hirdetés

Játék és kihívás

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > pandora

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

pandora

Erotikaváros tagjává vált: 2013. július 26.,
utoljára belépett: 2021. március 5. 20:22,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Játék és kihívás

Szia :), pandora
vagyok, 52 éves, bak csillagjegyű nőies nő, lakhelyem Magyarország, Budapest, XI. kerület.Eropolis Belvárosába költöztem be.

Hölgyeket és urakat keresek.

Adataim:

 • Saját bejáratom: pandora.eropolis.hu
 • Saját csoportom van, melynek neve: Naturista programok
 • Saját fórumtémám van, melynek címe: Milyen egy jó szexpartner?
 • Saját blogot vezetek, melynek címe: Krampuszok
 • 172 cm magas vagyok
 • súlyom 66 kg
 • hosszú szőke hajam van.
 • kék a szemem.
Két dolog jöhet nálam számításba.

Barátság, vagy barátság extrákkal. Ennél nem szeretnék többet, de kevesebbet sem!

Vagyis az extra önmagában, barátság nélkül, nos az nincs az étlapomon, ahogy a kisajátítás sem. :-) Ha a végletek valamelyikére vágysz, lépj tovább, én a középúton szeretek járni. :vigyor: 

Olyanok keressenek, akik nem kizárólag a szexre görcsölnek, hanem bővebb értelemben keresnek ismerősöket. Például mert szeretik a vidám, hangulatos, érdekes társaságot, lazák, szeretik a szabadidejüket kellemesen és változatosan tölteni, és nincs kivel.

L'art pour l'art szex (vagy az oly divatos itteni kifejezéssel élve _"csakszex") miatt nincs szándékomban találkozni senkivel._ Ha megismerek valakit és izgalmas embernek tartom, akkor sokkal inkább. Vagy mert van valamiben közös érdeklődés, van közös téma, van közös program.

A találkozás, program pusztán ismerkedési lehetőség. Szeretek új embereket megismerni, nyílt, közvetlen, barátságos vagyok, de ez nem jelenti azt hogy az intim zónám is átjáróház. :D Számomra a "nyomulás" taszító dolog is, fordítva hat...úgyhogy csak akkor találkozz velem, ha tényleg a program és az ember érdekel, mert az a biztos, akkor biztosan jól fogod magad érezni. ;)

Nagyon sokmindent szeretek. Sportolni imádok szinte bármit, szeretem a kultúrát, a wellnesst, a finom ételeket, a természetet, utazást, és még ezer dolgot. Hosszú lenne mindet felsorolni, a zenén kívül szinte minden érdekel. A szex is, de nem bárkivel. ;)

Nagyon kevés a szabadidőm, ezért megmondom őszintén, sajnálom az időt a "kávézzunk egyet" programra.
Uncsi, ingerszegény, erőltetett. :( 
Szívesen kávézom, mondjuk két szaunaszeánsz között, vagy nyáron egy strandon. :vigyor: Vagy az ismerőseimmel két billiárdparti, két tollas, vagy pingpong meccs között.
Az hogy egy presszóba beüljek kávézni, csak olyannal fordul elő, akit már ismerek, nagy élmény látnom és van miről beszélgetnünk. Első találkozásra ez a program szerintem alkalmatlan. Sokkal fantáziadúsabb, ingergazdagabb programnak van értelme. Szauna, wellness, billiárd, bowling, szabadulószoba, mikor mi, és kinek mi az, ahova amúgyis szeret menni.

Az extra pedig vagy kialakul, vagy nem. A kémiát nem lehet befolyásolni, de az emberi értékek legalább ugyanolyan fontosak. Egy jól sikerült program, kellemes társaságban akkor is élmény, ha "csak" egy barátot szerzett az ember.

A tartalmatlan, egyszeri, alap nélküli légyottokat pedig meghagyom másoknak, én már kinőttem belőle. :napersze: 
Ami nem azt jelenti, hogy akit már jól ismerek, bízom benne, vonzódom hozzá, azzal nem szeretnék extrém szituációkat, szerepjátékokat, vagy bármilyen vad dolgot. ;-) Sőt. :pirul: Pont ezért nem érdekelnek a felületes, gyors, felejthető, egyszeri alkalmak. Minél összeszokottabbak a játszótársak, annál jobb a játék. ;-) 

Három fontos kiegészítés.

1. Dohányzom. Tudom, rossz szokás, és majd leszokom róla, amikor én úgy döntök (és nem valaki más cseszeget miatta). Szóval csak akkor akarj megismerni, ha vagy te magad is dohányzol, vagy kicsit sincs ezzel problémád.

2. Sajnálom hogy beszélni kell róla, de szeretném eloszlatni az esetleges félreértéseket. Sima barátság esetén senkitől sem várom el, hogy bármire is meghívjon. Ez nem jelenti azt, hogy nem igényes programokra szoktam járni, hanem azt jelenti, hogy ha többe kerül egy szafaládénál, a saját részem én fizetem.
Kilóg a lóláb, amikor valaki csak sétálásra ér rá, és ezalatt próbál megdumálni hogy menjek fel hozzá (pláne hogy ő énhozzám! :napersze: ). Szerencsére van normális jövedelmem, egzisztenciám, és nem okoz gondot 500 Ft, de 5000 sem. Ha valaki nehéz helyzetben van és mindent ingyen szeretne megúszni, én megértem és sajnálom, de nem őt keresem, hanem a hozzám hasonlókat. Részben ebből az okból, ismeretlenek esetében előnyben részesítem az örömpolgárokat.
*Élményeket keresek, nem problémákat és kicsinyességet. Te is ezt kapod tőlem.*

3. Muszáj itt megjegyeznem (ha nem evidens), hogy attól hogy találkozunk és elmegyünk valamilyen programra, még egyáltalán nem biztos hogy lesz közöttünk szexuális kapcsolat. Akkor sem, ha szimpatikus vagy. A szexualitás nem ugyanaz mint a szimpátia, és nem is következik belőle!

-----------------------------------------
A naturizmus eddig is a szívem csücske volt, és ezután is az marad. <3 
Ha valaki szintén kedveli ezt az életérzést, és szeretne egy közösséget együtt kialakítani, ahol a monitor helyett offline a valóságban is hódolhatunk ennek a szenvedélynek, jelentkezzen a csoportomba. :* 


Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.