Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Titkos vágyak

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > uzsli

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


uzsli blogja


Titkos vágyak
Van olyan, amikor valaki nem különösebben vonzó, sőt, kifejezetten nem tetszik neki az, ami a tükörben megjelenik. Vágyai mégis vannak, ehhez pedig partnert kell találnia. Hogyan valósul meg? A saját kis próbálkozásaimról írok, majd meglátom van-e értelme.


Hosszabbítsak-e? #5 2021-05-16 07:19:14
Lassan lejár az örömpolgárságom és arról kell döntsek, hogy mennyire éri meg egy újabb hosszabbítás.

Ami ebben az oldalban megfogott, az a kamerás kapcsolat lehetősége volt, valamint a célhoz kötött ismerkedés. Mindkettőről szeretnék írni, elsősorban azért, hogy másnak segíthessen elkerülni a csalódásokat. 

A kamerával kapcsolatban alapvetően voltak jó élményeim is, talán főleg ez a lehetőség tartott itt. Azt látom sajnos, hogy csak szerencsém volt a kevés számú jó élménnyel, elég nehéz kifogni. Ezzel nincs bajom, az ember nem várhatja, hogy mindig szerencséje legyen.

Látva, megértve azt, hogy nem lehet mindig szerencsém, háromszor fizettem elő valakiknél, hogy X alkalommal 15-20 percet kaphassak az idejükből. 

Az első alkalommal nem tudtam miről van szó, azt hittem, hogy kölcsönös kamerakapcsolás lesz. Hát nem. Ő kapcsolt kamerát, én meg 15-20 percre nézhettem őt. Ő jó pár más embert is bekapcsolt a műsorba, egyáltalán nem érdekelte a másik fél igénye. Több alkalmat vásároltam, nevezzük bérletnek, de csak az első alkalmat válthattam be. 

Hiába fizettem ki előre a több alkalmat, a további alkalmakat nem kaptam meg. Kétszer megváratott 30 percet. Az első 30 perces várakozás után fel kellett állnom a géptől. A másodiknál a 37. percben untam meg a várakozást. Akkor esett le a tantusz, hogy valószínűleg palira vettek, amit legyünk őszinték, meg is érdemeltem.

Azt is el kell ismernem, hogy az első alkalmat megkaptam. Alapvetően egy vonzó, csinos hölgy meztelen testének egy-egy részletét láthattam. Igaz, hogy amit mutatott, az teljesen hidegen hagyott, de ez más kérdés. A másik két alkalommal én untam rá, talán nem akart átverni. Elfogadtam, hogy X forintot vesztettem, de az én hibám volt.

Akkor azt hittem, hogy szerencsétlenül választottam, így valaki másnál jelentkeztem egy hasonló bérletes lehetőségre. Ott is X forintot kellett előre kifizetnem, az ígéret szerint ezért negyed óra kamerakapcsolást  kaphattam volna. 

Nem kérdeztem rá sok részletre, mivel az első élményből indultam ki. Tehát azt ígérte, hogy nem lesz más bekapcsolva, nem egy műsort kapok, hanem reagál rám, nem egyirányú lesz a kommunikáció.

Az első alkalommal a kamerakapcsolás megtörtént, a hölgy ruhában ült. Közölte, hogy bármilyen ruhadarab eltávolítása róla, az további X forint/darab. Hmmmm... 

Ez igaz, hogy erre pont nem kérdeztem rá, csak az akkor feltárult részletek szerint 15 perces kamerázás egy fedetlen keblű hölggyel 25 ezer forint lett volna, ami nekem már nem érte volna meg.

Át lettem verve? Talán sokan tudják, de van egy réteg Magyarországon, akiknél ez tényleg így működik. Én mindig elkerültem ezt a csoportot, most pechem volt. A kifizetett összegből  forintot sem adott vissza. Ezt ő közölte velem ezen a ruhás kamszexes alkalmon, hiszen ő megjelent, csak nekem nem tetszett amit kínált. OK, lenyeltem, mégha nem is tartottam etikusnak a részéről.

A két rossz élmény után még mindig nem adtam fel. Egy eléggé normálisnak tűnő hölgy ajánlata megtetszett. Minden részletet tisztáztunk, vagyis a megadott időben csak én vagyok a kommunikációs partnere, reagál a kommunikációra, kölcsönösen kapcsolunk kamerát és nem kell fizetni az eltávolított ruhadarabokért, sőt, eleve ruha nélkül vár a megbeszélt időben  a kamera másik oldalán. 
A bizalmam erősítette az is, hogy próbaképpen kamerát kapcsolt, hogy megmutassa magát (amit nem én kértem, nem is akartam, ő ragaszkodott hozzá). Nála is előfizettem, 4 alkalmat vásároltam meg előre.  

Amikor eljött az első alkalom, akkor közölte, hogy ezen a felületen nincs kamera... menjek skype-ra. Nekem sok bajom van a skype-pal, nincs is telepítve a gépemen és nem is áll szándékomban. Patthelyzet alakult ki, mert én nem voltam hajlandó telepíteni, ő meg ezen az oldalon nem volt hajlandó kamerát kapcsolni. 

Nem láttam értelmét ezen vitatkozni, mert ha a másik félnek van egy szilárd véleménye, akkor nem győzködöm, hanem tiszteletben tartom. Ezért közöltem a hölggyel, hogy ebben a kérdésben félreértettük egymást, részemről ez nem fog menni. Ezt ő is így látta, közölte is, hogy akkor az "üzlettől" mindketten elálltunk.

Utána volt egy olyan rossz érzésem, hogy OK, de most kifizettem X ezer forintot és nem kaptam érte semmit? Nem az X ezer forint számít, nem ver a földhöz, csak azért ez nem fair. Így rá is írtam, hogy adtam X ezer forintot neki, de nem kaptam meg a négy alkalmat. Elfogadom, hogy az elsőből léptem vissza, de azt elbuktam a saját hibámból, de mi van a maradék hárommal? Van-e lehetőség bármennyi visszatérítésre?

Az üzenetemre, három napig nem reagált, így a negyedik napon az egyik szobában privátra hívva leírtam neki az előbbi kérdést. Azt válaszolta, hogy én léptem vissza, ő kész lett volna a 4 alkalommal kamera elé ülni. Úgy tekinti, mintha nem lettem volna jelen a 4 alkalommal.

OK, elfogadtam ezt is. Végül is kifizettem egy aránylag komoly összeget, amiért 20 percen át nézhettem premier plánban egy csinos hölgy olyan testrészét, ami nem érdekelt. E mellett kaptam egy "oktatási csomagot", amiből megtudhattam, hogy mire kell rákérdezni előzetesen, hogy ne legyen félreértés.

Persze valahol még mindig nyitott lennék egy negyedik kísérletre. Tehát itt, kamerán, csak ketten, mindketten kamera előtt. Nem kell fizetni levetett ruhákért külön, az ár tartalmazzon mindent. Gondolom érthető mire gondolok. Nekem az sem baj, ha nem kamera előtt ülve, hanem személyesen történik mindez, de ez csak részletkérdés. Azt hiszem, hogy kamera előtti partnert keresve gyorsabban érek célt.

Furcsa, de ennek a lehetősége még itt tart. Ha valaki ezek után azt mondja, hogy hülye vagyok, hát... talán igaza van.

6 hozzászólás |

Profilkép #4 2021-03-09 22:48:49
Nagyon sokat gondolkodom azon, hogy milyen legyen a profilképem. Meg úgy egyébként a fényképeimen is.

Nagyon sok profilképet és galériát megnéztem, hogy mások mit csinálnak, meg azt is, hogy mit írnak erről. Mármint itt, az eropolis berkein belül.

Azt olvastam, hogy valamilyen módon engem kellene ábrázoljon a kép. Nem ok nélkül (a munkám miatt, nyilvános adatokkal foglalkozok), de az arckép szóba sem jöhet nálam. Ahogy látom sokaknál szintén ez van. OK. Megoldva.

Valami olyan kép profilképnek ami nem engem ábrázol - hát azt inkább nem. Egyrészt tiltva van, meg értelmetlen is.

Intim kép. Logikus lenne, elvégre ezen a helyen olyasmit keresünk, aminek köze van nagyon is az intimizáshoz. Valahogy egy profilképnek azonban tolakodónak gondolom.

Kell tehát valami más. De mi lehetne az? Nem tudom.

24 hozzászólás |

Keresés itt - "mindenre nyitott" #3 2021-03-09 06:21:43
Az egyik kedvenc oldalamon böngészgettem, amikor megláttam ennek az oldalnak a reklámját. Kattintottam, regisztráltam, mert azt gondoltam, hogy ezen az oldalon egész jól lehet partnert keresni. Ezért vagyok itt, (2021) februárja óta.

Sikeresen itt még nem találtam partnert (eddig), de ezt nem tekintem még kudarcnak. Azt gondolom, hogy a megfelelő valakivel (valakikkel?) majd össze jön. Most egy tipikusnak látszó jelenségre szeretnék pár szót pazarolni. Szerintem nem feleslegesen.

Az illető nevét nem írom ide, mert nincs értelme. Van neki egy konkrét vágya... na itt megállok egy pillanatra. Az jó, ha valaki tudja mit szeretne. Nem okoz vele félreértést, lehet vele tárgyalni, mivel valamit képvisel, valami van a tarsolyában. Na, ez pipa.

Tehát szeretne valamit és úgy érzi, hogy az adatlapomon találtak alapján én megfelelek neki. Privire hív. Eddig minden rendben van.

Leírja mit szeretne és... elkezdi követelni, hogy azt szolgáljam ki. Mintha fizetett volna nekem valami nagyobb összeget és a kötelességem lenne. Na, ezen a ponton kitört belőlem, hogy ugyan miért is tenném, ha nekem nincs kedvem hozzá???

Az ő válasza: "kint van az adatlapodon, hogy mindenre nyitott".
Amúgy a beszélgetés első percében rákérdezett, hogy "valóban mindenre nyitott vagy?" - amire leírtam, hogy "én ugyan nem", maximum olyanra, ami a kedvemre való. Ezt nem értette meg, szerinte nekem kötelességem lenne a vágyait kiszolgálni.

Megnéztem utána az adatlapom... ott sincs olyan, hogy mindenre nyitott". A nyitott kifejezés előfordulásai:

"Sok mindenre nyitott" - vagyis nem mindenre, hanem sok mindenre. Amit ugye meg is magyarázok azonnal a bemutatkozás elején:

"Olyan viszonyt/kapcsolatot keresek, ahol a józan határokon belül bármi megtörténhet, kifejezetten csak jó értelemben. Tehát olyan viszonyt/kapcsolatot keresek, ahol megélhetem a vágyaim és segíthetek másnak is ugyanebben."

Úgy látszik, hohy ez nem egyértelmű. Holott le is írom, hogy mi mindenben vagyok benne webkamerán keresztül és úgy egyébként személyesen is. Azt is leírom, hogy értelmes, normálisan kommunikáló embert keresek, nem akárkit....

Aztán még kétszer használom a nyitott szót.

"nyitott vagyok" - majd le is írom, hogy "párokra is", majd megismétlem, hogy valóban.

Sehol nincs leírva az, hogy "mindenre" és "mindenkinek", meg a "bármire" sem.

Aztán még ő oktat ki (miután szólok neki, hogy én nem írtam olyat, hogy bárkinek, bármire, bármikor mindenre nyitott vagyok), hogy ki kellene szolgálnom a vágyait, hiszen ezért vagyok itt...

Tudom, hogy vannak antiszoc emberek (és nagyon nem ezt a szót találtam meg elsőre), akikkel nem kell foglalkozni ilyen módon, hogy az ember felveszi és kiírja magából. Csak ez a valaki már a harmadik ilyen rövid időn belül!

Az első kettő ilyen személy még a bizalmi pontjaim is volt kedves leminősíteni (amihez kétségtelenül joguk volt, de nem etikus csak azért, mert nem tettem meg amit szerettek volna). Gondolom ugyanezt a lépést a harmadik személy is meg fogja tenni. Nem tragédia, csak ilyenkor az ember elgondolkodik. És nem érti...

Bár nincs esély, hogy valaki az adatlapomból nem érti meg, aztán itt sokszor annyi szövegből meg ki tudja hámozni... de hátha:

1. szívesen állok a partnerem vágyainak a szolgálatába (kifejezetten izgat ez a gondolat);

2. amikor ezt megteszem, az a saját döntésemből születő cselekvés, amire nem vagyok köteles;

3. megteszem, mert szeretném az illetőt megajándékozni ezzel. Ez azonban nem egy ingyenes szolgáltatás (ne legyen félreértés: nem is fizetős) amiért akárki, akármikor és akármivel bejelentkezik és akkor mehet;

4. amikor ez megtörténik, akkor tudom mire mondok igent, mert vannak korlátok... az adatlapomon is utaltam rá, de akkor egyértelműen jelzem, hogy vannak dolgok, melyek nem férnek bele. Szerintem mindenkinél van ilyen és ez teljesen normális.

5. ahogy mindenki másnak, úgy nekem is jogom van nemet mondani egy bizonyos vágyra, egy bizonyos személyre vagy egy bizonyos időpontra. Tényleg ezt így kell részletezni???

Mindezt csak azért írtam le, hogy majd később hivatkozhassak rá, ha valakivel újra konfliktus lenne. Kissé kétlem, hogy majd ezt el fogja olvasni, de soha nem lehet tudni...

2 hozzászólás |

Az első anális élmény #2 2021-03-07 06:28:36
Akkor már tudtam milyen egy azonos neműnek örömöt okozni, amit egy-egy alkalommal a számmal, de általában a kezemmel nyújtottam másnak. Ez is egy érdekes történet lenne, de majd máskor.

Szóval ott volt bennem, hogy milyen lehet az anális szexet a befogadó oldalon megélni. Addig análist csak nővel éltem meg, ott aktív félként, de nagyon érdekelt a dolog.

Az érdeklődésem az keltette fel, hogy az akkori partnerem (nő) megajándékozott a szülinapomra egy fergeteges szopással. Nem kértem, nem vártam el, ő adta, csak úgy. Miközben dolgozott rajtam, az ujja becsusszant "oda" és annyira felhergelődtem, hogy egy perc sem kellett és elélveztem. 

Volt akkor egy barátom, akivel soha, semmilyen módon nem került szóba, hogy lefekszünk egymással. Nagyon szép felesége volt, akit gyerekkorom óta ismertem, nagyjából mindenki csodálta őt. Ez a barátom volt az, aki később feleségül vette. Ő is Zoli volt.

Zoli és én, a párjainkkal együtt gyakran találkoztunk beszélgetésekre. Jól lehetett látni, hogy egyre többet veszekednek, amibe ugye jobb nem beleszólni. Az elhanzott szurkálódásból már összeállt, hogy Zoli és a párja között nincs nagyon szex, ami miatt Zoli feszült lett.

Amikor felugrottam hozzájuk, csak Zoli volt otthon. Rákérdeztem és elmondta, hogy lebukott azzal, hogy veri magának. A felesége azzal büntette érte, hogy 3 hónapig nem nyúlhat hozzá, amit ő nagyon sérelmezett. Nem akartam igazságot tenni, persze valahol a lelkem mélyén értettem mi bántotta a feleségét, de nem mutattam ki.

Zoli elmondta, hogy annyira ki van éhezve testi szexre, hogy azt el sem hinném. Már férfival is hajlandó lenne, csak dughasson.
- Figyelj, fura ezt így kimondani, de muszáj. Szóval, dugj meg engem, ha szeretnél  mondtam neki óvatosan.

Zoli mosolygott, zavarba jött. Kis bátorítás után már a részleteket ecsetelte. Közben lekerült róla minden és a számban volt a farka, hogy felálljon neki. Elég jól szophattam őt, mert rám is kellett szólnia, hogy mindjárt elélvez és még nem volt bennem.

Azt közölte velem, hogy gumit húz, amit nem szerettem volna, de elfogadtam. Bár sem én, sem ő nem jártunk félre, nem voltunk betegek, valahogy így tartotta "illőnek", ha már nem a feleségét dugja meg... Érthetetlen ellentmondás volt neki is, mert ezen elmosolyogta magát, de a gumi maradt.

Szóval négykézlábra állított az ágyukra, majd a kérésére pucsítottam. Éreztem, hogy az ujjával felviszi rám is a síkosítót, majd óvatosan behatolt. Nagyon kemény volt, ezek szerint felizgattam. Elkezdtett oda-vissza mozogni bennem és valahogy jó volt.

Nekem felállt, tetszett, élveztem. Azonban elkezdett kicsit fájni, valahogy feszített. Talán ő gerjedt be, nem tudom, de kellemetlen volt. Szóltam is neki:
- Vegyük ki, mert kezd fájni.
- Bocsáss meg, de nem tudom, mindjárt elélvezek!

Éreztem, hogy fáj egy picit, de azt is, hogy ő szinte ösztönösen mozog. Dug. Engem. Hú, felborzolta a kedélyeim. Bár tiltakoztam a folytatás ellen, de visszafogtam magam, mert tetszett, hogy én okozom neki az élvezetet. Annyira kellemes volt ez az érzet, hogy elfelejtettem a fájdalmat és a kezemmel magamhoz nyúltam. Észre sem vettem, hogy pillanatokon belül egyszerre élveztünk el!

Kivette, levette a gumit, megtörölte magát és mellém zuhant. Akkor vette észre, hogy az ágyukra élveztem. Sajnos bennem is akkor tudatosodott, nem akartam bajt okozni. Ő már csak nevetett rajta és megköszönte.

Amíg elmentem a fürdőbe, ő ágyat húzott, mosógépbe dobta a "koszos" ágyneműt, majd leltünk egymás mellé a földre. Extázisban volt és zavarban. Át szerette volna beszélni, de megjött a felesége, akivel pár udvarias szót váltottunk, majd elköszöntem tőlük.

Kemény helyzet volt, mert mindig azt hittem, hogy ő és én majd egyszer szexelünk. Ehhez képest megdugott a pasija. Amikor puszit adtam neki az ajtóban (Zoli barátom a szobában maradt), akkor magához ölelt és a fülembe súgta, hogy aggódik a házasságuk miatt, majd beszéljek Zoli fejével. Ez már azonban egy másik történet. 

2 hozzászólás |

Hogyan nyílik ki az ember? #1 2021-03-07 06:04:22
Én alapvetően hetero ember vagyok és valahol belül a mai napig is az vagyok. Hogyan jut el oda az ember, hogy végül nem a partner neme lesz számára fontos?

Én alapvetően nem szeretem a hetero/bi/homo kategróiákat, mert értem mi a cél, de szerintem az ember nem így működik. Ismerem az erre vonatkozó elméleteket, de a napi valóságban az ember más. 

Én csak szerettem volna jó szexet. Nem annyira magam miatt, mert nekem van egy olyan belső vágyam, hogy szeretem más örömét figyelni, sőt, szeretek abban közreműködni. A jó szexhez azonban kell valamiféle egymásrahangolódás. Ha ez megvan, sokszorosan nagyobb az esélye annak, hogy mindenkinek jó lesz.

Természetesen férfiként nőkre vadásztam, vagyis nem mindenkire és nem mindegy kire, de ez azért nem volt egyszerű. Belül persze éreztem, hogy bizonyos fiúk is tetszenek, de ők alapvetően lányosak voltak.

Az egyik ilyen fiú egyszer nagyon elkeseredett volt, hogy ő még szűz (17 évesek voltunk, osztálytársak) és elkezdtem a lelkére beszélni, hogy buta dolog ezen keseregni. A beszélgetés során elejtettem neki egy célzást, hogy szívesen felajánlom a testem, amit nevetve elutasított. Azonban vöröslött az arca, egyre furcsábban vette a levegőt, majd két percen belül közölte, hogy felizgatta az ajánlatom.

Akkor már nem voltam szűz, de még csak nővel volt dolgom. Fiúval még nem voltam. Ahogy levett alulról mindent, engem is elfogott a remegés az izgalomtól. Ott volt előttem egy... végül is szexblog... egy fasz. Egy merev fasz, ami rám volt izgulva. Lefektettem őt, azonnal a számba vettem és minden korábbi ábrándomnak megfelelően elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni.

Jól láttam, hogy egyre nagyobb a makk, egyre vörösebb, el fog élvezni. A számmal befedtem és hagytam, hogy minden a számba jöjjön. Gyorsan nyeltem is, amit jól tettem, mert emlékeim szerint ötször kellett nyelnem, hogy a "kitörösét" el tudjam tüntetni. Attól, hogy leszoptam, nekem is merev lett, de tudtam, hogy nem számíthatok viszonzásra. Mégis jó volt.

Kis szótlan pihenés következett, majd megtörte a csendet:
-Ez hihetetlen jó volt - mondta el. Amit persze éreztem, tapasztaltam is.
Pár percen belül elaludt, amíg pedig szundikált, ott nézve a kellemes és pihenő, korábban számba élvező faszt, kivertem magamnak. És jó volt.

Életemben ez volt az első eset, hogy fiúval voltam.

2 hozzászólás |

[1-5]


A blog RSS feedje.


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1120BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba6190Biszexuális vagy, be kell lépned!

#mostszopnek510Szopass diszkréten
Ajánlott szobák
#maszti_szoba310Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba220Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba3940Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba30131Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1220Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1730Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.