hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóA képzelet vagy illúzió ?

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > wish

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


wish blogja


A képzelet vagy illúzió ?
Az "Igazit" keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba volt....Most már az "Igazat" keresem...Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad. Az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz....Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja... Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz" virraszt melletted...Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted, ha kell...Ha kérhetnék az Istentől magam számára valami szépet és nagyot, azt kérném, hogy adjon nekem is egy egyszerű kicsi házat, négy szobával, vadszőlős tornáccal, öreg körtefával. Mohos legyen a teteje, s olyan kicsi legyen, hogy ne férjen el benne izgalom, perpatvar, békétlenség. Csak én s az, akit szeretek...
/Wass Albert/


Képzelet vagy illúzió ?
#1 (2020-07-07 11:30:32)

Az erőm nem veheted el. Az már az évek alatt eggyé vált velem, segítőm és védőm lett. Márványként csiszolódott fényesre, hogy léte ne riasszon téged. Sokkal inkább elismeréssel töltsön el, de még inkább vonzzon egyfajta menedéket ígérve neked is. El nem veheted, de megszelídítheted. Mert forrása bár zsigereimből ered, hogy mekkora teret kap, az rajtad áll. Képes vagy-e biztonságot nyújtani? Rád bízhatom-e magam? Tudsz-e menedék lenni és védelmeddel körbeölelni, mint fürdő falát a burkolat? Palástként óvni életem, testem? Leszek- e az, kinek szárnyát nem töröd, de megtartod, ha elfárad? Mert néha az erősek is elfáradnak. Olykor darabokra hull körülöttünk a világ, és bár kővé keményedett lelkünk állja a sarat, belül mégis biztonságra szomjazunk. Bizonyosságra, hogy te akkor is ott leszel. Nem rám telepedve próbálod saját akaratod érvényesíteni, hanem karod kitárva figyelsz, hogy elkaphass, ha zuhanok. Leszel a támaszom? Leszel a társam? 
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/60c356e20200707113032.jpg

13 hozzászólás |

[1-1]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.