mi oka van hogy a gyuros pasik akár honapokig kibirják szex nelk

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:




mi oka van hogy a gyuros pasik akár honapokig kibirják szex nelk
a szexröl hogy a gyuros pasik miert birjak ki szex nelkül hosszu ideig


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
esther#82014-02-05 15:35:34
Válasz a(z) 5. üzenetre:Csak érdekességként írom, hogy én is olvastam Szendi Gábor könyvében hasonlót,nevezetesen, hogy az egyik hivatalosan is elismert fóbia a testépítés. :) 
Fura így  első olvasatra, de valóban, az amiről te is írtál dva - és ezt nyápicfóbiának hívják. Amikor a test kidolgozott, de az önértékelés még nem nőtt meg/fel az izmokhoz képest, és az illető bár kigyúrt állat(bocsika!  ;)  )  lett belőle, mégis kicsinek, és gyengének látja magát, minden  kirakat üvegben, tükörben magát nézni, és sosem elégedett azzal, amit lát...Így önbizalma sincsen. Talán ez is benne van egyeseknél... 
dva#72014-02-04 17:59:15
Válasz a(z) 6. üzenetre:
Patya! A bejegyzésem végén olvashatod ,h ezek mint tapasztalataim "Ezeket a dolgokat tapasztalatból írtam. edzőként és táplálkozási tanácsadóként végeztem anno a Testnevelési Főiskolán valamint sok évig vezettem saját edzőtermet, találkoztam mindenféle "gyúróssal" és általánosítani nem lehet ebben sem  ... vannak benne sajátok szintúgy mint olyanok amiket másokon tapasztaltam az elmúlt 20 évben amit ezekben a körökben töltöttem :)
" 
patya#62014-02-04 10:33:17
Te ezt honnan gondolod, hogx ez így van. Vagy tudod?
dva#52014-02-04 09:56:54
Sziasztok! 
Véletlenül láttam meg a Fórumot  és most szeretnék több előttem szóló  bejegyzésre reagálni :)
Ahhoz ,h a gyúrós srácok nem tudnak mit kezdeni a felkínálkozó lehetőséggel , annyit fűznék hozzá,h nagyon sok olyan srác kezd el súlyzózni akinek alapból kevés önbizalma van:) nem elégedett a külsejével és változtatni szeretne rajta,. Azt gondolják sokan ,h ha majd "kigyúrják" magukat akkor elégedettek és magabiztosak lesznek és ebből adódóan a nőknél is több sikerük lesz :) De sajnos ez nem ilyen egyszerű és sokszor találkoztam olyan srácokkal akik miután egy izmos sportos kinézetre tettek szert , ugyanolyan mamlaszok voltak mint azelőtt ... az ilyen ffi-aknak a fejükben kell rendet tenni és elgondolkodni azon ,h hogyan lehet ,h jobbnál jobb csajokat halásznak el előlük teljesen átlagos külsejű pasik :) Nem veszik észre ,h nem csak a külsőről szól a " csajozás" :) mit szeretnek a nők ? magabiztos, határozott, jó duma, humoros , na és ha még a külső is stimmel . A szereknek ehhez semmi köze :)
Most arról ,h a szerek milyen hatással vannak a potenciára . Lehetnek negatív vagy pozitív hatással egyaránt :) vannak olyan anabolikus szteroidok ( a közvetlen tesztoszteron félék) amik használata alatt sokszorosára nő a libidó és a potencia , szinte folyamatosan folyamatosan sexelnének , olyan ez mint a tinédzserkor :D mikor a női bicikli is felizgatja az embert :) más szerek pedig kimondottan negatívan hatnak  a libidóra és a potenciára is ( nandrolon, trenbolon pl ) ezek használatakor van hogy nem is kívánják és nem érdekli őket a sex ( no libido ) vagy ha sexelnének nem működik úgy ahogy szeretnék ( fél 6 van :) ) na most sok gyúrós mindenféle ismeret nélkül össze vissza szedi ezeket a cuccokat és igen kellemetlen meglepetések érik !! ha pedig véget ér akár azon szerek szedése amik fokozták a sexuális teljesítményt , akkor egyértelmű,h a szervezet saját lecsökkent hormontermelését újra be kell indítani , különben lassan áll helyre !! na ezt is elfelejtik sokan!
Priapuni ra reagálva meg azt mondom,h nagyon is van benne valami amit írtál :D Nem megy el csajozni , mert inkább gyúr , eszik, stb még a végén leadja a sexxel azt a kis izmot, amit nagy nehezen felszedett :D ez is lehet szinte függőség, de ez sem általános :)
kistüzolto-nak azt tudom mondani mint a legelején :) Igen vannak akik szerencsétlenkednek és inkább marad marok marcsa mint a sikertelen próbálkozások , de az edzés magában nemhogy csökkenti ,hanem növeli a teszto szintet :)
Ezeket a dolgokat tapasztalatból írtam. edzőként és táplálkozási tanácsadóként végeztem anno a Testnevelési Főiskolán valamint sok évig vezettem saját edzőtermet, találkoztam mindenféle "gyúróssal" és általánosítani nem lehet ebben sem :) Sziasztok! 
figyelmesferfi#42014-02-03 21:37:01
Régen volt pár gyúrós haverom. Szerettek csajozni. De gyakran nem tudtak mit kezdeni a felkínálkozó lehetőségekkel. Talán az általuk szedett szerek mellékhatása miatt. 
akosxxxx#32014-02-03 17:12:42
a többség szed valamit izomépítőt és nem hogy nem kívánják a szexet, de fel sem áll nekik
priapuni#22014-01-22 19:47:41
Mert az alatt az idő alatt is amég másokkal kellene foglalkozniuk, akkor is magukkal foglalkoznak. Ennyi.
kistuzolto#12014-01-22 18:33:47
nem bírják ki, csak otthon bedepresszióznak, és inkább kiverik, minthogy próbálkozzanak valakinél. De a tűrésküszöb megnő, és a z edzések alatt esik a tesztoszteron szint, viszont általában stimulálja mindenki valami serkentővel:)

[1-8]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3510BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba101130Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba600Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba210Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5970Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4260Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012101Tapasztalt
Ajánlott szobák
#profi_csajok810Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2530Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.