hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóBDSM a mindennapokban!

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Forum

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

zsoffi


BDSM a mindennapokban!
"A BDSM gyűjtőszó az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés, magyarul „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus” fogalmakat jelöli. Korábban az egyszerűbb szado-mazochizmus (SM) volt az elterjedtebb kifejezése."
/Forrás : Wikipédia/

A BDSM természetesen nem csupán ennyi, inkább egy szerteágazó, színes és izgalmas világ! 
Egy külön világ, amit csak azok értenek, kik megélik, benne élnek. 
Egy külön szubkultúra, mely több ponton is keresztezi egymást más réteg műfajokkal, szubkultúrákkal! 
Számunkra, kik benne élünk természetes, de a külvilág számára ismeretlen, titokzatos, sokszor ijesztő és előítéletektől terhes! 

Ebben a fórumban beszélgetést, akár vitákat /intelligens keretek között/ szeretnék kezdeményezni, olvasni. 
Tapasztalatokat, gondolatokat, vélemény cseréket és vélemények ütközését! 
Annyira ezerarcú a BDSM világa, annyira sötét és mégis fénylően gyönyörű, mint maga a kín, vagy annak az okozója. 
Kinek beállítottsága és vérmérséklete szerint. 

Tehát döntögessük nyugodtan a tabukat, vagy az annak vélt dolgokat. 
Hisz, ami neked természetes, másnak talán tabu, de ha elmondod a véleményed, talán másnál is megnyílnak a tabuk, ledőlnek a korlátok és felszabadultabban beszél a mélyen elásott és "szégyennek hitt" gondolatairól is! 

És talán ezzel a fórummal ez is a célom! :-)

Mert számomra nem valami egzotikus vagy félni való nyavalya a BDSM, hanem a természetes lételemem, a mindennapjaim, az életem része és alkotóeleme.

Zsó

Kijelentem, hogy a moderációs tevékenységemhez szorosan kapcsolódó megnyilvánulásokon kívül mindazon véleményeim, amelyeket Eropolisban a blogokban/fórumokban valamint az oldal egyéb nyilvános és privát felületein megosztok, teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözik és semmilyen tekintetben nem köthetők az Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz!


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
zsoffi
#1 (2019-04-15 20:46:04), feltűzött üzenet |
Tehát kérdésem az, kinek mit jelent a BDSM a mindennapokban, hogyan kezeli, hogyan éli meg vagy meg tudja e élni egyáltalán???!!! :) 
nincs kép harisnya
#192 (2019-05-22 20:07:06) |
Válasz a(z) 190. üzenetre:
Igazából pont erre gondoltam! Amikor a szavakkal egy pluszt kapunk! Amikor egy elhangzott mondat után elgyengülsz... Amikor a szavak a húsodba vágnak, és mintha nem is te lennél - de mégis iszonyatosan élvezed!

[ugrás az előzményre]
esther
#191 (2019-05-22 19:46:20) |
Válasz a(z) 187. üzenetre:

A nap szépét láttam, hm...értelmezhetetlen volt számomra. :/ Utóbbit még nem láttam, köszi az ajánlót! :) 

Nekem a nagy-nagy kedvencem forever a Lolita <3 ( jéé megint Jeremy Irons :pirul: ) és A szerető, huu, az nagyon erotikus. Fiatal és gyönyörű? :) 
Mindegyik bizonyos szinten megbotránkoztató filmek.
És akkor befejezem az offolást. :titok: 

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#190 (2019-05-22 19:39:17) |
Válasz a(z) 189. üzenetre:

Gyors és érzésből jövő válasz:

A szavakból formált szerepeknek nincs jelentősége. 
Nem szavakkal, csúnya beszéddel tud a férfi Férfi lenni, inkább gesztusokkal, utalásokkal, tettekkel. 

Sokszor gyengédséggel, odafigyeléssel, tisztelettel. 

A csúnya beszéd, szókimondás csak egy kis plusz. 

Egy kis adalék, ami az igazi Férfit emeli ki. A domináns énjét, az izgató, vad állatias, de intelligens oldalát. 

Imádom a szókimondó, értelmes Férfiakat. Árad belőlük az erő, a dominancia, és én boldogan bólintok, ha azt mondja, hogy „Most pedig szopd a faszom, ribanc!” :P

Persze, hogy ezt megértsük, érett, felnőtt és értelmes gondolkodás kell, némi intelligens perverzióval átitatva. 
:P 

[ugrás az előzményre]
nincs kép harisnya
#189 (2019-05-22 19:12:28) |
Válasz a(z) 184. üzenetre:
A szerepjáték közbeni "csúnya" beszédről mi a véleményed, véleményetek? És amikor szinte csak a beszéd, az elhangzott szavak adják a szerepet?

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#188 (2019-05-22 19:04:23) |
Válasz a(z) 186. üzenetre:

Nem vagyunk egyformák, nekem a Titkárnő etalon. :) 

domistvan78: Na és az Eredendő bűn? 
Hááát...mit is mondjak... Banderastól meg egyenesen "elfolyok". :P :D :P


[ugrás az előzményre]
domistvan78
#187 (2019-05-22 15:12:57) |
Válasz a(z) 186. üzenetre:

A Végzet sem rossz, de nézd meg A nap szépe-t Catherine Deneuve-rel, vagy a Vad orchideák-at Mickey Rourke-kal. Az utóbbiért csöpögni fogsz. :P :D

[ugrás az előzményre]
esther
#186 (2019-05-22 13:42:06) |
Válasz a(z) 183. üzenetre:

Számomra meg egy semmitmondó, még csak nem is erotikus, inkább bűn unalmas film volt. Bocsi, ez nem neked szólt, hanem a filmről egy vélemény. :/ 

Ha igazi szenvedélyes filmet akartok- bár köze nincsen a BDSM-hez, - akkor nézzétek meg Jeremy Irons és Juliette Binosh főszereplésével készült Végzet című filmet. <3 Abban olyan mérhetetlen szenvedély van, és úgy megjelenítve, hogy időnként újra és újra nézem, mert megdöbbentően és izgalmasan ábrázolja azt, milyen mélybe tud taszítani az elemi ösztön ( nem, nem az a film :D ) 
Ezerezer jobb, mint bármilyen pornó, vagy szexfilm. ;) 

Bocs, az offért! :pirul: 

[ugrás az előzményre]
goveret
#185 (2019-05-22 12:17:38) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/182896.jpg
nos engem megszegyenitett es alazott egy korabbi domina no baratom!! belem dugott olyan gumifaszt ami egy taviranyito segitsegevel elore-hatra mozgathato volt 3 fokozatban, epp mintha utemesen baszna valaki!! igy vitt el a varosba setalni! egy kavehaz emberekkel teli teraszan ultunk le! ott bekapcsolta a gepet! azt hittem elajulok a szegyentol! a fasz jart bennel le fel le fel utemesen egyre gyorsabban! nem tudtam visszafogni es elveztem nyogve sohajtozva! nem hagyta abba hanem utemet valtva mukodtette tovabb kozben elhordott mindenfel szajhanak,ringyonak! a vegen sikitva elveztem ujra! az emberek megbotrankozva pisszegtek ram!!azota ha latnak a varosban ram mutogatnak hogy "nezzetek ott az a sikitos kurva"!! na ez is a BDSM egyik fajtaja!! es en ELVEZEM!! most olyan bugyit keresek amiben ket gumifasz van belul!! felvennem setahoz boldogan!!
zsoffi
#184 (2019-05-22 12:16:31) |
*Egy rövidke írás a szerepjátékokról, szerepjáték fétisről.* 

A fétisek és a szerepjátékok közel állnak egymáshoz, de lényeges különbség van a kettő között: míg a szerepjáték szex csak színesíti a szexet, a fétisek elengedhetetlenek a kielégüléshez. Nem mindegy, hogy valaki szereti a párja lábujjait nyalogatni, szopogatni, vagy csak úgy képes kielégülni, ha lábujjakat nyalogathat. A különféle szerepjátékok színesíthetik a szexuális életet, de nem a mindennapi szexuális élet részei, annak kiegészítőiként foghatóak fel. Viszont a szexuális fétisek a mindennapok részei, nélkülük elképzelhetetlen a kielégülés. A szerepjátékok és a fétisek abban viszont hasonlítanak, hogy mindkettő a gyerekkorból eredeztethető. A gyermekkorunkból több olyan vágyat, kívánságot hozunk magunkkal, amit akkor nem tudtunk kiélni, megvalósítani. A legjellemzőbbek a kikötözés, a szub-dom viszonyok, az orvosos játékok. Az erotikus szerepjátékokat a szado-mazo rajongói különösen szívesen művelik, hiszen a domináns partner a mester, illetve a domina szerepét veheti fel, míg a másik lehet a leigázott, a rabszolga. A prostituáltak is gyakran beöltöznek, mindig éppen annak, amit a megrendelő szeretne.

A szerepjáték sokféle lehet, a klasszikustól kezdve – mint orvos-nővér, nővér-beteg, rendőr-kurva, tanár-diák – az egészen extrémig mindenféle, csak a fantázián múlik. A legnépszerűbb szerepjátékok a diák és a tanítónő, amikor a rossz iskolásfiút megbünteti a szigorú tanító néni, de lehet ennek ellentettje is, mikor a férfit az ártatlan iskolás lánynak öltözött kedvese izgatja. Minden megengedett, ami jólesik, különösen azért, mert az egész csak játék, és nem valóság.
    
A fétis ezzel szemben egyféle, mindig egy valamihez köthető, és mindig ugyanaz, legyen az akár a gumi imádata, a lábé vagy a kötözés. Keskeny a határ a kettő közt, egy bizonyos szerepjáték típus hamar fetisizálódhat, ha azt rendszeresen űzik, mert esetleg annyira "bevált". Előfordulhat, hogy csak ez a bevált szerepjáték lesz a kielégülés egyetlen módja.

A szerepjáték szexben a legfontosabb a közös megegyezés és a nyílt kommunikáció. Ha a partnernek nincs kedve hozzá, akkor hagyni kell, nem erőltethetjük rá a másikra a kívánságunkat.
Minden olyan szexuális tevékenység, ami az egyik fél beleegyezése nélkül zajlik, erőszaknak minősül! A szerepek kiválasztását követően, egyezzetek meg a szituáció apróbb részleteiben is. Nagyon fontos, hogy mindkét résztvevő korlátait figyelembe véve jöjjön létre ezt a különleges gyönyört hozó jelenet! A szerepektől függően változhat a helyszín és kellékek kiválasztása, sok esetben azonban nem szükséges külön ruhadarabokat, eszközöket beszerezni, elég pusztán a meglévő darabok ügyes párosítása.

A szerepjátszás első lépéseként válasszátok ki a karaktereket. Fontos, hogy olyan szerepet válasszál, amire rá tudsz hangolódni. Segítségedre lehetnek kedvenc filmjeid szereplői vagy akár idézd fel kedvenc képregényhőseidet, esetleg regényhőseidet.

Ha megtaláltátok a hozzátok illő karaktert, dolgozzatok ki "forgatókönyvet". Egyezzetek meg minél több apró részletben, így a szerepjáték még élethűbbé, hitelesebbé válhat, illetve segítségükkel elkerülhetjük a váratlan helyzeteket, amikor nem tudjuk, mit csináljunk. A kiválasztott karakterrel történő azonosulásban sokat segít a megfelelő jelmez, kellékek, parfüm, smink használata.

A szerepjátékok legkedveltebb karakterei:

mester és szolga
tanár és diák
vízvezeték szerelő, vagy egyéb mesterember és háziasszony
pap és bűneit meggyónó nő; de sokan fantáziálhatnak a pap és az apáca románcáról is
orvos és ápolónő
orvos és beteg
főnök és beosztott
hős lovag (manapság a tűzoltó, vagy egyéb egyenruhába öltözött férfi) és bajban lévő, gyenge nő
börtönőr és rab

Ha valami vadabb szerepjátékot találtatok ki, nem árt előre rögzíteni egy "Megállj!" szót, mert ha valakinek esetleg nem tetszik a dolog, abba kell hagyni. A "Ne!", "Hagyd abba!" azért nem jó, mert lehet, hogy ezeket játék közben használnátok. Mindenképp olyan szóban egyezzetek meg, ami kimondása félreérthetetlen, a játszadozás végét jelenti, de nem összetéveszthető egyetlen, a játék során elhangzó szavakkal.

A szexuális szerepjáték mondhatni tökéletes kivitelezéséhez igazából csak jókora bizalom, rugalmasság és kellő merészség szükséges. A szerepjáték révén a szereplők kiszakadhatnak a hétköznapok szürkeségéből, valaki más bőrébe bújva kielégíthetik a legvadabb fantáziáikat, ezáltal fokozva a szexuális kedvet is.

A szexuális szerepjáték nem perverzió, lehet kellemes időtöltés, vagy akár a laposodó kapcsolatok felfrissítője. A szexuális szerepjátékok kétség kívül hasznosak, meglétük üdíti a párkapcsolat minden területét. A szex közbeni szerepcsere egészségesnek bizonyul még a szakemberek szemében is. Veszélyessé akkor válhat, ha a partnerek más módon nem képesek kielégülni.

Forrás: eroticfetish
zsoffi
#183 (2019-05-21 06:49:54) |

 !link:https://www.youtube.com/watch?v=9tM3pJ-hHLM 


A titkárnő:

"Így vagy úgy mindig is szenvedtem. Nem tudom miért. De azt már tudom, hogy nem félek a szenvedéstől. Többet érzek, mint ezelőtt valaha is. Találtam valakit, akivel érezhetek. Akivel játszhatok. Akit szerethetek. Úgy, ahogy az nekem jó. Remélem tudja, hogy látom, hogy ő is szenved...és hogy szeretni akarom őt..."


Ha valakit érdekel. vagy nem látta még a filmet, nézze meg. Nekem nagyon tetszett, csak ajánlani tudom! :)
zsoffi
#182 (2019-05-20 23:38:59) |
Válasz a(z) 181. üzenetre:

Hagyni kell azért a pasiknak is felfedezni valót... :P 

[ugrás az előzményre]
nincs kép harisnya
#181 (2019-05-20 22:40:34) |
Válasz a(z) 169. üzenetre:
Ügyesen összefoglaltad! Nagyon szemléletesen, mégis egyszerre tényszerűen, de szenvedélyesen tudsz írni róla! ;)

Egy apró megjegyzés: nemcsak a mellbimbó lehet olyan érzékeny, hogy orgazmust lehet elérni általa! Van a ciciknek más ugyanilyen, vagy talán még érzékenyebb pontja! Az adja az igazi orgazmust! ;)

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#180 (2019-05-20 22:14:43) |
domistvan78: Igen, szeretem, és köszönöm szépen! :)

Mindenki másnak pedig itt egy egészen jó cikk a 24.hu - tól: 


 !link:https://24.hu/elet-stilus/2018/09/30/tevhitek-a-bdsm-szexrol/ 

domistvan78
#179 (2019-05-20 20:38:30) |
Válasz a(z) 178. üzenetre:

Látom szereted a verseket, költészetet! 
Figyelemre méltó jelenség vagy! 

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#178 (2019-05-20 06:35:53) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_4696b5d/ad8acd.jpg
Weöres Sándor: A vágyak idomítása

Ne mondj le semmiről: mert ki lemondott, abban elszáradt. De kívánságaid rabja se legyél. 
Visszafojtott szenvedélyekkel vánszorogni éppoly keserves, mint szabadjára eresztett szenvedélyek közt morzsolódni.

Ha vágyaidat kényezteted: párzanak és fiadzanak. Ha vágyaidat megölöd: kísértetként visszajárnak. Ha vágyaidat megszelídíted: igába foghatod őket és sárkányokkal szánthatsz és vethetsz, mint a tökéletes hatalom maga.

Legtöbb ember, ha véletlenül megpillantja saját mélységének valamely szörnyetegét, irtózattal visszalöki a homályba; ezentúl a szörny még-nyugtalanabb és lassanként megrepeszti a falat. Ha meglátod egyik-másik szörnyedet, ne irtózz és ne ijedj és ne hazudj önmagadnak, inkább örülj, hogy felismerted; gondozd, mert könnyen szelidül és derék háziállat lesz belőle.

Jó és rossz tulajdonságaid alapjában véve nincsenek. Ápolt tulajdonságaid jók, becézett, vagy elhanyagolt tulajdonságaid rosszak.
zsoffi
#177 (2019-05-19 20:27:44) |
Válasz a(z) 176. üzenetre:


Kedvenc... :o :)

[ugrás az előzményre]
cvb
#176 (2019-05-19 12:48:12) |
Válasz a(z) 173. üzenetre: http://www.polarhome.com/kis_herceg/kis_21.html

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#175 (2019-05-19 11:55:02) |
Válasz a(z) 174. üzenetre:

Igen, ezért is a dilemma! 

Szeretném ha elismertebbek, és elfogadottabbak lennének ezek a szubkultúrák, ugyan akkor mégsem tudnám elfogadni ha mainstream lenne. Ezért is ez a kettősség, vagy harc bennem, önmagammal. 
:(

[ugrás az előzményre]
cvb
#174 (2019-05-19 10:09:32) |
Válasz a(z) 122. üzenetre: Hát ha széles körben elfogadott lenne mi lenne benne az érdekes?! :)
...akkor talán valami mást találnánk amivel ki lehet lógni a sorból. Van ideillő mondás: "Csak a döglött halak úsznak az árral" Aki él azt küzd és mindig újat alkot.
"Állítólag én rontottam meg itt a levegőt
A birkák szerint én kopasztottam meg a legelőt
Többszörösen visszaestem ez erkölcsi hátrány
Bűnban kellett és én lettem a fekete bárány"
Akkor ismerős az érzés :)
https://youtu.be/niLikZt2F-Y

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#173 (2019-05-18 06:07:33) |
Egy idézet a bizalomról. :)


„Ha az ember egyszer már megbízik valakiben, és teljesen odaadja magát neki, akkor onnantól kezdve mindenben a jóakaratától függ. Ekkor már ennek a másik személynek a hatalmán múlik, hogy jót tesz-e vele, vagy porig alázza. Mert már csak a puszta gondolat is, hogy a szeretett lény nélkül éljünk, rettenetes.”
Helen Brooks
domistvan78
#172 (2019-05-17 18:07:55) |
Válasz a(z) 169. üzenetre:

Minden elismerésem a hölgynek! 
Igazán összeszedett írás! 


[ugrás az előzményre]
zsoffi
#171 (2019-05-16 20:57:04) |
Válasz a(z) 170. üzenetre:


Hááát...valahová tuti! :P :D

[ugrás az előzményre]
trnsztrvl
#170 (2019-05-16 15:49:25) |
Válasz a(z) 163. üzenetre:
:D :D 
2.- nál is kell a vessző ... :D :D


[ugrás az előzményre]
zsoffi
#169 (2019-05-16 08:22:39) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_4696b5d/271255.jpg
Válasz a(z) 168. üzenetre:

Mellbimbó csipeszek! 

Jó, hogy felhoztad ezt a témát, mert a férfiak gyakran kevés időt szentelnek a ciciknek, a mellbimbónak, pedig hát ugye ez az egyik legfontosabb erogén zónánk, rengeteg idegvégződéssel. :)

Én már olyat is hallottam, aki csak a mellbimbója ingerlésével el tud jutni az orgazmusig. :P

Ha a csipeszekre gondol az átlagember, rögtön a legdurvább S/M jelenetek ugranak be, pedig bátran ajánlom mindenkinek, aki nyitottabb a szexuális játékok felé, és egy kicsit fel szeretné dobni a párjával való együttlétet. Nyugodtan be lehet építeni még egy fülledtebb, romantikus játékba is, hiszen kimondottan szexi látványt nyújt egy lánccal összekötött csipeszpáros a cicinken. :P 

Na de akkor a csipeszekről. 

Adja magát a lehetőség, ha vannak otthon normál csipeszeink, hogy azok vajon megfelelnek a célnak? Igaz a fa csipeszek már lassan kimennek a divatból, de még mindig kaphatóak és sok háztartásban meg is találhatóak. Én ezeket higiéniai okokból sem javasolnám, nehéz a tisztításuk. 
Tehát vannak még a különböző méretű, kialakítású és szorítóerősségű műanyag csipeszek. Ezek, ha egy spontánabb játékra kerülne a sor még jók is lehetnek, amennyiben az erősségük megfelelő, de én mégis az előre megbeszélést, felkészülést és a szex shopokban kapható speciálisan erre a célra kialakított csipeszeket javaslom. :) 

Ezeknek általában gumírozottak a „tappancsai” és szabályozható az erősségük (a két csipesz szár távolsága egy kis csavarral állítható), annak megfelelően, hogy mennyire vagyunk érzékenyek, vagy mekkora a bimbónk átmérője. Én ezeket a típusokat ajánlanám. 

Sokak kedvence a lánccal összekötött csipeszpáros (egy-egy csipesz a cicikre, ami egy lánccal van összekötve) mert pl egy kutyuspózban könnyedén a szádba tudod kapni középen a láncot, így magad szabályozhatod a húzását, ezzel a számodra még kellemes fájdalom mértékét, vagy pl ha a férfi elé térdelsz, a farkincájára akaszthatod a láncot és szopi közben így szintén magadnak szabályozod a húzás erősségét. :P

Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem az e legfájdalmasabb és egyben legkéjesebb érzés is, mikor a férfi leveszi a csipeszeket. Szépen lassan, megfontoltan, egyiket a másik után. Na, az egy orgazmus bomba. :P

A kíváncsibbak persze tovább is kísérletezhetnek, mert csipeszekből, láncokból hatalmas a kínálat. 
Lehet kombinálni lánccal összekötött kéz és láb bilincsekkel, lehet csíptetni fülekre, orra, szeméremajkakra, de lehet kapni különböző méretű súlyokat, súlykészleteket is, amiket a csipeszre akasztva fokozhatjuk a fájdalmat és kéjt. 
Természetesen a súlyokkal is lehet játszani bimbón és szeméremajkakon is, kinek mi a határ, vagy mennyire szereti azt feszegetni. 
A bimbósatukra külön nem tértem ki, ebben nincs is tapasztalatom, de a céljai ugyan azok, mint a csipeszeknek, súlyoknak. 

Jó szórakozást! :P :P :P 

[ugrás az előzményre]
cvb
#168 (2019-05-15 20:31:00) |
BDSM a mindennapokban - hát ez azért nem annyira mindennapos dolog szerintem :)
Nekem egy konkrétabb kérdésem lenne a hölgyek irányába: ki hogy áll a bimbócsipeszhez, bimbósatuhoz, volt-e valakinek ilyen élménye és úgy általában ki mit gondol erről?
https://www.xnxx.com/video-3k388c/teen_nipple_and_pussy_

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#167 (2019-05-15 18:39:11) |
Válasz a(z) 166. üzenetre:

Ó, hát akkor már megérte a bejegyzést megírni. :P :)

[ugrás az előzményre]
domistvan78
#166 (2019-05-15 11:40:44) |
Válasz a(z) 164. üzenetre:

Kiváló ötletet adtál a lovasbolttal kapcsolatban! 
Remélem meg tudom hálálni! ;)

[ugrás az előzményre]
adorjan64
#165 (2019-05-15 07:00:14) |
aha látom elég tájékozott vagy eme témában is hm hm
zsoffi
#164 (2019-05-15 06:58:06) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_4696b5d/3698e9.jpg
Ezt eredetileg máshová írtam, de ide is kiteszem, hátha nincs vele tisztában mindenki! :)

K9 egy Amerikai kutyás rendőrségi egység, valamint a BDSM-ben használatos szerepjáték. Egy speciális, nőre-férfire helyezett kutyahám, pórázzal, gyakran bőr kutyaálarccal, kézre-lábra húzott speciális kesztyűkkel, melyben a végtagok mancsszerűek lesznek. Ez nemhogy animalra nem utal, de legtöbb esetben még a szexre sem. A K9 tehát szerepjáték és nincs köze az animalhoz, de mint mondtam, legtöbb esetben még a szexhez sem, mivel más, inkább lelki megalázás, alázottság a mozgatórugója. A felek az alá-fölé rendeltség ezt a fajtáját élvezik. (lovas változata is gyakori) :P

Ha már úgyis témánál vagyunk, apró praktika, vagy inkább tanács, hogy ha jó minőségben, olcsóbban és sokkal nagyobb választékból szeretnétek válogatni akkor a szex shopok helyett, nézzetek be inkább egy lovas boltba. 

Rengeteg forma és fajta pálcák, csapó ostorok, szíjak, kötelek és különböző karabinerek közül lehet válogatni, és ha hajlamos vagy rá, itt még pironkodnod sem kell, mint egy szex shopban. :P :)
zsoffi
#163 (2019-05-15 06:03:12) |
Ezt most találtam! :)

Miért fontos a vessző a mondatban?

Elemezze az alábbi két példamondatot:

Egyesek rosszul érzik magukat, mások faszán.
Egyesek rosszul érzik magukat mások faszán.

:P :D 

cvb
#162 (2019-05-14 20:25:27) |
Válasz a(z) 161. üzenetre: Belevaló kis sportos csaj (képzeld focizik!), én jobban szoktam félni a motoron mint ő pedig én vezetek :D Ő nem fél semmitől, képes még menet közben a hátsó ülésen is szelfizni - utólag bukott ki a dolog miket csinál a hátam mögött :D

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#161 (2019-05-14 20:18:27) |
Válasz a(z) 159. üzenetre:

Ez nagyon jóóóóóó... :D 

[ugrás az előzményre]
cvb
#160 (2019-05-14 20:16:59) |
Válasz a(z) 158. üzenetre: Már nem tudom követni a fonalat kissé belegabalyodtunk :) Most már látom az a 154-esnek szólt.
Figyelj van egy 900-as Yamahám és egy 20 éves kiscsaj a poggyászom (le se lehet szedni a motorról, jól vibrál ám az a 90 lőerő is a lábai között) - úgyhogy ... :D

[ugrás az előzményre]
cvb
#159 (2019-05-14 20:13:27) |
Válasz a(z) 152. üzenetre: https://www.xvideos.com/video22876205/the_ugly_truth_vibrating_panties

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#158 (2019-05-14 20:08:01) |
Válasz a(z) 157. üzenetre:

Nem-nem, ez igazi, jóízű nevetés volt. :D 

[ugrás az előzményre]
cvb
#157 (2019-05-14 20:06:05) |
Válasz a(z) 156. üzenetre: A kínos vigyor smileyt még nem találták fel azért nevetsz csak ilyen harsányan ugye?! :D

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#156 (2019-05-14 20:04:07) |
Válasz a(z) 154. üzenetre:

:D :D :D :D 

[ugrás az előzményre]
cvb
#155 (2019-05-14 20:03:06) |
Válasz a(z) 152. üzenetre: Na igen, a távirányítós vibri érdekes lehet, kínos helyzetbe hozhat adott helyzetekben - tetszik :)

[ugrás az előzményre]
cvb
#154 (2019-05-14 20:00:53) |
Válasz a(z) 150. üzenetre: De hát egy jó "tanítónéni", fórumvezető saját szemléltető eszközöket használ nem másokét (az már plágium :D ) :P
No de nehogy azt hidd ám hogy afféle "képkuncsorgó" vagyok aki képektől jön izgalomba! Személyesen viszont szívesen folytatnék veled eszmecserét, izgalmasnak tűnsz, kár hogy Pest kívül esik a hatókörömön :(
Korban egyébként pont hozzám illesz (csak hogy reagáljak az egyik korábbi felvetésedre ami az összeillőségről szólt), te épp a kedvenc korosztályom vagy :D

[ugrás az előzményre]
nincs kép harisnya
#153 (2019-05-14 19:55:54) |
Válasz a(z) 152. üzenetre:
Olyankor ugye te sem tudod, hogy örömkönnyek vannak a szemedben, vagy a kínoké??? :P

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#152 (2019-05-14 19:53:00) |
Válasz a(z) 146. üzenetre:

Nem nagyon szeretem a szoknyát, inkább a nadrágot favorizálom, de nem tagadom, hogy próbáltam már ezt, azt. :P 

Izgalmas tud lenni, ha az Uram kikészít egy mini szoknyát, egy plugot és egy bevásárló listát (bugyit persze „kifelejti”), hogy akkor megyünk bevásárolni. :P

Vagy épp egy telefonról irányítható vibrációs tojással fokozza az izgalmakat… :P 
(Na, az utcán, boltban, stb. "durva" tud lenni.) :P 

[ugrás az előzményre]
nincs kép harisnya
#151 (2019-05-14 19:38:40) |
Válasz a(z) 146. üzenetre:
Szerintem ez mindenkinek izgatja a fantáziáját! És sokan ki is próbálják... :P
Hihetetlen izgi tud lenni! ;)

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#150 (2019-05-14 19:38:39) |
Válasz a(z) 149. üzenetre:

Háááát...a fórum nem rólam szól. :D :D 


[ugrás az előzményre]
cvb
#149 (2019-05-14 19:35:38) |
Válasz a(z) 148. üzenetre: Ejnye-bejnye pedig bíztam benne :) Tessék ám saját magadon szemléltetni azon dolgokat amikről ilyen mélyrehatóan értekezünk! ;)

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#148 (2019-05-14 19:28:35) |
Válasz a(z) 147. üzenetre:

Nem! :D 
Csak illett a témához! :P [ugrás az előzményre]
cvb
#147 (2019-05-14 17:32:17) |
Válasz a(z) 144. üzenetre: Zsoffi te vagy a képen?!

[ugrás az előzményre]
cvb
#146 (2019-05-14 07:58:24) |
Válasz a(z) 144. üzenetre: Igen, mindig lehet még tovább fokozni a dolgokat, ez benne a szép hogy gyakorlatilag nincsenek határok.
A skorpióról egyébként sz jutott eszembe, hogy az exem is az volt, nincsenek jó tapasztalataim :D
Bocs nem neked szólt én sem veszem túlságosan komolyan a horoszkópot, de ez most így jött ki :P :)
A miniszoknya bugyi nélkül már egészen ifjú korom óta izgalmas számomra, ezek szerint számodra is.
Az izgalom alapja ugye hogy vajon tudsz-e úgy mozogni, hogy rejtve tartsd azt amit általában rejteni illik (leülés, lépcső különösen nagy kihívás) és sohasem tudhatod épp mikor ki lát alád ;) 

[ugrás az előzményre]
adorjan64
#145 (2019-05-14 06:46:01) |
szép jó reggelt aha skorpió Vagy:) Már Értek mindent:)
zsoffi
#144 (2019-05-14 06:43:44) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_4696b5d/cd544c.jpg
Válasz a(z) 143. üzenetre:

Köszönöm szépen, hogy olvasol és értesz is, és persze az elismerő szavakat is köszönöm. :)
Horoszkópról csak annyit, hogy az érdekesség kedvéért tettem ide, de amúgy én az a típus vagyok, aki nem hisz benne, hogy e szerint lehetne besorolni valahová magunkat, nem is bújom a horoszkópokat, de ha „belebotlok” egybe nem bírom ki, hogy el ne olvassam. 
Amúgy Skorpió vagyok; 

„ Alárendeltként nagyon ravasz és manipulatív, ugyanakkor büszke rab. Nehéz megtörni, kényszeríteni, de megéri.”

Azt hiszem ez tökéletesen rám is illik! :P

A leírt Tescós játék igen izgi tud amúgy lenni, de lehet azért még azt is fokozni, ha van hozzá kedv (lásd a mellékelt képet). :P :P 

[ugrás az előzményre]
cvb
#143 (2019-05-13 21:23:30) |
Válasz a(z) 142. üzenetre: Zsoffi te aztán tényleg alapos, precíz és mondhatni tudományos elköteleződéssel állsz a témához, látszik hogy igen komolyan veszed. Nagyon tetszenek az írásaid.
Ha erős vagy és kitartó, akkor meg fogsz ismerni olyanokat is akik kevésbé harsányak, akik valóban játszani akarnak, valóban partnert vagy társat keresnek. Tetszett ez a rész is: "Ők kevesebbet ígérnek, de sokkal többet fognak adni." Ezt szerintem sokan nem értik, tapasztalataim szerint a "nagydumások", a magukat színezők "menőbbek" az ellenkező nemnél (tisztelet a kivételnek) - persze aztán az áldozat könnyen döbbenhet, de hát ha ez kell neki akkor úgy kell neki :) - és közben észre sem veszi hogy elszalasztotta azt, aki nem a szavaiból él.

Zsoffi te milyen csillagjegyű vagy? :)
Mert olvastam a csillagjegyes posztodat is csak nem találtam sehol te mi vagy.

Eszembe jutott egy történet is, most már jó néhány éve volt egy 33 éves csajom, aki egyszercsak azt mondta "submissív" vagyok - gondoltam egészségedre! :D Annyit tudtam a témáról, hogy a sub szórészletről gondoltam hogy valami alárendelt. No rövidre fogva én végülis így pillantottam bele és így kezdett el érdekelni a BDSM világába.
Ja a csaj oroszlán volt ... és tényleg nagyon nehezen kezelhető :D (de gyönyörű szőke, kék szemű szép arcú, vékony, egyszer felvetettem vele a legminibb szoknyáját úgy mentünk bevásárolni, ha csak egy kicsit előredőlt már kint volt a popsi, a faszik a tescóban majd felborították a polcokat úgy meg voltak zavarodva :D )
Mondjuk én is oroszlán vagyok így hatalmas csaták folytak, nagyon durva volt már, egyrészt már volt hogy el is hajtottam mert agyilag már nem lehetett bírni, pedig nagyon csíptem, úgyhogy magammal is csatáznom kellett :)
Mondjuk ő nárcisztikus is volt, kettősség lehetett benne, nem is értettem miért mégis sub (persze ismerem a családi hátterét, mindennek oka van, őt már gyerekkorában nadrágszíjjal verték a szülei stb. 18 évesen világgá ment és élt ahogy tudott minden háttér nélkül mint egy számkivetett oroszlán aki nem tudott a személyiségének megfelelően érvényesülni).

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#142 (2019-05-13 15:49:58) |
Válasz a(z) 141. üzenetre:

Tudom, hogy nem könnyű, ha van kedved, olvasd el a 45-ös számú bejegyzésemet, ott írtam erről picit bővebben! :) 


[ugrás az előzményre]
cvb
#141 (2019-05-13 07:23:03) |
Válasz a(z) 1. üzenetre: Hát Zsoffi ez nem olyan egyszerű, ugyanis nem olyan egyszerű megfelelő partnert találni.

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#140 (2019-05-12 07:25:20) |
Sziasztok! Szép reggelt mindenkinek! :)

Naponta többen is jelzitek, ezért tudom, hogy sokan olvassátok a fórumot, sőt, olyanokról is tudok, akik kimondottan ezért járnak ide!
Ennek nagyon örülök, és köszönöm szépen nektek! :)
Amit hiányolok, hogy kevesen írtok, kérdeztek a fórumban! 
Mert ha ti nem írtok, én sem és más sem tud rá reagálni, ha nem kérdeztek, nincs mire választ adni! 
Ezért szeretnék mindenkit a fórumozásra bátorítani, és arra kérni, ne csak olvassa, de írja is ezt a kis közös történetünket.
Azt is szívesen veszem, ha megírjátok, miről szeretnétek itt olvasni, mik azok a témák amiket szívesen megvitatnátok másokkal, stb. 
Köszönöm szépen! :)
domistvan78
#139 (2019-05-11 06:45:40) |
 !link:https://kepkuldes.com/image/H9IpEB 


Szuboknak! Katt a linkre! 
zsoffi
#138 (2019-05-09 21:57:54) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_4696b5d/fbbe0f.jpg
*Sziasztok! Olvassátok figyelmesen és kíváncsi lennék a véleményetekre! Örülnék ha leírnátok. :) *

Szub vagyok, de nem szubmisszív... 

A szub, vagy alázatos viselkedés feltétele, hogy valamilyen módon alárendelődik az egyik személy a másiknak, azaz az egyik embernek nagyobb jogai, érvényesebb igazságai vannak, mint a másiknak. Azonban az, hogy valaki ilyen szerepbe kerül (időnként vagy részben) az nem ugyanaz, mint amikor valakinek szubmisszív a karaktere, jelleme, és ez a kavarodás bizony sok téves nézetet, konfliktust vagy kellemetlen helyzetet, félreértést generál a BDSM világában.

Az, hogy ki melyik alapkategóriába tartozik, az attól függ leginkább, hogy mekkora mértékben hajlandó alárendelődni, azaz milyen mértékű maga az ERŐÁTADÁS, az erőváltás. 

A SZUB (bottom) az, aki nagyon kevés erőátadást (vagy egyáltalán zéró erőátadást) képvisel ebben a kategóriában, azért, mert alapvetően nem szubmisszív beállítottságú személy a magánéletében, nem egy alázatos jellemmel bíró valaki, hanem dominál a munkahelyén vagy máshol. Ő az, aki határozott, irányító, kontrollmániás, domináns személyiség ugyan, de időnként, vagy csak bizonyos módon vágyik az alázatos szerepre. Ennek nagy része általában a szeánszokon a vágyott, fantáziált érzések megtapasztalása, vagy fizikális alázás, szenvedés, fájdalom és büntetés lehet a számára. Vagyis tárgyiasítást, szervírozást, kiszolgálást, odaadást, kényeztetést, láb- vagy csizma imádatot stb. jelent, de csak kisebb mértékben, felszínesen vagy sehogy sem adja át a pszichológiai irányítást és az erőkontrollt, illetve ehhez extrém helyzetek (pl. büntetés, kényszerítés, szerepjátékok, határozott keretek) szükségesek. Neki tényleg éreznie kell azt, hogy valódi büntetés alatt van, ha megbüntetik, akkor, amikor azt valóban megérdemli, - vagy a szerepjáték megkívánja - mert magától nem fog sorban állni a pofonért. Nála fontos a körülmény, a helyszín, a légkör, a verbalitás, dresscode. Ő időnként kívánja csak betölteni a szubmisszív szerepet egy partnerrel, - nagyon ritkán él csak BDSM párkapcsolatban-, vagy szeánszra jár egy dominához, domhoz, mistresshez stb. Az életben alapvetően domináns karakter. 

Összefoglalva, a SZUB-ság egyáltalán nem a hatalom átadásáról, a kontroll- vagy erő átnyújtásáról szól, hanem sokkal inkább fizikai aspektusai a BDSM világ megtapasztalásának. A SZUBOK kisebb csoportja az, - és azok is csak egy limitált formában,- akik átadják az erőt és a hatalmat, pl. bűn, büntetés esetében, vagy bizonyos szerepjáték, szeánsz idejére.

A SZUBMISSZÍV az, aki ennél már sokkal több erő átadását valósítja meg, (PPE, Partial Power Exchange, részleges erőátadás) de még nem éri el a totál kontroll odaadást, amit a slave-k csinálnak. Nyilván a személyes skillek, képességek, készségek döntik el, hogy valaki kissé vagy nagyon SZUB, vagy kissé vagy nagyon SZUBMISSZÍV személy-e, vagy SLAVE-e. Minél jobban szubmisszív valaki, annál nagyobb erő átadására képes. A SZUBMISSZÍV egy sokkal szélesebb lehetőségeket tartalmazó státusz a BDSM világában, hiszen sokkal több fajta- és féle játékra, kapcsolódásra ad lehetőséget a nagyobb erőátadás. Ez is még valamilyen formájú, időben és szolgálatban, kontrollban meghatározott erőátadást, engedelmességet jelent a domináns partner felé, ha ilyen kapcsolatban él, vagy a dominája/ mistresse /domja felé, ha ahhoz jár el. Ez lehet akár mindennapos, vagy heti, havi rendszerességű, de megtörténhet minden bűnnél, vagy minden hétvégén és ilyenkor valamilyen formában átadja az irányítást maga fölött. A SZUBMISSZÍVNÉL tehát a bűnöknél, vagy az aktivitásoknál nagyobb hangsúlyt kap az erőátadás, - el- vagy lenyomás -, alázat, mint a SZUB-nál, de még nem annyira, mint a SLAVE-nél. 

Nem fontos, hogy S/M kapcsolatban éljen valaki ahhoz, hogy ezeket a vágyait megélje, elég lehet egy domináns személlyel (dominával) való valamilyen kapcsolati forma is.

A SLAVE-k esetében teljes erőátadásról (TPE, Total Power Exchange) beszélünk, amikor a legtöbb hatalmat és erőt átadja, attól függően, hogy milyen szintű szolgaságról van szó. Általában (de nem minden esetben) 7/24-es szolgálatot jelent ez párkapcsolat esetén, azaz minden erőt, vagy szinte minden kontrollt át ad a domináns partnernek, legyen szó, a viselkedésről, öltözködésről, diétáról, szexuális aktivitásról vagy akár az anyagi helyzetéről, keresetéről is. 

Természetesen rengeteg féle SZUB, SZUBMISSZÍV és SLAVE létezik, és mivel minden ember egyedi, ezért nincs két egyforma szerep vagy jellem is. Ettől is izgalmas a BDSM világa. 

Íme, néhány fő kategória, vagy irányzat, amelyben természetesen van átjárás, átfedés, ahogy a SZUB, SZUBMISSZÍV, SLAVE között is van sok átfedés, mozgás is:

1. SAM (Smart-Assed- Masochist), - ehhez kérnék néhány angolul kiválóan beszélő személyt, hogy üzenetben tegyen már javaslatot nekem, a kifejezés frappáns magyar fordítására. A SAM az, aki megtesz mindent annak érdekében, hogy SZUB vagy SZUBMISSZÍV helyzetbe kerüljön, azaz csibészkedik, fegyelmezetlen, engedetlen, szemtelen, kritikus, veszélyes dolgokat csinál, mindig kihúzza a gyufát valamivel, akár tudatosan, akár tudat alatt, mert vágyik a büntetésre, arra, hogy a domináns személy megállítsa őt és a helyére tegye! Néha elfáradnak vagy elkeserednek ugyan a szoros kontroll és számonkérés, büntetés miatt, de erre vágynak, és ez működőképes náluk. Olykor időszakos.

2. A KISGYEREK - azok tartoznak ide, akik ugyan nem gyerekek, de időnként érzelmileg gyereknek vagy gyerekesnek érzik magukat, és vágyják az ellenőrzést, számonkérést, büntetést. Részben vidámak, játékosok, részben azonban nagyon sebezhetők, érzékenyek. Nem egy összetört emberről van szó esetükben, és valójában semmi baj nincs azzal, hogy érzelmi alapú kommunikációra, törődésre vágynak és emiatt elfogadják a domináns fél irányítását.

3. HÁZIAS - ez a fajta alázatos személy élvezetesnek, szexuálisan izgatónak találja a házi munkát, vagy pszichésen formában élvezi mindezt. Persze, mivel mindenki más képességekben jó, így lehet, hogy valaki remekül főz, más jól vasal vagy takarít, tehát ezeket ki kell tapasztalni egyedi módon. A DD-nek (Domestic Discipline-nek) az alapja a jól kidolgozott büntető és jutalmazó rendszer.

4. TÁRGYIASÍTOTT - mindig komoly előzetes egyeztetéseket, megbeszéléseket, jó és szoros kommunikációt kíván meg ez a szerep. A tárgyiasítás során verbális, pszichológiai és fizikai megalázást él meg, és ebben talál szexuális vagy érzelmi örömforrást az illető. Figyelem! Elég egy nem jól kimondott szó, vagy mondat, vagy rosszul időzített, nem megbeszélt cselekedet és pillanatok alatt vége lehet a szeánsznak! Lassú, fokozatos ráhangolódást és ismerkedést, megnyílást és intelligenciát, jó önismeretet követel mindkét féltől. 

Ha ezt szolgaként teszi valaki, tudnia kell, hogy a SLAVE szerepében ugyan átadja a tulajdonlást a másik félnek, de mivel konszenzuson alapul, így ha nincs ínyére, bármikor kiléphet ebből a kapcsolódásból. 

5. BÜNTETŐ - A büntetésben szenvedő SZUB, vagy SZUBMISSZÍV mindig a nem megfelelő viselkedésért kap büntetést, amelynek különböző fokozatai vannak. A házimunka elhanyagolásától, a nem megfelelő öltözködésig, iskolai vagy munkahelyi gyenge teljesítménytől az illetlen, engedetlen, fegyelmezetlen viselkedésig. A rossz vagy káros szokásoktól, függőségektől, szenvedélyektől a lustaságig, a gyenge egészségi állapotig, hisztiig stb. Ezeket olykor tudatosan olykor tudattalanul követi el, viszont, ha van, aki ezért megbünteti, akkor erre jobban oda fog figyelni, hiszen mindenki tudja, hogy a BDSM kapcsolatok célja a fejlődés útközben, önmagunk jobb megismerése, megértése.

Ezért minden BDSM szeánsznak alapszabálya, hogy a delikvens jobb állapotban (lelkileg, fizikálisan, pszichésen) távozzon, mint ahogy megérkezett...

És még egy fontos dolog, amit ne feledj el: mindenki követ el hibákat, bűnöket, rosszaságokat, tehát mindenki rossz időnként, mert rosszat tesz, de ez nem jelenti azt, hogy maga az ember a rossz....

Van még két fontos kategória, amire most bővebben nem jutott időm, ezek a LÁZADOZÓ, akivel meg kell küzdeni azért, hogy meglehessen alázni, lenyomni és végül beadja a derekát, illetve az ÁLLATI, aki bizonyos állatok, pl kiskutya szerepébe szellemülve éli meg a szubmisszív szerepét.

Ne feledd, minden ember egyedi, a BDSM-ben pedig gyakori a vándorlás és a ciklikusság, azaz időnként hol ebben, hol abban a szerepben találod magad, hol SZUB, hol SZUBMISSZÍV, hol SLAVE formában. Hol intenzívebben, hol kevésbé vágysz erre. Ez nem baj, de mindig kommunikáld le a partnered felé az aktuális állapotodat!

Megjelent a szerző (MistressOlga) engedélyével. 
domistvan78
#137 (2019-05-09 17:01:48) |
Válasz a(z) 134. üzenetre:

A fórumod miatt érdemes idejárni! 
Élvezettel olvasom!

[ugrás az előzményre]
zsoffi
#136 (2019-05-09 06:16:13) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_4696b5d/587e32.jpg
*Hoztam nektek egy kis olvasnivalót a legismertebb és legkedveltebb (én is szeretem ;) <3 ) BDSM játékról a Bondage-ról. *

Kikötözés, American Bondage, Nawa Shibari
A Bondage valamely személy kikötözése, összekötözése szexuális, esztétikai és/vagy pszichológiai örömszerzés céljából. Kötelet, mandzsettát, bondage szalagot, öntapadó kötszereket, vagy egyéb, a mozgás korlátozására alkalmas eszközt is fel lehet használni erre a célra.

A Bondage nem tesz különbséget anyagok vagy módszerek között. A kikötözés történhet a selyemsáltól kezdve a szigetelő szalagon át egy szíjjal, vagy akár bőr bilinccsel is. Ami a legnagyobb népszerűségnek örvend a Bondage kedvelők körében az a Rope Bondage, ami kötéllel történik. Ez talán a legnagyobb és legrégibb kategória a Bondage-en belül.
    
A Bondage akár önmagában is lehet a szexuális aktus maga, mint a kötéllel végzett kikötözés, vagy a légzéskorlátozás. De előfordulhat más BDSM tevékenységekkel is. A "B" betű a BDSM rövidítésből az angol "rabszolgaság", "leigázás" szóból származik. A szexualitás és erotika fontos része a Bondage-nek, de az esztétika is fontos szerepet tölt be ezen szexuális játék folyamán.

A leggyakoribb ok, hogy valaki kikötözi a társát abból az örömből, élvezetből fakad, hogy láthatja kikötözött partnere kiszolgáltatottságát, és átmenetileg érezheti a másokon való hatalmat. Az "aktív" fél vizuális örömöt élhet át az által, hogy láthatja kikötözött partnerét, az inaktív fél pedig az által élhet át örömteli perceket, órákat, hogy megtapasztalhatja a tehetetlenség, mozdulatlanság érzését.

Fentebb említettem a Rope Bondage-et futólag, most nézzük meg kicsit közelebbről. A Rope Bondage-nak két irányzata van: Western Bondage (American Bondage) és a Japanese Bondage (Nawa Shibari).

A Western Bondage (American Bondage):
„A két legnagyobb név, akinek a BONDAGE ezen változatát köszönhetjük John Coutts Willie, aki képeket rajzolt különböző fetish és BONDAGE témában, illetve Irving Klaw fényképész, aki az akkori idők legnagyobb BONDAGE modelljéről, Bettie Page-ről készített képeivel írta be magát a BDSM történelmébe. Itt nem a kötéllel történő BONDAGE volt a legfontosabb, mivel mellette terítékre került a magas sarkú cipő, a fűző, a bilincsek, stb. A BONDAGE csupán az „alárendelt” korlátozására irányult, és legtöbbször csak a csukló, könyök, térd, boka, néha a derék környékén helyeztek el kötéseket. John Willie (akinek a nevéhez fűződik a BDSM kedvelők számára kötelező darabnak tartott „Sweet Gwendoline” sorozat is) világjáró utazásai során meglátogatta Japánt is, és ezután az ott látott kötéstechnikát is megpróbálta átvinni műveibe. Ekkor került forgalomba a „Detective” című magazin is, ami jelentős közönségre, gyűjtőkre talált. Ebben előszeretettel használták a BONDAGE-t és a különböző S/M elemeket. Csak ritkaságként fordult elő a mester, domináns, top, vagy a szolga, sub, bottom kifejezés. A történetek stílusa miatt inkább fogoly és fogva tartó volt a jellemző szerepkör. Néha egyes jelenetek az erőszak határesetét súrolták, inkább az elrablást helyezve előtérbe, mint pl. a BDSM művészeti aspektusait. A sorból semmiképpen nem maradhat ki Robert Bishop, „a BONDAGE Rembrandtja” vagy Simon Benson. Az internet terjedésével sok ember fantáziát (és egyben anyagi lehetőséget) látott a BDSM-ben és a BONDAGE-ban, így megjelentek az ilyen jellegű oldalak tömkelegei, ezzel együtt mindenki számára elérhetővé vált, hogy minél többet megtudjon ezekről a témákról.”

A Japanese Bondage (Nawa Shibari):
„A japán shibari szó jelentése: megkötöz, bekötöz, összeköt. Gyakran hívják japánul kinbakunak is, mely jelentése szó szerint, szorosan megkötöz.”

„A bondage igen nagy jelentőségnek örvend a japán erotikában, viszont eltéréseket mutat a nyugati bondage-dzsal szemben. Ennek a „szexuális játéknak” két résztvevője van: a nawashi (a kötél használója), aki gyakran használ aszimmetrikus formákat, hogy a vizuális benyomást erősítse, valamint a jujun (a kötélnek alárendelt), akinek a felizgatását és gyönyörét a kötél szolgálja.”

Nem feltétlenül szükséges drága eszközöket használni, vagy különleges technikai ismeretekkel rendelkezni. Egy egyszerű francia ágy is megfelel erre a célra, vagy, ha ülve szeretnétek ennek a szenvedélynek hódolni akkor elegendő egy erősebb szék, kerti karosszék is. A kikötözéshez használhatsz egyszerű, puhább pamut kötelet, vagy, ha durvább anyagra gerjedtek, akkor a nejlon kötél is megfelelő lehet. Ha hajlandó vagy beruházni és spécibb felszerelésre vágysz, akkor próbáld ki a bőr bilincset, melyből találhatsz csukló, illetve bokabilincset is.

Amennyiben párod arcát is szeretnéd lefedni, arra mindenképp ügyelj, hogy az orrnyílást, illetve a szájat szabadon hagyd! Erre mindenképpen ügyelj, a balesetek elkerülése végett! Fontos még arra is figyelni, hogy a megkötözött testrészek vérkeringése megfelelő legyen! Ha a kéz, láb vagy egyéb megkötözött testrész kihűlne, kékülni kezdene, azonnal oldozd ki a kötést! És határozottan, de ne durván, kezdd el masszírozni, hogy megindulhasson a vérkeringés! Sose hagyd, hogy egy idegen megkötözzön; és ne köss semmit a nyak köré, helyette inkább használj bőrnyakörvet, az is van legalább olyan izgató, mint bármilyen kötél.

Ha eldöntöttétek, hogy ilyen módon szeretnétek egymásnak gyönyört okozni, érdemes megbeszélni azt is, hogy csak kikötözésről lesz szó közben, vagy esetleg szerepjátékkal is szeretnétek fűszerezni az együttlétet. Érdemes azt is előre megbeszélni, főleg, ha még szerepjáték is lesz a „programban”, hogy ki milyen ruhát visel, vagy egyáltalán lesz-e valami rajta. Ez nem csak a gyönyör fokát befolyásolhatja, de a kötözés módját és eredményességét is. Beszéljétek meg előre a kikötözés módját is, illetve, hogy hova kötözöd ki a „rabszolgát”. A kikötözés módja függ attól, hogy állva, fekve, ezen belül hason, vagy hanyatt fekve lesz kikötözve a párod, meg persze attól is, hogy játszotok-e közben valamilyen szerepjátékot. A kínzások módját is megbeszélhetitek előre, bár egy kis improvizálás akár fel is dobhatja az együttlétet. A megkötözött fél kínzásként élheti meg akár a csiklandozást is, de ebbe a kategóriába tartozik a vesszőzés, a gyomrozás, a herék „szadizása”, morzsolása is akár.

Figyeljetek a kötés minőségére is! A „megfelelő” kötés az, amely segítségével kellőképpen felébresztjük a vágyat az ezt élvező partnerünkben, de emellett saját elképzelésünket, közös vágyunkat is meg tudjuk vele valósítani. Nem megfelelő az a kötés, ami túl nagy fájdalmat okoz, hamar elzsibbad benne partnerünk, és hozzáférhetetlenné teszi a test olyan pontjait, ami viszont számunkra nagyon fontos lenne, hogy hozzáférhető legyen. Ezekből kifolyólag célszerű minél inkább elsajátítani azt a stílust, ami számunkra és partnerünk számára a legmegfelelőbb.

Bármelyik módszer mellett döntetek is, azt szem előtt kell tartanotok, hogy a kikötözés tapasztalatot és nagyfokú bizalmat igényel mindkét fél részéről. *Elengedhetetlen a kikötözéshez a maximális bizalom! Az aktív fél részéről pedig azzal, hogy valakit megkötözünk, SOHA nem szabad visszaélni.*

Forrás: eroticfétish
zsoffi
#135 (2019-05-09 05:57:42) |
 !link:https://www.youtube.com/watch?v=fUa3CQelras 

Nevergreen - A szerelem magányos templomában

Ha lelked elszakad
A tested börtönébõl
Ha hited megtagad
Nincs szó, mit elmondhatunk

Minden szó tévedés
Minden szó félreértés
Vár ránk ezer világ
Õre a színfalak mögött

A szerelem magányos templomában

A tested elvakít
A forró ízlelésben
A vágyad eltaszít
Nincs kín, mi ehez fogható
zsoffi
#134 (2019-05-09 05:36:52) |
Válasz a(z) 131. üzenetre:

"Számomra fontos, hogy az engem érdeklő témákról több (hiteles) forrásból tájékozódjam, mielőtt belevágok a megvalósításba. Ezért minden, amit itt a hozzászólók által megismerhetek a BDSM gyakorlati oldalával kapcsolatban, úgy gyarapítja a tudásomat, hogy (még) nem szerzek rossz tapasztalatokat. De segíthet eldönteni, hogy kell ez nekem, vagy csak EZ kell, netán egyáltalán nem nekem találták ki. Ezért pedig hálás vagyok neked, amiért útjára indítottad ezt a fórumot. :-)"


Köszönöm szépen! :)
Ez egy újabb megerősítés nekem a "megbasználak, használnálak" típusú három szavas levelek ellenére is (melyeket primitív férfiaktól kapok, de szerencsére nem a fórumba írják), hogy mégiscsak megérte elindítani ezt az egészet. 
Köszönöm, hogy olvasol, és írásaiddal hozzájárulsz a fórum színvonalának fenntartásához. 
Bevallom, mikor azon törtem a fejem, hogy elindítsam e, leginkább attól féltem, hogy elárasztanak majd a trágár, primitív bejegyzések, de kellemesen csalódtam. 
Sokan jelezték, hogy rendszeresen járnak olvasni, de az íráshoz még gondolatokat, vagy épp „bátorságot” gyűjtenek. 
Én ezt megértem, hiszen van akinek már az is nagy szó, hogy egy erotikus közösségi oldalra regisztráljon, nemhogy nyíltan írjon egy BDSM fórumba. 
Köszönöm! :)

[ugrás az előzményre]
knifeplay
#133 (2019-05-08 19:25:57) |
Válasz a(z) 124. üzenetre:
akkor csak én lennék így...nem sokakkal beszélgettem az az érzelmi kapcsolat ami nem enged átlépni egy határt sz valódi amit át tudsz lépni azt másképp hívják.

[ugrás az előzményre]

[1-60] [61-120] [121-180] [181-192]hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.