Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Párhoz rendelve

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > uzsli > 14

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


uzsli blogja


Titkos vágyak
Van olyan, amikor valaki nem különösebben vonzó, sőt, kifejezetten nem tetszik neki az, ami a tükörben megjelenik. Vágyai mégis vannak, ehhez pedig partnert kell találnia. Hogyan valósul meg? A saját kis próbálkozásaimról írok, majd meglátom van-e értelme.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Párhoz rendelve
#14 2022-05-13 00:39:50
Néhány napja kiírtam az adatlapomon szereplő hosszú szövegbe, hogy aki mindezt elolvassa (mármint az adatlapom szövegét), az kérhet tőlem valamit. Nem gondoltam volna, hogy akad jelentkező.

Mielőtt leírnám mi történt, előre jelzem, hogy az érintettek hozzájárultak a történtek közléséhez. Sőt, kérték, hogy mindenféle finomkodás nélkül írjam meg a saját szememmel, mert szeretnék az egészet külső szemmel is látni.

A jelentkező egy házaspár férfi tagja volt, aki egy olyan történettel állt elő, ami első olvasatra nekem kissé sántított. Mivel sok embernek ismertem meg testközelből a titkos vágyait, így nem vetettem el belőle semmit, de érdekelt mennyi az eltérés a valóság és a leírtak között... Hát, semmi, minden a helyén volt.

A férj azt írta nekem, hogy vannak bizonyos dolgok, amire a feleségét nem tudja rávenni az ágyban. Ilyen például az orális és az anális szex, ami neki olyan erős vágya, ami már a normális hétköznapjaiba is belemászik és nem tud koncentrálni semmire sem. Az orális ügyekben ugyan volt némi előrelépés, de amit szeretne, az még nincs meg. A feleségnek is vannak vágyai, melyek szintén kiszolgálatlanok (például a popsinyalás, mármint ő kapja meg ezt a férjétől, meg még pár extrém dolog). E miatt abban egyetértés alakult ki köztük, hogy mindketten "tartoznak" a másiknak, de a teljesítésben elakadtak.

Egy hosszas gondolatlánc alakult ki a feleségben, melynek során összerakta, hogy ő soha nem lesz az anális szexben befogadó. Ugyanakkor nem szeretné a férjét kiszolgálatlan vágyakkal magára hagyni, ezért belemenne abba, hogy a jelenlétében kipróbálhassa milyen az anális szex. Azt nem tudná elviselni, hogy egy nővel, de egy férfiba még bele tudna egyezni.

A férj is belement, így elkezdtek keresni. Először egy transz volt a céljuk, de a feleségben felébredt a féltékenység, így csak férfiak között keresgéltek. Néhányukkal beszéltek is telefonon, de valahogy sajnáltak ilyesmire pénzt adni. Amikor pénz nélkül akarták, akkor a jelentkezők mindig a feleség testéből szerettek volna valamennyit élvezni, ami náluk kizárt volt. Így találtak rám.

A kérés az volt tehát, hogy a férj a feleség jelenlétében próbálhassa ki milyen az anális szexben aktívnak lenni. Semmi több, csak ennyi. Őszintén szólva ez nem volt annyira meglepő dolog, így belementem.

A lakásukhoz érve a férj nyitott ajtót. Átlagos, 40 körüli férfi. Nem tudom eldönteni, hogy vonzó vagy sem, nekem valahogy ehhez nincs érzékem. A szobába érve láttam meg a feleséget. Ő is kedves volt, amolyan igazi nő, kifejezetten vonzó és vékony, akinek a puszta látványa is orgazmust okoz... Tudtam, hogy 34 éves, de ha azt mondták volna, hogy 24, simán elhiszem.

A szobában ültünk le beszélgetni, ahol bővebben elmesélték a történetet, gondolom a zavartságukat is oldani szerették volna. Aztán rátértek arra, hogy mondjam el mi fog történni. Mondtam nekik, hogy térjünk rá a valóságban is, mert nem fognak oldódni. Így elmentünk zuhanyozni, ami nem volt semmi.

Először a feleség ment el, addig kettesben maradtam a férjjel. Észrevette, hogy többször a könyvespolcon járt a tekintetem, így megkérdezte melyik könyvvel szemezgettem. Nagyon kedvesen meg is kaptam ajándékba, amit ezúttal is nagyon köszönök! Nem kértem, nem szerettem volna, de ő ragaszkodott hozzá.

Utána ment el a férj, addig a feleség köntösben ült, gondosan takarva mindent. Megszoktam azt, hogy én kezdeményezek beszélgetést, de a férjéhez hasonlóan ő is kezdeményező volt. Arról érdeklődött, hogy nem okoz-e nekem nehézséget az ő érinthetetlensége. Mondtam neki, hogy meg tudom állni, erős kontrollt tudok gyakorolni ilyenekben, majd elbeszélgettünk a női hisztiről. Szerinte ugyanis azzal győzöm le a fizikai vonzalom erejét, hogy minden jó nőt elviselhetetlenül hisztisnek tekintek, ami kijózanítóan fejbe tud vágni. 

Amikor visszatértem a zuhanyzásból, a pár tagjai már az ágyon ülve várták mi fog történni, mindketten ugyanolyan köntösben. Közöltem, hogy akkor vágjunk a közepébe, így első lépésben szeretném felizgatni a férjet. Kicsit furcsa volt ezt úgy megtennem, hogy a felesége alig 80 cm-ről nézte érdeklődve az egészet, de amúgy nekem tetszett. Itt egy bombanő, egy igazi álomnő és mégis az én aktív cselekvésem váltja ki a szexuális izgalmat. Természetesen merevedéssel reagált a testem, amin a feleség elcsodálkozott.

Utána jött volna a behatolás, de a férj szerette volna, ha előtte megujjazhatna. Valójában nem az én engedélyem kellett ehhez, hanem a feleségé, aki elég komor tekintettel, de belement. Többször nézte, hogy merev vagyok-e még és meglepődött, hogy igen.

Alig egy perc múlva tényleg jött a behatolás, a férj kérésére kutyapózban. Éreztem, hogy a férfin eluralkodik a gyönyör érzése és minden másodpercnek örül. Nem volt ideje a feleségére figyelnie, akire pont ráláttam és kissé könnyes szemmel figyelte a párját. Aztán hirtelen megszólalt, hogy lehetne-e azt, hogy a hátamra dőlök és úgy folytatódna a dolog, mivel szeretne engem "ott" is látni.

Megtörtént a módosítás, ami a férjnek még sokkal nagyobb gyönyört okozott. A feleség addig néha simogatta magát ("ott"), de ezúttal néha hozzám ért (szintén "ott"). A férj nagyon hamar extázisba került. Nekem hihetetlenül jó érzés volt, ahogy pedig a feleség arcát néztem, egyre izgatottabbnak látszott.

Véletlenül vagy sem, de amikor a férj elélvezett, pont akkor én is. Egyrészt nagyon ráhangolódtam az érzéseire, amelyben kifejezetten izgatott volt, hogy a gyönyöre miattam van. Másfelől a feleség apró, félénk érintései is izgattak. A férj egy kicsit még bennem maradt, majd oldalra dőlt. 

A feleség kérte tőle, hogy ő is legyen kielégítve, már csak azért is, mivel én vagyok a második férfi akit ruha nélkül lát és nagyon felpörgött. A férj azt mondta neki, hogyha szeretné tőlem megkapni, felőlem legyen. Ahogy ezt kimondta, a feleség perdült egyet és ráült a számra, kérve azt, hogy jó alaposan nyaljam ki.

Nem akarok túlozni, de igazából nem helyes kifejezés az, hogy kinyaltam, mert inkább megb*szta a szám. Amikor elélvezett, hiába próbáltam megállni, én ismét megéltem egy orgazmust, amin mindketten meglepődtek. 

Úgy egy fél órát pihegtünk még egymás mellett. Utána ismét zuhanyzás, majd még egy kicsit beszélgettünk a történtekről. Azt hiszem mindhármunknak nagyon tetszett amit együtt megéltünk.

Még hagyom az adatlapon azt a bizonyos szöveget, hátha lesz újabb jelentkező :)

15 hozzászólás |

Hozzászólások

uzsli#14#15 2022-05-22 00:10:10
#levevte: Köszönöm :) 
levevte#14#14 2022-05-21 05:35:05
Mázlista vagy, legyen még szerencséd.
aleksandros#14#13 2022-05-19 14:45:50
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/b/USRf_b400ce6/8d585cc2861c.gif
#uzsli: 
Akkor ezesetben a kép ide illő.
uzsli#14#12 2022-05-19 12:54:56
#krampampuna: nagyon örülök!!!!  :pirul: 
Köszönöm a visszajelzést is  :pirul:  <3 
krampampuna#14#11 2022-05-19 09:13:37
Én személy szerint köszönettel tartozom Neked. Mivel a napokban sikerült egy 4-es randit összehozni, és mindenki bátortalan volt, ezért a történeted hatására magamhoz ragadtam a kezdeményezést, és egy felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk mindannyian ! Puszi érte !  :pirul:  <3  :* 
uzsli#14#10 2022-05-16 13:13:20
#aleksandros: kinek a pap, kinek a papné, van akinek meg mindkettő :)
aleksandros#14#9 2022-05-16 11:57:27
#uzsli: 
Ja. 
Apám is arra tanított, hogy ha esete dugni akar az ember, akkor ebéd után már nem érdemes összeveszni a kiszemelt partnerrel.
(Mondjuk ő úgy mondta, hogy az asszonnyal. Mert neki az volt.)
 :D 
uzsli#14#8 2022-05-15 23:18:51
#aleksandros: nálam van egy aranyszabály, amit magamra nézve kötelezőnek tekintek. Ez úgy szól, hogy amikor valahol szex alakul ki és nagyon szeretném, nem vitázom, nem kétkedem - mert akkor elb*szódik a hangulat is, na meg a lehetőség is :)

aleksandros#14#7 2022-05-14 22:30:38
#pandora: Igazad lehet. De akkor az események indítéka se az volt mint amit a történet leírójának előadtak.
Olyan mintha maguknak se akarnák beismerni a valódi vágyaikat.
De ez is csak találgatás részemről.
pandora#14#6 2022-05-14 15:52:22
#aleksandros: 
Senkiből sem lehet buzit "csinálni". :D 
Ha valaki full hetero, akkor sem dugna meg egy férfit, ha különben soha az életben nem dughatna meg mást. Sokan még akkor sem, ha pisztolyt tartanának a fejükhöz. Egy full hetero férfinek fel sem állna egy másik férfire.
Eddig is biszex volt, csak nem tudott róla / elnyomta.
aleksandros#14#5 2022-05-14 15:02:56
Kövezzetek meg, de nem hatottak meg egy olyan feleség könnyei, aki megdugat a férjével egy pasit (kvázi buzit csinál belőle), mert ő nem engedi seggbe baszni magát!
De a férjet se értem, hogy csak az anális szex miatt bevállalja.
Valami itt nekem nem kerek.
Bár láttam ennél furcsább dolgokat is.
uzsli#14#4 2022-05-13 23:26:57
#pandora: igen :)
pandora#14#3 2022-05-13 14:36:12
#uzsli: 
Tanulság, több normális ember van itt, mint hiszi az ember. ;)
Azért látjuk őket nagyon kevésnek, mert nem hangosak, néha csak csendben olvasnak. De azért itt vannak ők is. :D

uzsli#14#2 2022-05-13 12:38:07
#pandora: két emberből néztem ki itt, hogy elolvassa, ha elé kerül. Az egyik te :) 
Most kiderült, hogy túl kritikus voltam :)
pandora#14#1 2022-05-13 02:13:49
Szerintem ez is bizonyítja, hogy a hosszú adatlapszövegnek megvannak az előnyei is. ;)
Valószínűleg sokan nem olvassák el, de aki nem olvassa el, azzal nem is mentél volna semmire, aki pedig végigolvassa, és értelmezi is, az legalább több eséllyel komolyan gondolja.hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3830BDSM - extrém szexualitás

#szopka36320Bűn és bűnhődés

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba129130Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba2640Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba910Belvárosi szexmentes csevegő

#cuckoldklub430Cuckold Klub.
Ajánlott szobák
#homo_szoba8790Meleg férfiak egymás között

#sexuality100Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba72161Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#csoti100Hármasszex..2ff-1nő

#ancsi32100Csak valós nőknek / pároknak. Leszbi /Párcsere/
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok1720Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3830Transzszexuális csevegő

#cdbiman50100nem csak női fehérneműt kedvelők ( CD-travi)

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.