Miért a dundi nők?

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Miért a dundi nők?
Te miért kedveled az általam is képviselt formákat? Miben mások a telt nők? 
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
dundimasszor#672010-11-10 20:11:07
Válasz a(z) 57-es üzenetre:

Na igen, ki ne szeretne inkább I. osztályon utazni, ahol minden párnázott??? :-D

Egyébként igazad van, természetesen egy vékony nő is lehet nagyon jó az ágyban, ez azt gondolom nem is vitás. A ducikedvelők szerint a duci nők valamiért mások, erre vagyok kíváncsi, hogy vajon miért gondolják így ???

Ahogy én szoktam mondani: megfelelő partner kérdése az egész! Volt akivel én is halálra untam magam, de volt olyan is (szerencsére nem is egy), akivel minden pillanat maga volt az élvezet, na vele aztán nem volt gond vadmacskának lenni :-D
dundimasszor#662010-11-10 20:05:34
Válasz a(z) 55-es üzenetre:

Erre sokminden mást nem mondhatok: sok ilyen élményt még neked! :-)
dundimasszor#652010-11-10 20:04:11
Válasz a(z) 54-es üzenetre:

Azon kevés férfiak egyike vagy, aki fel is vállalta az ízlését. Gratulálok hozzá! :-)
dundimasszor#642010-11-10 20:03:06
Válasz a(z) 53-es üzenetre:

Sajnos valóban sok olyan ember van, akiről írsz. 18-20 éves koromig, én is önbizalomhiánnyal küszködtem, de a sok pozitív visszajelzés a férfiak részéről lassan elkezdett megnyitni. Aztán 20 évesen egy olyan férfit sodort az mellém az élet, aki örökre helyre rakta bennem az önbizalmat. Ezt aztán a további rövidebb-hosszabb kapcsolatok még inkább megerősítették bennem, így szerencsére nem lehet megingatni. :-D

Számomra azok voltak a legmeggyőzőbb tapasztalatok, amikor olyan férfiakkal kerültem kapcsolatba, akik addig a normál alkatú nőket részesítették előnyben. Aztán miután velem volt kapcsolatuk, már csak a duci nőket keresték. Volt olyan, akivel épp egy ilyen partnerkeresőn találkoztam újra, vagy 15 év után, és ő mesélte el a történetét..... Talán mégiscsak tudunk valamit, nem igaz? :-D
dundimasszor#632010-11-10 19:54:24
Válasz a(z) 62-es üzenetre:

Természetesen jogod van azt gondolni, amit.....
Ahogy nekünk jogunk van úgy érezni jól magunkat, ahogy vagyunk. Te talán nem hiszed (és ehhez is jogod van), hogy vannak a ducik között sokan, akik valóban jól érzik magukat a bőrükben. Voltam én is vékonyabb, bár igazán vékony sohasem (a mai trend szerint meg pláne nem), de nem is vágyom rá, mert az már nem én lennék, nagyon furcsa lennék önmagam számára 60 kilósan (arról ne is beszéljünk, hogy akkor eltűnnének az általam kedvelt nagy melleim és gömbölyű hátsóm :-D ). Én valóban jól érzem magamat úgy, amilyen vagyok, és valószínűleg ennek köszönhető, hogy a férfiak kedvelnek. Mert az én közérzetem nem a súlyomtól függ, attól teljes mértékben független. Engem ugyanis nem csak a külsőm határoz meg, sokkal inkább a gondolataim, a gondolkodásmódom, az életszemléletem, a világlátásom, és mindabból ami én magam vagyok, a külsőm és a súlyom, csak egy szegmens. Mindennel együtt vagyok egy ember, egy nő. 

Nyilván vannak férfiak és nők (és ez természetes), akik nem kedvelik a duci formákat. De a legtöbb férfi csak egyet gyűlöl nagyon: a folyton kalóriát számlálgató, és a létező vagy nem létező zsírpárnái miatt síró nőket. Ahogy egyszer mondta nekem valaki: "Veled legalább el lehet menni vacsorázni." :-D Nos igen...... Véleményem szerint egy fontos dolog van, súlytól függetlenül: kiegyensúlyozottnak lenni, elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, legyen az vékony vagy duci. 

Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy miután engem nem ismersz, velem nem találkoztál, így az általános érvényűnek titulált megállapításod nem lehet mindenkire érvényes. :-D

És hogy miért szóltak le téged a másik fórumban? Mert ez nem az a hely, ahol arról kéne vitát nyitnunk, hogy mi az egészséges vagy mi nem. Ez egy partnerkereső oldal, ahol nem hiszem, hogy ilyen dolgokról kéne beszélgetni. 

Miután nő vagy, nem is feltételezem, hogy kellett volna dundi vadmacskával találkoznod. :-D De akinek kell, az tudja, hogy van ilyen! :-)

További kellemes ittlétet!
wizimano#622010-11-10 11:28:51
Akkor folytatom.... :-D
A naturizmus lelkes híveként azt is tapasztalom,hogy a Férfiak igenis a formás,kissé teltebb nőkön legeltetik a szemüket,a nők pedig az ún.modell alkatú,fiatal lánykákra vetnek lapos pillantásokat.
Itt Eropolisban elég sok kapcsolatot,ismeretséget sikerült kialakítanunk....
A duci,vagy épp vékony,szőke,barna,fekete,vörös,fiatal,idősebb feleséget,barátnőt már kiismert,és kicsit meg is unt férfiaknak egyetlen szavát sem hittem,és most sem hiszem el.
Könnyen tehetem,mert csak egyetlen Férfinak kell hinnem. :-D :D
Beszélgettem és találkoztam is közületek jó pár emberrel.Akik magukra ismernek most,tudják ki vagyok,és milyen vagyok.
Csak azt nem értem,hogy amikor találkoztunk,vagy épp levelezést folytattunk,miért panaszkodott mindenki közületek,hogy szeretne fogyni,bármire képes lenne érte,de nem tud,itt pedig azt bizonygatjátok,hogy mennyire elégedettek vagytok magatokkal.
Azok a férfiak,akik itt a fórumon áradoznak a duci formákért,miért mondták/bár nem kérdeztem /,hogy undorodnak a saját túlsúlyos feleségüktől,barátnőjüktől,párjuktól?!
Két eset van:vagy akkor hazudtak,vagy most.....
Ja,és még valami,aztán lehet írni megint a gyalázkodó leveleket :-D 
Én még dundi vadmacskát nem láttam :-P
Köszönöm a lehetőséget,szeretlek Benneteket. :-*
wizimano#612010-11-10 11:18:28
*Corporalita*
Sziasztok Nők és Férfiak.Ducik és nem ducik!
Hezitáltam,írjak-e kommentet,vagy ne,mivel pár hónappal ezelőtti hozzászólásomat voltak,akik alaposan félreértették.Hogy ez miért is történhetett,rájöttem.Az igazságból többnyire csak azt szűrik le az emberek,amit az egójuk elbír,s fáj azt látnom,hogy mennyire képesek azt kiszínezni,s a maguk ívére csavarni.
A reagálás akkor azt volt,hogy a hozzászólásom a Nők Lapjába való,és sajnálnak,mert valószínű önértékelési zavarokkal küszködöm.Megnyugtatom az értem aggódókat,köszönöm,jól vagyok. :-)
Többek között csak annyit írtam,hogy szerintem a *kövér*,nem duci ember nem szép se felöltözve,se levetkőzve.Nem hangoztattam a magam méreteit,önelégedettségemet,mint ahogy ezeket a többiek megtették.Csupán arról volt szó,hogy az ép testben ép lélek elvét követve komolyan törődöm egészségemmel és testem edzésével.Talán ennyi volt a bűnöm.....
Biztos ismeritek a mondást,miszerint minden nőben van valami gyönyörű,és az a legszebb,ami természetes.Súlytól és kortól függetlenül.
Már bocsánat,de ez a minden nő szép duma annyira gáz,mint a "márpedig ronda menyasszony és ronda csecsemő nincsen".Pedig de!Mindkettővel találkoztam már.A szépség nem megfogható dolog,kisugárzása pedig a mikrohullámú sütőnek is van...
Jómagam nem tartozom se a vékony,se a duci kategóriába,viszont hízásra hajlamos vagyok,pajzsmirigyműtéten átesve,bizony hormonpótlásra szorulok.Tehát könnyen ráfoghatnám a nyuszira,ha elhíznék,amire minden esély meg is lenne,ha a fotelben elterülve belenyugodnék.
Hogy miért nem teszem?Ezt leírtam pár sorral feljebb.
Munkámból kifolyólag naponta keresnek fel vékony,duci és bizony túlsúlyos emberek segítséget kérve.Dietetikus és vízisporttal kapcsolatos edző vagyok,sok mindent látok,hallok.A többség folyton azt hangoztatja,hogy ő kiválóan érzi magát dundin,de hamarosan bevallja,hogy bizony frusztrált az alakja miatt,és kimondottan gyűlöli azokat,akik másképp néznek ki.Érdekes módon az ún.normál testalkatú emberek szájából még nem hallottam ilyet.Fórumokon sem találkoztam még olyan topiccal,ami a vékony,illetve a nem ducik másságát hirdeti,nem várnak megerősítést.
Folytathatom?? :-D
dinus69#602010-11-10 10:57:52
Válasz a(z) 58-es üzenetre:

Hát bizony van is...:)
csaba34#592010-11-10 10:23:38
Válasz a(z) 56-es üzenetre:Egyszer máe megnézném azt a "kellően gyurmázható husit" :-)
csaba34#582010-11-10 10:15:08
Válasz a(z) 53-es üzenetre:Ezt nagyon jól leírtad. Mindegy hogy nézel ki, benned kell lenni a tűznek, a szenvedélynek, hogy jó szerető legyél.
bitangno79#572010-11-10 06:57:48
Azokat a jellemzéseket amiket írtatok nekem is sokat mondták már. De ami leginkább tetszik az az hogy " Az első osztály is mindig párnás...mindenki ott szeret utazni!" :-D 
Egyébként meg azt gondolom hogy lehet egy csinos nő is fergeteges az ágyban és lehet egy duci nő is unalmas.Ha a férfi imádja a nőt és elhiteti vele hogy csodálatos bárkiből ki lehet hozni a vadmacskát. ;-) :-P
kiki69#562010-11-09 22:32:43
hmm, mert velük a szex sokkal jobb, mint egy vékonykával... :-D

De ez embere válogatja sztem....

Rólam egyszer azt mondta valaki, vagyis írta a cseten, hogy "kellően gyurmázható husis, v dundi nőci vagyok.." :-O :-P :-D

Jót nevettem, de tetszett naon :-) :-P
overlord977#552010-11-09 16:04:56
Én is kedvelem a telt hölgyeket (de nem csak őket! :-)   Sok szép dolgot íttak az előttem hozzászólók, én egy kicsit mocskosabbat írok: imádom a duci lányokkal hátulról csinálni, és imádom ahogy minden lökésnél hullámzik a gyönyörű, hatalmas fenekük, és közben azok a csattogó-tapsoló hangok is nagyon jók. :-) Imádom!!!
szereto111#542010-11-09 12:11:33
Sziasztok

A duci nő témához csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a telt nők sokkal szexisebbek ezerszer jobb velük a szex kevésbé számítóak és ezen felül pedig a pasik többsége a telt nőkről álmodik csak nagyon kevesen merik felválalni. Vélhetőleg ez a buta gondolkodás miatt van. Egyszerű példa erre: nudi strand, miért van az hogy a pasik 90%-a a formás gömbölyű idomokat nézi? Mivel az a nőies és szexi. Nos én is ezért is vettem el ilyen nőt feleségül.
dinus69#532010-11-09 10:38:46
Azt mondják, akik egyszer duci volt, az hiába fogy le, lélekben mindig kövér marad. (ok: duci, molett, túlsúlyos, ki hogy ítéli meg magát ). Tény, hogy aki gyerekként duci, abba bizony bele"döngölik" a társai, hogy Ő más, csúnyább, kövérebb, dagadtabb, kocább... mint mások, és ez független attól, hogy az a gyerek fiú vagy lány. Ha fantasztikus személyisége van, akkor talán ki tud törni a "dagadt" szerepkörből, és elfogadják a többiek. Az "egyél nyugodtan" szülők, tanárok, (tornatanárok...) husicsípkedő rokonok is tesznek rá újabb lapáttal, a ruhavásárlások folyamán fellépő kedves, segítőkész eladókat már ne is említsük. Ezek után bekerül valaki középiskolába, és ott nagyjából folytatódik a kiképzés, hacsak időközben, a nyári szünetben, kisírt, kirimánkodott családi összefogással, vagy csak önutáló, önmarcangoló vasakarattal az ember fia-lánya le nem dobja a felesleget. És új életet kezd. Amíg vissza nem hízik, vagy csak úgy gondolja, hogy új életet kezdett, mert bizony, lélekben kövér maradt. Mindig úgy fogja érezni, hogy Ő kevesebb, kövérebb, és mindg is önképmegítélési problémái lesznek. Emiatt nem biztos, hogy azokkal az emberekkel fog ismerkedni, barátkozni, akikkel alapvetően szeretne, és sajnálatos módon hajlamos lesz arra, hogy "aláválasszon" a párkapcsolataiban. Nagyon kevés az olyan - gyerekkorában dundi - ember, aki képes ebből az ördögi beállításból kitörni, és valóban reálisan megítélni saját magát. Ez az egyik oldal. A másik oldal, aki felnőttként hízik el, és ezzel fokozatosan szembesül, és sokszor bizony fordítva működik a történet, azaz sokkal soványabbnak és "csinosabbnak" érzi még magát, mint amilyen valójában. Talán ez a szerencsésebb útvonal a dundik táborába. Van, aki élvezni kezdi, hogy nagyobbak pl. a mellei, és mivel előző életképéből maradt önbizalma, nem zavartatja magát egy kis feles husi-musi miatt. Csak akkor kezd el vele igazán foglalkozni, mikor már nem kap a kedvenc üzletében nadrágot, pulcsit, és az eladó segítő szándékkal megemlíti egy extra extra large méretekre specializálódott ruhaüzlet nevét. Avagy egészségügyi problémái okaként a tetemes túlysúlyt jelöli meg az orvos, ezzel útlevelet adva a dundik táborába. 
Nos: a dundi nőkkel jó is rossz is. Egy dundi nő, és egy vékonyabb is fantasztikus szerető tud lenni, ha szenvedély, tűz, fantázia, odaadás van benne. És egy dundi nő is tud vacak lenni az ágyban, aki elterül, mint Himalája, és max. kevés sóhajt hallat, örülve annak, hogy a pasi végre elélvezett, és fordulhat az oldalára, mert háton feküdni kényelmetlen. 
DE:))))))) ha egy dundi nő jó az ágyban: azaz partner mindenben, ha van humora, ha tud nevetni, ha mer kérni és kérdezni, ha finoman irányít egy férfit, ha a vágyai más követelnek, ha engedi, hogy őt is irányítsák, avagy néha hevesebben megszorongassák, akkor bizony.... hát hallottam én igen kellemes kritikát:) És ha egy dundi nő magához ölel, és abban erő is van, mégis csupa lágyság, az bizony finom:) Egy dundi nő, ha vállalja az érzelmeit, és saját magát, és szívesen fekszik le egy pasival, mert az el tudja hitetni vele, hogy ŐT akarja, és mindenképpen ŐT, ( ahogy ezt egy csontsovány szőke, Pamela A-val is el kell hitetni!!! ) akkor bizony az a dundi nő robban:) a pasi meg bírja ki. A tempót, a szenvedélyt, a vulkánt, és hogy elkapták a tökét:)
csaba34#522010-11-09 09:46:30
Válasz a(z) 49-es üzenetre: Na igen, el is kell fogadniuk először saját magukat. Sokak vannak olyanok is, akik valamilyen probléma miatt (pl. pajzsmirigy) elhíztak, tehát nem voltak ducik alapvetően, és nem tudnak megbékélni vele, és le sem vetköznek, így nem is nagyon szexelnek, stb. Szóval ez elég bonyolult.
dundimasszor#512010-11-08 21:50:46
Válasz a(z) 47-es üzenetre:

Olyan jó ilyet olvasni! Szerencsés a párod! :-)
dundimasszor#502010-11-08 21:46:35
Válasz a(z) 44-es üzenetre:

Örülök,hogy te is a ducirajongók táborát gyarapítod! Sok örömet hozzájuk.... bennük! :-D
dundimasszor#492010-11-08 21:43:12
Válasz a(z) 40-es üzenetre:

Köszönöm a duci nők nevében is a dicsérő szavakat. :-)
Sok férfitól hallottam már, hogy az ilyen alkatú nők valamiért valóban nyitottabbak és odaadóbbak. Természetesen ez csak azokra a nőkre vonatkozik, akik gond nélkül el tudják fogadni magukat.
huncutbi20-5#482010-11-08 21:24:21
Sziasztok!
Nagyon tetszik a fórum. Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy én is a duci Nőket szeretem. A párom is duci és szerintem ő a világ leszebb Nője:)
Millió csók Picúrkám!
huncutbi20-5#472010-11-08 21:22:36
A(z) #47 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
bruyere#462010-11-08 21:11:12
Válasz a(z) 44-es üzenetre: igen, ez ilyen egyszerű! :-)
bruyere#452010-11-08 21:09:54
Válasz a(z) 40-es üzenetre: van igazság abban, amit mondasz. De ez nem is csak a nőkkel van így; nagy különbség van aközött, amit az ember láttat (mert azt hiszi, hogy akkor becsülik meg), és amit igazán szeret.
De ez nem jó... Ha van egy asszony melletted, akiben örömet leled, akkor ne degradáld le az utcán egy státuszszimbólum szintjére.
n5230#442010-11-08 16:14:33
Én egyszerűen csak imádom a duci nőket!:)
n5230#432010-11-08 16:14:24
Én egyszerűen csak imádom a duci nőket!:)
csaba34#422010-11-08 15:07:49
Válasz a(z) 9-es üzenetre:Ne is bánjátok, élvezzétek, hogy imádnak a pasik, hadd legyen nekik a feleségük az ellentettetek :-)
csaba34#412010-11-08 12:58:58
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/68108.jpg
pl
csaba34#402010-11-08 12:57:54
Válasz a(z) 38-es üzenetre:Szerintem a 2.-ba tartozik a legtöbb pasi. Hogy miért,pontosan leírtad. A szexben kedvelik nagyon. Szeretnek mit fogni, odaadóbbak is az ágyban, de azért szeretnek meghúzni egy határt, ezért inkább amit a legjobban kedvelnek az az úgynevezett nőies nő. Ahol van cici, pakolni való "kuffer" is.
bruyere#392010-11-08 11:41:46
"Miért a dundi nők?"
Hát mert... aranyosak, kedvesek, vidámak, és igen, szépek. :-)
Ez persze megint csak általánosítás, és ahogy a "girhesekkel" sincs semmi baj (sőt), úgy a teltség sem elég többlet önmagában.
Nekem viszont csak jó tapasztalataim vannak, így az én voksom a dundi nőknek adom :-)
dundimasszor#382010-09-27 21:49:25
Válasz a(z) 36-es üzenetre:

A férfiak több csoportba sorolhatóak. 
1. A vékony nőket kedvelik, ők nem a mi kategóriánk, nyilván nem a dundi nőket fogják keresni. 
2. A telt formákat kedvelik, de nem merik bevállalni, mert nem trendi egy duci nővel megjelenni, ezért a párjuk vékony lesz (és egész életükben egy ducira sóvárognak, esetleg ilyen szeretőt tartanak).
3. A telt formákat kedvelik, és fel is vállalják ezt ország-világ előtt, ilyen párt választanak maguknak! Na ők az igaziak számunkra!  :-D

Ha te fiatal korod ellenére ezt ennyire fel tudod vállalni,akkor valóban javíthatatlanul dundi-fan vagy. Üdvözöllek a "klubban"! :-D
Remélem, megtalálod az Igazit, egy telt lány személyében. Van még rá bőven időd, ne siesd el! :-)
dundimasszor#372010-09-27 21:42:06
Válasz a(z) 33-es üzenetre:

Nem kell több magyarázat. Köszi! Örülök, hogy te is azok táborába tartozol, akik a telt formákat részesítik előnyben. :-)

De ne bántsuk a vékony nőket sem, hiszen a világ úgy szép, hogy mindenki megtalálja a számára vonzó partnert, akivel élvezi a szexet. :-)
ggghhhj#362010-09-27 20:50:18
én is a teltebb lányokat kedvelem mert tényleg vidámabbak és szeretem ha van mit fogni rajtuk bár én még keresem a nagy őt szerintem az egy telt lány lesz 20 éves kecskeméti srác vagyok és szivesen ismerkednék ijen típusú hölgyekkel
nincs kép
csakcsak#352010-09-27 10:03:02
Válasz a(z) 34-es üzenetre:
Szerintem is:P Pl nekem eddig egy szőke pasival sem volt jó..akkor a szőkék,már nem is jók az ágyban? :-O :-D
srim#342010-09-27 09:43:45
Válasz a(z) 33-es üzenetre:
Szia!
Szóval egy "girhes" nővel szerinted nem lehet kielégítő a szex?! Ez azért elég érdekes felvetés, kissé általánosító... Lehet, hogy rosszak a tapasztalataid, de azért általánosítani hiba szerintem!
a1423#332010-09-26 21:03:08
Sokkal izgalmasabbak,és kívánatosabbak mint a girhes nők!!A sex is sokkal kielégítőbb velük,és imádom,hogy van mit fognom!!!Ennyi!!Kell ennél több magyarázat?!
dundimasszor#322010-09-26 20:31:00
Válasz a(z) 31-es üzenetre:

Szívemből szóltál! :-D
nincs kép
csakcsak#312010-09-26 19:23:22
Válasz a(z) 30-es üzenetre:
Mi pedig taplókkal nem foglalkozunk :-D
dundimasszor#302010-09-26 18:16:39
Válasz a(z) 28-es üzenetre:

Teljesen igazad van! És teljesen mindegy, milyen előítéletről beszélünk, mert nem csak a ducikat érik előítéletek, hanem mindenkit, aki valamiért nem fér be a skatulyába.
dundimasszor#292010-09-26 18:13:55
Válasz a(z) 27-es üzenetre:

Teeeee!!! Ne kötözködj! :-D
Nem baj, így is imádlak... :-) Egyszerűen jó veled beszélgetni BÁRMIRŐL! :-D
nincs kép
csakcsak#282010-09-26 16:28:36
Válasz a(z) 25-es üzenetre: Peersze,sokkal fontosabb a belső kisugárzás,csak el kell jutni a beszélgetésig,mert van néhány olyan beszűkült agyú ember aki az előítéletei rabja és még esélyt sem ad a megismerkedésre,pedig az még semmi kötelezettséggel nem jár
srim#272010-09-26 13:13:52
Válasz a(z) 26-es üzenetre:
Mi az, hogy csak "szinte bármiről"??? :-O :-D

De azért köszi, kedves vagy! :-)
dundimasszor#262010-09-26 10:01:33
Válasz a(z) 23-es üzenetre:

Drága vagy! :-) Tudod, hogy én is nagyon-nagyon kedvellek! Ritka "bogár" vagy a férfiak között: kedves vagy, az eszed a helyén, lehet veled jókat és értelmesen beszélgetni szinte bármiről! Csak lennél hozzám közelebb... :-)
dundimasszor#252010-09-26 09:56:53
Válasz a(z) 22-es üzenetre:
Mert a te gondolkodásod a jelek szerint rendben van, és elég intelligens vagy ahhoz, hogy ez számodra természetes legyen! :-D 
Én mindig ilyen voltam, hol jobban, hol kevésbé, de soha nem okozott gondot partnert találni magamnak. Nyilván, nem csak a külső számít, kell hozzá más is, mint minden kapcsolathoz. :-D
dundimasszor#242010-09-26 09:50:58
Válasz a(z) 21-es üzenetre:
Ne legyél szkeptikus! Hidd el, sokan szeretik! :-)
srim#232010-09-25 20:16:09
Ha minden dundi nő olyan, mint Dundimasszőr, akkor a kérdés, már nem is kérdés tovább! :-)
Kedves, intelligens és kiváló beszélgetőpartner, egyszerűen nem lehet őt nem szeretni! :-)
nincs kép
csakcsak#222010-09-25 16:07:26
Válasz a(z) 20-es üzenetre:
Szia :-) Nekem több barátom is van akiknek dundi feleségük van,akik tinikoruk óta a barátnőim,egy -kettővel jött már fel ez a téma,hogy miért is a dundi az ideál,igazából nem tudták megmagyarázni,csaképp rajonganak a feleségükért,mert,hogy szépek,és van mit fogni rajtuk,és jó odabújni hozzájuk,mert egy deszka nő(na ez az amit nem nagyon akartak előttem kimondani,pedig nem zavar :-D )szinte szúr, :D:D
vikk22#212010-09-25 14:30:53
Egyrészt érdekes h a fiatalabbak tényleg nem merik vállalni h a női nemből a húsosabbakat szeretik másrészt mint dundi lány/nő csak azt tudom mondani h én is szkeptikusan állok ahhoz ha valaki azt mondja h de igen ő ezt szereti...
dundimasszor#202010-09-06 13:57:53
Válasz a(z) 19-es üzenetre:

Szerencsére nagyon sok férfi nem gondolja így, és szívesen dicsekszik a dundi barátnőjével, feleségével. :-D

Igen, vannak akik csak "műkedvelők", de ez az ő bajuk, nem igaz? :-D
kaelem#192010-09-05 14:56:59
A(z) #19 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
dundimasszor#182010-07-24 11:56:31
Válasz a(z) 14-es üzenetre:

Köszönöm! Nagyon bízom benne, hogy sikerül rátalálnom arra, aki megmozgat bennem valamit.....  :-) 
dundimasszor#172010-07-24 11:32:32
Számomra az volt az egyik leghízelgőbb élmény, amikor olyan férfiak kattantak rám, akik egyébként a normál alkatú nőket kedvelik.  :-) 

Még a húszas éveimben volt egy srác, akivel összejöttünk, majd pár éve itt a neten újra összefutottunk. Akkor elmondta, hogy miután velem volt, csak a telt nőket kereste, annyira bejött neki a dolog.  :-D 
bugocsiga#162010-07-23 20:47:13
Nemtudom,de egyre tőbb molett,nem kövér 120kg-os hölgy hirdetését olvasgatom,annál inkáb izgat mijen lehet vele egy pásztor óra.
maturetop#152010-07-23 12:46:50
Válasz a(z) 10-es üzenetre:  :-) 
maturetop#142010-07-23 12:45:00
Válasz a(z) 8-es üzenetre:Szia!
Köszönöm a biztatást, remélem Te is megtalálod a partneredet! Sajnálom,hogy a távolság miatt kiestem a potenciális jelöltek listájáról!
Attila
alessandros#132010-07-23 09:57:28
Kerek formák, finom, puha bőr, vagy csak épp a változatosság gyönyörködtet.  :-) 
dundimasszor#122010-07-23 09:27:38
Válasz a(z) 11-es üzenetre:

Én erre azt szoktam mondani:
Akinek nem tetszik, rágja körbe!  :-D 
xlady#112010-07-23 09:24:08
Válasz a(z) 10-es üzenetre:

Jó ez a éttermes szöveg, bár manapság nem nagyon viszik az ember lányát az ágyon kívül sehová..  :-) 
Igazad van, én sem görcsölök,hogy hol van hurkám, és mekkora a popsim....ez van, akinek tetszik, tetszik,akinek nem az nézelődjön tovább!  :-) 
dundimasszor#102010-07-23 09:14:23
Válasz a(z) 9-es üzenetre:

Nekem még olyanokat szoktam mondani, hogy állítólag jóval bujábbak és szenvedélyesebbek vagyunk. Miután mi elfogadjuk magunkat úgy ahogy vagyunk, nem görcsölünk azon, hogy hol van néhány hurka, nem kapcsoltatjuk le a villanyt  :-D  , felszabadultak vagyunk, élvezzük a szeretkezést és a férfit. 

Ja és persze, a kedvencem: "téged el lehet vinni étterembe, és nem csak a salátát turkálod"  :-D 
xlady#92010-07-23 08:54:47
Ez tényleg érdekes,hogy akik állítólag imádják a ducikat, azoknak tuti vékony barátnőjük és feleségük van...
Azt nem tudom konkrétan miért kedvelik egyesek a ducikat, persze nem bánjuk, ugye?!?!
De többen mondták nekem is,hogy finom a bőröm, jó az illatom, kemény a húsom,stb...  :-) 
dundimasszor#82010-07-23 08:02:54
Válasz a(z) 7-es üzenetre:

Szia!

Azt hiszem fiatalon nem mindenki meri bevállalni ezt a vágyát. Aztán "megérve" ébred rá, hogy nem így kellett volna.
Remélem sikerrel jársz!   :-) 

[1-60] [61-67]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2021BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba51101Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba410Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba2111Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3330Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#utazzunk55100Sofőröm-készséges segítőm
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok600Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1130Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.