Elvárások, elképzelések vs valóság, realitás

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

eznemfoglalt


Elvárások, elképzelések vs valóság, realitás
Sziasztok,

kicsit talán vitaindító jelleggel is írom ezt a bejegyzést. Érdekelne minél több tag véleménye, tapasztalata. 
Kezdem akkor én. Bár ide nemrég regeltem, más oldalakon szereztem tapasztalatokat. Akinek ez még nem lenne világos, ne várd hogy Victoria secret modell minden csajszi, illetve hölgyeim a férfi vízilabda válogatott tagjai sem itt fognak felbukkani. Reális elvárásokkal kellene nekiállni keresgélni, és akkor jó eséllyel örömteli hancúrozásokban lehet részed. Ez nem az elittárs vagy hasonló, itt szexpartnert keres az ember, mégis sokszor megkaptam, hogy "téged is biztos csak a szex érdekel". Végső soron mindenki azért van itt. Sokszor olvastam, hogy a külső nem számít, így meg úgy a belső értékek... aztán első levelem után már képet kérnek. Én azt mondom csak azt várd el a másiktól, ami te is nyújtani tudsz neki. Valószínűleg majd páran elküldenek ahová gondolom, de én szeretem kimozdítani az embereket a komfort zónájumból :)


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
pandora#202019-03-29 08:11:21
Válasz a(z) 19. üzenetre:
Ja, úgy tűnik, a fórumgazda csak elméletben szereti az embereket kimozdítani a komfortzónájukból. :D
Ő viszont nem szeret kimozdulni onnan. :D :D

esther#192019-03-29 07:41:58
Válasz a(z) 18. üzenetre:

Így ám! ;) Fő a pozitív hozzá állás, de nálad ezzel nincs gond.  :) 

Szerinted írjunk neki priviben? :D 
ninacroft#182019-03-28 18:47:15
Válasz a(z) 17. üzenetre:

Csatlakozom, kíváncsi volnék a fórumgazda véleményére, már csak azért is, mert talán majdnem sikerült szétoffolnom a fórum témáját... 
Hogy az előző hsz-edre is reagáljak... én sem elégszem meg (minden esetben) a szexpartner-szerető-extrás barát státusszal, éppen ezért nem futok olyan szekér után, amely nem vesz fel. Szerencsére, elég nagy a forgalom az utakon, hogy a magamfajta egyszerű stopposoknak is a megfelelő fuvarozók álljanak meg... :D 
esther#172019-03-27 14:17:43
Kedves fórumgazda!

Úgy látom, te nem moccansz ki egy milliméternyit sem abból a komfortzónából, amiből másokat oly előszeretettel mozdítasz ki. :vigyor: 
Egy gondolatnyi hozzáfűzni valód sincsen az itt 
elhangzott tengernyi sok értékes és jó gondolathoz? :napersze: 
Érdekelne a te véleményed is, vagy reagálásod, de szerintem nem csak engem. ;) 
Szóval?  :o 
esther#162019-03-22 16:38:50
Válasz a(z) 15. üzenetre:

Ezek tűpontos megfogalmazások. :) 
Vissza kéne keresnem, hogy a te fórumodban, mit írtam a szexpartner-szerető-társ meghatározásakor, ott is ezt írtam, hogy  nekem mit jelentenek a fogalmak és tartalmai.

Jelen esetben a szexpartnert írtam le valóban, amikor -én úgy nevezem- valami vadsággal szeretném felturbózni magam. Akkor ez ő, rá gondoltam. 
Aki éli az életét, ahogyan én is az enyémet, a közös pontunk a színtiszta testi vágy, a működő kémia, a felső katergóriás élvezet.  Másról nem szól. És egyikünk sem szeretné, hogy többről szóljon.
Azt a bizonyos "többet" másnak tartogatom. :) 

A szexpartnert nem avatom be a dolgaimba, és engem sem érdekelnek az ő dolgai mélyebben. Persze ettől még jókat dumálunk-  amikor nem szexelünk, és azzal is tisztában vagyok, hogy zajlik az élet nélküle(m) is. :) 

A szerető mást jelent, de ez nem a fórum témája úgy vélem. Erre most nem térek ki.

De :napersze: ....de, ha én egy harmincas éveim elején járó, független nő lennék...hát nem tudom, beérném-e ennyivel?  :napersze:  
Báááár..én sajnos nem igazán tudok lemondani, szóval elképzelheő, hogy nem hagynám ki a testemnek olyannyira jó dolgokat és mellette valószínű keresném az igazit, a nagy őt.

pandora#152019-03-22 10:47:34
Érdekes ez a szituáció, mármint a többedik fél a kapcsolatban.

Kicsit belegondoltam, és szerintem ez a kérdés egyáltalán nem fekete és fehér. Csak magamból tudok kiindulni, mert magamban ismerem a mögöttes tartalmat, de valószínűleg lehetnek másokkal közös vonások benne. :)

Szerintem ha az ember érzelmileg független, akkor egészen másképpen éli és ítéli meg a dolgokat, mintha van stabil érzelmi kapcsolata. Úgy gondolom, hogy amiről Esther írt, a könnyű de nagyon élvezetes, játékos kalandozás (amikoris valóban az ember magasról tesz rá hogy a másik amikor nem vele van akkor kivel van) inkább olyanoknak jön be fájdalom és hiányérzet nélkül, akiknek van valamilyen alapértelmezett párkapcsolata.

Akinek nincs, az óhatatlanul igényli a szexualitás mellett a lelki kapcsolatot. Ez tök normális dolog. És bántja ha kvázi ürítőcsészének használják, vagy finomabban fogalmazva is legfeljebb havernak extrákkal. *Ez egy érzelmileg egészséges lelkületű embernek magában kevés*. Ez is tök normális dolog.

Bármilyen nyitottnak, bevállalósnak, liberálisnak is tartom magam, ha az az ember, akivel érzelmi kapcsolatban vagyok, sumákolna, hát mit mondjak...hogy bántana a dolog az enyhe kifejezés, kolbászos tojásrántottát csinálnék a tojásaiból. :D 
(Ha ezt együtt tesszük, egymásért, az egész más. ;) )

Viszont a stabil partnerem mellől egy kalandozás esetén (még akkor se ha valamilyen rendszeres kapcsolattartás alakul ki) nekem eszembe sem jutott soha megkérdezni az illetőt hogy van-e más. Kit érdekel?! Az egészségem szempontjából véd az óvszer. Óvszer nélkül csak olyannal szexelek, akivel elég közeli a kapcsolat ahhoz, az pedig már bőven érzelmi kapcsolatot takar.

A dögös, megszelidíthetetlen rosszfiú, akiről Esther ír, szerintem csak második vonalba jó, olyanoknak, akiknek van stabil érzelmi kapcsolata, és a testnek is akar egy kis extrát. ;) 

Egy ilyen pasi függetleneknek egy csapda ahol borítékolva van az érzelmi kielégületlenség. Több vele a hiányérzet mint a jó élmény. Egy egészséges lelkületű nő ugyanis a szívét-lelkét nem tudja kiiktatni a buliból, csak akkor ha ezeknek eleve már van máshol kötődése. :(

Úgyhogy szo-szo, szerintem mindenkinek igaza van. :D


ninacroft#142019-03-22 09:31:17
Válasz a(z) 13. üzenetre:
Azzal, amit írtál egyet is értek és anno megtörtént a magamba nézés. Mert tényleg csak úgy működhet zökkenőmentesen egy ilyen kapcsolat, ha pontosan tudjuk, mire vágyunk. :) 

A lelke húrjait még azelőtt pendítettem, hogy kiderült, van más is a képben. Azután már csak az számított volna, hogy ne kelljen aggódnom és ennek érdekében ismerje el a tényeket, melyre nem került sor. 
esther#132019-03-22 08:01:09
Válasz a(z) 12. üzenetre:

Oké  :)  
Az egészség mindennél fontosabb, ez biztos. Csak lentebb a férfilélek húrjainak pengetéséről írtál, meg a kapcsolat "visszacsinálásáról", nem az egészség megóvásáról. Szóval ez így félreérthető volt, de mindegy is...lényeg, hogy attól még úgy gondolom,ahogy írtam. :) 
ninacroft#122019-03-21 16:15:58
Válasz a(z) 9. üzenetre:
Szerencsére elég nyitottnak és modern gondolkodásúnak tartom magam abban a kérdésben, hogy lehet-e többedik fél egy kapcsolatban. Hiszen, egyébként valószínűleg nem volnék Ero-n sem.  Amennyiben arról mindannyian tudnak, akkor semmi probléma. :) 
Azt nem tartom elfogadhatónak, ha a velem is kapcsolatban álló férfi ezt a tényt (vagyis, hogy más partnere is van) el akarja hallgatni. Ennek egyetlen, gyakorlati oka van: az egészségem mindennél fontosabb. 
De a fentieket és az előző hsz-t általánosságban írtam, nem csak egy konkrét személy miatt. Kedves tőled a drukk, de azt gondolom, hogy lefutott ügy az a korábbi eset, éppen a férfiú némasága, így a becsületesség hiánya miatt. Nem az én -egyébként nem- konzervatív hozzáállásom az, amely miatt más nőhöz "menekült" volna, és ami a kapcsolat végét jelentette, hanem az, hogy elfelejtette jelezni a résztvevők számának növekedését. :)
bigbit#112019-03-21 10:51:03
Válasz a(z) 4. üzenetre:az a baj, hogy nem lehet "gigalájkot" nyomni a hozzászólásaidhoz pedig sokszor hasznos lenne....:)
esther#102019-03-21 10:39:57
De jókat írtok csajok, lányok, nők! :) 
Már csak arra lennék kíváncsi, a fórumgazda mikor írja le a véleményét a felvetéseinkre. :napersze: 
esther#92019-03-21 10:25:55
Válasz a(z) 6. üzenetre:

Nanáá, hogy ismerünk! :)  És milyen állati jó vele a szex?!  :P Pont vele, ezzel a "típussal".

Ha rám hallgatsz- de ne tedd, ha nem így érzed- :)  szóval ez a férfi az, aki retteg az igába hajtástól, a kizárólagosságtól,a  lekötéstől. Az elköteleződés lehelete ha csak megérinti, már le is lépett.

Hagyni kell vadászni, hadd élje az életét, semmi felelősségre vonás, számonkérés, elszámoltatás. 
*Természetesen ez csak akkor működik, ha te megelégszel a barátság extrákkal kapcsolattal.* Minden más esetben hanyatt-homlok menekülni fog tőled, minél messzebbre, és azonnal más nő ágyába.
Ez nem praktika, hanem tapasztalat. Higgy nekem , van egy kis előnyöm az évszámokban. :vigyor: 
Először is döntsd el* te,* hogy mit szeretnél? Kizárólagosságot? Érzelmi kapcsolatot is? ( bár ez nem igazán döntés kérdése) 
Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket: tudom helyén kezelni, ha más nők is vannak az életében? Ha erre a kérdésre ez a válasz: igen, tudom,nekem is szükségem van más élményekre, de nem fosztom meg magam attól, amit mi egymással átélünk. Akkor éld meg vele, amire vágysz, és ne folyjatok bele egymás életébe. 
Van ilyen, a szex állati jó, és mindenki éli a saját életét. Van ilyen, nekem is van.
De ha nem tudod elfogadni, hogy neki más is kell, akkor hagyd, engedd el. Minél inkább szeretnéd, annál messzebbre kerülsz tőle. 
Én azt mondom: semmi görcs, semmi para, és akkor a legjobb dolgok történhetnek meg veled. ;) 
Drukkolok! :) 
ninacroft#82019-03-21 08:27:04
Válasz a(z) 7. üzenetre:
Az ilyen helyzetekről mindig egy régi St. Hubertus reklám  jut eszembe, ahol "úgy esett, hogy az áldozat kényszerítette térdre a vadászt". :D
zsoffi#72019-03-21 07:52:46
Válasz a(z) 6. üzenetre:

Persze, hogy ismerünk ilyet, és igen, valóban tudnak "veszélyesek" is lenni, de valljuk be őszintén, mi szeretjük a játokot a veszélyt és főképp a "veszélyes játékot".
Egy ilyen intelligens társasjátékban tud igazán mámorító lenni a "győzelem". (Még akkor is, ha a férfi meggyőződése, hogy ő a győztes fél... ;) )
ninacroft#62019-03-21 07:34:10
Válasz a(z) 5. üzenetre:

Nagyobb részt egyetértek a véleményeddel, de volna egy apró észrevételem. Az erohoz hasonló oldalakon a másodikként említett csoportba tartozó férfiak a "legveszélyesebbek" egy (mégiscsak) érző és értő női lélek számára. Mert ők azok, akik - éppen az intellektusuk okán - képesek lehetnek valóban felkelteni a nő kíváncsiságát, és akik iránt valódi vágyódás éledhet testben és lélekben egyaránt. Éppen ezért ők a "legkegyetlenebbek" is, ha a nő bármikor, óvatlanul, akár csak egy pillanatra is, de enged a kísértésnek és próbálja megpendíteni a férfilélek húrjait is. Mert abban a pillanatban bezárnak, megkövülnek, és akkor sem nyitnak újra, ha a nő azonnal korrigál és visszatérne az eredeti, "barátság extrákkal" felálláshoz. Mi több, a következő elvarázsolható hölgy felé irányitják a figyelmüket. 
Szerintem mindketten ismerünk ilyen férfiút az oldalon. :)
zsoffi#52019-03-21 06:52:58
Szia! 
Kezdem azzal, hogy csupán a bejegyzést olvastam el, a hozzászólásokat nem, mivel nem szerettem volna, hogy mások véleménye befolyásolja a reakciómat. 

A bejegyzés tartalma egy tipikus átlagférfi véleménye! Egy olyan férfié, mely minden erotikus társkeresőn rengeteg akad, természetesen itt az eron is. 

Ennél a férfinél (nálad), vannak itt (is) sokkal egyszerűbbek, valamint sokkal érzékibbek, líraibbak, a női lelket sokkal jobban ismerők! 
(Elnézést kérek tőled a kategóriás minősítés miatt, nem ismerlek, ezért csak a bejegyzésedben leírtak alapján tudok véleményt formálni!)


Nézzük az egyszerűbbeket, kik a nőt, az embert egyáltalán nem érdeklik, csupán ösztönlények! Ők azok kik csupán a farkukkal gondolkoznak, amit gyakran már az első levelükben el is küldenek nekünk, több pózból fotózva. Jellemző még rájuk az odaböffentett "megbasználak", "holnap rád érnék", "tetszik a farkam?", és ehhez hasonló kedves mondatok! Ha nem válaszolunk tiltanak! 
Róluk ennyi elég is lesz, nem érdemelnek több szót! 

Nézzük a másik csoportot, az intellektuális, líraibb, női lelket jobban ismerő férfiak csoportját! 
Ők gyakran hosszabb levelet írnak, mit fordulatokkal, ízléses célzásokkal és poénokkal is megtűzdelnek! Gyakran már az első vagy második levelükben az arcképüket is csatolják, mert tudják, hogy mi nők, álltalában nem szeretünk egy üres sziluettel beszélgetni! Az ő levelüket élvezet olvasni, mosolyt csalnak az arcunkra, felkeltik a kíváncsiságunkat! 
Náluk nem a szex a fő téma, de az erotikát ügyesen beleszövik a beszélgetésekbe. Ők nem nyomulnak erőszakosan és ha nem válaszolunk azonnal akkor nem kapkodnak dühödten a tiltó gomb után!Az elutasítást is méltósággal, kedvesen fogadják, hiszen tudják, hogy az ismerkedés erről szól. A kölcsönösségről. 

Utoljára hagytam a blog tárgyát, az átlag szexpartner kereső férfit. 
Az ő meggyőződésük, hogy itt minden nő csak a szex miatt van. Ezért hát ugye minek a "körítés" gondolják ők, csapjunk a közepébe. Meg sem fordul a fejükben, hogy a nő egy erotikus oldalon is nő, aki figyelemre, törődésre, figyelmességre, szeretetre, biztonságra vágyik. Hogy a nő, nem csupán dugni akar fűvel-fával egy csettintésre. Hogy a nőt itt is meg kell "hódítani", a figyelmét felkelteni és fenn is tartani! Mert lehet, hogy ez egy szex oldal, de az is lehet, hogy a nő nem csupán szexet keres hanem egy tartósabb kapcsolatot, amiben nem kötelezi el magát de megkapja amire vágyik és ebbe, igen, nyilván a szex is bele tartozik - sok más mellett! És, hogy a fotó, nem csupán a külsőségekről szól, hanem a szimpátiáról, az "arctalanság" feloldásáról, stb. 

Nos, nem ítélkezem, nem akarok senkit leszólni, sem "megvilágosítani", csupán a tapasztalataimról írtam! 

Mert higyjétek el kedves férfiak, hogy nem vagyunk érzéketlen szextárgyak. Ha azt kerestek, akkor rossz helyen jártok! Fáradjatok be egy szexshopba és vegyetek műpuncit! 

Az álltalam leírtakat ne vegye senki magára, vannak nyilván nőben is kivételek mint ahogy férfiban is! 
A leírásom az itt, és más szexoldalakon lévők NAGY ÁTLAGÁRA vonatkozik! 

pandora#42019-03-20 22:26:34
Hogy az eredeti fórumtémához is hozzászóljak.

"Ez nem az elittárs vagy hasonló, itt szexpartnert keres az ember, mégis sokszor megkaptam, hogy téged is biztos csak a szex érdekel. Végső soron mindenki azért van itt."

Ez utóbbi igaz. De sajnos nagyon jellemző errefelé megfeledkezni egy apróságról. Szex és szex között óriási különbségek vannak.

Ezért kicsit pontosítanék, sokak nevében. :napersze: 

Nincsenek ingyenprostik, csak a mesében. :D
Nem *önmagában* a szex miatt vagyunk itt (és nem a katolikus társkeresőn), hanem azért, mert *elköteleződés nélküli kapcsolatot* keresünk.
*Az elköteleződés nélküli NEM azt jelenti, hogy alkalmi, egyszeri, összevissza fűvel-fával, minden bunkóval aki böfög felénk egyet. *

Hanem azt hogy nem szeretnénk házasságra, közös életre orientálni a kapcsolat irányát.
Ez viszont kicsit sem zárja ki, hogy ezt érző, átérző, értelmes ember módjára műveljük, szívvel, és nem mennyiségileg, lélektelenül, és összevissza bárkivel!
Ez nem zárja ki azt hogy ugyanúgy meg kell minket hódítani, meg kell velünk ismerkedni, és el kell minket bűvölni. Azt sem zárja ki, hogy tisztelni lehet minket, megbecsülni, és még szeretni is. ;)
Egy nő számára az olyan pasi, akit csak a szex érdekel, és nem teszi bele a dologba a fejét, lelkét, figyelmét, sármját is, érdektelen, kiábrándító, még akkor is ha egy adonisz.
A "csakszex" nem túl vonzó egy átlagos nő számára. Mert nem róla szól, hanem a férfi szükségleteiről.

Már megint ez a végletesség...a csakszex és az ásó-kapa között nincs semmi?! :napersze: 
Pedig ott vannak a legjobb dolgok. :D 
esther#32019-03-20 12:45:48
Válasz a(z) 2. üzenetre:

Egészen *biztos*, hogy valami nem stimmel. :) 
Sosem értettem, hogy lehet egy hazugsággal indítani. :/ A külsőről?? Egyből bukta, az első talin. 

A külső-belső tulajdonságok egyformán fontosak számomra is, csak utaltam arra, amit a fórumgazda felvetett, hogy mindenki nagyobbat álmodik, mint amit felér, és hogy szerinte nem reálisak az elvárások. Ez bizony így van zömében,-azért is van ennyi sikertelen történet-  de ha belegondolunk, ez azt is jelenti, hogy értékesnek tartja magát az ember annyira, hogy merjen nagyot álmodni  :vigyor:  (olykor biza' irreálisan is. )

Egyszer régebben mondta itt nekem egy  nőci ( már nincs itt, azért mesélem el) hogy "tudom, hogy alacsony vagyok és duci, de én miért  nem álmodozhatok a magas, sportos, izmosról? Nekem azt tilos?? Ki mondja meg, nekem mi tetszhet? Hát én magamnak!Mit tegyek, ha nekem ez a típus jön be?"
Ő pl nem értékelte le magát, mondván nekem csak alacsony, tömzsi pasi lehet a szexpartnerem, mert ez jut, vagy erre vagyok érdemes...? Ilyet csak azok állítanak magukról, akik leértékelik magukat.

Csak akkor lesz  belőle  problémánk, ha álmokat kergetünk, amik nem valósulnak meg soha.
pandora#22019-03-19 18:10:07
Válasz a(z) 1. üzenetre:
Szerintem a külső és a belső egyformán fontos.
Nagyon kiábrándító tud lenni egy dögös pasinál, ha primitív, és az is, ha valakivel megvan az összhang virtuálisan, aztán nagyon távol áll az ember ízlésétől.

Bár utóbbira volt példám, amikor valakit sokkal vonzóbbnak, szexisebbnek láttam, pusztán mert olyan volt az egyénisége. De akkor is vannak alap dolgok, amik nagyon könnyen kideríthetők képekkel.

Tényleg nem értem én sem ezt a titkolózó hisztit amit sokan csapnak a fotókkal. Szerintem olyankor valami nem stimmel. :D
esther#12019-03-19 14:28:30
De miért baj, ha képet kér valaki egy  szimpatikus levél után? :napersze: 
Engem pl egyáltalán nem zavar, ha az, akivel szimpatizálunk, azzal meg is akarjuk nézni egymást. Ez szerintem természetes. Egy szexpartneri viszonyban pláne nem a belső értékek dominálnak, egy kapcsolatban igen, de ahol a fő szempont a vonzalom, ott nem ördögtől való az a felvetés, miszerint az ideális, zsáner külső a befutó. :) 

Ám azt mondom, -a magam nevében- a külső-belső egy egységcsomag. Hiába adonisz valaki, ha nem tudok vele csevegni, és hiába rettentő jófej valaki,és mindenről tudok vele csevegni, de  mondjuk cseppet sem vonz. És -ahogy ezt már írtam párszor más fórumokban- győzködhetem magam vég nélkül a másik előnyös tulajdonságairól, ha nem kívánom meg.. :/ 
Akkor most szerinted lemaradok az örömteli hancúrozásokról" vagy sem? ;) 

[1-20]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3420BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba98161Biszexuális vagy, be kell lépned!

#csokifarok100Bisex pervi pasik párok?
Ajánlott szobák
#maszti_szoba400Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5990Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4380Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012101Tapasztalt
Ajánlott szobák
#profi_csajok910Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2230Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.