itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:




"Én a királyommá tudlak tenni, ha te engem királynővé teszel. Mert a mosogatólány nem párja egy királynak. Add meg nekem mindazt, ami egy nőnek szükséges, és akkor én is mindent megadok, ami egy férfinak szükséges." (Bagdy Emőke, pszichológus professzor)

Szép gondolat. De cseréljünk csak ki pár szót...

Én a királynőmmé tudlak tenni, ha te engem királlyá teszel. Mert a mosogatófiú nem párja egy királynőnek. Add meg nekem mindazt, ami egy férfinek szükséges, és akkor én is mindent megadok, ami egy nőnek szükséges.

"Ki kezd, ki? Ki lesz az első?" (RainMan)



Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
oui#252017-06-06 03:56:55
Érdekes tojás nélkül nincs tyúk és tyúk nélkül nincs tojás...Nő és Férfi örök talány klasszikus értelemben ,de a világ kifordult magából nézz meg ma egy fiatal fiút nöies és a mai lányoknak nincs kisugárzása...
blackmoon01#242017-06-06 02:59:27
Válasz a(z) 23. üzenetre:

Igyekeztem általánosan fogalmazni - a lóerők, centik és pénz bár hagyományosan "férfiasnak" hangzik, de a teljesítmény mértékegységeinek szántam. 
A kérdésed a végén nyilván költői. 

Akkor ismét megfejtettük. :-)
pandora#232017-06-06 00:36:29
Válasz a(z) 21. üzenetre:
Na igen. És az elvárások teljesítése közben elvész a lényeg.
De ez fordítva is igaz. Te lóerőket, centiket, pénzt emlegettél. Én erre azt említem, hogy épp nemrégiben olvastam egy cikket, miszerint egyre több tizenéves(!) lány tölteti fel a száját, operáltatja meg a mellét, szeméremajkait, gyúrja és éhezteti magát - ezekkel komoly károkat okozva az egészségének, a lelkéről nem is beszélve. Teljesítménybe hajszolás, a másik oldalról.
Vajon ez az áhított kölcsönös boldogsághoz vezet? :(
egyvagyok#222017-06-05 15:08:52
Válasz a(z) 21. üzenetre:
Na igen, a megfelelési kényszer.
blackmoon01#212017-06-05 14:56:11
Válasz a(z) 19. üzenetre:

Hát igen, talán ez meg is valósulhatna, ha nem hajszolná egymást a két nem a teljesítménybe, mennyiségbe a minőség helyett, vonalzóval és mérleggel, sablonokkal, stopperrel és gyerekkori képeskönyv mintákkal rohangálva, pénzt és paripát meg lóerőt számolva, és a többi. 
egyvagyok#202017-06-05 14:37:06
Válasz a(z) 19. üzenetre:
Egyenrangú? Itt? Hehehe :) 
(tisztelet a ritka kivételnek) ;)
esther#192017-06-05 13:44:27
Gondolkodtam, hová is írjam ezt a hszt-t, és -bár nem akarom offolni-azt gondolom a legjobban ide illik.
A tere-fere fórum túl komolytalan ehhez a témához.
Bocs  areesz! ;) 

Szóval..a napokban egy sorozatot néztem, Handmade tale ( A szolgálólány meséje) ami egy elképzelt világról szól, amiben a nők csakis a biológiai szerepüket tölthetik be. Tilos olvasniuk( kézlevágás jár érte), tilos dolgozniuk -állásban, nem lehet magántulajdonuk, és így tovább....  Csak egy valami értékes: a  szülés, teherbeesés képessége. Erkölcsi kötelesség, hiszen a föld haldoklik.Szimpla árucikké válnak, és szimpla szülőgéppé alacsonyítják le őket. ( nevük sincs, csak egy képzett szó a megnevezésük)

A bökkenő csak az, hogy ebben a világban csupán egy maroknyi nő van, aki képes szülni, és a férfiak 90%-a is  nemzőképtelen ( - ez pedig egy tiltott szó, tabu ebben a világban). Ja igen! bigottan vallásos a rendszer. :P 
Szóval a maréknyi nő feladata az, hogy szüljenek, ennek érdekében a peteéréskor un. szertartás keretében próbálja őket az aktuális parancsnokaik  ( ez a titulusuk)megtermékenyíteni. 
Semmi érzelem, semmi kontaktus, se csók,se érintés, se egymásra nézés, csakis az aktus maga, szenvtelenül...
És ebben a világban tör utat magának a vágy, a szenvedély.. :) 

Olyan elképzelhető, és olyan szomorú, hogy fáj nézni-mégis nézem, hát persze..valahogy sejtem a végét.. :) 

Elgondolkodtam, mi lenne, ha tőlünk is csak ez lenne az elvárt? ( hangozatják elég sokan az utóbbi időben, tudjuk). Szülj, legyél anya, neveld a gyereket,őrizd a családi tűzhelyet, aztán legyen neked ennyi is elég..azt gondolom a férfiak pusztulnának bele a legjobban ebbe a rendszerbe.

Hiszen minden férfi vágyik rá, hogy ne csak a gyerekei apja legyen, hanem társ, szerető, cinkos, szexpartner, jó barát, lelkitárs...és még sorolhatnám mi minden egyben egy férfi egy* egyenrangú *kapcsolatban.
És ez itt a kulcs szó: egyenrangú.
agave#182017-05-30 22:11:48
Válasz a(z) 17. üzenetre:

:-) 

A második részt nem láttam, igen, a nézőpont az amit a néző pont néz, látni akar. látni vél. Szubjekt-object :-) . 
hetfatyolbp#172017-05-30 21:46:48
.....miközben azt hiszed, szabad a választás, hogy ki kezd, és neked kell megválaszolnod, valószínűleg a Ki nevű személy kezd.Ez egy angolszász szóvicc-mondóka kezdete.
agave#162017-05-30 21:36:32
Válasz a(z) 15. üzenetre:

Nem értem :( a csalit.
hetfatyolbp#152017-05-30 21:20:06
Tetszik az esőemberes idézet,tudomásom szerint szójáték:) " Ki" nem kérdőszó, hanem  személynév, ez a csali.
Ha a szófaj mentén a jelentés változik, új az értelem- persze nem könnyű nézőpontot váltani.
Van egy kicsi görög szobrom, széles vállú , szép arcú antik isten, mondtam az egyik ismerősömnek, íme, itt a szuperhím:) Valóban, mondta ő, két éve nem veszed észre a masnit a leomló fürtjeiben.Márványisten nem Hermész, nem Apollón, hanem Hermaphrodité, kettejük egyesülésének szobra.Láttam, amit szerettem volna:)
esther#142017-05-30 20:17:58
Válasz a(z) 13. üzenetre:
Nem ellenkező, én pont egy hagyományos értékrendű nő vagyok :) ..de azért mi, nők is megálljuk a helyünket bárhol.
 
Pont ma reggel is hallottam egy riportot egy csajszival, (sajnos a felétől kapcsolódtam be, és nem tudom melyik   :napersze:  )hegyet mászta meg egyedül, de a élsporttól kezdve,a férfias szakmákon át, bármiben, és bárhol ott vannak a nők is az élen, sokszor mellette még anyák, feleségek is.
blackmoon01#132017-05-30 20:09:28
Válasz a(z) 7. üzenetre:

Megmondta, akármekkora túlméretezett arca van a csávónak, hogy nem fér rá a napszemüveg az esti koncertjén, ebben igaza volt. 
Amikor ellenkező princípiumot valósítgatunk meg, arra mindenki rábaszik :)
A természet alaptörvényeiben *nincs* liberalizmus.
LSD-vel is csak rövid ideig sikerül repülni az erkélyről.
esther#122017-05-30 20:09:12
Válasz a(z) 11. üzenetre: 
Hát ha ez azt jelenti, hogy hódíts meg igázz le, tégy magadévá-akkor igen! :vigyor:  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor: 
blackmoon01#112017-05-30 20:05:58
Válasz a(z) 9. üzenetre:

Nem elhitetni kell vele, hanem kiprovokálni belőle a nagy vadászt :)
blackmoon01#102017-05-30 20:04:48
Válasz a(z) 8. üzenetre:

Igen, én is ezt akartam írni, hogy a gyermekgondozás (különös tekintettel a fizikai biológiai gondozás) nem mellőzhető feladat, így ez elől nem lehetséges elmenekülni, és mivel ez az esetek nagy többségében ez a nőkre hárul, így megborulhat az egyensúly.
A gyermekvállalást megelőző párválasztás kellő körültekintést igénylő fontossága mondjuk egészen más kérdés, azt bizony mind a ketten elbasszák (jellemzően túl éretlen korban vagy gyógyulatlan sérülések következményeként), kettőn áll a vásár, stb.
Szóval aki sebeit nyalogató nyavalygó pasit talál maga mellett pár év után... mindenki a saját szerencséjének/szerencsétlenségének a pogácsa. :)
esther#92017-05-30 20:04:40
Válasz a(z) 5. üzenetre:
Igen, látszólag..mert ahhoz meg kell kapnia az első impulzusokat, de aztán el kell vele hitetni, hogy ő  a nagy vadász. És ebben ez a szép! Hogy a szerepek nem változnak, és ez így van jól.

Na, de vannak akik eleve királylánynak születnek és aztán királynővé érnek :pirul:  :P  :* 
pandora#82017-05-30 19:29:20
Válasz a(z) 6. üzenetre:
Vagy mert sok férfi elhagyja magát és a nehézségek rinyálást váltanak ki belőle nem pedig küzdést. :( Anyucinak meg *nem marad választása*, ő már nem kezdhet rinyálni különben a gyerkőc éhen marad. Ezért kénytelen apa dolgát végezni és pályára állítani a családot míg apa nyalogatja sebeit. Aztán apucik belekényelmesednek a szituba, és telerinyálják a világot, amire válaszképpen kivívják a nők együttérzését, mert a bennük lévő anyai ösztön megsajnálja a szegény elnyomott apucit. Sajna én ezt az olvasatot látom többet. :(
esther#72017-05-30 17:56:15
Válasz a(z) 3. üzenetre:
Jaja, már Ákos is megmondta hogy  a nőknek a női princípiumot kell kiteljesíteniük. :vigyor:  :vigyor: 
( bocsi BM ;) )
agave#62017-05-30 16:29:36
Válasz a(z) 3. üzenetre:

Igen gondoltam, hogy ilyesmi lehet, de a fogalmazás félreért(elmez)hető, ezért is szóltam hozzá.

A túlzott emancipálódás sokszor erőltetett.

"Aki férfiként viselkedik, ne csodálkozzon, hogy nem a nőt látják benne és természetesen vice versa."

Igazad van a férfiként viselkedő nők, róják fel , ha nem engedik őket előre, nem tisztelik mint nőt. Pont ők tették a férfiakat nőiessé. Azt hallom , milyen vonzó egy nőnek a gyermeket és/vagy  pincsit sétáló apuka, aki átveszi a nő helyét, mert a bizniszlédi nem ér rá, vagy csak szimplán lusta és feladatokat ró a férfira. 

Engem taszít a gügyögő csacsogó apuka, aki elmeséli, hogyan kotyvasztja a papit a babájának, vagy a zsebpincsit pisiltető férfi.  Sajnos ez ma az elvárás tőlük, ellágyítják őket, így lassan alig látni igazi vonzó "hímet" (nem pejoratív) Nem azt mondom , hogy ne segítsen, ha szükség van rá.

Ami még taszít a gumipapucsos bermudás  lazának erőltetett ápolatlan nők, férfiak, családok. Egy kis odafigyeléssel igényesen lehet csinosan  alkalomhoz illően  is létezni, úgy, hogy a nő, nőies, a férfi, férfias maradjon, ne legyen már mindenki uniszex, de ne is cseréljenek. _Ugyanez érvényes a viselkedésre is. _

Bár ez is tyúk tojás probléma, a nők  kénytelenek  férfiasan helyt állni, sokszor, anya és apaszerepet is betöltve helytállni, mert a férfiak a könnyebbik utat választják, kivonják magukat és nem képesek a családnak a biztonságot megteremteni, talán, mert épp egy férfias nővel kerültek össze előtte, akár anyuci is lehetett domináns és/vagy otthon is ezt látta.   
pandora#52017-05-30 15:28:36
Válasz a(z) 4. üzenetre:
Mert különben tyúk-tojás probléma lesz és senki sem kezdi :)
De mondhatjuk úgy is, hogy a társadalmilag domináns fél kezd. (Legalábbis látszólag ;) )
blackmoon01#42017-05-30 12:58:15
Válasz a(z) 2. üzenetre:

Kíváncsi vagyok, mennyire és miért evidens, hogy kinek kéne kezdeni :)
Amikor komplementer természetű dolgokról beszélünk. 
blackmoon01#32017-05-30 12:53:17
Válasz a(z) 1. üzenetre:

Szerintem itt Bagdy Emőke nem annyira az uralkodásról beszélt, hanem arról, hogy a Nő legyen nő, a Férfi legyen férfi és egymás kölcsönös tisztelete és elfogadása tehet egy táncot botlásmentessé.
Igaz, ez az én kiegészítésemmel érvényes. Szépséghiba és csodálkozom is, hogy nem ő maga tette ezt meg.

Akinek dominancia problémái vannak, az sérülten rezonál erre a témára. :-)

Lehet, hogy a professzorasszony - minden tiszteletem mellett - is körülnézhetne a háza táján e téren ;-)
Ahogyan én látom őt, eléggé férfiasan domináns karakter ;-)

Aki férfiként viselkedik, ne csodálkozzon, hogy nem a nőt látják benne és természetesen vice versa.

Körülbelül ezt a témát próbáltam megpiszkálni. Persze ez is lerágott csont már, de belebotlottam ebbe az idézetbe.



pandora#22017-05-27 20:28:34
Asszem ebben a játékban evidens hogy ki kezd. 
:napersze: 
agave#12017-05-27 18:10:21
Nem akarok királyt, ne tegyen senki királynővé.
Szeressen önmagamért, maradhassak az, aki vagyok.

Miért akar mindenki uralkodni? Vagy felemelni, vagy felemelkedni? 

Miért kell megfelelni megfeleltetni? Miért nem lehet egyszerűen, csak lenni, élni, szeretni adni, elfogadni, tenni, lazítani, mindezt őszintén.

Nem értek egyet " Add meg nekem mindazt, amit... és akkor én is mindent megadok..." 
Nem! 
Nem maradhatunk azok, akik, hibáinkkal erényeinkkel együtt vagyunk? Miért nem indulhatunk őszintén, spontán, miért kell szerepeket játszani, feltételekhez kötni, szeretetet, vagy bármit? 

[1-25]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2630BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz

#cvb100Farock
Ajánlott szobák
#biszex_szoba69100Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba610Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba3530Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3730Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1020Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1620Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.