Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
BDSM a mindennapokban!

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Forum

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

zsoffi


BDSM a mindennapokban!
"A BDSM gyűjtőszó az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés, magyarul „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus” fogalmakat jelöli. Korábban az egyszerűbb szado-mazochizmus (SM) volt az elterjedtebb kifejezése."
/Forrás : Wikipédia/

A BDSM természetesen nem csupán ennyi, inkább egy szerteágazó, színes és izgalmas világ! 
Egy külön világ, amit csak azok értenek, kik megélik, benne élnek. 
Egy külön szubkultúra, mely több ponton is keresztezi egymást más réteg műfajokkal, szubkultúrákkal! 
Számunkra, kik benne élünk természetes, de a külvilág számára ismeretlen, titokzatos, sokszor ijesztő és előítéletektől terhes! 

Ebben a fórumban beszélgetést, akár vitákat /intelligens keretek között/ szeretnék kezdeményezni, olvasni. 
Tapasztalatokat, gondolatokat, vélemény cseréket és vélemények ütközését! 
Annyira ezerarcú a BDSM világa, annyira sötét és mégis fénylően gyönyörű, mint maga a kín, vagy annak az okozója. 
Kinek beállítottsága és vérmérséklete szerint. 

Tehát döntögessük nyugodtan a tabukat, vagy az annak vélt dolgokat. 
Hisz, ami neked természetes, másnak talán tabu, de ha elmondod a véleményed, talán másnál is megnyílnak a tabuk, ledőlnek a korlátok és felszabadultabban beszél a mélyen elásott és "szégyennek hitt" gondolatairól is! 

És talán ezzel a fórummal ez is a célom! :-)

Mert számomra nem valami egzotikus vagy félni való nyavalya a BDSM, hanem a természetes lételemem, a mindennapjaim, az életem része és alkotóeleme.

Zsó

Kijelentem, hogy a moderációs tevékenységemhez szorosan kapcsolódó megnyilvánulásokon kívül mindazon véleményeim, amelyeket Eropolisban a blogokban/fórumokban valamint az oldal egyéb nyilvános és privát felületein megosztok, teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözik és semmilyen tekintetben nem köthetők az Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz!


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
riply#5952022-01-22 15:07:28
Válasz a(z) 592. üzenet Én Magyarországon nem voltam ilyen bdsm buliban, Londonban viszont sokszor.Nekem kb úgy működik mint a koncertek: 10 szer elmész 2 szer zseniális életre szóló élmény 4 5 szőr csak jó, 1 2 szer meg kifejezetten unalmas. Sok függ a te aktuális hangulatodtól is.Mit veszel észre mire hogyan reagálsz: pl Londonban 1200 fős bulin volt egy 60 as bácsi aki egy-szál cipőfűző volt a derekán ugy táncolt a tömeg közepén ha azt mondod ez fúj nem vagy rá kíváncsi teljesen meg értem, Én meg azt mondom poén szürreális vicces engem nem zavar.Ugyan azt látjuk csak más hatást vált ki.Én azt mondom Londonban láttam egy este 100 gyönyörű meztelen nőt. És életre szóló élmény volt.Te azt mondod abból a 100 bol x nek nem olyan a feneke a melle akármi.Még biztos igazad is van csak rám hatással voltak így is elragadt a hangulat.Szóval sok függ a befogadón is.Londonban ez a le írás simám meg állja a helyét.Érdekesség képen így néz ki egy londoni bdsm party:https://vimeo.com/258773401 
  

[ugrás az előzményre]
zsoffi#5942022-01-18 08:16:02
Én személy szerint nem tudok hozzászólni sem a különböző swinger klubok sem pedig fürdők, szaunák kérdéséhez, ezek működéséhez, vagy a látogatók milyenségéhez, mivel ezekkel személyes tapasztalatom nincs, és talán soha nem is lesz (bár soha ne mond, hogy soha). 

Viszont régebben többször jártam szervezett BDSM eseményekre, amit kimondottan erre a szubkultúrára épülő online portálok szerveztek. 

Ezeken az eseményeken természetesen csak meghívóval jelenhettél meg, tehát az utcáról „beeső” látogató teljesen ki volt zárva. 

Egyébként működtek olyan helyek, mint pl az SM Café, Magyarország első BDSM kávézó és bárja, ami hétköznap normál kávézóként mindenki előtt nyitva állt, viszont zártkörű BDSM rendezvények idejére átalakult egy ketreccel, András kereszttel, fenekelő paddal felszerelt, fülledt, önfeledt BDSM buli helyszínné. (Sajnos az SM Café már rég bezárta kapuit.)

Én már egy jó ideje nem járok BDSM rendezvényekre, inkább a privát, szervezett bulikat, partikat preferálom, viszont ma is több BDSM rendezvény működik, melyek természetesen meghívásos, belépőjegyes partik, melyek az átlag polgárok előtt rejtve maradnak, vagy legalábbis a szubkultúra művelőin kívül keveseknek jut tudomására. Például 11 nap múlva lesz a Freedom Fetish Party, vagy a Luxuria, vagy épp a Magyar BDSM Konferencia, de van még néhány, akit érdekel, járjon utána. 

Röviden összefoglalva, aki csak úgy minden előzetes tájékozódás és jegyvásárlás, meghívás nélkül az „utcáról” szeretne bemenni egy ilyen partira, annak igen kevés az esélye. Vagy ha igen, akkor csak idős, pocakos bácsikkal és elhízott, megereszkedett mellű nénikkel fog találkozni egy normál napon. 
Ellenben egy szervezett eseményen túlnyomó többségben van a fiatal és közép korosztály, felszabadultan bulizva. Dresscode, felnőtt játszótér és hedonizmus. :) :) :) 
sexfocus#5932022-01-18 00:50:37
Ha már szóba kerültek a swingerek, partik, egyéb helyek. 4+2 sw van Bp-n, 2 állandó és egy időszakos vidéken. Mindegyiknek más az erőssége/gyengesége, más-más jellegű kicsit. Az életkor, külső megjelenés szóródik, kb. mint egy strandon, öreg-fiatal, csinos, nem annyira előnyös külső megjelenésű egyaránt van. Az átlagéletkor 30-50 között szóródik. Sw rendezvényekből 3-4 van amit időként megtartanak + idén is lesz sw fesztivál.
BDSM part - ez bevallom nem'tom mi. "Nyílt" BDSM rendezvény több is van, rendszeresen kettő, időszakosan változó (van ami csak kiállítás, van ami "effektívebb" játékra is lehetőséget biztosít).
"Mozgalmas" nudi Gárdonyban (de eléggé elmelegedett), a Ráczkevei fürdőben néha történik ez-az (de nem standard), kültéri dogging hely három de azok elég hektikusak. Szexmozi kettő nagyobb (ebből egy szinte teljesen meleg).
Zártkörű privát sw, illetve BDSM szeánszok: bérelhető stúdióban v. magánháznál tartják, de nem a helyszín a lényeges hanem a résztvevők. Általános igazság: a résztvevők a lényegesek, nem a helyszín!

[ugrás az előzményre]
pandora#5922022-01-16 18:40:57
Válasz a(z) 590. üzenetre:

Őszintén megmondom, nekem a leírás nagyon fura volt.

Régebben kíváncsiságból szinte az összes ilyen jellegű helyet megnéztem, némelyiket többször is, a covidos bezártság alatt pedig csak ilyen jellegű helyeken lehetett szaunázni, úgyhogy ott elég sokszor megfordultam.

De soha egyik helyről sem tudtam volna ilyeneket írni. Az én leírásom:

Először is, ahogy én láttam, maga a műfaj eleve az idősebbek műfaja, nemigen találkoztam 30 évesnél fiatalabbal, de inkább 40-50 meg még több.
Gusztusos testű lányt, mint akikről írsz, pláne fiatalt, ilyen helyen legfeljebb a falon lévő fényképeken látni, a többség túlsminkelt, öreg, löttyedt, kövér, csomós-striás fenékkel és combokkal, vásári fehérneműkben. A combfix viszont valóban elég gyakori. :)

Átlagban a férfiak pocakosak, kopaszok, kövérek, alacsonyak, öregek, és nem áll fel nekik.

Szép párokat 40 alatt legfeljebb zárt társaságokban láttam, de nem álltak szóba idegennel, csak egymással foglalkoztak, vélhetően exhibicionisták, de az is nagyon ritkaság. Vagy néha olyanok, akik randihelynek használtak egy ilyen klubot, ahol előre megbeszélten találkoztak, de ők is csak egymással foglalkoztak.

Iszogattam, szaunáztam, hazamentem. :D (Vagy ha ketten mentünk, iszogattunk, szaunáztunk, hazamentünk, mert a továbbiakat otthon is lehet.)
És megállapítottam, hogy újabb túlhájpolt városi legendáról hullt le a lepel. Vagy csak mindig pont nem az volt, mint amiről a csodatudósítások beszámolnak. ;)

Ahol a tematika kifejezett bdsm volt, olyanból nem nagy a tapasztalat, de voltam olyanon is. Ott valóban voltak fiatalabbak is, viszont a közönség összes túlsúlya annyi volt, hogy Norbi 100 évig is találna rajtuk teendőt. :D
Főleg beszélgetés, bemutatók voltak.

Konkrét cselekmény pedig a legtöbb annyi volt, hogy a játékban két srác azt a feladatot kapta, hogy a jelenlévő összes nő lábát tisztára kell nyalnia, de legalábbis meg kell vele próbálkoznia. :napersze: 

Így aztán mindig csodálom az ilyesfajta beszámolókat, és olyan érzésem van, mint Alice-nak, akit kizártak Csodaországból, és mindig rosszkor rossz helyen van. :D

[ugrás az előzményre]
waveox#5912022-01-16 08:40:44
Válasz a(z) 590. üzenetre:
A leírt jelenetek nagy többsége mind megtalálható a Shortbus címmel készült amerikai filmben. 
Annyi különbséggel, hogy ebben az írásban buzik nincsenek.
:D  

[ugrás az előzményre]
riply#5902022-01-15 21:04:18
Sziasztok 
Tálaltam egy érdekes le írást a magyar bdsm partról 
Maradhat Zsófi? 
Kb. fél 10-re értünk oda, már a várakozók "outfit"-jéből láttam, hogy megtaláltuk a címet.
Minimális várakozással bejutottunk, a szervezés profi volt.
Már az öltöző jó "aperitife" volt, mondjuk eleve örültem a koedukált öltözőnek.
És nem is csalódtam, előbb személyesen Csizmás Kandúrral találkoztunk, majd bejött két igen fiatal, szelíd, törékeny lány - és kb 1 perc múlva az egyik szinte teljesen meztelen volt, csak egy profin megkötött kötél díszítette. Gátlástalanul legeltettem rajta a szemem, hisz mi másról szól ez a parti, mint a látványról és a gátlástalanságról? :)
Szép volt, friss és lágy, kedvesen pihés puncival.
A dresscode-kapuban kicsit alkudozni kellett, hogy a fekete farmer + öv + rajta bilincs + felül semmi öltözékem elfogadják, de tudtam, hogy meg fogom győzni őket; a szubommal mi együtt alkottunk látványt, tehát ennek megfelelően minden OK. :)
Ja igen: a szubom - aki a kedvesem is "hétköznap", és szintén tagja az oldalnak - combfixet (combközépig érő harisnya) és harisnyakötőt és fűzőt viselt, és elképesztően szexi volt.
Beengedtetés után rátapadtunk a látványra: részben az állati klassz, kreatív és izgalmas outfitekre, részben - részemről eléggé - a testek látványára.

A ruhatár után ismerkedtünk a hellyel, felfedeztük a diszkót (én szeretem, a kedvesem-szubom nem annyira, szóval ott csak módjával voltunk), a kis színpadot, a játszóteret, ahol akkor még fotózás volt, meg az ücsörgő részeket.
Nekem picit meglepő volt, hogy sokan csak beszélgettek a székeken 2-3 fős "zárt" társaságban; én explicitebb hangulatra számítottam, tehát amikor benne van a levegőben, hogy egymást "hergelik" jó értelemben az ott levők sokféle pajzán látvánnyal és ötlettel.
Nem is bírtam sokáig, elkezdtem nyílt színen simogatni-izgatni a szubomat, és reméltem, hogy megmozgat néhány embert a látvány, de túl sok reakció nem volt. Pedig egy idő után konkrétan a csiklóját simogattam meg ujjaztam a beszélgetőrész kb közepén. :)
(Valamikor fel is ajánlottam egy csoportnak, hogy ha szórakoztatja őket, a szubom szívesen önkielégít a szemük láttára, de nem dobta fel őket nagyon az ötlet.)
Mikor visszanéztünk a kisszínpadra, ott egy szép, meztelen lány testén voltak édességek (csokik, krémek, gyümölcsök), ami kettős kihívás: a női testbe is bele vagyok habarodva, plusz édesszájú is vagyok. Viszont rájöttem, hogy szakállasan a klasszikus módot - kéz nélkül, szájjal elvenni-lenyalni a finomságokat - inkább kihagyom.
A középső részbe néztünk ezután, és ott volt a két fiatal lány. Felébredt bennem a pajzán kisördög, és megkérdeztem a "dominánsabbnak" tűnő lányt (aki szintén egy szelíd egyetemista benyomását keltette), hogy mit szólna, ha a szubom kényeztetné a barátnőjét. Némi tétovázás és egyeztetés után belementek, és a csajom elkezdte lassan, finoman, érzékien puszilgatni, csókolni, simogatni a szinte meztelen fiatal lányt, aki pár perc múlva szabályosan elolvadt a kényeztetéstől, hátrahajtott fejjel, csukott szemekkel élvezte.
Régóta szerettem volna látni, ahogy a csajom puncit nyal, hát most megkaptam. Én persze csak álltam fölöttük, gyönyörködtem a látványban, és fogtam a szubom pórázának a végét.
Egy idő után csak nem bírtam megállni, és megkérdeztem a dominánsabb lányt, hogy én is érinthetem-e a barátnőjét, illetve hogy milyen beállítottságú (leszbi, hetero, bi...). Úgy fogalmazott, hogy "toleráns leszbi", szóval abban maradtunk, hogy módjával, finoman cirógatom én is a lányt. Jó volt egy ilyen fiatal csaj bőrét, mellét érinteni, és izgalmas volt, hogy ott feküdt felajánlkozva, kitárulkozva.
Közben mellénk telepedett egy Levente nevű rokonszenves, kalapos fiatalember, és élvezettel nézte a jelenetet - én meg előzékenyen félrehúztam a szubom haját, hogy minél jobban láthassa, ami történik.
Egy idő után Levente is finoman cirógatta a lányt, aki tovább olvadt.
Mivel elélveztetni láthatóan nem tudtuk a lányt, én meg komolyabban - a megbeszélés szerint - nem nyúlhattam hozzá, ismét mentünk egy kört.
Ha jól emlékszem, ezután láttunk némi kötözés-bemutatót, valamint a kisszínpad előtt egy pár előadott egy nagyon látványos, tényleg szép fényrudas-lámpás koreográfiát. Közben persze láttam az embereket is, egyik-másik állati jól kinéző pasi láttán "szomorkodtam", hogy nem vagyok meleg. :D

Észrevettem egy "terpesztőszéket" a játszótér előtt, emlékeztetett az erősítő gépekre a bírkózás-edzésekről. Beleültettem a szubomat, tetszett volna, ha egyre szélesebbre nyitom a lábait a székkel, és bárki tetszése szerint nézhette volna, sőt.... De sajnos nem jöttem rá, hogyan működik a szék. Na majd legközelebb.
Bizsergett bennem a tettvágy, plusz kb eljött a játszótér nyitásának ideje, úgyhogy odamentünk. Különösebb történések nem voltak, de már bent voltak az emberek, voltak, akik lájtos pajzán játékokat játszottak (fenekelés stb.), illetve nagyon dolgozott a kötözőmester. Én is kedvet kaptam hozzá, úgyhogy a szubom karjait könyöktől párhuzamosan alaposan megkötöttem hátul - tudjátok, az a klasszikus forma -, de végül nem lett folytatása, nézelődtünk kicsit, és a kötözőmester mondta, hogy a kötelet hagyjuk majd ott, ne vigyük ki onnan, úgyhogy levettem. Mindegy, azalatt a 10 perc alatt is jól nézett ki szerintem.
Megint körbementünk, mert sosem tudhatjuk, hol történik éppen valami érdekes vagy izgalmas akció.
Mivel ilyet nem találtunk, a felnőtt játszótérben most már céltudatossan a pároknak fenntartott részbe mentem. Nem okozott csalódást, már a bejáratnál egy szép szopást láthattunk, bent pedig csodaszép párok (köztük fiatalok is) kényeztették egymást. Nagyon tetszett ez a magától értetődő lazaság, nyitottság, hogy egymástól pár méterre minden szégyellősség nélkül szeretkeztek (dugtak, szoptak, nyaltak vagy épp ujjaztak) emberek.
Leültem egy székre, és utasítottam a szubomat, hogy szopjon. Csinálta is kedvesen, ügyesen, de valamiért nem kerültem abba a nagyon kanos hangulatba, amikor jó dugni - lehet, hogy a nagyon intenzív látvány kötött le annyira, hogy betöltötte az agyamat.
Azért egy rövid ideig dugtam a szubomat, legyen neki is jó; most utólag már nem tudom, hogy akkor épp el tudott-e élvezni (az éjszaka folyamán azért volt része benne többször is).
Megint kíváncsi lettem, mi történhez a többi részen, kószáltunk egy kicsit ismét - hát nem megint belebotlottunk a fiatal lányokba! :D
Megkérdeztem, hogy mit szólnának egy kis repetához és folytatáshoz, helyeselték az ötletet. Most már bátrabb voltam, úgy kérdeztem a dominánsabb csajt, hogy igent mondjon, szóval én is nyíltan simogattam és nyaltam a fiatal lány finom kis testét.
egy idő után felszólítottam a szubomat, hogy adja át a helyet - mármint hogy én akartam nyalni a lányt. A punciján átmenő kötél miatt ez nem volt egyszerű, de azért jó volt.
Mivel a póz viszont kényelmetlen volt, megkértem a másik lányt, hogy tegyük a barátnőjét a mellettünk levő masszázsasztalra, annak ideális volt a magassága.
Itt újra a szubom nyalta a lányt, én meg hátulról ujjaztam majd dugtam őt.
Ezt már többen is élvezettel nézték, sajnos senki nem akart beszállni. :D
Majd megint én nyaltam a kislányt, a combjait is harapdáltam finoman.
Utána egy mosdóban tett kör után visszamentünk a párok szobájába, ahol újra a szemet gyönyörködtető "orgia" várt. Mivel középen, a megvilágított részen épp egy szép fiatal pár dugott, melléjük telepedtem, és utasítottam a szubomat, hogy szopjon. Tette is, érzékien, jólesően, közben gyönyörködtem a mellettem levő pár dugásában.
Pontosabban a szobában akkor már legalább 6 pár dugott vagy szopott vagy nyalt, nyíltan, lazán. (Érdekes, hogy spriccelést nem láttam az egész éjjel alatt, pedig a csajommal arra tippeltünk előzetesen, hogy biztos lesz részünk ilyen látványban is.)
Egy kicsit megint nézelődtünk a buli többi részében: megint találtunk egy meztelen lányt, aki arra várt, hogy édességeket tegyenek rá, aztán ez meg is történt, láttunk egy részletet megint a fényrudakkal koreografáló pár előadásából.
Mivel a szubom (csajom) kezdett fáradni, még egyszer visszamentünk a párok szobájába. Miközben ő szopott engem, 4 fiatalt figyeltem szemben - az egyik pár állva enyelgett, a másik páros nézte őket. Majd az enyelgő pár férfitagja a középen levő ágyra irányította a lányt, négykézlábra állította, elkérte a mellettük levőtől a pálcát, és jól kiszámított kis ütéseket mért a csaj fenekére. Ekkor már ott álltunk mi is.
Szemben a falnál egy velünk majdnem egykorú pár állt, korábban már láttam őket szeretkezni az estén, és úgy tűnt, a hölgynek szintén tetszett, ahogy dugtam a szubomat. Próbáltam valami szemkontaktust teremteni, illetve megkérdeztem a szubomat, mennyire lehetünk bátrakm, de nem igazán kaptam választ.
Ígyhát én is négykézlábra állítottam őt a fiatal csak mellé, és kb ugyanúgy ujjaztam, mint a srác a lányt mellettünk - gondoltam, ez kellemes látvány lehet a mögöttünk ülő másik fiatal párnak is. Az is felmerült bennem, hogy akár cserélhetnénk is "alanyt" egy időre, de fáradt voltam már a kezdeményezéshez.
Felbukkant viszont egy idő után a szubom egy régi ismerőse a nőjével, aki egy vonzó kis töltött galamb, és velünk szemben nekiálltak dugni. Ekkor hanyattfektettem a szubomat, úgy nyaltam és ujjaztam. Mivel a másik nő keze kb 3 centire volt a csajom kezétől, mondtam neki, hogy akár meg is foghatja - meg is fogta finoman. Gondoltam, hátha valamelyik csaj kezdeményezi a további érintéseket, de nem így történt. A csajom/szubom elélvezett még 1-2-szer, aztán hazamentünk. :)
nincs kép
david0312xd-#5892022-01-11 00:51:41
A(z) #589 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
aleksandros#5882021-12-31 11:50:03
A(z) #588 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
waveox#5872021-12-31 11:42:28
A(z) #587 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
waveox#5862021-12-31 11:33:25
A(z) #586 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
aleksandros#5852021-12-31 11:14:03
A(z) #585 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
waveox#5842021-12-31 10:32:33
A(z) #584 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
zsoffi#5832021-12-30 14:30:02
Kérek mindenkit, hogy egy BDSM fórumba, annak megfelelő témában írjon! 

Köszönöm.
waveox#5822021-12-29 18:00:01
A(z) #582 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
zsoffi#5812021-12-28 20:29:06
Kedvelem a stílusosságot, mely az írást jellemzi. 
Persze stílusosak lehetünk az egyediséget nélkülözve is, beleolvadva a trendekbe, amit trendinek hiszünk, vagy épp attól leszünk stílusosak, mert az egyediség útját járjuk. 

Vagy akár meg is fordíthatjuk az egészet, és még bokrétát is köthetünk rá. 
Annak a kibogozásához már igazi furfangosság szükséges, sőt elengedhetetlen. 

Viszont az ismeretlent alábecsülni nagy tévedés, mondhatnám nem is elegáns. 
A gyanú árnyékát kivetni pedig már-már galádul botorság. 

Sajnálatosnak tartom bizonyosság nélkül, a köz agyának hátsó zugaiba fészkelni saját, önhibáinktól terhes gondolatainkat. 
Azt hiszem örök érvényű a mondás, miszerint előbb a saját fejünkben tegyünk rendet. 

Mert csak az ragadhat korbácsot, az emelhet pálcát, kinek a kezét és elméjét a felelősségtudat járja át. 
A fájdalom ezerarcú. 
A pálca törhet, a korbács vissza csaphat. 

waveox#5802021-12-28 16:47:42
A(z) #580 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
tedy78#5792021-12-27 18:27:18
Válasz a(z) 578. üzenetre: Iiiigen, Pandora már tisztázta a helyzetet. :) Elnézést, nem tűnt fel, hogy idézet. :)

[ugrás az előzményre]
zsoffi#5782021-12-27 17:54:26
Válasz a(z) 574. üzenetre:

Szia! 

Ezt nem én írtam, ez egy "hozott" cikk. :) 

(Persze ettől független, átnézhettem volna nyelvtani szempontból!)

[ugrás az előzményre]
pandora#5772021-12-27 16:50:44
Válasz a(z) 576. üzenetre:
Neked is BUÉK. :)

[ugrás az előzményre]
tedy78#5762021-12-27 15:59:00
Válasz a(z) 575. üzenetre: Nos, valóban csak belegörgettem a szövegbe, itt-ott bele-beleolvastam, de csak itt találkoztam a szóval, és nem tűnt fel, hogy idézet. Szóval, ha így van, akkor természetesen elnézést kérek. A többivel viszont nem értek egyet. :D (Nyelvtannácizás, kötözködés). B.Ú.É.K! :)

[ugrás az előzményre]
pandora#5752021-12-27 15:15:21
Válasz a(z) 574. üzenetre:
Bocs hogy így kívülről beleszólok, de az a szöveg idézet, a hibákkal együtt.
Ha elolvastad volna a többi írást (beleértve a fórum előszavát), akkor tudnád, hogy Zsófi le tudja írni helyesen. :D

Én is nagy helyesírásnáci vagyok, de ez még szerintem is üres kötözködés. :napersze: 

[ugrás az előzményre]
tedy78#5742021-12-27 11:03:50
Válasz a(z) 521. üzenetre: zsoffi, nem mazoista, hanem mazochista. :) BÚÉK!

[ugrás az előzményre]
riply#5732021-12-25 13:36:03
https://www.youtube.com/watch?v=BcxCrnkYYvM nem direkt bdsm de érdekes video érdemes megnézni 
zsoffi#5722021-12-25 06:24:29
Kis Karácsony, Nagy Karácsony 
BDSM a világom,
Itt egy korbács, ott egy ostor
Fájni fog, de alig várom.

Kis Karácsony, Nagy Karácsony 
Közösségünk a világom
Biztos pontot itt találtam 
Mindenkit szívembe zártam! 

 :pirul: <3 <3 :pirul: 

(Nem saját, csentem mert tetszik.) :) 
riply#5712021-12-24 19:49:11
A szex ( ismerkedés ) egy tánc ?

Vannak szintek.
Ha egy nő saját határait súrolja kicsit tovább megy akkor az még jó.
Ha durván átlépi az lehet fájdalmas.
Tapasztalat férfiak mindig figyelik a reakciókat,
mire mikor hogyan reagál a nő 
szájra puszitól a csatogos szendvicsig 
más más színt.
Meg kell várni amíg a nő készen áll a következő szintre és akkor lépni.
Ha átléped korán a az ő szintjét akkor elrontod az élményét.
Ha egy férfi átlépi a nő határait akkor vagy önző vagy tapasztalatlan.
A határain kell táncolni 
legyen izgalmas de ne legyen sok.
Férfiként érdekes sakk ez.
feketekandur#5702021-12-24 13:10:52
Válasz a(z) 569. üzenetre:Viszont kívánom Szépségem!

[ugrás az előzményre]
zsoffi#5692021-12-24 12:53:02
Boldog, békés, BDSM-től sem mentes Karácsonyt kívánok mindenkinek! :P 

krisztian333#5682021-11-10 22:35:12
Válasz a(z) 567. üzenetre:Köszönöm Zsofi,Nos sajna én is megtanúltam,vagyis hümm(egy lábacskás popsiból hogy lesz újra szüz) Csak egy partner elég hozzá és 2 év Aranyér és belső sérülés és kezelések.
Szeretem az ilyen blogokat és oldalakat mert lehet tapasztalatot átadni.
Én se ma kezdtem és nincs is vége ennek a szép és csodás villágnak,de tény előbb ólvasok tanulom az újjat és játszok magammal .
És csak utánna engedem másnak, kicsit, kicsit jobban és lépcsöről lépcsőre.
És ezt vallom még jó pár év multal és gyakorlással is.
AZ ELSŐ AZ EGÉSZSÉG ugy nekem mint a partneremnek,minden téren.
És én is a bilincshez nagy karabinert rakok amit ki tudok vagy tud magának oldani,vagy közdarabnak postás gumit töbszörösen de téphetően ,és bör bilincs mert a fém az sértheti a bőrt is.

[ugrás az előzményre]
zsoffi#5672021-11-10 22:13:33
Válasz a(z) 566. üzenetre:

Nagyon jól megfogalmaztad! 
Sajnos a felelősség vállalása sokszor hiányzik! 
A felelősségtudatról már nem is beszélve... :( 

[ugrás az előzményre]
krisztian333#5662021-11-08 12:34:43
Sziasztok hozzá szólnék a témához mint említette Zsofi
A légzéskontról és electró játék nagyon bizalmi sött minden olyan jellegü játék aminek vég kimenetele komoly sérüléseket okozhat és a leg rosszabbat is mind mind olyan értékkel bir hogy csak azzal játszad akire az életed rá mered bizni.

Az electro pl nem is anyira ha erre a célra gyártott eszközzel játszotok ,nagyon érdekeslehet ingerlő ,észbontó és fájdalmas is ki hogy szereti megélni.
Az electro játéknál a bizalmi rész ha a melkasom bimbókón az az a szív környékén élvezkedtek,mert az nem játék(ha szív problémád van ne játsz sehogy)

A légzés kontrolálása nekem is nagy vágyam hogy fojtogassanak és a maszkomon befogják azt a pici lyukat,de mint gyakorlott BDSM imádó nekem se született még meg az a nő akire rátenném az életemet.

Az a véleményem és tapasztalatom az emberekkel.
Elöször ha valami felkelti az érdeklödésedet ,olvass utánna ép észell gondold végig,ne a játékot hanem mik a vonzatai,és utánna keresgélj partnert és probálkozz.
Bizonyos esetekbe pedig az eszközt elöbb magadon próbálgasd és utánna add más kezébe az írányítást.

Ha kölcsönös a vonzalom a partnereddel akkor valamelyest a domináns fél is tapasztalja meg mi is az amit fog tenni a szubjával.
Természetesen nem azt mondom hogy a dominálo félnek egy electro kúpot dugj a lyukába, de tappancsokat lehet tenni neki is combra ágyékra,hogy érezze mi is az.
És soha ne engedd ugymond új vagyis nemrég ismert partnerednek hogy kikötözzön amig nincs meg a bizalom,(vagy vannak módszerek pl bilincsek vagy kötelek közé közbeiktatni egy vékonyabb cérnát vagy hasonlót, olyat ami tart de mégis ha ugy érzed el tudod tépni szabadulni tudsz)
pferd#5652021-11-07 19:35:35
Válasz a(z) 244. üzenetre: érdekes-izgalmas szerződés. 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#5642021-07-23 07:12:12
Válasz a(z) 563. üzenetre: Kevesen kedvelik, de pont azért, mert tartanak tőle. Szerintem az elektrot is ezért szeretik kevesen, mert sokan pánikszerűen félünk az áramütéstől és a fulladás veszélyétől is. 

[ugrás az előzményre]
pappdavid85#5632021-07-23 06:00:03
Válasz a(z) 562. üzenetre: Így van, az élmény leírhatatlan. Rengeteg módszer van, de nagy adag bizalom kell mindhez. Csak úgy lehet izgalmas és nem pedig ijesztő. De úgy vettem észre nagyon kevesen kedvelik. 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#5622021-07-23 01:14:35
Válasz a(z) 561. üzenetre: Huhh, hát a bdsm-en belül sok fajtája ismert, kezdve a nyak szorításától a fóliázásig, de szerintem csak összeszokott párok alkalmazzák, mert igencsak veszélyes is tud lenni. 
Viszont olvastam, hogy semmihez sem hasonlítható, isteni felszabadult érzést tud nyújtani. 
Hát nem tudom, én nem gyakorlom és nem is izgat a dolog.
Persze olyan is akad, akinek ez a fétise... 

[ugrás az előzményre]
pappdavid85#5612021-07-22 18:48:39
Sziasztok! A légzéskontrollról mi a véleményetek?
zsoffi#5602021-06-25 13:21:11
Szia! 
A strapon önmagában még nem BDSM, viszont más játékokkal, szerepjátékba építve, pl. egy büntetés részeként vagy alázós játékokkal kombinálva már mindenképp BDSM. :) 
erocoach#5592021-06-24 17:31:12
Kedves Zsófi!
Mielőtt elolvastam a fórumot, a BDSM-et a fájdalommal és a megaláztatással azonosítottam.
De a fistingről szóló írásod más megvilágításba helyezi:
Én is átéltem már oda-vissza, és tényleg a teljes odaadást és bizalmat éreztem, a hölgypartnerem irányított és számomra addig ismeretlen szintű orgazmusa lett (ÉN csináltam neki ilyen kivételes orgazmust, és ez nekem is nagyon jó volt): Amikor én kaptam, csodálatos érzés volt a kitöltöttség, a keze még bennem volt, amikor a szájával kivégzett - eszméletlen tapasztalás volt.
Kérdésem: az anális szexet oda-vissza (pl, straponnal) a BDSM-hez tartozik? Ha igen akkor nekem egyre szimpatikusabb, de én nem akarok fájdalmat okozni és érezni...
Üdv: erocoach
carino#5582021-04-06 10:22:48
Izgalmasnak hangzik. Nekem nincs tapasztalatom BDSM-ben, de ahogy a cikkeket / commenteket olvasom azért azt látom hogy ez egyfajta határfeszegető játék ahol addig tart a dolog míg mindkettő fél élvezi és nem tovább... Legalábbis ezt vettem le. Mindig is izgatott néhány kikötözős, bilincses (az egyik fél mozgásának részben vagy egészében való korlátozása) vagy akár valamilyen pumpás játék és hasonlók.. de sose merült fel bennem a kérdés hogy ez BDSM vagy sem..
zsoffi#5572021-03-14 05:22:35
*Egy komolyabb, nagyon jó írás a vágyakról, BDSM-ről!*

 !link:https://wmn.hu/wmn-szex/54640-beteges-vagy-vagy-a-szexualitas-egy-magasabb-elvontabb-szintje---beszelgetes-a-bdsm-rol 

*Szerintem érdemes elolvasni... :)*
zsoffi#5562021-03-01 15:49:32
Nem pont BDSM, de egy érdekes olvasmány és még szórakoztató is! 

*Ilyen volt a paraszti szex a huszadik század eleji Magyarországon.*

 !link:https://nlc.hu/eletmod/20201011/szex-paraszt-magyarorszag/?fbclid=IwAR2NEIGyqsu0SkOwmB2K2ecf4dzv4Mq10yxAZOIseSbvR4lX0NUVTijCAN4 


Például ilyen, és hasonló tanulságos dolgokat olvashatsz a cikkben: 

*Asszonyok a szexről*

  „Mögengedtem neki, hadd szórakozzon. Ezért még nem köll fizetni, el së kopik, de ha a tanács tudná, ezt is mögadóztatná.”
  „Úgy voltam vele, ha engedöm, hamarább szabadulok.”
  „Akkor engedtem, amikor csak ű akarta. Akkor legalább biztos voltam benne, hogy másutt nem csinálja.”
  „Azt së bántam, ha rákapott a szolgálóra, legalább nem koslatott másfelé, nem tudta mög az egész határ, hogy milyen parázna. Neköm mög békém lött tűle.”
  „Nem örültem neki, hogy máshon is járt, de úgy voltam vele, hogy addig nincs nagyobb baj, még neköm is hagy.”
  „Utána jobban böcsülte a hazait, de a végin úgy köllött csiklandani, hogy lögyön mán valami.”

:D
zsoffi#5552021-02-22 04:59:27
 !link:https://www.youtube.com/watch?v=-SW23hgQ5IE 

BARÁTSÁG PERVERZIÓKKAL

Egy kis Netflix ínyenc sorozat, aki esetleg nem ismeri! 
Nekem nagyon tetszett, izgis és szórakoztató! :) :) :) 

krisztian333#5542021-01-09 12:49:44
Pár alapkitétel BDSM kapcsán .
1 Sose ugorj bele még nem ismered a partnered hozzá állását a játékokhoz.

2 Mindig kerülgesd meg a témákat mert lehet csak ír és állít valamit és nincs tudatában a dolognak.

3 A szexualitás kezdődhet két szűz között (legfeljebb röhögnek) , bdsm nem játék két kezdőnek először szerezz tapasztalatot valakitől nem szégyen kérdezni. 

4 Ha a bizonyos játék téren vagy még kezdő ,tanulj olvass informálódj ne filmet nézz,pontosítva jó tipp amit a filmeken látsz de azok általában nem kezdők és tudják mit hogyan csináljanak ,olvas utánna a játéknak.

5 Fentihez a google a barátod nem csak a face,és társait lehet nyomni a neten ,vannak forumok,írások és könyvek is.

6 Ha kiépült a kapcsolat lehet te már tapasztalt vagy és tudod, de egy kezdő nem tudja mit beszél általában csak hallott látott ,ne es neki soha ha kéri se ,mert nagyon megtörheted egy életre hogy elvedd a kedvét.

7 Ha játszotok tudd ,legyél tisztába hogy ha te vagy a domináló személy egy emberi élet van a bilincsbe kipeckelt szájjal ,a baleset az baleset 112,és alapvető kötszer és olló.

8 Viaszjátéknál egy vödör víz nem árt a közelben .

9 Akivel játszol mondja el az egészség ügyi gondjait ,ha olyan gondok vannak pl, szív ne játssz vele elektró dolgot Stb.

10 Bizonyos dolgokat lehet feszegetni de ami ép az irányultságában tabu azt tartsd be és tiszteld, majd ha nyitott lesz rá és te is akkor ,ne erőltess semmit mert megtöröd ,a lelkét betőrni kell nem tönkre tenni.

11 Mindig ügyelj a dolgok higénikuss tisztán tartására .

12 Az akaratodat akkor érvényesítheted ha vágyik rá ,pl előre megbeszélt módon ki ismert személyt bele egyezése mellet(úgymond meglepve megerőszakolod).

13 A DOMINÁNS FÉL JÁTÉKNÁL SOSE IHAT ALKOHOLT ÉS SZEDHET TUDAT MODOSÍTÓ SZEREKET ,CSAK TISZTA FEJJEL TUDATOSAN.

Remélem segítettem eme pár sorral . 

csilicsali#5532021-01-08 20:01:10
Sziasztok!

Friss vagyok az oldalon, viszont ebben a világban nem. Az utóbbi években már nincs meg az életemben a BDSM, de egyre jobban hiányzik.

Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra és egyáltalán az oldalra. Egy helyre ahol a hasonló gondolkodású emberek megoszthatják vágyaikat és tapasztalataikat.

Élvezetekben gazda évet kívánok mindenkinek! :)
zsoffi#5522021-01-01 20:33:10
Válasz a(z) 551. üzenetre:

Gerald's Game a film címe! 

Netflixen megtalálod... :) 

[ugrás az előzményre]
secret79#5512021-01-01 18:09:01
Válasz a(z) 522. üzenetre: A filmnek is ez a címe? Köszi

[ugrás az előzményre]
krisztian333#5502020-12-28 13:16:47
Sziasztok 
Mint maga a BDSM mint fogalmak összessége jelen van a mindennapi életben és kapcsolati téren is ,aki kívülálló nem is ért nem nyitott ezen dolgok iránt annak furcsa ez a színes világ is.
Én is sokat olvastam tanultam és meg is éltem mire kinyílt a szemem erre a világra és ez bekötött lehunyt szemmel értendő.
Igen kinek mi a tabuja és furcsán néz ha a másik kimondja hogy Bdsm mert előítéletei vannak mert halott valamit valakitől .
Sokan belevágnak mert látnak egy jó pornó filmet és miért is ne ez megy nekem is,nos a puding próbája az evés ez igaz de ezt ne akard habzsolni mert megakad vagy neked vagy a másik félnek.
Hogy mi is a tabu az amit kizársz amibe biztos vagy hogy nem csinálod ,nos igen van aki már szopni se szeret ,van aki rühelli ha nyalják és van aki azt imádja la nyalakodnak.
Van aki hány a spermától a másik meg furcsállja mert ő meg a reggeli kávéba vagy mellé is friss tejet kíván és bele is feji esetleg.
És nézhetünk egymásra hogy te perverz meg ilyen mocskos dolgot szeretsz,és ezen dolgok csupán egy szimpla szexualitás részei.
Nos én tisztába vagyok mi az ami tabu számomra ami szikla szilárd ,ezen belül vannak a határaim amik mozognak és néhol feszegethetőek is.
Az hogy egy D/s játékban hol helyezkedünk el akkor merj színt vallani ha megélted mind a két oldalt akkor fogj kezedbe korbácsot,ha már voltál kibilincselve és más kezébe az irányítás és a korbács.
Nos sok nő hát ö nem ,elítéli a Bdsm fogalmát mert nem tudja mi is,bár a hirdetésébe az áll férfit keresek aki nőként kezel és képes a falhoz vágni megbaszni mint egy ribancot.
Nos igen ez már az alávetni egy dominánsabb egyéniségű férfinak ,kiszolgáltatva lenni kéjének kedvének bár a normál szexualitás keretein belül.
Ez már maga a Domináns és alárendelt viszonya ,és vegyünk elő még egy selyem sálat is hozzá.
Végezetül kezdőknek a sima viasz gyertya az nem erre a célra szolgál,az éget közelről használva és plasztikázással is járhat.

live#5492020-12-24 08:52:04
Válasz a(z) 548. üzenetre: Viszon kívánom Neked is! :) 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#5482020-12-24 07:18:31
KELLEMES (BDSM-BEN IS GAZDAG) ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK! :) :pirul: <3 !kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/4696b5d20201224071831.jpg
waveox#5472020-09-18 17:53:01
A(z) #547 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
gabycica#5462020-09-18 08:13:23
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hol lehet ismerkedni komolyabban a BDSM iránt valóban érdeklődő, azt ténylegesen művelő domináns hölgyekkel? Nem pénzért mesterkélt dominálta gondolok, hanem akik valóban élvezik is, amit megtehetnek egy sub alannyal. Van ilyen klub? 
vastagotakarok#5452020-09-13 08:41:20
A(z) #545 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
zsoffi#5442020-09-05 20:25:28
Válasz a(z) 541. üzenetre:

Szia! 
Ez itt egy fórum, nem társkereső vagy hirdetési felület! 
Köszönöm a megértést! 
Zsó

[ugrás az előzményre]
live#5432020-09-05 04:44:51
A(z) #543 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
live#5422020-09-05 04:39:17
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/5/USRf_5cd0e4e/08c832.jpg
Sziasztok! Én nagyon vágyom arra, hogy kikötözzenek és leszopassanak csoportszex alkalmával.
Nektek is vannak ilyen vágyaitok, vagy én vagyok túl perverz vagy mi?
asmrgirl#5412020-09-04 18:21:08
A(z) #541 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
lizathesub#5402020-09-03 22:18:36
Hello, újként, de "régi" subként, úgy érzem számomra ez a világ folyamatosan új dolgokat, élményeket ad. mindig azt gondolom, én már tapasztalt vagyok, aztán Uram rádöbbent, hogy á dehogy. Sokat lelkizek magamban és magamon, kis eltévedt báránykának érzem magam, de amikor ott térdelek előtte remegve, vagy a térdére fektetve lucskos puncival és várom, hogy a fenekelés után vörös fenekem tükörképét lássam...Hmmm, akkor bizony rájövök hogy újra meg újra ezt akarom, meg a kikötözve létezés semmivel nem összehasonlítható érzését...Az beleborzongós...Még, még mondja a kisördög odabent..Ti is így vagytok vele? :) 
waveox#5392020-08-30 11:09:12
A(z) #539 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
mazo#5382020-08-22 05:22:07
Szép reggelt Mindenkinek!!

Nos ez a BDSM olyan mumus, amit sokan szeretnének megismerni, sokan szeretnének bekerülni a társaságba, de vélt, vagy valós akadályok miatt lemaradnak.
Sokan saját maguk kreáltak akadályokat.
Ám annak számomra érthetetlen emberek.

Erre megpróbálok egy egyszerű hasonlattal példát, példákat írni.

1.) Áll egy ember az utcán, a "zsíroslenyér evők klubja" előtt és vágyakozás néz be az ablakon.
Be szeretne menni, elmondani,hogy ő is imádja a zsíros kenyeret és szívesen csatlakozna hozzájuk, de fél, hogy.mit szólnak a rokonok, ismerősök, a barátok és nem utolsó sorban az utcán az emberek.

2.) Emberünk bemegy a "Zsíros kenyér evők klubjába", le is ül közéjük, de nem eszik, csak vágyakozás nézi a boldog embereket, pedig a franc töri ki a zsíros kenyérért, ám a lebukástól, a szégyenbe maradástól való félelmében marad a csendes sóvárgásnál.

Nos szerintem itt segítség kell, ám nem lehet addig senkin segíteni, amíg az illető nem meri kimondani a gondolatait, vágyait ott sem, ahol ezek a gondolatok, vágyak teljesen természetesek.

Aztán van itt még egy buktató.

Amikor az emberünk be is megy ebbe a klubba, el is mondja, hogy mennyire szereti ő is a zsíroskenyeret, ám nem fogadják be kitörő örömmel, mert emberünk piros arannyal és fokhagymával szereti a zsíroskenyeret, nem pedig sóval, borssal.

Nagyon bonyolult és kacifántos az élet, ha nem a kitaposott ösvényen jár csak az ember.
Olyan emberek is megszólalnak, akiknek fogalmuk sincsen arról miről is beszélnek valójában.

Nos ezt szerettem volna csak kiadni magamból.
Remélem senkit nem bántották még ezzel a kis szösszenetemmel.

További csodálatos szép napot Mindenkinek!!
zsoffi#5372020-08-21 04:45:05
Nem saját, és nem is kimondottan idevaló, de megtetszett. Kis könnyed (?), szórakoztató olvasnivaló. :D 

„10+1 tipp, melyeket szingliként még tuti nem hallottál sohasem:

1. Minden zsáknak megvan a foltja!
(Nem. Nincs. )

2. Be kell vonzani!
(Be. Mindenképp.
Ülszb@zeg a szoba közepén egy általános iskola fizika szertárából ellopott mágnessel a kezedben és vonzod. Vonzod mint állat! És baaaaaaz, nem gyün!

3. Ne gondolkodj annyit! (
(Várjá várjá, itt van az agyam, fogd meg egy kicsit jó? Köszi.

4. Többet kéne sminkelned és kitenned a kannáidat! A pasiknak úgyis csak az kell!
(Ez abszolút igaz. Egy dekoltázs és egy jól felkent alapozó akár 40 évre is összeköt 2 embert! Tuti itt cseszem el. Sz@r a szempillaspirálom!! 

5. Engedd el! Ne görcsölj!
(Lefordítom magyarra: ne legyen igényed a szeretetre)

6. Ha készen állsz rá, jönni fog!
(Mit jelent a készen állás? Felöltöztem, állok kabátban az előszobában és hopp, bekopog? Vagy mi? Amúgy akik totál agyhalottak, méteres műkörömmel, zéró önismerettel, hisztivel, deréktetkóval, azok jobban megérettek egy kapcsolatra, mint én?

7. Az idő mindent megold, ne aggódj!
(Ez igaz! 78 évesen már nem fogok szülni és nem fogom nézegetni a pasi mobilját, hogy kivel csetel az Aranyalkony otthonból, maximum annyi problémám lesz, hogy passzol-e a futómuskátlim színe a köntösömhöz és a járókeretemhez!

8. Tök jól el lehet lenni pasi nélkül is!
(Ez igaz)

9. A pasik csak fájdalmat okoznak és megcsalnak!
(Az nagy szerencse, hogy a nőkből csak hűség, szeretet, őszinteség, odaadás és empátia árad és soha, de SOHA nem bántanak senkit) :D 

10. Kitartás! Erős nő vagy! Nincs szükséged senkire!
(Úristen! Az ember társas lény te ...sz! Nézd meg mi lett Tom Hanks-szel egy lakatlan szigeten! Nem akarom úgy végezni, hogy egy labdához beszélek és a térdemig lóg a szőröm!)

És végül a kedvencem:
11. Túl nagy elvárásaid vannak, az a baj. Lejjebb kell tenni a lécet!
Mágnese van esetleg? Vagy zsákja!” :D 

waveox#5362020-08-20 09:21:06
A(z) #536 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-480] [481-540] [541-595]hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3730BDSM - extrém szexualitás

#akos2120200diughatunk?
Ajánlott szobák
#biszex_szoba148200Biszexuális vagy, be kell lépned!

#milk100Idős-fiatal élmények
Ajánlott szobák
#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba210Eropolis hivatalos maszti szobája

#cuckoldklub100Cuckold Klub.
Ajánlott szobák
#homo_szoba109110Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5990Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#zsofusz0704100Fiatal párhoz lányt/párt/shemalet
Ajánlott szobák
#profi_csajok1430Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba4040Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.