Aki szerti az érett nöt

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Aki szerti az érett nöt
Azok lépjenek be akik szertik az érett nöket.
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
monyo#102008-08-05 10:46:42
Válasz a(z) 7-es üzenetre:
Kedves Luna!Minden így igaz,amit írtál,mintha én írtam volna,nem is tudok mit hozzátenni:))
igenyes-srac#92008-07-27 17:24:25
Nekem is bejönnek az idősebb nők, szerencsém még nem volt hozzájuk sajnos, de remélem egyszer vagy akár többször is összeakadok ilyen lehetőséggel
navtsi1#82008-07-07 10:08:53
Párommal egy társaságban beszélgettünk,szóba került a szex is, amikor egy huszonéves lány ,megkérdezte, hogy:"ti még szoktatok?" A megdöbbenésőszínte volt az arcán, amikor igenlő válaszunkat hallotta. Akkor már elmúltunk 50 évesek, és még ma is rendszeresen szerzünk egymásnak örömet. Találtunk már itt az eropolison fiatalabb házaspárt, akikkel a többes örömeit is ki tudtuk próbálni, egymás előtt és négyen együtt. Élmény volt az a hatodik X-hez közeledve is. Kívánom, mindenki találja meg életében azt az örömforrást, ami nekünk már megadatott.
luna0524#72008-06-30 20:28:12
Kedveskéim! Én egy "érett nő" vagyok... Elmúlt két éve, hogy élvezem a fiatal férfiak "szerelmét". Igen, nem véletlen, hogy ezt mondom... Nem a klasszikus szerelemről beszélek, bár annak a szele is megcsapott egy-egy ilyen fiatal férfival. Ametisz sugllta, hogy hol a szerelem? Nos, valóban inkább testi szerelemről számolhatok be, ami többször jó, hiszen éberen tartja bennem a nőt - sokak szerint még ebben a korban is :))))). Hiányzik azonban az igazi ragaszkodás, a szenvedély és ezt az érzelmekre értem. Sok-sok szeretet kapok, viszont nem igazán vállalják be a srácok az érzéseiket... Otthon, zárt ajtók mögött igen... Elvétve egy-kettő az, aki az utcán is megfogja a kezem és meg is csókol, ami nagyon jól esik, viszont én is érzem, hogy mások nem igazán nézik jó szemmel és hát legyünk őszinték, még mindig eléggé bigott érzületű a társadalom, az ilyesmi igencsak furcsa. Holott ha egy fiatal lány megy kézenfogva és ölelkezve egy idősebb úrral az utcán, az már szinte megszokott. Nos, merem ajánlani a fiatal férfiaknak, hogy örömmel veszi egy-egy érett nő a közeledésüket, persze óvatosan csak, mert nem mindenki olyan fiatalos és lázadó gondolkodású, mint én... Sok-sok kellemes órát, éjszakát, akár napokat - sőt állíthatom éveket szerezhetnek ezek a fiatalok már kissé "haldokló" életünkbe. Megmagyarázván a haldoklót, sajnos azért írtam, mert azért sokan a huszonévesek közül megkérdezik még ma is, hogy én még szexelek? Nem vagyok túl öreg hozzá????? Nos, nem! Sőt, életemben nem élveztem ennyire a szexet, mint most, lassan közeledvén az 5. x-hez. 
Kérem azokat, akiknek ez nem tetszik, ne olvassák el, vagy nem fontos véleményt nyilvánítaniuk, azoknak írtam, akik ebből egy kis bátorítást merítenek. 
Mindenkinek kívánok sok sikert a szerelem tengerében, legyetek boldogok, szépek és kívánatosak - mindhalálig...  :-) 
nerrex#62008-06-29 11:16:41
Attól függ, kinek mit jelent. A magam részéről, mivel huszonéves tacskó vagyok, a harmincas korosztály jelenti az érettet. Főleg azért, mert nem kell magyarázni, tanítgatni, hanem igenis tudja, mire van szüksége!

Vicc:
Mi a különbség a 7, a 17 és a 27 éves nő között?
A 7 évest lefekteted, aztán mesélsz neki. A 17 évesnek előbb mesélsz, aztán fekteted le. A 27 évesnél meg nincs mese...  :-) 
ametisz01#52008-06-21 10:27:30
Válasz a(z) 4-es üzenetre:
azt hiszem értem.... de biztosan van olyan, hogy vegytisztán sex ????
Zéro érzelem,mindössze szenvedély 5-től 7-ig?
Van-e olyan eszeveszett hiány és kéjvágy, amelyben nem vagyunk másak mindössze alfahím-, és nőstény?
S amikor már csitul a vágy, mi van akkor???... az intelligens, kedves : szia, majd hívlak...
freud#42008-06-20 19:41:33
Válasz a(z) 3-es üzenetre:Igazad van.De tapasztalataim szerint aki már érett nö ill.akikkel kapcsolatba kerültem mind már párkapcsolatban éltek.Nem akarták a párjukat ott hagyni,csak szexet akartak tőlem úgy mint ahogy én tőlük.Ebben nincs kivetni való.freud
ametisz01#32008-06-20 18:43:44
Válasz a(z) 2-es üzenetre:
érdekes ami írtál, érzem a tapasztalat előtti tisztelgésedet, de hiányzik belóle valami:
s ez a szerelem, szeretet...
lehet, hogy nagyon buta vagyok....de mégis, talán csírájában kellene valami szerelemközeli állapot...
vagy az nem is kell a szenvedélyhez?
freud#22008-06-20 13:59:40
Válasz a(z) 1-es üzenetre:Szia.Én csak annyit füznék hozzá,hogy világéletemben az idősebb nök vonzottak,a nejem is idösebb nálam.Fiatalabb koromban a szex volt a motiváció amiért az érett nökhöz fordultam.Mig egy akkori, korombeli vagy fiatalabb lánynál, nemigen lehetett célt érni,ha lehetett tapasztalatlansága miatt abban sem volt köszönet,addig egy érett tapasztalt nötől maximálisan megkaptam mindent,szószerint mindent az aktus során.Nem kellett könyörögni azért hogy vetközzön végre le, vagy hogy szájjal kényeztessen, vagy engedje meg hogy nyaljam a punciáját,söt tanitott mutatott és akkora élvezetet nyujtott,hogy ha visszagondolok egyes aktusokra ma is hatással vannak rám.Na és a legfontosabb oda spricceltem az ondomat ahova akartam.Ha akartam a puncijába.És gumit sem kellett használnom,vagy igy vagy úgy védekezett.És amikor elélveztem nem ugrott fel mellölem,hogy most már haza kell mennie,hanem megvárta amig pihizek aztán addig izgatott amig ismét harckész nem lettem aztán indult  elöröl az egész.Szóval ha egy mai fiatal srácnak egy csöpp esze van érett nötől szerzi be szextapasztalatait,mindjárt kevesebb lenne a nem várt terhesség és a csalódás.Freud
ametisz01#12008-06-19 19:16:22
No ki is az, aki szereti ? Miért szereti ? Mi vonz egy fiatalabb férfit egy idősebb nőben ?
Hogyan lehetséges az, hogy jól szituált 30-as férfiak   az 50-es nők korosztályát részesítik előnyben a korukhoz közelálló fiatal csinos, feszes lányokkal szemben...csak az ágyban ? vagy tovább is?
Sok, sok kérdés s megválaszolatlan... lehet divat?
Tényleg jobbak lennénk? vagy anya-komplexus?
Oidipus világa...?
Én is kíváncsi vagyok....mi az oka? Mi motíválja ?

[1-10]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1311BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba4291Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba300Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba1801Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2520Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba810Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.