ha elolvastad... 
Ui.: Tudom szolidabb képet is választhattam volna, de ez van :D 
csaj0027#7882021-01-04 17:53:02
Válasz a(z) 787. üzenetre:Hát igen, nem túl gyakori. Én addig nem is gondoltam, hogy létezik ilyen, míg a saját bőrömön nem tapasztaltam :D Nagyon érdekes, mikor eleve egy megmagyarázhatatlan vonzalom van az illető felé már akkor, mikor csak beszélgettek. És az első személyes találkozásnál feléd fordul, és klikk :D Na az ilyet nem szabad elszalasztani, az egyszer biztos.

[ugrás az előzményre]
pandora#7872021-01-04 01:48:47
Válasz a(z) 786. üzenetre:
Teljesen egyetértek, nagyon jól megfogalmaztad!
Főleg a "kattanás", amikor elakad a lélegzet, dobolni kezd a vér az ember fejében még a gondolatra is... 
Azt hiszem, az mindent visz. ;) 
Valahol ezt reméljük, ezt keressük itt mindannyian, a rossz hír viszont az, hogy baromi ritkán következik be. :(


[ugrás az előzményre]
csaj0027#7862021-01-03 21:59:52
Sok érdekes hozzászólás van itt a témafelvetés alatt. Valahogy a sok hozzászólás elegyéből tudnám megfogalmazni, hogy mi a jó szexpartner. Az egyik nagyon fontos dolog a kémia, ez tény. Az vagy van, vagy nincs. A másik a szexuális vágyak, elképzelések hasonlósága. És hát azért valamilyen szintű bizalom is kell a dologhoz. Meg nagyon ritka, de van az a bizonyos kattanás :D Mikor meglátod, és tudod, hogy na ő kell nekem :D Persze nem árt tudnia mindkét félnek a helyét az adott kapcsolatban, legyen az akár férfi, akár nő. Főleg, ha foglalt a másik fél. Aztán, ahogy mások is mondták, az élet hozza úgy is, hogy mi lesz a dologból az idők során.
pandora#7852021-01-02 16:54:33
Válasz a(z) 784. üzenetre:
Sajnálom hogy ennyi negatív tapasztalatod volt. :( 
Egy sokkal vidámabb, sikeresebb, és kevésbé frusztrált boldog Újévet kívánok! :* 

[ugrás az előzményre]
bambakedves#7842021-01-02 15:52:46
Kedves Pandora! Nem értem ezta beképzeltséget,  gondolod, hogy egy fiatalnak az a fő vágya, hogy egy lucskos kitaposott kozákkucsmaszerű pinát nyomjon állandoan. Lehet, hogy néha beesik valaki aki üríteni akar, A baj ott kezdődik ha valaki aki nagyanyó korú tizenévesnek hiszi magát :D :D :D :D :D :D 
krisztian333#7832020-12-28 14:03:22
Ha a kimondott mint szex partner a lentebb leírtak mellett ,két fél szexuális vonzalma igényeik nyitottságuk találkozása melyben időről időre megélik azt amire kölcsönösen vágynak a megfelelő odaadás és potencia mellett.
Maga a vágyak időszakos megélése ez a szex partner fogalma tömören.
 Olyfent mint potencia potens férfi igen van aki nem meri bevallani de már nem az igazi és mást okulunk érte azaz a nőt,pedig vannak készítmények erre az esetre.
Van a másik eset ,hisz nem feltétel hogy egy férfi legyen csupán aktív,a nő grill csirke pózba fekszik és na gyerünk.
A másik dolog bár ez nem szex partner hanem társas viszony érvénye.
Ahogy a ház melegét úgy a szexualitás pici szikráját is a nő hozza ,a férfinek a dolga megteremteni nem kifejezetten a pénze gondolok, megteremteni azt a légkört hogy a nő nő legyen mellette és nőnek érezze magát.
A parányi szikrát pedig fellobbantani,hogy közösen leégessék az egész házat,mire is gondolok kacérkodás incselkedés nőiességének bájainak kivillantása .
És a szex nem feltétlen az ágyba kezdődik akár egy frappáns sms vagy egy kép küldése is egy szikra lehet a tűzre.
De aki a parázzsal játszik az meg is égetheti magát, vagy büntetlenül ne húzogasd az oroszlán bajszát.
  
krisztian333#7822020-12-28 12:35:28
Ez egy furcsa dolog számomra is bár ez a neve egy ilyen oldalnak.
Szex mely a szexualitásunk fogalma mindenkinek más és más ez a fogalom ,kinek a vanilia kinek az eper fagyi.
Kinek egy szimpla szeretkezés kinek a mocskos orgiák és van a bdsm is és a fetishekkel tarkított együtt lét.
A partner fogalma számomra a kölcsönösség vonzatán alapszik , igényesség higénia inteligencia ,a másik fél tisztelete és mivoltjának elfogadása mellett.
Maga az önzetlen szexualitás mely két vagy több fél között kiteljesedik melyben a közös gyönyör a közös vágyak,vagy egymás vágyainak megélése tiszteletben és szem előtt tartva a felek úgymond értékrendjét vagy tabuit.
Maga a szexualitás egy kifinomult inteligens felnőtt játék amely az erogén zónák a másik nem ismerete mellett egy felhőtlen égbolt alatti barangolás egy réten.
Hogy mekkora a rét és hol a kerítés milyen magas hol és hol nem szabad átugrani ez egyének függvénye.
Ha megtalálnám aki úgy gondolkodik mint én nem tudom hisz én is keresem a ritka gyöngyszemem.
De szerintem a föld fölött lebegnék és szólni sem bírnék hisz az az érzés kimondhatatlan számomra.
Akár hosszú vagy rövidebb távú kapcsolat is legyen.
misim47#7812020-12-27 05:41:19
A(z) #781 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
supi#7802020-11-12 14:02:06
A(z) #780 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
pandora#7792020-11-12 13:01:34
Válasz a(z) 778. üzenetre:
Szerintem a téma teljesen ide való!
Hiszen a jó szexpartnerről szól a fórum. A jó szexpartner elég fontos paramétere a potencia. ;)


[ugrás az előzményre]
supi#7782020-11-12 05:37:10
Válasz a(z) 777. üzenetre:Remélem nem haragszol hogy ilyen salak nem ide tartozó témával szórom teli a fóumodat. Ha lehet folytatni még ezt a témát vagy unalmas?

[ugrás az előzményre]
pandora#7772020-11-11 17:37:19
Válasz a(z) 775. üzenetre:

Ezek szerint te helyes önértékeléssel állsz a világhoz. De sajnos a többség nem. :( Amelyik férfinek problémái vannak, az saját magában is úgy könyveli el, hogy a nő a hibás. És igen, azt hiszi, a bögyös szőkét meg tudja dugni. Aztán talán elsőre még sikerül, mert extra izgalom az újdonság varázsa, de lehet hogy már akkor sem, és akkor is a nő hibájának tudja be, és ahelyett hogy kezeltetné a problémáját, megy a következőhöz. :(

És nyomulnak, kezdeményeznek, mert azt hiszik magukról, hogy csak mindig rossz nőt fogtak ki. :D
A swingerek is tele vannak velük. Sok nő már úgy indít swingerben, hogy csak álló farokkal közelítsen hozzá bárki, mert annál aztán tényleg kevés kiábrándítóbb dolog van, mint amikor egy többesben egy pasi a kókadt fütyit tolja a sok pasival körbevett nő szája felé. :D :D
És nem, sajnos nem veszik észre magukat. :( 

[ugrás az előzményre]
supi#7762020-11-11 17:34:46
Válasz a(z) 775. üzenetre: Igen ez olyan mint az egészség sok velem korú makk egészségesnek valja magát és közbe szedi a vérnyomás csökentőt inzulinozza magát cukor ellen valamint koleszterin szintje az egekbe de köszönöm egészséges vagyok. 

[ugrás az előzményre]
supi#7752020-11-11 17:28:42
Válasz a(z) 774. üzenetre:Igen valóban egy férfi sem ismeribe ezt a kudarcot de szerintem ha ilyen problémái vannak magamból ki indulva nem kezdeményezek. Miből gondolja valaki ha az enyhén hasas feleségét nem tudja meg dugni majd egy karcsú szöke nagy mellű milfet igen szerintem ez tévhit bármelyik férfi részéről. De szerintem akik nem teljesítenek nem is kezdeményeznek. Ezt a férjes milfeknek figyelembe kéne venni nem mindjárt le rázni a pasit.

[ugrás az előzményre]
pandora#7742020-11-11 17:20:22
Válasz a(z) 773. üzenetre:

Igen, valóban nem szeretik ezt így beismerni. Gondolom azért, mert mindenki rögtön nekik esik, hogy ha a pasinak nem áll fel, akkor a nőben van a hiba. Ezért a szőnyeg alá söprik, nem beszélnek róla, csak kerülik a szexet.

Az általánosítás tényleg rossz dolog. :( Főleg azon 50+ férfiak számára, akiket nem érint ez a probléma, és pöccröff működnek. Node mindenki ezt állítja magáról. :D Az hogy így van-e, az ágyban derül ki. És amikor kiderül, már késő, kellemetlen, rossz élmény. Az ember meggondolja a következőt. :(

A korosztályommal én is már csak érzelmekkel megyek bele bármibe.

[ugrás az előzményre]
supi#7732020-11-11 17:14:48
Válasz a(z) 772. üzenetre: Igen én is erre gondoltam de a férjes milfek ezt nem akarják be ismerni vagy titkolják és a legnagyobb probléma az egész történetbe hogy teljesen ebből okulva le írják az összes 45 50 feletti pasit. Így aki érez magában energiát 10 szer olyan gőzzel kell füzni egy nőt mint egy 30 évesnek. Különben ezt valahol írtam is vagy lehet ez a része le maradt. Sajnálom valóban hogy általánosítonak.

[ugrás az előzményre]

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-480] [481-540] [541-600] [601-660] [661-720] [721-780] [781-832]hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3420BDSM - extrém szexualitás

#akos2120100diughatunk?
Ajánlott szobák
#biszex_szoba148170Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba520Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba300Eropolis hivatalos maszti szobája

#rajmund01100Maszti ha kell ha nem :)
Ajánlott szobák
#homo_szoba105120Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba57110Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#zsofusz0704100Fiatal párhoz lányt/párt/shemalet
Ajánlott szobák
#profi_csajok1830Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik410Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba4570Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.