hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóerahun

itt vagy: Eropolis > hirdetés nélküli tag

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

erahun

Erotikaváros tagjává vált: 2019. július 6.,
utoljára belépett: 2020. október 19. 14:09,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

When you feel my heat, Look into my eyes

Szia! :), erahun
vagyok, 43 éves átlagos transznemű csaj, lakhelyem Magyarország, Fejér megye, Bicske.Eropolis Transzvesztita negyedébe költöztem be.

Per pillanat senkit sem keresek.

Adataim:

  • Saját bejáratom: erahun.eropolis.hu
  • 172 cm magas vagyok
  • súlyom 69 kg
  • mellbőségem 102 cm
  • derékbőségem 87 cm
  • csípőbőségem 95 cm
  • félhosszú vörös hajam van.
  • kék a szemem.
Szia kedves látogató!

Pre-op transz szexuális nő vagyok, pár évnyi hormon kezeléssel. Ránézésre a két nem között vagyok valahol  és ez már esélyesen így is marad, transzként élek a minden napi életben is. 

Jelenleg nem keresek szexpartnert, sem alkalmi, sem diszkrét viszonyra nem vágyom most. Amint változik a helyzet jelezni fogom, addig is szívesen beszélgetek értelmes emberekkel, hátha pont egy beszélgetésből alakul ki valami más is. 


*Kijelentem, hogy a moderációs tevékenységemhez szorosan kapcsolódó megnyilvánulásokon kívül mindazon véleményeim, amelyeket Eropolisban a blogokban/fórumokban valamint az oldal egyéb nyilvános és privát felületein megosztok, teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözik és semmilyen tekintetben nem köthetők az Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz!*

*Ha mint bíróhoz fordulsz hozzám segítségkérés céljából, kérlek vedd figyelembe a következőket:

- nagyon sürgős esetben (fotóval és egyéb érzékeny személyes adatokkal való nyilvános visszaélés, egyéb hatályos magyar jogszabályok megsértésének súlyos esetei) kérlek ne nekem, hanem közvetlenül az info @ eropolis.hu címre írj.

- ha nem kapsz tőlem választ 24 órán belül, valószínűleg távol vagyok, ekkor kérlek fordulj egy piros moderátorhoz a problémáddal, hogy minél hamarabb orvosolni tudjuk azt.*

*Technikai kérdésekben nem tudok felvilágosítást adni, ilyen esetben kizárólag a Hibabejelentőbe írj, ahol igyekeznek minden részletesen leírt hibajelenséget orvosolni. Ha nem így teszel, ne számíts válaszra, a "Nem tudok csetelni", "Nem tudok belépni", Nem működik" és hasonló hibajelentésekkel a fejlesztők nem tudnak mit kezdeni. Ha nem kapsz választ, az akkor is előfordulhat, ha többen jelezték ugyanazt a problémát és már dolgoznak a hiba elhárításán.*Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.