Másodszor

itt vagy: Eropolis > Transzneműek negyede > Blog > timi-fiu > 7

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

timi-fiu blogja


Egy CD napjai
Hétköznapok, ünnepnapok egy bisex CD életében
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Másodszor
#7 2019-03-10 22:24:38
Péntek este volt. Másodszor találkoztunk. Jó rég volt az első, akkor megbeszéltük, hogy találkozunk még, de rájöttem, hogy ő nem fog keresni, csak ha én jelentkezem.
Lett egy szabad estém, ráírtam. Azt mondta lehet róla szó. Azt gondoltam, hogy akkor legyen!
Elrendeztem mindent otthon, összekészültem. Bementem az egyik barátom helyére, gondoltam ott zavartalanul készülhetek. Lefürödtem, feltettem egy szép sminket. Az új rúzsomat használtam, épp most vettem a héten szép sötét matt bordó. Felöltöztem csinosan a fényes ezüst színű virágmintás combfixemet vettem a szintén virágmintás rózsaszín szoknyámmal, rózsaszín felsővel és felhúztam hozzá a kedvenc fekete gothic fűzőmet. Szerintem jó volt az eredmény.
Felhívtam, hogy nemsokára ott vagyok. Épp indultam volna, amikor megállt az ajtó előtt az utcán egy társaság, jó hangos italgőzös beszélgetésre. Nem akartam kimenni, kósza pillantásoknak kitenni magam kirittyentve, a barátom hírét esetleg pletykának kitenni. Tudtam: várnom kell, míg elmennek. Legalább 20 percig ott voltak, én pedig álltam a sötétben a távozásukra várva türelmetlenül. Mikor végre elmentek villámgyorsan elindultam. Közben értesítettem, hogy kések. Csalódott volt a hangja… Amikor megérkeztem elárulta azt is, hogy azt gondolta, nem jövök. Most kell kijelentenem: sosem csinálok olyat!

Jól nézett ki, talán kicsit nyúzott volt. Leültünk nála. Megkínált egy almalével, ő kávét ivott, de azt én nem kértem.
Nem volt jó kedve. Elmesélt egy sor problémát, ami a közelmúltban érte. Szívesen hallgattam – bár segíteni nyilván nem tudtam egyiken sem, de – jól is eshet elmondania, meg engem is érdekelt, hogy épp mik foglalkoztatják.

Beszélgettünk tán egy órát, aztán bementünk a szobába. Megkérdezte, hogy mit szeretnék. Sajnos azt is leszögezte, hogy – bár biztosított, hogy nem miattam, tán még azt is hozzátette, hogy jól nézek ki, de – nemigen van most neki kedve. Igen sajnáltam, hogy így van – hát fel voltam fűtve… – de azt is tudtam, hogy nyilván nem fogom ráerőltetni magam. Azért nem utasított el, csak úgymond nem ígért semmit.

Zenét tett be, átöltözött könnyebb ruhába. Mellém feküdt, én pedig arra gondoltam, hogy igyekszem elérni legalább, hogy ő jól érezze magát. Simogatni kezdtem az ágyékát remélve, hogy felébresztem kicsit a kedvét. Éreztem, hogy tetszik, amit csinálok. Feküdt hanyatt, és hagyta, hogy járjon a kezem, sőt kisvártatva a számmal is besegítettem. Szopogatni kezdtem a golyókat, amelyek az orrom előtt nyugodtak az akkorra már keményedő farkinca alatt. Számba vettem azt is, gyengéden nyalogattam, szopogattam, amikor már kemény volt a torkomra is vettem. Jó érzés volt a keményedő farkat dédelgetni és hallgatni a szuszogását. 
Utána a mellbimbóit nyalogattam, de a kezem nem eresztette keménységét, nehogy gondozatlanul lelohadjon. Közben a combomat, fenekemet simogatta. Jól esett az érintése.
Egyszer csak megkérdezte, nem bánnám-e, ha ő is kezelésbe venne közben a szájával. Hogy bántam volna?! Levette a bugyimat. Fölé térdeltem, és folytattam a szájmunkát, miközben éreztem, hogy ő is belekezd. Igen jó érzés volt, még lelkesebben csináltam én is. Ő is belelendült kicsit, az ágyékát fel le mozgatva rásegített… magáévá tette a számat, én pedig igen élveztem ezt is, miközben nőtt a feszültség az ágyékomban, mert az ő szája sem volt rest. Ringattam a csípőm fel és le. Igazi 69 volt. Kicsit elfordultunk, az oldalamra feküdtem én is, ő is és úgy folytattuk. Egyszer csak megkérdezte:

- Bele ülsz?

Örültem a kérdésnek, nagy nyelvbotlás lett volna nemet mondani. Nem gondolkodtam rajta, bevallom. Felgörgettem rá egy gumit, feltérdeltem felette és szép lassan leereszkedve éhesen hagytam, hogy belém csússzon. Jaj, de jó érzés volt! Ringatóztam fel-le lebéklyózva egy élvezetes rúdon. Lovagoltam térdelve, közben simogattam a mellkasát, a mellbimbóit, mert tudtam, hogy szereti. Szívesen borultam volna rá és hagytam volna, hogy ki-be csúszkáljon belőlem, miközben nyelvemmel járom be a mellkasát, de annyira nem éreztem aktívnak, én pedig abban a helyzetben kevésbé tudtam volna mozogni. Nekem kellett aktívan dolgozni, úgy állt a helyzet. Kicsit hátradőltem, a lábait simogattam, az alattam himbálózó golyókat is meg-meg érintve, és ebben a helyzetben még mélyebben hatolt belém. Mennyei érzés volt felnyársalva ringani az ölében, közben az arcát, a szemeit kutatva.
Muszáj volt szavakba is öntenem az érzéseimet, bár nem voltam valami változatos:

- Nagyon jó! - körülbelül ennyi volt a mondandóm.

Jó lett volna, ha segít kicsit a kezével is, de nem mondtam neki, nekem is volt szabad kezem. Így voltunk pár percig. Közben gondolkoztam, hogy várjak, tán ő is mindjárt elélvez, de tudom, hogy szólt volna, ha ezt akarja, én pedig úgy is tudtam, hogy maradok, amíg neki jó azután is, hogy én a csúcsra jutottam. Folytattam tehát a kezemmel is, ő pedig volt olyan figyelmes, hogy érezve a bennem növekvő feszültséget intenzívebben kezdett mozogni. Kisvártatva éreztem, hogy mindjárt átszakad a gát, rákoncentráltam még egyszer utoljára a fantasztikus érzésre, amit a bennem mozgó rúd okozott és hagytam, hogy áradjon. Megfeszült bennem a kéj, és pár pillanat múlva elöntöttek a hullámok. Nemigen tudtam kontrollálni, mi hagyja el a számat közben. Leginkább nyögtem a hullámok ritmusában.

Most ő következett. Akartam érezni, ahogy elélvez, ahogy megrándul bennem kilövellés közben. Annyira nem volt intenzív – nyilván az amúgy nem túl jó állapota miatt – de mozgásán, arcán éreztem az örömét. Szépen lelassultam és ültem még egy kicsit az ágyékán.
Gyorsan elernyedt és kicsusszant belőlem. Kiment, kivitte a gumit. Nagyon kellett pisilni, én is kimentem. Leültünk a konyhában, rágyújtott egy cigarettára, én pedig ittam még egy almalevet, és beszélgettünk még egy kicsit. Talán kicsit jobb kedve volt.
Közben felöltöztem, eligazítottam a bugyimat, összeraktam a holmimat és még egy rövid beszélgetés után kikísért a kapuig. Kocsiba ültem, és arra gondoltam, lenne kedvem most még egy menetre. Persze tudtam, hogy neki nemigen, így is hálás lehetek, hogy mégis összeszedte a kedvét, igen jó érzés volt, hogy fel tudtam izgatni.

A városba érve elég késő volt már, de nem volt kedvem még hazamenni. Nem volt még minden zárva, sokan szórakoztak még, én pedig kedvet éreztem még egy jó sétához, úgyhogy tettem egy jó kört a belvárosban. Jó volt még az a kis zsizsegés. Azon mosolyogtam magamban, hogy akik látnak, nem is tudják, hogy épp miből jövök.
Nemigen kellett altató aznap este.

Nincs hozzászólás. |

Hozzászólások



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1811BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3321Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba500Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba2001Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2320Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok920Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba600Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.