Az érett gyümölcs a legédesebb

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Az érett gyümölcs a legédesebb
Fiatalabb pasik, érett nők
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
getme#772006-07-13 11:37:14
gabiga és eevi! Nagyon megsüvegelendő, hogy a rossz tapasztalatok, elválás.. stb. ellenére is bevállaljátok, hogy mik az igényeitek. Magam is nagyon szeretem az érettebb korosztályt és volt is egy ilyen próbálkozásom, de a hölgy végül visszatáncolt a korkülömbség miatt.. Azóta is keresek egy bátrabb Hölgyet! Hátha itt megtalálom majd :)
arpusz#762006-07-13 09:22:46
KERESEK EGRI ÉRETT HÖLGYET AKI VÉGRE NEM CSAK BESZÉLGETNI SZERETNE HANEM BEVÁLLALNA EGY 30 ÉVES ÁPOLT SPORTOS FFIT.REMÉLEM MEGTALÁLOM. PUSZI
alex0209#752006-07-12 00:08:03
szeretnék jo szörös 30-as 40-es szexéhes szegedi és környéki párral hölgyel kellemes orákat eltölteni buvohely szükséges.
gabiga#742006-07-11 06:20:38
Nincs is ezzel semmi baj Évi! Élj kedved szerint! Ha teheted. Minden szerelembe egy kicsit belehal az ember, de aztán jön a következő. Még az is lehet, egyszer akár az "igazit" is megtalálod, akár itt, akár másutt, aki fiatalabb és felvállal a világ előtt. De ki tudja? Talán olyanra is akadsz, aki nem fiatalabb, mégis ő lesz az "igazi"...Az élet néha megtréfálja az embert. Csak nyitott szemmel, szívvel és lélekkel kell járni és elfogadni, amit kapunk a sorstól. (na persze azért nem árt, ha az eszünket azért használjuk közben!)
eeevi#732006-07-10 21:26:45
Gabika teljesen igazad van,a baj csak az az érzelmeket nem tudom irányitani...sajna.
Igaz nekem fájdalmas,de tudom mikor kell tovább lépni.Azt is,hogy nincs értelme...de mit tegyek nekem ez a korosztály tetszik:-)
gabiga#722006-07-10 08:34:21
Előzőek kapcsán felvetnék egy kérdést: ki, hogy vállalna be egy ilyen kapcsolatot - akár házasságot - a világ előtt? (mármint mondjuk 15-25 év körüli korkülönbséggel a nő "javára")
gabiga#712006-07-10 08:30:15
Válasz a(z) 70-es üzenetre:
Szia eeevi!
Nem hiszem, hogy elitélendő. Én is így vagyok ezzel, nálam sem megy érzelem nélkül...de tudomásul kell venni, hogy az ilyenfajta kapcsolatnak - jóval idősebb nő, fiatal férfi - nem igazán lehet jövője. Még ha felvállalják is egymást a világ előtt - mert ugye az ilyent a világ nagyon elítéli (jogtalanul, hiszen fordított felállásban azért elfogadják) - akkor is néhány év után másak lesznek az igényeik..a nő visszavonhatatlanul öregszik, a fiú meg ereje teljében lesz. És ott a családot teljessé tevő gyerek kérdése is. Idős nő hogyan szülne gyereket ifjú párjának, bármekkora is a szerelem? Nem könnyű kérdés. Magam példáján tudom...elkövettem azt a "hibát", hogy beleszerettem ifjú partnerembe,(talán ő is kicsit belém, úgy érzem) pedig eleve reménytelen volt a dolog, hisz mindketten kapcsolatban élünk...és így az elválás, de akár a folytatott kapcsolat is sokkal fájdalmasabb, mint - nem teljesen,de - érzelmmmentesen.
eeevi#702006-07-10 05:33:00
Sziasztok !
minden további nélkül felvállalok egy fiatalabb férfit,mert nagyon jól éreztem magam velük...de mi van akkor ha netán beleszeretek valakibe?
Itt jön a gond,mert a srácok ált.csak a sex miatt keresnek idősebb nőt.Természetesen nekem kell az okosabbnak lenni,és mosolyogva távozni,hisz nem köthetek magamhoz akár pár hónapra is egy 20 évvel fiatalabb férfit.Nagyon jó partnerek,de ez a hátul ütője az egésznek...vagy én vagyok túlzottan érzelmes?De csupán a sex kedvéért nem megy,kell,hogy kicsit beleszeressek...ez annyira elítélendő egy fiatalnak?
gabiga#692006-06-30 10:47:05
Válasz a(z) 68-es üzenetre:
Nagyon jÓ!!!!!!!!!!!!! Tökéletesen megfogalmaztad a helyzetet! Gratula!:))))))))
birra#682006-06-30 10:42:10
Válasz a(z) 67-es üzenetre:No ezt jól megbeszéltük!tudod az emberiség fejlődése során azt a "bűnt" elkövette,hogy ténylegesen társas lénnyé vált.Mi több!Olyan együttélési viszonyszerendszert alkotott,melyet át és átszőnek az egyéni szándékok-uram bocsá álmok-valamint azon korlátok amiket később dogmákká merevített.Nos ezek a korlátok alkotják a férfi -nő,fiatal-idős, beosztott-főnök,szerető-szerető viszonyt.Ez utóbbi annyiban komplikáltabb mint a többi,hogy itt azaonos feltételek között felépitett egyéni sorsok ütköznek,megannyi érzelmi azonossággal.Az ÉRETTSÉG nem a következmények megkerülésében,hanem vállalásában nyilvánulhat meg.Ez a szerelembe és a szexben is igaz.Úgy meg kiválképp,ha az ember másokért is felelősséggel tartzozik-elsősorban saját magának- és ennek a felelősségnek aktív és folyamatos "karbatartója"!Úgyhogy előre a teljes megismerés elérésig! pusz Birra!
gabiga#672006-06-30 10:30:05
Válasz a(z) 66-es üzenetre:
Ha megkéreznéd...ahogy elég jól látva a dolgot előtte megpróbáltál engem elhelyezni, jellemezni valahogy...akkor nem jó a következtetés. A találkozás, nyilvános helyen, az ismerkedés még nem jár "következményekkel". Ami lehet belőle...az más tészta. Na persze el kell jutni a találkozásig is...és erre - speciel nálam - azért előzetesen ismerkedésre van szükség, szellemi, és "képi" síkon. Na jó bonyolult lett ez a mondat:)) Szóval ahhoz, hogy valakivel személyesen találkozzak ahhoz az kell, hogy kíváncsi legyek rá, és a kíváncsiságom a beszélgetések során kelthető fel elsősorban.( ÉS nem árt, ha legalább képen is látom ki van a sorok mögött, mert vizuális alkat vagyok:))
Az érettség fogalma...nos valóban két oldalról is megközelíthető: 1. kor szerint, 2. gondolkodásmód, érzelmi fejlettség szerint

Örülök a hozzászólásodnak...egy újabb értelmes megnyilatkozás mindig öröm.
birra#662006-06-30 10:14:23
Válasz a(z) 64-es üzenetre:Ez igen!végre egy őszinte szó /akarom mondani gondolat/!valami azt súgja,hogy itt kicsit félre megy a beszéd.Először is :úgy általábban butaság érett gyümölcsről beszélni.gabida által felvetett problémakör eléggé komplexnek tüni.Egyénenként kell a dolgokat minősiteni.Ő egy nagyon bátor és önérzetes nő /lehet !/ hisz úgy hiszem szembenézett mindazzal amit előitéletnek hívnak és mégis itt van és IR !Az érett gyümölcs kategória kétarcú! Egyrészt jelenti,hogy mindenre fel van készülve és ennek tudatában vállalja az esetleges konfliktusokat,másrészt minden általa elfogadható megoldást elfogad!Ez igaz a szexre is!Ha most megtudnám direkktbe kjérdezni "gabiga".-t,hogy ha minden paraméterem megfelel neki,hajlandó lenne e velem minden kötelezettség nélkül találkozni nyilvános helyen és a többit majd a "közös akart" elrendezi,akkor valószinű visszahúzódóbb lenne,mert az érettség azt is jelenti,hogy számot vet a következményekkel! Vagy ez már egy másik kategória ?
seymor#652006-06-29 20:04:28
nekem régi vágyam egy érett 40-es nővel szexelni.

állati kiváncsi vagyok mit tud
gabiga#642006-06-29 11:57:09
Hmmm...úgy látszik a sz-t által felvetett téma (melyet én kissé árnyaltabban átfogalmaztam, s miután a témagazda nem tiltakozott, egyetértésnek vettem) nem mozgatta meg mások fantáziáját.
Azért én elmondom a magam véleményét, hátha ettől másnak is megjön a szava.
 Mint mondottam érintett vagyok. Családom van, szeretem a férjemet, de....valami hiányzik, amit (ugyan nem itt kezdtem keresni) itt találtam meg. Ez a valami - magamnak is nehezen fogalmazható meg -  nem csak a szex, de az is.
Nos bocsánatos bűn-e? És bűn-e? 
Ha statisztikai felmérést készítenénk, valószínüleg a válaszok megoszlanának az: 1. igen, bűn, 2.nem bűn, 3.bocsánatos bűn között.
Szerény véleményem szerint, mindenkinek magában kell ezt eldönteni, saját lelkiismeretével kell megbirkózni. Mert minden ember, minden élethelyzet más, és senkinek nincs joga kívülállóként ítélkezni.
gabiga#632006-06-23 20:13:19
Hahó!! 
Hát senkinek nincs itt véleménye erről a témáról? Mármint az újonnan felvetettről? 
Hol az a sok férfi és nő, aki itt keresi a kötelező mellett a szabadonválasztott élményeit?
joco#622006-06-20 11:45:53
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/8052.jpg
Hajrá LÁNYOK látom itt is remekeltek hozzászólásaitokkal!  a problémám csak az miért csak mi vagyunk termékenyek a FÓRUM_OLDALAKON???? TI TÖBBIEK csak olvasok vagytok vagy nincs véleményetek
talán nem is olvastok???
gabiga#612006-06-16 15:48:54
Válasz a(z) 59-es üzenetre:
Dehogynem érzik jól magukat, csak valami azért hiányzik nekik: mennyiségben és minőségben is.Valakitől hallottam: állítólag egy felmérés szerint a férfiak és nők szexuális aktivitása fordítottan arányos: a férfiak fiatal, a nők idősebb korban aktívabbak, és fordítva.Hát...ezt én igazolni tudom! De biztosan lenne aki az ellenkezőjét is :)))
És még valami: ezt is tapasztalatból mondta egy "polgártárs": a fiatal lányok meg az idősebb urakhoz járnak "tanulni". Hát, a sok szorgalmas diákból csak lesznek elégedett ifjú párok! :)))
gabiga#602006-06-16 15:31:31
Válasz a(z) 58-es üzenetre:
Nem is olyan humoros, amit mondasz! De minket sem tanított senki, magunk jutottunk el ebbe a státuszba, mert az idő ugye sajnos halad, mi meg csak érünk, érünk. Persze nem egészen korfüggő a dolog, mert érni érzelmileg és szellemileg is kell. És ez elől nincsenek elzárva a fiatalok sem. 
Sajnos a mai világban ahogy az emberi kapcsolatok is a szex is áldozatul esett a rohanásnak, a hajtásnak, meg...tadadammm...lehetne itt egy szép kis szociológiai értekezést írni. Tény, hogy az érzelmeknek, az egymásra figyelésnek, a léleknek nincs valami nagy ázsiója manapság.Erre...is...kéne a fiatalokat megtanítani, és akkor nem lenne annyi ifjú emberke, aki az érettebb korosztálynál keresi, ami valójában hiányzik neki. És ez nem csak a szexuális tapasztalat.
nusss#592006-06-16 14:17:02
Aztán majd ezek a férfiemberek családot is fognak alapítani. Nem velünk természetesen, hanem a fiatalabbal. Akivel nem érzik majd jól magukat?
nusss#582006-06-16 14:12:45
Egyszer csak nehogy azt vegyük észre, hogy nincs már érettebb nô, mivel a fiatalokat senki nem tanítja meg, hogy milyennek kellene lenniük. :)))
Bár humorosnak tünik, amit írtam, de egészen komolyan gondolkodtam el rajta.
gabiga#572006-06-15 23:14:42
Más. (hogy megszolgáljam az érdemrendet mindjárt el is kezdem az új témát)
Kicsit kötözködnék a kérdés megfogalmazását illetően. A "prostituált" és az 'idősebb" eleve meghatároznak egy kört. Mert ezzel a két szóval csakis a női nem hozható összefüggésbe, vagyis arra asszociálunk egyből, hogy a férfiú az, kiben túlteng a szexualitás és megy a "Rákóczi térre" levezetni.Pedig, ha jól gondolom, nem csak erre a verzióra irányulna a téma. Tehát én inkább úgy fogalmaznám meg a kérdést, hogy bocsánatos bűn e, ha szeretetteljes, normális családi életet élő, ámde a szexben nem egyforma igényű házastársak nagyobb igényű fele, házon kívül igyekszik pótolni a hiányt. Erős felindulásból, ámde érzelemmentesen, pusztán biológiai szükségletkielégítés céljából. :)) (kicsi keze vagy banán helyett)(bocs)
Majd adok a kérdésre választ is, mer éppenséggel érintett vagyok,de most ennyi.
gabiga#562006-06-15 22:56:45
Válasz a(z) 55-es üzenetre:
Ezennel ünnepélyesen és meghatottan megköszönöm az elismerést, és megígérem, hogy továbbra is állhatatosan munkálkodni fogok az említett cél érdekében! :))) Fogadd meleg kézfogásom...bár itt nem a kezed nyújtod felém. :))
szemelyi-titkar#552006-06-15 22:14:03
Ezennel ünnepélyesen erotika város tisztikeresztjét adományozom GABIGA és SYDARI polgártásnőnek a fórum szinvonalának fejleszetése érdekében végzett állhatatos munkájukért!!! Továbbra isszámítok rájuk. És persze mindenki másra. Egy kicsit más téma, bocsánatos bűn-e, ha a partnerünk egy prostituáltal "vezeti le" a felesleges szexuális feszültséget (akár idősebbel), hisz ekkor nem beszélhetünk érzelmekről(odamegyek, elmegyek, elmegyek). Nem olyan esetre gondolok, ahol 3 hónapos a kapcsolat, hisz ha nem kapja meg az ember amit akar, szabadon kereshet másikat, hanem mondjuk olyanra, ahol van 2 gyerek  és 15 éve házasok, a partnerek szeretik egymást, csak....
joco#542006-06-13 15:46:52
Nagyon szépen alakultak a hozzászólások és sok érdekes gondolat hangzott el  sydari és gabiga írásaiban! bbizony ez a rohanó pénz hajhász világ ez a fogyasztói társadalom elfogyasztotta a normális emberi kapcsolatokat és teljesen eltorzította az eddig megszokott normális emberi szerelmi és baráti kapcsolatokat! Ezért kéne még időben oda figyelni a másik emberre is és önmagunkba nézni sokunknak hol is rontottuk el!
TALÁN MÉG NEM KÉSŐ!!!
dasboot#532006-06-11 15:55:36
sziasztok!
Szerintem is a legjobb egy érett nővel sajnos mostanában nem találkoztam ilyennel, ki is vagyok rá éhezve nagyon!
Szeretnék végre megint egy kellemes hölgyel találkozni!
erettholgyet#522006-06-05 16:22:30
Válasz a(z) 50-es üzenetre:Hát sajna ti az ország másik felén vagytok...Annyit nem szivesen utaznék, ne haragudj!:) Amúgy nemtud vki egy jó kis swinger bulit itt É-Nyugaton ahova esetleg el is lehetne menni?
speedy#512006-06-05 13:52:37
Sziasztok!

Volt egy 4éves kapcsolatom egy nálam 20évvel idösebb növel és azt mondhatom,hogy ennyire nem volt még jo a szex,mint vele.
Ezek után én azt vallom,hogy a nö,olyan,mint a jo bor,minél érettebb,annál zamatosabb.
alberta#502006-06-05 13:50:28
Válasz a(z) 48-es üzenetre:Miért nem jöttél el a buliba?
zirzen#492006-06-04 18:05:28
nekem volt már ilyenben részem és bármikor benne lennék megint
erettholgyet#482006-05-31 21:19:58
Üdv!

Jómagam is az érettebb nők íránt érdeklődöm jobban! Sajnos eddig egy 36 évessel hozott össze a sors /19 voltam/ és az is csak egy átbulizott éjszaka után volt! Azóta megőrülök értük! Próbálok udvarolgatni, de általában ugyanaz..." még túl fiatal vagy"! De ha csak szex lenne akkor mi a probléma...sajnos a legtöbb hölgy aki még a szive méllyén vmennyire szeretné is, az is ezt mondja mert ezt nevelte bele az a jó pár évtized! Nagyon szeretnék már újra egy csodás érett hölgyel eggyütt lenni!
bolond#472006-05-25 10:43:33
Üdv!

Jómagam 24 éves lennék és kb. 1 éve volt szerencsém egy 44 éves hölggyel viszonyt folytatni. Kellemes órákat töltöttünk el egymás társaságában, de kapcslatunk csak és kizárólag a szexről szólt. Nagyon élveztem, s örültem neki, hogy nem kellett lefutni a szokások tiszteletköröket, sőt ő volt a kezdeményező. Azóta is megnézem a nálamnál idősebb korosztályt, s ezért is van, hogy a kor nem akadály, hiszen egy tapasztalt nő sokkalta jobban tudja mire is van szüksége egy férfinak, és mindenféle kötöttségek nélkül fergeteges éjszakákat/napokat/nappalokat lehet eltölteni kettesben, így én teljes mértékig egyetértek a topic címével, s remélem e gyümölcs ízét még újra érezhetem :)

Bolond
kristofmature-t#462006-05-23 07:13:15
A(z) #46 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
egypasiafoldrol#452006-05-22 12:50:22
A(z) #45 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
gabiga#442006-05-18 07:13:45
Válasz a(z) 43-es üzenetre:
Kösz, nagyon kedves vagy :))))))))))))))))))))))))
Én meg majd felkutatom a beváltóhelyet és megosztom veled! :))))))))))))
Szép, mosolygós tavaszi napot!!!
sydari#432006-05-18 06:37:27
Válasz a(z) 42-es üzenetre:

Szia!

Azt hiszem, meggazdagodhatnék abból, ha pénzért árulnám az orvos címét, de lásd kivel van dolgod, ha találok egy ilyet, Neked ingyen elküldöm!
(Utána már csak egy patikát kell találni, ahol beváltják a receptet)

Szép napot!
gabiga#422006-05-17 19:34:59
Válasz a(z) 41-es üzenetre:
Szia!
Teljesen egyetértek veled!:)) Az első gondolatoddal is. Ugyanez a tapasztalatom: az intelligencia nem az iskolázottságtól függ és nem a kortól.
A másik gondolatoddal szintén ... én is ezt mondtam már itt az elején ... a fiatal partner fiatalon tart.
SZia, szép napot!
(majd add meg az orvos címét aki felírja azt a "gyógyszert" :))))
sydari#412006-05-17 08:18:41
Válasz a(z) 40-es üzenetre:

Szia Gabiga!

Természetes, hogy a kérdés nagyon sok irányból közelíthető, és mint írtam már, nem ítélek el senkit amiatt, hogy hogyan és kivel él. A boldogság nem korfüggő, mint ahogy nem általánosíthatsz végzettség szerint se. Találkoztam már nagyon értelmes, kedves szakmunkással, és bárdolatlan többdiplomás, több nyelven beszélő "arccal". Nem az iskolában tanítják a szeretetet, és vannak komoly gondolkodású fiatal férfiak is, meg link idősebbek.

Most másik irányból közelítem meg a kérdést:
Nekünk nőknek nem is árt egy fiatalabb fiú, mert az fiatalon tart... míg nem csak a mondás bizonyítja, de környezetemben is tapasztalom, hogy az idősebb férfiakkal élő nők hozzáöregednek a párjukhoz (most több éve tartó házasságokra gondolok)


Megyek is az orvoshoz, és vitamintabletták helyett inkább felíratok magamnak egy fiatalabb srácot!!!:-)))

Szép napot mindenkinek!
gabiga#402006-05-17 07:48:46
Válasz a(z) 39-es üzenetre:
Egyetértek veled nagyjából. A világ nagyot változott, még a te korosztályod szemszögéből is, pláne az enyémből! De mint mindenre igaz erre is: általánosítani nem szabad. Az, hogy a fiatalok korábban érnek, szabadosabbak, gátlástalanabbak, az a (divatos szóval élve) globalizációnak és a félelmetesen felgyorsult és kiterjedt kommunikációnak köszönhető. (lásd az összes írott és elektronikus médiát, és az internetet)De vannak akikben él az igény az igazi emberi érzésekre, érzelmekre, a meghitt, őszinte beszélgetésre.
Az is fontos persze, hogy ki, mit hoz otthonról, a környezetéből.(sőt, talán ez a legfontosabb) De a környezet is formálhatja (jó és rossz irányba is) az embert. Szóval elég összetett dolog ez.
Ami a korkülönbséget illeti a párkapcsolatban: a természetesnek azt tartja a társadalom, ha hasonló korúak élnek együtt. Bármilyen irányú nagy korkülönbség (persze kérdés, mit tekintünk nagynak) már ellenérzéseket támaszt. Ha a férfi a jóval idősebb, azt még úgy-ahogy elfogadják, de fordítva....Előzőre bőven van példa korábbi korszakokból is, az utóbbi csak szeretői viszonyban fordult elő a történelemben is,na meg egyes filmsztároknál vagy milliomos hölgyeknél, és ezeken az eseteken mindig jókat csámcsogott a világsajtó. Hogy miért? Erről biztosan lehetne jó kis tanulmányokat írni. Én azt mondom - saját jelenleg futó kapcsolatom tapasztalatából - igenis lehet, hogy két ember jól megértse egymást testben és lélekben is a korkülönbség ellenére. Persze ilyen helyzetben fontos kérdés a jövő, a folytatás, mert gyereket szülni, felnevelni az ilyen kapcsolatokban majdnem lehetetlen. (itt a természet törvényei szólnak közbe) (ezt most nem magam helyzetére mondom, ilyen gondolatok fel sem merültek)
Az idősebb partner keresése szerintem nem trendiség kérdése. Talán, ha pszichológust kérdeznénk azt mondaná anya- és apakomplexus :) Lehet van is benne valami. De régebbi korokban is előfordult..csak nem kapott ekkora nyilvánosságot .. hogy érett hölgyek vezették be a fiúkat a szexuális életbe.Visszafelé persze más a helyzet. Ettől vagyunk mi nők hátrányban azt hiszem :))) 
Na jó sokat szövegeltem..és lenne még sokminden, amit erről lehet mondani...de egyszerre ennyi elég. Meg ne unjatok :))))
sydari#392006-05-16 23:28:48
Válasz a(z) 36-es üzenetre:

Igen, sajnos a fiataloknak sok minden ciki, főleg olyan dolgok, ami az én tizenéves koromban (az előző rendszer utolsó éveiben) még teljesen normális volt. Pl. a mi korosztályunk sokkal később vesztette el a szüzességét, mint a mai fiatalok. De minek ezzel is rohanni, mikor még lelkileg nem hiszem, hogy érett lenne rá...
Mivel fordult a világ, így ma már az a menő, ami nekem a mai napig is ciki: isznak, káromkodnak, cigiznek, drogoznak.

Ilyen közegben nem csodálom, hogy a normálisabbja vonzódik az idősebbekhez, vagy ez is trendi lett? Kiróbálni egy idősebb nővel? Vagy egy gazdag apakorú pasival? És vajon a magánéletben is felvállalják? 

Persze most a kört eléggé leszűkítettem egy korosztályra, az "idősebb" fiatal felnőttekkel kapcsolatban az a véleményem, hogy ha tiszta érzések vezérlik őket, akkor a szerelemnek nem lehet parancsolni, hogy csak plusz-mínusz 5 év korkülönbséggel létezzen...
Valóban igaz a mondás: a szerelem vak... (bár én azt tapasztaltam, hogy az én esetemben nem süket, ez azt jelenti, hogy nagyon fontos a másik hangja.)

És még annyit, hogy emiatt sose lehet tudni, hogy kinek mit (kit) hoz a sors? És az illető hány éves lesz...
gabiga#382006-05-16 22:25:50
Válasz a(z) 37-es üzenetre:
Én ugyan nem látogattam más ilyen témájú oldalakat, de várakozásaimmal ellentétben itt sok értelmes embert találtam. Fiatalt és idősebbet is.Persze van az ellenkezőjére is példa.Az a tapasztalatom, hogy sok emberben van igény arra, hogy beszélgessen a szex témájáról, (de bármi másról is) gátlások nélkül, így inkognitóban. Ha megértően, odafigyeléssel, empátiával beszélünk a másikkal, akkor képes megnyílni és elmondani olyan dolgokat ,amiket másnak, ismerősnek személyesen nem merne.És ettől megkönnyebbül. Így "tanulhatunk" egymástól sokmindent. Egyes fórumtémákban megszólaló értelmes emberek vozzák a többit, így sikerül egész színvonalas eszmecserét létrehozni.
szemelyi-titkar#372006-05-16 15:41:47
Válasz a(z) 34-es üzenetre: Elég sok szexpartner kereső oldalt látogattm meg már, elég keserű tapasztalataim voltak (vagy fizetős szolgáltatást hírdettek, vagy kamu hírdtetések tucatjait jelentették meg). Itt a fórumban kellemesen csalódtam, "normális" embereket is lehet ilyen helyeken találni? :)) Gabiga! Köszönöm, hogy verseddel emeled a fórum színvonalát!!! Elismerésem!
szemelyi-titkar#362006-05-16 15:29:02
Válasz a(z) 35-es üzenetre: Elgondolkodtató amit írtál. Sajnos ez a rohanó világunk velejárója, az emberek nem törődnek egymással. Hol vannak már azok a hosszabb beszélgetések, ha rég nem látott ismerőssel találkoztunk az utcán? Már az is csodának számít ha köszönünk egymásnak. Az idősebb generáció -tapasztalatom szerint- sokkal közvetlenebb az ismerőssel és ismeretlennel egyaránt. Talán ezért vonzóbbak egyes fiatalok számára, hisz ők is igénylik a törődést. Hogy miért nem egymás között keresik? Talán mert a fiataloknak sokminden  ciki.... sajnos.
sydari#352006-05-15 11:57:39
Szia mindnekinek!

Valahol félúton vagyok  az érett női státusz felé, bár még évek kellenek hozzá, hogy az legyek. Amiért most mégis írok: 34 éves leszek, és itt is, meg más társkereső oldalon is keresgélve nagyon sok tőlem lényegesen fiatalabb fiú keresett már. Nekem a 18-25 évesig az még nagyon fiatal... Alapproblémájuk nyilván az, amit itt mindenki hangoztat, hogy a korukbeli lányok még tapasztalatlanok, nem igazán élvezetes velük az együttlét. De kérdem én, ezek a lányok mikor és kitől tanulják meg a lényeget? Annak is lenne szépsége, hogy két aránylag tapasztalatlan fiatal együtt fedezi fel az életet...
A másik oldal pedig az, hogy a fiatal lányok idősebb férfira vágynak, mert a fiatal fiúk sem tudnak úgy szeretni... akkor most mi van? Mikor jön létre egy normális egyensúly?

De ne értsetek félre, senkit nem ítélek el, mert nem a korsztályából való a partnere, ha jó együtt, akkor egészségére. Csak úgy látom, itt is felborult a világ, mint az élet más területén is.

Én azért próbálok hozzám illő korúakkal ismerkedni, mert az ágyon kívül is vannak terveim, és egy másik generációból származó társnak mások az igényei is, az életfelfogása is.

Sikeres keresgélést mindenkinek, szép napot!
gabiga#342006-05-12 07:17:18
sziasztok!
Szerencsére szaporodnak - ha lassan is - a hozzászólások, és örülök, hogy a  fiúk részéről sorban megerősítést nyernek a saját tapasztalataim is.
Az én kapcsolatom most harmonikus fiatal kedvesemmel, csak jót tudok róla mondani. Engedjétek meg, hogy ideírjak egy verset (saját alkotás, irogatok néha ilyeneket) ami erről a kapcsolatról is szól.

Carpe diem

Azt mondod: szeretsz
És én elhiszem.
Mert hinni akarom!
Pedig múló vágy csupán ez,
mit most szerelemnek érzel.

Ne tiltakozz!
Én tudom.

Te még ifjúságod naiv hevével
hiszed az ÖRÖKKÉT és a SOHÁT.
Én már megtanultam:
csak a MOST van.

Most még ölelsz forrón
s a fülembe súgod:
jó, hogy megtaláltalak,
és ÖRÖKKÉ itt maradok.
De eljön a másnap, és
elillan majd a vágy,
mint könnyű parfüm illata,
s csak emléke marad meg
ujjad hegyén.

Most még szemembe nézel
mosolyogva, s ígéred:
SOHA el nem megyek,
csak, ha  Te küldesz.
De holnap már látom,
hogy szemed távolba néz.
És akkor azt kell mondanom,
bárhogy is nem akarom:
menj kedves! Indulj utadon!

De most még MOST van,
még itt vagy velem
még tart ez a lázadó szerelem,
míg fel nem falja az Idő,
s akkor már nem lesz más
csak a mába zuhanó tegnapok
és a tántorgó holnapok.

De addig: éljünk a mának! 

Carpe diem!
Kedvesem!
teso57#332006-05-11 22:42:33
Igy 48 évvel a hátam mögött, jó néhány hölggyel volt kapcsolatom, de rövid idő alatt elpártoltam az ifjú korosztálytól. Tapasztalatom, hogy nem tudnak szeretkezni. Azt hiszik, hogy a szex a lábak szétrakásábol áll. És mivel én inkább szeretkezni akarok, nem dugni, kötöttem ki végérvényesen az érett nőknél. Ők igazán tudják értékelni, ha a férfi arra törekszik, hogy a legnagyobb örömökben legyen részük. Csodálatosak az érett nők!
kariko#322006-05-11 18:06:28
Én még mindig vágyom az érettebb nőkre, pedig már 40 elmúltam. De egy finom sex egy finom érett husival még mindig izgató tud lenni...
Az meg fölöttébb feldob ha egy érett nővel látok kefélni egy fiatal fiút...biztos azért mert tini koromban engem is egy 50-es nő vezetett be a sex élményébe. Lehet azóta maradt bennem ez a vágyódás...
mondjuk a nejem is 12 évvel idősebb ... bár rajta nem látni...meg nem is tapasztalni :))
sdl69#312006-05-06 22:47:52
Válasz a(z) 27-es üzenetre:

Nekem fiatalabb koromban voltak idősebb barátnőim, most 36 vagyok és valahogy most már én is visszafelé nézek. Lehet hogy én is öregszem? Ugyanakkor én meg éppen félnék egy nagyon fiatal barátnőtől... Talán a gondoltavilág, talán a szexuális igény eltérése miatt? Nem tudom. Mindenestere néha furcsa, hogy az én koromhoz képest idősebb hölgyekben is tudok valamit meglátni.. :-)
gabiga#302006-05-05 18:38:29
Válasz a(z) 29-es üzenetre:
SZia!
Teljesen egyetértek veled..." kell hozzá az a plussz ami magával ragad...ha úgy tetszik,erotikus töltés." Igen, és kell hogy lelkileg ráhangolódj, tenném még hozzá. Különben csak "b...ás" nem szeretkezés és ez nagy különbség. És akkor nem számít valóban a kor és a küllem sem. Épp ezért én mindig előbb beszélgetek, ismerkedem, aztán ha kialakul valami szellemi-lelki ráhangolódás, akkor meg lehet próbálni a találkát.(most persze nálam ez mind múlt idő, mert "kincset" találtam itt nemrég, és arra nagyon vigyázok :)))
rett#292006-05-04 23:28:43
Válasz a(z) 27-es üzenetre:

Én azt gondolom,hogy azért ez is mint minden,elsősorban partnefüggő.Hevesen, szenvedélyesen szeretkezni csak olyan partnerrel lehet aki ki tudja hozni a maximumot belőlem.Azaz van egyfajta kisugárzása felém amelytől beindulok.Tehát önmagában az,hogy fiatalabb vagy idősebb egy partner még nem elegendő.Sőt még az sem ha egy igazi szépség vagy nem.Kell hozzá az a plussz ami magával ragad...ha úgy tetszik,erotikus töltés.
rett#282006-05-04 23:20:43
Sziasztok!

Igen számomra édesebb:)Az elmúlt időszakban úgy hozta a jósorsom,hogy csak idősebb barátnőm volt.Bár eddigi életem során nem egyszer voltam már ilyen kapcsolatban de azért a nálam fiatalabb korosztály volt a domináns.Viszont mint ahogy írtam,mostanában  5-12 évvel idősebb barátnőim voltak.Fantasztikus érzés ahogy érzem bennük a tüzet.Nem tévedés!!Tényleg van tűz bennük.Rájöttem,hogy nekem ez kell,erre van szükségem.Persze ez nem jelenti azt,hogy lebecsülném a fiatal korosztályt.Nem.Ők is fantasztikusak csak nekem hiányzik belőlük valami.Bár azért 35 éves koron túl...
gabiga#272006-05-04 22:41:24
Válasz a(z) 26-es üzenetre:
Szia! Fiatalabb korosztály :)
Amit mondasz (kevés tapasztalatból) azt valóban mások is így látják, és talán így is igaz. 
Magam részéről azt mondanám nem igazán én választottam, hanem engem választottak eleinte a fiatalok, de az is igaz, hogy az idősebbekkel nem is nagyon foglalkoztam ezek után. Valahogy az is bennem volt, hogy idősebb van itthon is, minek másik :)) Bár aki errefelé jár, az valószínüleg aktívabb, mint az én párom, amiértis én házon kívül keresek pótlást. 
Engem a fiatalabb partner megfiatalít, és ki ne szeretne újra fiatal lenni? Én, ha velük vagyok újra fiatalnak érzem magam. (És tartom velük az iramot:))Na és valóban fontos a kitartás, és még a hevesség, az adni akarás,hogy nem rutin, nem a megszokott, fantáziadús és egy kicsit "esztétikai élvezet" a fiatal test.És persze mindkét fél részéről benne van a "tilosban járás",a különlegesség plussz izgalma.
asston#262006-05-03 20:34:22
Sziasztok! Jó kis fórum ez. Én a fiatalabb korsztályt képviselném. A témával kapcsolatban meg az én saját véleményem az (bár a lényeget az elöttem szólók már elmondták), hogy az érettebb korosztály előnye nem első sorban a sexuális tapasztalatban van, hanem abban, hogy a saját vágyaikkal és érzéseikkel tisztában vannak. Tudják, hogy mit akarnak, mit várnak el egy ilyen kapcsolattól és nem a másiktól várják el, hogy megmondja mire is van szükségük. Emellett több nőiesség van bennük még a 4. 5. x-en is túl mint a fiatalabb korosztályban és ez tényleg nem a kűlsőn múlik. És ezt mondom persze úgy, hogy tapasztalatom még igazán nincs e téren, de hát ami késik ... :) Várnám azokat a hozzászólásokat a hölgyek részéről amik feltárják nekünk azokat az indokokat amiért alakalom attán a fiatalabb korosztályt választják és most itt nem csak arra lennék kiváncsi, hogy azért mert kitartóbbak (már ha van más indok :)).
joco#252006-05-02 19:39:23
HŐLGYEIM!  szinte iszom a sorokat nagyon jó társalgás kerekedet itt és sok bölcsesség hangzik el, mint tudjátok már én magam is az idősebb korosztályhoz tartozom.és megértem az érettebb nőket, de a fiatal pasikat is! Tapasztalatom hogy a fiatalabb hőlgyek is kedvelik az éretebb férfiakat!
gabiga#242006-05-02 07:19:26
Válasz a(z) 23-es üzenetre:
Egyetértek veled! Én is ezt gondolom és ez a tapasztalatom (persze vannak kivételek), a fiatal fiúk kitaróak, és hevesek, és arra figyelnek, azt akarják, hogy a partnerüknek minden igényét kielégítsék, minél nagyobb örömet okozzanak neki. Én meg igyekszem "nevelni" őket, átadni az én élettapasztalatomat minden téren, hátha ők ezt úgy hasznosítják, hogy az ő generációjuk hölgytagjai ebből profitálhatnak.
Az egykorúakat és idősebbeket illetően is egyetértek, saját példa is az én párom, akit csak nagyon nehezen lehet kicsit irányítani.  (igaz, ebben én is hibás vagyok, elrontottam az eddigieket, most meg már késő...)
alberta#232006-05-01 21:28:16
Elolvastam a fórumot. Nagyon tetszik. Én az éretebb korosztályba tartozom. Nagyon jó tapasztalataim vannak a fiatalabbakkal. Minél fiatalabb, annál keményebb a szexben, és nem a farkára gondolok. És nem is a durvaségra. Nagyon kitartóak és szivesen veszik az irányítást. Egy velem egykorút már nem szivesen irányitgatnék, mert ha eddig nem tudta, szerintem nem is fogja megtanulni. Sajnos.Az a véleményem, ha mi idősebbek jó példát mutatunk, akkor az utánunk következők, akik azonos korúak ezekkel a fiatalabbakkal, sokat profitálhatnak belőle.
gabiga#222006-04-30 20:19:32
Válasz a(z) 21-es üzenetre:
 ..."A lényeg belül van. És ha van kisugárzik. És vannak olyanok, akiknél ez nagyon sokáig megmarad, érezhető, "fogható". Ha tudja valaki ez mitől függ, légyszi árulja el nekem. ( Talán fiatalabb szerető? Túl egyszerű.)"...
Erről annyit - saját tapasztalat - a lényeg valóban belül van, hogy ebből mennyi sugárzik ki, az sokmindentől függhet. Ha van kinek, ha van miért sugározni, akkor egy nő bármeddig és nagyon tud ragyogni. És az a valaki lehet (szerencsés esetben) a párja is, vagy éppen egy (akár fiatalabb) szerető...ha már a házasság elszürkült és a párja nem igényli, nem veszi észre, nem értékeli a kisugárzást, mert ragyogni igazán csak úgy lehet, ha van kinek, és van miért.
sexfun#212006-04-30 18:08:08
Bár nem vagyok igazán autentikus ebben a témában, de én inkább a télen megvehető paradicsommal vonnék párhuzamot. Lehet hogy piros, lehet hogy kemény, de ízetlen. A nőiességet sem tudja az ember kívülről magára aggatni. ( Agyonszoláriumozott arc, felpumpált cicik,kitömött ajkak, stb. ) A lényeg belül van. És ha van kisugárzik. És vannak olyanok, akiknél ez nagyon sokáig megmarad, érezhető, "fogható".  Ha tudja valaki ez mitől függ, légyszi árulja el nekem. ( Talán fiatalabb szerető? Túl egyszerű. ) Bizony én is láttam már olyan érettebb gyümölcsöt amibe szivesen beleharaptam volna.
gabiga#202006-04-30 16:30:55
Válasz a(z) 18-es üzenetre:
A 3.ponthoz annyit: igaz, a szex nem attól lesz jó, ha jó alakja van valakinek, de nem csak az fontos, mi van a fejében, hanem mi van a lelkében, szívében ... és még sok más nehezen meghatározható és megfogalmazható dologtól. Hogy egy hasonlattal fejezzem ki (ha már a gyümölcsnél tartunk :)): egy műanyagból megformált alma pl. lehet tökéletes külsőre, de megenni, csak a valódi, fán termett almát lehet, ami talán kicsit hibás, talán még kukacos is, de élvezettel harap belé az ember, és enyhíti éhségét.
gabiga#192006-04-30 16:17:20
Válasz a(z) 17-es üzenetre:
Teljesen egyetértek Veled! Valóban felesleges a szó jelentését meghatározni - miután ezt igazán konkrétan nem is lehet - tényleg itt a két nem közti nagyobb (na persze most, ha kötekedni akarnék feltenném a kérdést: mennyi az a nagyobb? :-)) korkülönbségen van a hangsúly. És, mint azt felvetettem, ez ellenkező felállásban is érdekes lehet.
A címben a szó-választásod pedig tökéletes :-)
szemelyi-titkar#182006-04-30 15:07:10
2. Mivel én hoztam fel a témát, illő, hogy én reagáljak elsőként a kérdésre. Mit eszik egy fiatalabb pasi egy "érettebb" nőn, akinek nincs kőkemény cicije és popsija? A válaszom: Kíváncsiság. Gondolom nem kell magyarázni a generációk közötti különbségeket senkinek. Más gondolatok, más értékek. Kíváncsiság új dolgok megismerése iránt, ez az ami engem motivál. Nem mondhatok addig véleményt valamiről, amit nem ismerek, nem próbáltam. 3. A szex nem attól lesz jó, hogy milyen az alakod, hanem, hogy mi van  a fejedben. Ezt saját tapasztalatból mondhatom.

[1-60] [61-77]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1811BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3641Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba300Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba1911Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1900Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok500Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba800Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.