hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóDomináns partnert.

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > kvarbdsm

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
2

kvarbdsm

Erotikaváros tagjává vált: 2018. március 13.,
utoljára belépett: 2020. március 26. 11:58,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Domináns partnert.

Hello, kvarbdsm
vagyok, 24 éves, kos csillagjegyű mackós férfi, lakhelyem Magyarország, Tolna megye, Tamási.Eropolis BDSM negyedébe költöztem be.

Hölgyeket keresek.

Adataim:

  • 195 cm magas vagyok
  • súlyom 120 kg
  • péniszem hossza 17 cm
  • péniszem kerülete 14.0 cm (átmérője: 4,5 cm)
  • rövid szőkésbarna hajam van.
  • kék a szemem.
Üdv az adatlapomon.

Hogy ki is vagyok?

Nehéz kérdés. Egyrészről, egy végtelen egyszerű , kedves, segítőkész, vidéki srác vagyok.

Másrészről egy szunnyadó vadállat, ami csak arra vár, hogy kitörhessen és porrá romboljon mindent és mindenkit aki az útjába áll. És sajnos most épp nincs senki, aki segítsen lakat alatt tartani ezt a vadat.

Voltam már szerelmes. Most épp egy megtört lelkű fiatal vagyok. Olyan vagyok mint a csont, ha valaki végre helyre tesz és rendbe jövök erősebb leszek mint valaha.

Akit szeretek azért tűzön vizen keresztűl megyek és nincs akadály. Akár egy megvadult bika. Soha nem tűrtem hogy megszelidítsenek. De akiért érdemes érte és mellette kezesbáránnyá válok.

Sokak szerint, érdemes megkaparni a felszínt és megismerni az alatta lévő embert.

Nehezen nyílok meg. De akinek megnyílok ő egy különbejáratú kulcsot kap a lelkembe. Nem lessz előtte se szégyelni valóm sem pedig titkom.

Ha valakibe beleszeretek csak az övé leszek. A teljes testem és a lelkem. Minden este hozzá fogok bújni. Szorosan áttölelni és minden este éreztetni fogom vele, hogy nekem ő a legfontosabb. Vigyázok rá, megbecsülőm, tisztelem és a társa leszek egy életen átt.

Rocker vagyok, szeretek kártyázni ( nem pénzre), szeretem a humort. Az a fajta ember vagyok aki éjjeleken átt képes beszélgetni, poénkodni.

Van munkahelyem, autóm. Szabadidőm viszonylag kevés. Lenne diplomám is ha valaki rá tudna venni, hogy megcsináljam a nyelvvizsgát.

Üdv Gábor.

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.