mi a baj?

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

mi a baj?
Miért olyan nehéz partnert/ kapcsolatot  találni?
Miért sikerélmény egy-egy találkozó, ahelyett hogy természetes lenne?
Mi a baj a társkeresőkkel?
Valóban szexről szól az itteni lét?
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
kemenydio#22016-04-27 20:04:19
Miért verik át emberek egymást?
Kinek jó ez? 
zozoka1976#92016-04-28 10:41:05
hát azért vannak normális pasik is itt én is annak tartom magad igaz még nem volt semmihez sem szerencsém ezen az oldalon mert elég sok a fura nő mindenki ezt akar vagy azt akar a lapja szerint és amikor fel akarja venni vele az ember a kapcsolatot ki nyomja
tevagyakikell#82016-04-28 10:36:34
Miért nehéz Partnert találni?

Mert sok a nethuszár, aki még a találkozóig sem jut el.
De akadnak közöttük olyanok is, akik "lehazudják a csillagot is az égről" miközben már az első alkalommal kiderül - nem gondol másra, csak a saját kielégülésére. 
Hogy ez nekünk jó-e, akarjuk-e, ezt keressük-e, ezért mentünk-e bele a személyes ismerkedésbe - számukra lényegtelen.


Nekem nagyon nem mindegy, hogy kölcsönösen akarjuk-e a szexet, hogy mindketten akarjuk, kívánjuk-e egymás testét-lelkét, vagy csak szimpla dugást akar valaki ami a másik életébe nem fér bele.
ducinyuszi#72016-04-28 05:38:26
Miért olyan nehéz partnert/ kapcsolatot találni?
Bármikor a történelem során volt olyan, hogy könnyű volt kapcsolatot találni? Szerintem nem. Persze szexpartnert egy nő bármikor bármennyit talál. :D De az más tészta. A kapcsolatok fel- és kiépüléséhez idő kell, míg kiderül, hogy lehet-e belőle kapcsolat vagy sem. 

Miért sikerélmény egy-egy találkozó, ahelyett hogy természetes lenne?
Ez virtuális világ. Sokan, nagyon sokan hazudnak. Sok férfi csak a képernyő mögé bújva az akinek hazudja magát. Sokan ha szembe kerülnének az áhított nővel meg sem tudnának szólalni. :)  Sokszor mosolygok magamban, amikor jön egy férfi hogy hú meg há meg engem akar. De valahogy a találkozóról még hetekkel később sem kerül szó, vagy ha igen, valamilyen érdekes módon nem jön össze (és nem miattam). Szóval nekik elég, ha nethuszárként élik ki azt, amit a való életben ilyen vagy olyan okból nem tehetnek meg. Meg kell tanulni megkülönböztetni az apró jelekből azokat, akik csak szórakozni járnak a netre, és azokat akik valóban komolyan gondolják. :)

Mi a baj a társkeresőkkel?
A hagyományos társkereső közönsége elég nagy százalékban azonos a szexpartnerkeresőkével. Ugyanazoktól az emberektől pedig nem lehet mást várni, akárhol is vannak. :) Baj akkor van, ha mi túl komolyan vesszük az ismerkedést addig, amíg még nem történt személyes találkozó, amikor még csak egy randi volt meg, stb. Nem, meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat. 

Valóban szexről szól az itteni lét?
Az élet szól a szexről. :D Nem tudtad? :D Hogy egy nemrégen olvasott férfitól idézzek: A férfiak dugni akarnak. Mindig minden körülmények között. És pont. :) A különbség az intelligenciában ott mutatkozik meg, hogy ezt az első 5 percben a képedbe vágja-e és ha visszautasítod (mert a nők 99 %-a ezt vissza fogja) akkor megsértődve átkozódik rád, vagy megfutja a szükséges köröket és igyekszik elcsábítani, hogy célt érjen. A hab a tortán persze, hogy ha valójában érdekli őt a nő emberként is, bár azt gondolom abban nagy része van a nőnek is, hogy elérje a férfinál az érdeklődést. Mindenki eldönti, hogyan árazza be magát, aztán ennek fényében keresgél. :) 
pandora#62016-04-28 00:18:29
Szerintem azért nehéz kapcsolatot találni, mert szinte mindenki hazudik. Néha másoknak, néha saját magának. Egy kapcsolat pedig őszinteségre épül.

Furcsa, nekem természetes amikor találkozom valakivel. Ugyanolyan ember, mint az utcán szembejövők. Persze valószínűleg nem bárki, ezt szűrni kell hogy kivel, és főleg hogy miért.

Társkeresők alatt a társkereső embereket érted vagy a társkereső website-okat?

Ha az embereket, akkor az a baj a társkeresőkkel, hogy ritka aki önmagát adja. Vagy kevesebbet ad magából, így szegényes és egysíkú, vagy másnak akar látszani, és akkor feszült és ellentmondásos. Rágörcsöl a partnervadászatra, és akkor erőltetett... sokan nem is akarnak igaziból semmit, vagy a semminél alig többet, ami természetellenes, taszító.

Ha a társkereső oldalakra gondolsz, azokkal nincs semmi baj. Olyan, amilyenné teszik az emberek. :)

Valahol az egész világ a szexről szól. :) Persze nem mindegy hogy mennyire direkt vagy indirekt módon. Sajnos míg a pasiknál (tisztelet a kivételnek) direkt, a nőknél nagyon is indirekt. Két vadidegen embernek nagyon kicsi az esélye, hogy minden alap és előzmény nélkül passzol a kémia. A pasik erőltetik a találkozást és tolják a nőket az ágyba, a nők meg erőltetik az ismerkedést, hátha bejön a kémia... leginkább erről szól az itteni lét. :)

De szerintem te ezt pontosan tudod. ;)

Volt itt valaki, ugyanezzel az egyedi stílussal. Folyamatosan azt zengte hogy milyen tökéletes az élet a szerelmével...mégis mindig itt volt. Hazudott magának...hát sokan így hazudnak. Most eltűnt, épp amikor megjelentél, pont ugyanolyan alkattal, stilisztikával, gondolkodásmóddal, életkorral.

Üdv a fedélzeten újra. :) Felesleges dolog hazudni, magunknak, másnak...mindegy. Lehet találni nagyon jó embereket itt, én találtam sok értékes embert. Csak légy önmagad és ne add fel. 
kemenydio#52016-04-27 22:56:11
Válasz a(z) 4. üzenetre: persze, könnyebb szexpartnert találni, de  azért itt is válogatni kell... mert ha mindegy, ki, akkor az szomorú..
kösz, hogy minden kérdésre válaszoltál...
kiskoocos#42016-04-27 22:31:35
sok a kérdés.... miért verik át egymást? stratégiából, kikérdeznek, mit akarsz, és lám, ők épp azt kínálják! a lényeg  h végül az legyen, amit ők akarnak...
miért nehéz partnert találni? v kapcsolatot? ezt döntsd el előbb! szexpartnert biztos könnyebb egy nőnek találni, mint kapcsolatot, az tuti, másrészt ki látja előre, lesz-e kapcsolat pár találkozásból? ...h a társkeresőkkel mi a baj, fogalmam sincs, ott nem keresek....h szexről szól-e az itteni lét? gondolom, elsősorban igen, valószínűtlen,h arra rendezkedtek be a pasik h hetekig udvarolnak, virág, étterem, mittomén :)
hetfatyolbp#32016-04-27 22:21:13
A saját tapasztalatom szerint erről az oldalról két hosszabb kapcsolatom származott, az egyik kétéves együttélés volt.Egy itteni bíró ismerősöm vélekedése szerint a társkeresők és jelen oldal köre jelentősen egymást fedő halmazt képez, gyakran találkozott ugyanazokkal az emberekkel, csak itt is, ott is másképp hazudnak, de ugyanazért.Kérdésed naivitása meglep, van benne valami őszintén gyermeki rácsodálkozás:)
kemenydio#22016-04-27 20:04:19
Miért verik át emberek egymást?
Kinek jó ez? 
kemenydio#12016-04-27 19:58:55
Bevallom, kicsit csalódott vagyok. Keresgélek már egy ideje, de csak falakba ütközöm.
Ha nem akarok rögtön "dugni", akkor fapi*a vagyok és mi a fenét akarok itt.
Ha találkoznék, akkor menekülés van. 
Mi a baj?

[1-9]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3960BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba109232Biszexuális vagy, be kell lépned!

#geciimado210Bisex perverz lányok fiuk
Ajánlott szobák
#maszti_szoba600Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba200Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba7670Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4140Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012100Tapasztalt
Ajánlott szobák
#profi_csajok810Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3240Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.