Társkeresés vagy időtöltés?

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:




Társkeresés vagy időtöltés?
Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy miért járnak ide az emberek...
Társat keresni? Erre azt mondják, azt itt nem lehet.
Szexpartnert keresni? Erre azt hallom, alig vannak találkozások..
Beszélgetni? Erre a válasz, minek az, ide tettek kellenek...
Kérdésem hát, ki miért van itt? Mi a cél? 
Meri-e azt felvállalni?


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
ezogab#3152015-03-27 22:30:55
Válasz a(z) 314. üzenetre: :D  :D  :D  :D 
Ismerős !!!
Van aki egy életre "belém szeretett"  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor: 
onceagain#3142015-03-27 22:17:20
Válasz a(z) 313. üzenetre:
Ez is volt a célom...egy pár blogba már belerondítottam a véleménynyilvánításaimmal és élménybeszámolóimmal...és mindezek folyományaként,dőlnek hozzám a levelek.
ezogab#3132015-03-27 22:14:49
Válasz a(z) 312. üzenetre:Néha kell!  :D  :D  :D 
Tudod fel kell piszkálni az állóvizet néha!  ;)  ;)  ;) 
onceagain#3122015-03-27 22:09:20
Válasz a(z) 311. üzenetre:
Tiéd az érdem,amiért végigolvastad!Néha túlzásba esem a terjedelmet tekintve,de azért köszönöm!
ezogab#3112015-03-27 22:04:52
Válasz a(z) 294. üzenetre:ez nagyon jól sikerült írás!
Grat
ezogab#3102015-03-27 21:58:57
Válasz a(z) 306. üzenetre:Neked mindig jól áll a mosoly!
Csak hát úgy vettem észre szűken mérted.
 :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D 
onceagain#3092015-03-27 20:54:05
Válasz a(z) 308. üzenetre:
 Hát sajnos én is számtalanszor találkozom az élőbeszédben ezekkel,elég csak két tinédzser beszélgetésébe belefülelni....bár lassan már ők sem beszélgetnek,hanem csak üzenetet küldenek egymásnak a Rémokos Telefonjukkal,mégha egymás mellett is ülnek a buszon.
 Csak engem az aggaszt,hogy gyorsan terjed,mint a pestis,lassan átveszi a mi korosztályunk is,az eredeti nyelvünk meg csökevényesedik majd kihal...micsoda szörnyű utópia...mindenütt lol meg yolo....Istenem bocsáss meg,hogy leírtam ezeket!
pandora#3082015-03-27 20:47:02
Válasz a(z) 307. üzenetre:

Az internetes szlengeknek és a gyerekes rövidítéseknek nincs az életben analógiája, mint az arcmimikának vagy az érzelmeknek. Rövidítésekben beszélni elég fura lenne. :) Bár hallottam már olyat is.

Végre valamiben félig egyetértünk. Ez már harmónia. :D
onceagain#3072015-03-27 20:43:58
Válasz a(z) 306. üzenetre:
 Én viszont szeretnélek kétségek közt vergődve hagyni..sose tudd meg mely mondatom komoly és melyik végén lenne smile jel!Néha magam sem tudom,komolyan beszélek-e!Ezt is továbbítom a pszichológusomnak.
 Mellesleg tisztában vagyok a hangulatjelek funkciójával,de elvből elvetem ezeket,csakúgy,mint az internetes szlenget,a gyerekes rövidítéseket...brrrr..irtózom ezektől..a "csi"-re végződő szavaktól kezdett el hullani a hajam.
pandora#3062015-03-27 20:37:51
Válasz a(z) 305. üzenetre:

Na tessék. Ha komolyan veszek egy pasit az a baj, ha nem akkor meg az...ááááááá....pasik... :napersze: 

A mosolyfej egyébként azt hivatott jelezni, hogy az író elmosolyodik (vagy épp egyéb érzelmeket fejezne ki ha személyesen mondaná). Mivel személyes kommunikációban ez látszik, írásban viszont nem. Ezért alakult ki. Néhányan tényleg túlzásba viszik, de a hiánya a másik véglet. Tagolatlanná válik a szöveg, nehezen olvashatóvá, és kétértelművé.

Itt az erón egyébként is vannak bőven akik sértődősek és nem értik a viccet, még mosolyfejekkel sem.
Hogy mit vettem komolyan és mit nem, azt nem tudhatod. :D (na csakazértis egy mosolyfej hogy megszokd)
onceagain#3052015-03-27 20:30:21
Válasz a(z) 304. üzenetre:
Áááá.igen ezt most valóban félreértettem...de a mosolyjeleket meg egyéb hangulatú karaktereket,akkor sem fogok használni és nehogy azt hidd,mert spórolni szeretnék a leütések számán,szerintem elég bőséges olvasnivalót biztosítok ezek nélkül is számodra.
De számomra ez a smile jel,olyan mintha beszélgetnék valakivel,tennék egy vicces megjegyzést és csak azért mosolyodna el,mert szólnék neki,hogy ez poén volt és nem pedig azért,mert értette is.Szerintem Te is ezek hiányában sok mindent komolyan vettél,amiket leírtam.
pandora#3042015-03-27 20:11:03
Válasz a(z) 303. üzenetre:

Nem a tiltásról beszélek hanem a mosolyfejekről. Hiszen a kérdésed a hozzászólásod végén erre vonatkozott. Ilyenek... :) :D

Hagyd már békén azt a tiltógombot...lépj rajta túl :napersze: 
onceagain#3032015-03-27 19:36:18
Válasz a(z) 302. üzenetre:a tiltás aktivizálásához elég egyszer megnyomni a gombot
pandora#3022015-03-27 18:01:21
Válasz a(z) 301. üzenetre:

Arra, hogy mindenki képzelje oda ahova akarja, mert lusta vagy a frissen manikűrözött ujjacskáiddal 2 billentyűt nyomni egyszerre? ;)
onceagain#3012015-03-27 11:46:23
Válasz a(z) 300. üzenetre:
A sértett férfiegót nem tudom,mely soromból szűrted le,nekem pusztán egy kis problémám volt az egész procedúrával,miszerint,ha nemleges választ nem is várok egy szépen kivitelezett,udvarias levélre,azért ha a tiltó gomb használatával ezt mégis megteszik,érzékeltetik velem,hogy legalább ennyire tartanak....de erre Te is választ adtál most,hiszen írtad nem erre használod a tiltógombot és akkor sem foglalkozol ilyesmivel,ha történetesen kapsz egy olyan úriembertől egy intelligens,minden fontos követelményt magába foglaló levelet,aki ráadásul azért írt neked,mert nagy valószínűséggel beleillik a Te elképzelésedbe,csak a fotója alapján nem találod hozzád valónak.Rendben,elfogadom,nem fog senki letiltani csak mert én azt szeretném,máris jobban érzem magam,hogy képes voltál megváltoztatni a véleményemet.A levegőt is szinte szabadabban veszem.Az a hatalmas kő is legördült a mellkasomról.
 "A nem sokra tartasz minket nőket"hozzászólásodat kissé sértőnek érzem,de nem fogom ezt veled érzékeltetni,mert lehet büszkeséggel tölt majd el,hogy sikerült megbántanod.Melyik bejegyzésem sugallja vajon ezt?Megkérdezem a pszichológusomat is ez ügyben.
 Továbbá...miért kellene a nőknek másképp állnia hozzám,mint ahogy teszik? (leszámítva a tiltó gomb mellőzését)Ne sértegesd,kérlek azon hölgyeket,akikkel ezen az oldalon ismerkedtem meg és kerültem intim viszonyba.Nagyon is kedvesen bántak velem,bár némelyik durván,igaz azt én kértem...Azt is írtam még a legelején,hogy nem bántott az sem,ha később nem jelentkezett,nem volt semmiféle szemrehányás részemről..lsd.294.
 És most már biztos lehetsz benne,hogy nem töltöm ki az adatlapom és nem teszek ki fotót...akármennyire is szeretnéd.Már nagyon kíváncsi lehetsz rám.Hidd el én enélkül is elég hatékonyan ismerkedem...és nem társulnak mellé kéretlen megkeresések.Így aztán levelet sem kapok ide (csak mióta veled társalgok e fórumon)
"Smile jeleket pedig nem fogok sehova se biggyeszteni,akinek van ehhez érzéke az úgy is tudni fogja hol lenne a helyük"...eme idézetet saját magamtól vettem,amit a legelső bejegyzésemben eredeti szövegkörnyezetében megtalálhatsz....szerinted mire akarok utalni ezzel?
pandora#3002015-03-26 23:15:38
Válasz a(z) 299. üzenetre:

Képzeld, végigolvastam a hozzászólásod, ahogy az adatlapokat is végig szoktam olvasni. Még akkor is, ha nem egy élmény.

A hozzászólásodból olyan erősen világít a sértett férfiego, hogy meg lehet tőle vakulni. :D Ekkora ego mellett nincs az a nő, aki még elférne melletted az ágyban...
Nem sokra tartasz minket nőket, hát ne csodálkozz, ha ezt is kapod viszonzásul. A te szabályaidat szeretnéd ránk erőltetni. Hát képzeld, megvannak a sajátjaink. Hiába kéri valaki, nem teszem tiltólistára, mert nekem a tiltólista nem azt jelenti, amit neki. Ha valaki nem érdekel, akkor nem teszek vele semmit. Igen, még ennyit sem. Mert a saját szabályaim szerint használom az oldalt, és nem mások szabályai szerint. :)

Visszatérve a reglapra. A régiről nem tudok véleményt mondani mert nincs itt, hiába hivatkozol rá, így felesleges. A mostanival kapcsolatban viszont fenntartom a véleményem. Akkor is, ha szoktál levelet írni, benne a csini fotóddal, és a paramétereiddel. Egy pillanatra sem gondolsz bele, hogy milyen az, amikor valaki naponta többtíz-húsz levelet kap. Közben mondjuk valaki privire hív, vagy bármilyen módon fel akarja venni velem a kapcsolatot. Nos, ilyenkor nem keresgélek a levelek között, hanem katt a reglapjára, hogy megnézzem ki az. Jó esetben beugrik róla. Olyankor persze, ha van róla kép (legnagyobb eséllyel arcos), leírás, valami szellemes bemutatkozás...és már tudom is kötni a személyhez. Egy üres reglapot - akkor is ha esetleg már többször is jót cseteltünk - nem tudok hova tenni. Pedig felsőfokú végzettségem, és igen jó memóriám van... Ez van. A női agy így működik, és nem a te szabályaid szerint.

Ha férfiszabályok szerint ismerkedsz, ha a férfiaknak tetsző módon nyilvánulsz meg, akkor ne csodálkozz, ha pasik fognak veled ismerkedni. ;)

Ha elfogadnád, hogy a nők olyanok amilyenek, és egy picit tisztelnél minket, lehet hogy másképp állnánk hozzá mi is.
De csak küzdj a szélmalommal, Don Quijote. :D

onceagain#2992015-03-26 22:01:32
Válasz a(z) 297. üzenetre:
Szia!
Egyik szemem sír,a másik nevet...azt hittem egy ilyen hosszú bejegyzést,mint az enyém senki nem fog végigolvasni...bár lehet Te sem tetted meg,csupán beleolvastál,mert ha figyelmesen végigolvastad volna,akkor nem írtad volna azt amit.
De mivel nagyon kedves és udvarias vagyok,reagálok minden egyes sorodra.
Megkérdezted miért nem töltöttem ki az adatlapom,de ahelyett,hogy megvártad volna a választ már predesztinálsz is.Nem várom el,hogy elolvasd a bejegyzésem,bizonyára túl hosszúnak találod Te is,csakúgy mint a többiek,akik megpróbálták végigolvasni az adatlapomat (nem ezt,hanem az előzőeket,mint írtam ez a legújabb,ezelőtt volt még pár,amit úgy kitöltöttem,hogy senki nem bírta a túláradó információáradatot)Biztos nem hiszed el,de tényleg így van...ahogy kiírom a létfontosságú információkat magamról,esetleg még egy fotót is csatolok....tucatjával kapom a meleg és biszex férfiak levelét,ezt ne vedd dicsekvésnek inkább csak sajnáltatom magam.Mert minden férfi engem akar,de a nőknek csak elenyésző százaléka,bár az is elég nekem.
Csak kiragadnék egy példát a legutóbbi regisztrációmmal kapcsolatos megkeresések egyikéből,ahol a részletesen kitöltött adatlap mellé irtó hosszú szöveg párosult.Chatre hívott egy élőlény...első kérdése ez volt...mit keresel?Jóindulatú ember lévén nem léptem ki azonnal és a szüleit sem hoztam szóba,csupán felhívtam a figyelmét arra,hogy akár el is olvashatná az adatlapomat...a válasz...tudod ki fogja végigolvasni..hát ez van emberek,ha van hirdetés akkor sem olvassátok el.
És kedves Pandora,bár ezt is megtalálhatod a bejegyzésemben,biztos neked is túl sokáig tartana végigolvasni,ezért kiragadom belőle azt a részt ami talán választ ad neked is arra,hogy én hogyan is ismerkedem itt.Próbálom röviden,különben ezt sem fogod elolvasni.Szóval én...azaz ÉN írok levelet,annak akivel szeretném felvenni a kapcsolatot és nem is várom,hogy nekem írjanak,hiszen nincs mire...  a válaszlevél az más,de mint írtam azt sem várom el,csak a tiltógombbal jelezze már nekem a szerencsés választottam,hogy ezáltal mégsem érzi magát szerencsésnek.Mellesleg a levelembe...képzeld csak,de inkább hidd el...beleírom hány kg,hány cm hány...mindent amit egy adatlapról le lehet olvasni,sőt még általában 6-8 mondatot is melléjük fogalmazok,továbbá egy teljes alakos nem aktfotót mellékelek...te találkoztál már valaha ilyen levéllel?Mellesleg sok éves ismerkedési statisztikám azt mutatja,hogy mindig,ismétlem MINDIG abban az esetben volt hatékonya az ismerkedés,ha én kezdeményeztem,ezért sem érzem szükségét kitöltenem az adatlapot,mert egy nő nem fog írni csak ha válaszra méltat.Így már világos számodra minden?Vagy ezt sem olvasod végig,mert ez is túl hosszú lett?
pandora#2982015-03-26 17:29:09
Válasz a(z) 296. üzenetre:

Nem igazán értek egyet, hogy ilyen célirányosan kéne működtetni Eropoliszt.

Jó nagy butaságot írtál. :) Ha valakinek az ismerősei ITT vannak (abból a korszakból, amikor még keresgélt), akkor ITT fogja velük a kapcsolatot ápolni, akkor is ha már talált szexpartnert. Hiszen lehet hogy az ismerősei még nem találtak, ezért itt vannak...

Na meg különben is. Mi abban a kivetnivaló, amiért máshová kéne száműzni őket?! A világ nem fekete-fehér...jössz dugni vagy nem jössz dugni, aztán haladjunk...jujjjj.

Engem is idegesítenek a faszverők (mondjuk a csetelgető-szórakozó háziasszonyokkal semmi bajom), de könyörgöm, ez egy erotikus portál, hát hol máshol legyenek? Nyilvánítsunk mindenkit nem kívánatos személynek, aki nem tudja pontosan a céljait, hanem csak ismerkedik, beszélget, és jól érzi magát?

Ne már... :napersze: 

pandora#2972015-03-26 17:18:36
Válasz a(z) 294. üzenetre:

Íme egy tipikus eropoliszos macsó hozzáállás. Nem írsz ki semmit az adatlapodra, mert...miért is? CSAK. És akkor a nőket minősíted hogy miért nem válaszolnak...mert CSAK.

Mert ugyebár ha valakit érdekelsz, akkor kérdezzen. Na igen. Kihagyod a számításból, hogy rajtad kívül van még úgy 2000 tök üres adatlap. Szerinted valaki éppen téged fog kérdezgetni? Miért is? Miért nem a másik 1999-et? Hiszen ugyanolyan.

Aztán a kérdezgetés után kiderül, hogy a nő olyasmivel töltötte az idejét, ami eleve halálra volt ítélve, mert mondjuk az a pasi 10 centivel alacsonyabb nála, nem szereti az alkatát, esetleg kopasz, szakállas, mittudomén - olyan ami neki eleve kizáró ok, így ha ki lett volna írva, nem is kezd bele az egészbe.

Te üres adatlappal regelt nőket kérdezgetsz? Akkor jó sok időd van. :D
sani#2962015-03-25 15:18:04
Válasz a(z) 281. üzenetre:

Grat a pártaláláshoz!
Nekem is van, mégis mindig keresünk valakit, valamit, újat, változatosat... amiért itt akarunk lenni és amiért hasonló, KERESŐ, AKTÍV embereket szeretnénk itt látni!

Aki úgy van vele, hogy ide már csak az ismeretségeivel kapcsolatot ápolni jár, az tehetné máshol, olyan fórumon, ami AMI ARRA VALÓ! Tökgyaluval se verünk farkat, nem?

Hozzáteszem, ERO ÜZEMELTETŐI is hibásak! Nem törlik az inaktív regeket,nincs HIBERNÁLÁS funkció, hogy látni se lehessen az adatlapot és ezzel egyidejűleg semmilyen szolgáltatást ne lehessen használni.

A "nem keresek senkit" hagy kívánnivalókat.

Persze, érdekük van a többezer taghoz. Akinek fele már fel se jár, másik fele unatkozó-csetlegető háziasszony és monogám faszverő...

NEM ellened kívántam szólni, a hozzáállás ellen tiltakozom!
igaz54#2952015-03-25 14:36:00
Senki nem meri vállalni csak amit gondol hogy hogyan csinálná ide lemeri írni.Ha arra kerülne a sor mindenki lepattan!!!
onceagain#2942015-03-24 22:06:35
 Én konkrétan szexpartnereket keresek és találok...ha társat keresnék,törölném innen magam és a személyes kontaktot előtérbe helyezve (a hatékonyabb eljárás miatt)elmennék ismerkedni arra alkalmas helyekre (lehet az bármilyen nyilvános szórakozóhely,akár az utca,a közért,a tömegközlekedés,a lift,a ravatalozó,a fogda...na több tippet nem adok biztos tudjátok,hogy létezik az ismerkedésnek azon formája is aminek semmi köze az internethez.)
 Mindenkitől előre is elnézést kérek,aki majd írásom 1-2 sorát magára veszi és személyes támadásként éli meg ezeket,de mindennemű hasonlóság köztetek és az itt leírtak közt csupán a véletlen műve...na ezzel le is tudtam a felelősségvállalást.(Smile jeleket pedig nem fogok sehova se biggyeszteni,akinek van ehhez érzéke az úgy is tudni fogja hol lenne a helyük)
 Tehát,mint említettem a szexpartner az ideális cél számomra az itt tartózkodásom során...de nem zárkózom el semmitől,mivel nem vagyok nős és nincs állandó párkapcsolatom..de azt vettem észre ha valaki görcsösen ragaszkodik valamihez,rengeteg mindentől megfossza magát.A regisztrációm dátumát ne vegyétek alapul,ez a legújabb...a legelső pedig talán 4 éve keletkezett.Ezalatt a több mint 4 év alatt több tucatnyi személyes találkozón vettem részt,melyeknek egy része ki is merült a beszélgetésben,nagy részük viszont szexuális együttlétben folytatódott.Lehet sokan elítéltek emiatt (vagy csak irigykedtek)ritka esetben fordult csak elő,hogy én utasítottam vissza a hölgyet,de azért megesett.Emlékeztető:szexpartnerkeresés céljából regisztráltam a  promiszkuitás elveivel mélységesen egyetértve.Az,hogy bizonyos esetekben az első alkalmat nem követte második,az részben nekem is részben a partneremnek is köszönhető volt.Igen megesett,hogy én nem kerestem a későbbiekben,de sosem áltattam senkit,őszintén elmondtam neki,de természetesen arra is volt példa,hogy engem nem keresett a hölgy,természetesen magyarázatot nem adott az okára és nem válaszolt a későbbi megkeresésekre sem.Miért írom utóbbi esetben,hogy természetesen?Mert úgy veszem észre ez a nőknél elég természetes,hogy ne válaszoljanak...nem csak itt eropolison.És igen,gondolom most jönnek a feminista hozzászólások,ezért megkíméllek ezektől titeket és leírom,amit ti írnátok le,ha én nem írnám le...tehát..persze,hogy nem akart másodszorra találkozni veled,mert biztos olyan kicsi a péniszed,hogy nem érzett semmit....vagy ez...biztos olyan gyenge teljesítményt mutattál fel,hogy nem akart folytatást...vagy esetleg...biztos erőltetted a koprofágiát aktus közben,vagy hasonló elmés baromságok.NEM!Egyszerűn csak!De nem voltak álmatlan éjszakáim emiatt,mert ismétlem nem életre szóló társat kerestem és nem is feleséget...és az sem bánt ha valaki nem válaszol itt eropolison a személyre szabott,értelmes,szellemes(bizony szellemes,de nem kísérteties,hanem vicces)helyesírási hibáktól kigyomlált és bő lére eresztett minden részletre kiterjedő levelemre,mert tisztában vagyok azzal,hogy a legigénytelenebb,legarctalanabb és legkevesebb információval szolgáló női hirdető is több levelet kap,mint a szőke herceg és a fehér lova együttesen.Még akkor sem ha a napi 2 levél limitet hozzák fel ennek okaként,pedig e-mail címet mindig csatolok csakúgy,mint fotót....de akkor sem várom el,mert felesleges...de az már kissé zavar,hogy a válaszlevélírást kiköszöbülve felajánlom a tisztelt címzettnek,hogy nemleges válasz esetén nyomjon már a frissen manikűrözött ujjával a tiltógombra,ezzel tudatosítván magamban,hogy szorult belé némi intelligencia és méltónak tart minimum ennyire...de tévedek,bizony némelyeknek még egy gombnyomás is puszta időpocsékolásnak tűnhet és hogy jövök én ahhoz,hogy 1 mp-et elvegyek az életükből?Röviden... hímneműek,ne várjatok nemleges választ...a nem válasz is az....és törődjetek bele.
 De visszakanyarodván az eredeti témához...így utólag visszagondolva én magam is meglepődök,mennyi szexben kicsúcsosodó kapcsolatom volt eropolisnak köszönhetően.Mégsem vagyok elégedett...mert sosem az jött,amit én kerestem,mindig mást vártam,jobbat,többet....és ez az ami miatt sokan nem jutnak el a találkozóig sem...mert ragaszkodtok egy eszményképhez,ami csak a fejetekben létezik és nem adtok esélyt olyannak,aki ezt meg sem közelíti,pedig az én példám is azt mutatja (amit ne vegyetek alapul)hogy attól még lehet kellemes élmény,ha nem is azzal élitek át,akinek a kontúrja belevésődött a retinátokba.Persze,abban az esetben ha tényleg nem életetek párját keresitek.
 Remélem nem fogjátok törölni eme hozzászólásomat a hossza miatt,hiszen tapasztalataim azt mutatják,ami hosszú azt nem olvassák el,legalábbis a regisztrációs lapoknál ez a helyzet áll fenn.
 És még egy megjegyzés amit szintén az éves tapasztalataim mondatnak velem.Biztos valaki már megnézte az adatlapomat és csalódottan konstatálta,hogy semmiféle információt nem talál rólam,csupán a koromra,testalkatomra és lakhelyemre való utalást,valamint,hogy szeretem a fekete lyukakat.Nos,tudjátok miért van ez?Hát amennyiben valakit érdekel szívesen elárulom...csak kérdezzetek rá itt a fórumban,de csak ha tényleg érdekel.Ha esetleg ismét tippelnétek...pár ötlet amit el is vethettek...mert törpe vagyok,mert kövér vagyok,mert külsőre nem éppen megnyerő a fizimiskám,mert nem vagyok képes egyetlen összefüggő mondatra sem,mert jellemtelen vagyok(ezért nem jellemzem magam)mert elég egy fotó a fekete lyukról,az úgyis bevonz magához mindent,mert.........
 
czjohnny#2932015-03-06 13:36:02
Válasz a(z) 291. üzenetre:
Szerintem regisztráld ki magad. :)
bree#2922015-03-06 10:17:17
Válasz a(z) 291. üzenetre:Semmiképp ne az alfeledről! És ne is óvodáskorit.
Nem is nagyon szeretem a fényképet..   az csak két dimenziós valóság.. Könnyen félrevezető lehet. Nekem tetszenek a poénos  bélyegképek,ami kicsit tükrözi a habitusodat meg a pillanatnyi állapotodat.. ilyesmi
norby#2912015-03-05 23:27:27
Kitöltöttem az űrlapot.Fényképet milyet tegyek fel?
pandora#2902015-03-05 21:27:24
Válasz a(z) 289. üzenetre:

A reményen kívül még tehetsz érte pár dolgot. :)
Mondjuk töltsd ki az adatlapod, írj valami szívhez szóló, őszinte bemutatkozást, tölts fel fotót, figyelj másokra, kövesd a blogokat, próbáld megérteni a "lakókat". 
Úgy a sült galamb is előbb jön. :D
norby#2892015-03-05 19:48:37
Sziasztok.Én komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide remélem rám talál a szetelem. <3 
bree#2882015-03-04 18:43:52
Válasz a(z) 287. üzenetre: Pedig nem ez volt a szándékom. :/ 
fakutya#2872015-03-03 22:46:26
Válasz a(z) 285. üzenetre:
Elkergetted. :)
optimista82#2862015-03-03 20:11:51
Sziasztok! 
Én azért jöttem ide hogy valami alkalmas csaj elcsábítson!
bree#2852015-03-02 10:04:36
Jaj,mi lett szegény istvánkával??? Időközben felnőtt?   :napersze: 
fakutya#2842015-03-01 20:20:38
Válasz a(z) 282. üzenetre:
Ez a hozzászólás ékes bizonyítéka annak, hogy nőneműeket sem a születéstől eltelt évek száma teszi nővé.  :napersze: 
bree#2832015-03-01 08:07:15
Meg hát ez a név is, "Istvánka" !?!?  A születési éveddel nyomatékosítva  :D  Mit szeretnél tulajdonképpen? Anyakomplexusod van?
bree#2822015-03-01 08:02:35
Válasz a(z) 279. üzenetre:  Nem tudom lesz-e valaki,aki  erotikus kalandba akar keveredni egy kisdeddel. Engem mindenesetre erőteljesen taszítana. Az még a legfinomabb válasz,h nem kapsz választ. Nem túl szerencsés a képválasztásod. Azt sugallja,h nem vagy  (talán még!) teljesen  férfi.
oralia41#2812015-03-01 02:50:41
Én partner vagy társkeresés céllal jöttem ide. A társam megtaláltam, de addig sok emberrel megismerkedtem és velük azóta is tartom a kapcsolatot. Külön tiszteletet érdemelnek, mert tudják, hogy már van párom és ezt tiszteletben tartják.:)De ettől függetlenül a mai napig jókat beszélgetek velük és persze azóta másokkal is beszéltem.:) Aki tiszteletben tartja, hogy szeretem a kedvesem, és max beszélgethetünk, azzal szívesen beszélek máskor is.
tomasz95#2802015-02-27 22:39:16
A(z) #280 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
istvanka82#2792015-02-27 22:38:42
Válasz a(z) 278. üzenetre: Hát hogy írtam neked az tény! Remélem semmi rosszat! Hogy volt benne helyesírási hiba,azt remélem nem túl sok!!!  Hogy nem körlevél volt az is biztos! Valami megfogott a profilodban! Ne haragudj érte hogy ha nem volt elegendő az elvárásaidnak! Ami képem van azon pedig én vagyok bár igaz hogy régebben! De azt is írtam hogy ha válaszolsz akkor küldök újabbat is!
pandora#2782015-02-27 22:26:31
Válasz a(z) 273. üzenetre:

Kicsit úgy érzem, hogy meg lettem szólítva, mivel nekem (is) küldtél levelet. Gondolom ugyanezt másoknak is. Azért írok nyilvánosan, mert nyilvánosan tetted fel a kérdést, és mellesleg talán mások számára is hasznos lehet.

Sokszor és sokan elmondtuk, hogy amikor nem válaszolunk, miért tesszük. Nem azért mert bunkók vagyunk. Nem is azért mert olyan nagyra tartjuk magunkat. Az okok tök egyszerűek. Nálam például ezek:

- Úgy érzem, a nekem érkezett levél nem személyes, hanem körlevél.
- Úgy érzem, aki írt nekem, nem olvasta el a bemutatkozásom (amit én figyelemmel írtam, őszintén, és elég időt szánva a dologra).
- Úgy érzem, hogy ugyan elolvasta a bemutatkozásom, de nem értette, így esélytelen hogy később megértsen bármit is.
- A levél nyüzsgött a helyesírási hibáktól.
- A levél sértő, bántó, rosszindulatú volt.
- A levélre nem szántak sem figyelmet, sem időt, csak odavetettek valamit, próba szerencse alapon.
- Kitöltetlen az adatlap, így fogalmam sincs semmiről.
- Nincs fénykép (vagy állatot, növényt, egyebet ábrázol), így az illető feltehetően nős, és ez nálam kiejtő feltétel, még barátkozás szintjén is.

Ha ezek közül bármelyik fennáll, nem válaszolok, mert nincs semmi értelme.

Minden egyéb esetben szoktam a levelekre válaszolni. Ha valaki őszintén, kulturáltan, normálisan ír nekem, nincs benne helyesírási hiba, nem gyanakszom körlevélre, érzem minden sorából hogy rám szánta a figyelmét és az idejét, elolvasta és megértette a bemutatkozásom, akkor én is viszonzom ezt. Akkor is, ha kapcsolat szempontjából érdektelen számomra az illető, mert mondjuk nem tetszik, vagy korban nem illünk össze.
tegedvarlak#2772015-02-27 16:53:59
Válasz a(z) 269. üzenetre:Tökéletes Pasi nincs, de tökéletes Nő sem.  :D  :D Azonban ettől még lehet a viszontlátás, a viszont találkozás a szex is tökéletes. :pirul: - Felnőttként tudjuk kezelni 5 év  múltán is. - ahogyan említetted... Mennyire igazad lett.
istvanka82#2762015-02-27 14:00:24
Válasz a(z) 274. üzenetre: Úgy legyen!
nagyhusi#2752015-02-27 13:59:49
Egyébként a témára visszatérve....az élet hozott csodát. Társat, párt találtam, s vele lenni nagyon jó. 
Remélem, mindenki megtalálja, amit/ akit keres.
nagyhusi#2742015-02-27 13:57:08
Válasz a(z) 273. üzenetre:rossz helyre írtál, de sebaj. Szerintem ne általánosíts. Biztos lesz válasz. Türelem. Addig is sok sikert.
istvanka82#2732015-02-27 09:49:55
Sziasztok! Lehet hogy rossz helyre írok!!! De szeretném tudni hogy ezen az oldalon sem szokás válaszolni az ember levelére? 
ssanyesz40#2722015-02-21 23:26:28
szia
tilmann#2712015-02-20 11:57:38
Természetesen társkeresés/partnerkeresés, de a cél eléréséig időtöltés. Én tudom mi céllal vagyok itt, talán sikerül is, így nem mondható haszontalan időtöltésnek.
nagyhusi#2702014-12-31 08:05:44
Válasz a(z) 269. üzenetre:Jaj, Manó, megint okosat szóltál... 
Igaz, ezt eddig is tudtam,amiről beszélsz. 
Egyetlen aprócska megjegyzés. Aki a tökéletest keresi, mind csalódik végül.
ezogab#2692014-12-31 07:19:58
Válasz a(z) 256. üzenetre: :vigyor:  :vigyor:  :vigyor: 
Igen a Nő a Pasit a Pasi a Nőt!!!!!!! :vigyor:  :vigyor:  :vigyor: 
Ez így ok!
Én úgy fogalmaznék hogy a Nő az érzelem a Pasi a test, a kettő létezik egymás nélkül???
Szerintem nem!  :D  :D  :D 
Az arányokon lehet vitatkozni de nem érdemes.
Tudod amikor a kettő kiegészíti egymást, na akkor mondjuk hogy zsák a foltját és akkor be indul rendesen minden. :D  :D  :D Na akkor úgy nem egyszer találkoztok. Ja és most dobod el az agyad ebből lehet több is. mert hogy nincs tökélete és vágyod a tökéletest, mert ez van benned, mindannyiunkba, na és ez a nagy csapda amibe sokan bele esnek és ott totyognak és nem jutnak egyről a kettőre és ez itt is és kint is nagyon sok, sajnos rengeteg emberre jellemző.
Igen ám, de sokakban ott van a kíváncsiság, az a kis huncut érzés ;) van aki bevallja van aki nem, van aki felfogja és csodákat él meg,úgy mondanám élvezi a játékot a létezést, ez mindenkinek a saját maga döntése.
De erről már rengeteget írtam  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor: 
ezogab#2682014-12-31 06:51:45
Válasz a(z) 260. üzenetre:Élveztem soraidat mert jól kiadtad magadból. :D  :D  :D 
Csak egy baj van vele nem érted a játékot, el kezdesz matekozni ami nem rossz, csak az a baj hogy itt meg is álltál, gondolkodj tovább és felfogsz nevetni! Nyugi én is meg kajóltam ezt, de elég hamar vigyor jött az orcámra. :vigyor:  :vigyor:  :vigyor: Neked saját magadnak kell rájönni megérezni a játék ízét zamatát.
nemako69#2672014-12-28 14:53:57
A(z) #267 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
figyelmesferfi#2662014-12-28 12:23:58
Társkeresés, vagy időtöltés-e számomra ez az oldal? Ritkán használom. Ezidáig egy találkozásom volt innen. Az is csak a beszélgetésig jutott. Persze szerintem minden más az első tlálkozásom múlik. Ott derűl ki, hogy mennyire, és hogyan érintjük meg egymást. Nos, én ismerkedem, beszélgetek. Akár írásban, akár élőben. Azt csak remélhetem, hogy ebből kiindúlva olyan valakit találok, akivel tartalmas kapcsolat alakulhat ki közöttünk. Hogy milyan tartalommal töltjük meg,az kettőnkön múlik. Jelenleg leginkább kötetlen, de mégis bensőséges kapcsolatra vágyom, amiből bármi lehet. Tehát mondhatom, hogy társkeresés a célom. De addig is időtöltés. 
gyurko8#2652014-12-28 08:34:11
Válasz a(z) 264. üzenetre:

Pontosan saját korosztály az igazi.Ott nyugodtan megígérheted. Én egymásbaszerettem már egy 15 évvel idősebb nőbe. Az elején azért mondtam stoppot, a korkülönbség miatt. A szeretni képesség az korfüggetlen, csak a kimutatása feladat. Minél korábban kell kezdeni. Az számít.
csintalanka#2642014-12-28 07:26:50
Válasz a(z) 261. üzenetre:Ezt nem találtam meg egy tőlem fiatalabb pasiban.Nagyon jó volt vele lenni,de ennyi.Ezeket a dolgokat a saját korosztályomban találtam meg.A szeretőt a barátot a szerelmet:)
csintalanka#2632014-12-28 07:22:58
Válasz a(z) 259. üzenetre:Én nem feltétlen idősebbet kerestem akkoriban :) Sőt volt kapcsolatom fiatalabb férfival is:)De tudod egy bizonyos kor után az ember nem fekszik le egy a gyerekénél fiatalabb pasival.
gyurko8#2622014-12-28 04:36:07
Hiddjétek el ez nagyszerű lehetőség. 
Nekem sok éven át nem volt semmilyen ismerkedési lehetőségem. Még buszra, ruhára sem volt pénzem, később időm nem maradt. Se internet, se sexi nő a közelemben. Az amit itt találhatsz az máskülönben évekbe telhetne. És nagy szerencsével csak. Ide csak te magad kellesz.
gyurko8#2612014-12-28 04:27:12
Szerintem az az egészséges ha úgy mindent keresel. Keresel egy kis időtöltést, keresel egy embert, keresed a sexet, keresed a kis szeretetet. Ha kitartasz és egyenes vagy megadatik az álmod, és ha szeretőd is lessz, szerelmes lehetsz az ajándék.
Akármit szeretnél, keress magadból egy darabot a másikban, és engedd, hogy mások is megkereshessék benned.
gyurko8#2602014-12-28 03:52:10
A párok 80%-ánál a férfi idősebb, magasabb a nőnél. 90%-uk lányokat keresenek.
Ha megnézed az férfiak megoszlását széles a skála. Bőségesen lehetne minden nőnek megfelelő partnere.
De nem a megfelelő partnert keresik, nem a párt,nem a hasonlót.
Hanem az újságokból megtanult sztereotipiáknak megfelelőt.
Az ilyenek nem tudnak a férfiakról eleget. Miért?
Mert nem is érdekelődtek soha.
Tehát nem is a férfi kell.
Az óvóbácsi kell.
Az eltartó létbiztonság.
Ha az óvóbácsi 3-as sexet kíván?
Az alacsony alárendelt nő a létbiztonság érdekében belemegy a 3-asba.
Szóval akkor nem sexért, hanem a szükségért jönnek ide.
Mert ugye a férfinak és nőnek szüksége van egymásra.

A másik női típus a leszbikusság felé hajlik el.
Szegény kislány megundorodik a fiúktól. Mert összeszed egy csomó nem hozzáillőt.
Szintén azért, mert korábban nem érdeklődött eleget a férfiakról, keveset tud róluk, azt se tudja mi a jó bennük. Nem tudja élvezni a heterosexet.
Hát talán a lányok szerethetik őt, de hogy ő a lányt
az esetleg szerencse.
Szóval itt is csak szükség jön szóba.

Hát ezek után mit mondjak?

Talán a nők 10%-a az aki itt tényleg valódi.
Erre jut 50% valódi férfi.
Ez maga a paradicsom egy nőnek.
És mégis a sírás jön ki, hogy "nincs normális" meg "jaj de nehéz találni"
Ha itt egy nő nem talál megfelelő férfi partnert, akkor  az nem is azt akarja.
Valószínűleg a valóságban is el van cseszve.
Egyébbként tuti vannak sikersztorik is, pár ember leírta itt már.
Azok a nők a sexért élnek.
gyurko8#2592014-12-28 03:14:08
Válasz a(z) 254. üzenetre:

Nekem azt mond meg miért kerestél feltétlenül idősebbet?
Itt mindenki, mint a valóságban is csak ezt nézi.
Hát ha csak kukázzátok kifelé rögtön az elején a pasikat akkor marad a végére hm?
Én tudom mit hisztek az életkorról. Meg beszéltek tapasztalatról, és butaságokról.
Amíg az ember a hülyeséget keresi, addig csak bajai lesznek.
Attól nem működik ezt a társkereső, amitől a valóságos ismerkedés sem.
Ugyanazok az emberek vannak itt is mint kint.
Sajnos valójában csak a nemnormálisaknak esélyesebb itt párt találni.
nagyhusi#2582014-12-27 22:46:53
Én hiszem, hogy az emberek valódiak...max. a szándékuk nem....
Aki velem ismerkedne, és elér, arra szívesen áldozom időt...
kat#2572014-12-27 22:14:46
Úgy látom, mindenhol ez a téma. A sok kamu mögött elvész a valós.. Sajnos nehéz bárhol van is az ember. Kikapcsolni, szórakozni, másikon jót röhögni a képernyő, kijelző mögött büntetlenül, letagadva mindent, majd másnap szolidan, álruhába bújva dolgozni menni.. Ma ez a divat, tisztelet a kivételnek..
nagyhusi#2562014-12-27 12:52:05
Azt hiszem, mást keresnek a nők és mást a férfiak. Nemből vagy neveltetésből adódhat ez. A nők érzelmeket, a férfiak testiséget keresnek. Természetesen vannak kivételek mindkét oldalon...

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-315]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2620BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba94110Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba510Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5340Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3660Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012100Tapasztalt
Ajánlott szobák
#profi_csajok700Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2530Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.