hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóEgy 30 éves 23 év tapasztalattal

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > hemu2000

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
3

hemu2000

Erotikaváros tagjává vált: 2013. október 10.,
utoljára belépett: 2020. július 7. 23:08,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Egy 30 éves 23 év tapasztalattal

Kedves Látogató!, hemu2000
vagyok, 54 éves, vízöntő csillagjegyű normál, sportos úr, lakhelyem Magyarország, Budapest, III. kerület.Eropolis Hetero negyedébe költöztem be.

Hölgyeket keresek.

Adataim:

  • 172 cm magas vagyok
  • súlyom 70 kg
  • hosszú barna, őszülő hajam van.
  • zöld a szemem.
Üdvözöllek!

Bevezetőnek:
A butának nem mondhatod meg. hogy buta, mert nem érti meg.
Az ostobának nem mondhatod meg, hogy ostoba, mert nem érti meg, csak meggyűlöl. Ha nézeteltérés után nem pusztítod el ahogy ő tenné veled, akkor is meggyűlöl és soha nem bocsájtja meg, mert nem tud mit kezdeni az érzéssel.
_________________________________________________________

Mivel sok nő leírta álmai férfiját, leírom hát én is az álom nőt:
hosszú szőke, szőkésbarna, aranyhaja van;
legfeljebb olyan magas mint én;
légies (45-55 kg);
könnyed, de nem könnyelmű;
szeret beszélgetni, táncolni (társastáncok), nudizni;
imád szeretkezni (lassan, lágyan, hosszan, játékosan, időnként vadul);
csókja íze mint a méz.
Kedves lány ki eddig olvastad, ha nem vagy ilyen, talán akkor se dől össze a világ. Legyen köztünk jó az összhang. Légy a királynőm és a királyod leszek!


*Egy kis történet:*

"Nü Csi bor árus asszony volt Csen piacán, nagyon finom bort tudott készíteni. Történt egyszer, hogy egy halhatatlan jutott el a házába, s ivott a borából, majd Az Egyszerű Lány könyvének öt tekercsével fizetett neki. Csi szétnyitotta és olvasgatta az írást, amely az egészséges életről és a szeretkezés művészetéről szólt. Az asszony maga lemásolta a legfontosabb szövegeket, majd berendezett egy hálószobát, amelybe fiatalembereket vezetett be, akik itták finom borait és ott maradtak éjszakára is, úgyhogy ő gyakorolhatta a könyvben írott módszereket. Így ment ez harminc esztendeig, s mégis újra egy húszévesé lett a megjelenése. Sok év után ismét eljött hozzá a halhatatlan, s nevetve mondta Csinek: „Ellopni a Taót, de nem venni hasznát, ez olyan, mint ha szárnya van valakinek, de nem repül vele.” Az asszony erre elhagyta házát s elment a halhatatlannal, senki sem tudja hová."

Szeretek táncolni, masszírozni, nudizni, szeretkezni, beszélgetni előtte és utána is. Ehhez keresek laza tartós kapcsolatot, partnert. Ha szimpatikusnak találsz, és olyan ötleted, kívánságod van, ami itt nincs leírva, akkor is keress bátran, mert szeretek játszani.
Azokkal az emberekkel akik kíváncsiak rám, azokkal hosszas levelezés helyett inkább találkozni akarok. E-mailen, vagy telefonon hely és időpont egyeztetés, aztán a találkozón döntünk lesz-e tovább.
(Az intelligencia nem tudom mit jelent, de mióta a mosópor intelligens, én nem akarok az lenni!)

Fényképet nem kérek, nem küldök, mert rád, a szemedre, az illatodra vagyok kíváncsi. Te is rám legyél kíváncsi ne egy képre.

Aki eddig olvasta, az jelentkezzen, mert kap egy üveg jó bort. Kívánságra pezsgő is lehet.

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.