hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMiért velem történik ez...?

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > ftibor > 13

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ftibor blogja


Léleksimogató
Mi érdekli a nőt és mi érdekli a férfit? Szeretek szexualitásról és párkapcsolati kérdésekről beszélni, szeretem elmesélni saját történeteimet, megosztani gondolataimat. Azt gondolom, ezen az oldalon többségben nyitott és szabadgondolkodású emberek vannak, akik szívesen olvassák posztjaimat. 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Miért velem történik ez...?
#13 (2019-08-21 14:58:05)

Ma éjszaka Swinger Casino lesz és ebben csak annyi az érdekes, hogy havonta ismétlődő program, mégis az elmúlt években erről minden alkalommal lemaradtunk. Nem vagyok nagy játékos de azért remélem, ma szerencsés leszek.

A szokásos készülődés élménye és a kíváncsiság nagyon bennünk él és várjuk, végre újra megélhessük vágyainkat. Persze, az sem tragédia, ha csak egy jó társaság jön össze. Maradjunk annyiban, a klubos többes szex csak hab a tortán és soha nem indulhatunk el elvárásokkal. 

Autóban ülünk és elég hamar Budán vagyunk. Most megyünk el a McDonald's mellett, amikor egy rendőrautó megállásra kényszerít minket. Még jó, hogy nem én ülök a volán mögött, mert délután ittam egy sört. Ez a gondolat kavarog az agyamban, amikor az autó villogó fénnyel előttünk keresztbe áll. Két rendőr ugrik ki (az egyik csaj) és szó szerint feltépik az ajtóinkat. Fegyvert fognak ránk és kiszállásra kényszerítenek minket.

  — Kiszállni! Kezeket fel! Kezeket az autóra! Lábakat szét! Maradjon így! Ne mozduljon! — üvöltik szinte egyszerre.

Párommal a pasi üvölt, velem meg a csaj. Ha csak üvöltene, az még nem lenne akkora baj, de akkorát taszít rajtam, majdnem fellököm autónkat. Először szóhoz sem jutok, de azért próbálok a nővel szót érteni.

  — Mi ez? Mit csinálnak? Ez valami félreértés! Ne lökdössön! – próbálok egyre határozottabb ellenállást mutatni.

Megmotoznak minket és egy másik autóval érkezett harmadik rendőr elviszi iratainkat és hallom, ahogy valakinek mondja rádión:

  — A kőrözött személyeket elfogtuk! Nevük: A NEVEINKET MONDJA! A gyilkos fegyvert még nem találtuk meg! — ezt visító, majdnem nőies hangon mondja.

Miről beszél ez a herélt pasi? Ezek normálisak? Ezt tovább nem engedem! A csaj próbálja a bilincset rám erőszakolni, én elkapom a kezét, mert elegem van ebből. Látom, ahogy Páromat a pasi csöcsörészi és itt telik be a pohár. Már majdnem sikerül megfordulnom, hogy a csajjal szembe kerüljek (a herélt hangút nem látom), amikor egy erős ütést érzek tarkómon.

Sötétség, nyugalom és csend. Az az érdekes, hogy az előbbi dühömből semmit sem maradt. Tudom, ez az egész egy félreértés és a zsaruk majd boci szemekkel fognak magyarázkodni. Most úgy gondolom, hogy ennek az estének biztosan annyi. Még soha életemben nem ájultam el! Te tudtad, hogy ájult állapotban is gondolkodunk? Én nem! Na mindegy! Halvány fényt érzékelek és egy olyan különleges dolog történik, amit most megpróbálok leírni. Párommal egy réten sétálunk, amit néhány napja kaszálhattak. Érzem a széna illatát. Nagyon nagy a nyugalom és a madarak énekén kívül semmit sem hallani. A levegő nem mozdul és nagyon jó itt. Tulajdonképpen, ez egy olyan állapot, hogy azt szeretném, soha ne legyen vége. Nincs idő és tér, csak nyugalom van és biztonság. Néha átváltok a jelenbe, ami azt jelenti, érzem fejemben a fájdalmat és egy kicsit émelygek is. Ez a film (amennyiben az) visszavált a rétre és én újra ott szeretnék maradni. Tudom, hogy ez nem a valóság és azt is tudom, mennem kell. Csak még egy percet kérek!

Újra a tudatomnál vagyok. Emberek vesznek körül, de nem tudom kinyitni szemeimet. Mennyien lehetnek? Ezek a hangok! Igyekszem erőt gyűjteni akárhonnan is, de mivel nem látok, kikészít. Egy pillanatra sikerül kinyitni szemeimet. Félhomályt és piros színű fényt érzékelek magam körül. Biztosan a rendőrautó vagy a mentő fénye - gondolom magamban. Különleges hangok ezek. Nem akar az agyam úgy működni, ahogy szokott. Mi a rosseb történik velem? Most már egyre dühösebb és idegesebb vagyok. Női sóhajokat hallok és cuppogást. Mi van? Hol vagyok? Újra ki kell nyitnom a szemeimet, mert nyomban megőrülök!

Nehezen, de sikerül végre résnyire nyitni szemeimet. Még mindig a piros szín dominál, de nem villog. Sokan vannak körülöttem és a falon tükröket látok. Nagyon ismerős a hely, de hol láttam ezt? Budaörs? Maciék? Tükrös szoba? Basszus! A Tik Tak-ban vagyok? De hogy a fészkes fenébe kerültem ide? Fáj a fejem!

Párom? Ő is velem volt a kocsiban. Megnyugszom, mert végre látom. Két pasi kényezteti, amit láthatóan nagyon élvez. Úgy húszan lehetünk és ez egy igazi orgia. Te atya Úr Isten! Ez már nekem is sok(k)! Lehet, hogy elbóbiskoltam? Tiszta hülyének érzem magam. Két gyönyörű lány simogat. Mindketten hosszú göndör hajúak. Az egyik szőke, a másik barna. Michael Flatley táncosai ilyen karcsúak és szépek. Mellettem másik két lány csókolózik. A fekete van felül és a szőkét nem zavarja a fekete dominanciája. Befúrja magát a szőke combjai közé és nyalni kezdi. Egyik sincs több huszonöt évesnél és azért is bosszankodom, mert nekem pont ilyenkor vannak memória zavaraim. Ilyen érzéki puncinyalást még nem láttam. Most képzeld el, nem filmben látom, hanem itt, közvetlen mellettem. Egy harmincas csaj észreveszi érthetetlen arckifejezésemet és négykézláb elindul felém. Na ne! Ezt nem hiszem el! Ez a rendőr csaj! Újra Páromat keresem tekintetemmel. Most veszem észre, vagy csak most jut el a tudatomig, hogy a kényeztető partnerei közül az egyik a rendőr pasi.

Már nem vagyok biztos beszámíthatóságomba. Elindultunk Budaörsre és a zsaruk lekapcsoltak minket. Engem leütöttek és tudom, hogy a réten történt dolgot akár álmodhattam is, de nem akar eszembe jutni, hogyan kerültem ide és azt sem tudom megérteni, ha engem leütnek és én elájulok, Párom miért nem engem ápol? És akkor még nem beszéltem arról, ez a csaj engem akart megbilincselni, most meg a farkamat nyalogatja! Érted Te ezt? Én biztosan nem, de ennek azonnal utánajárok!

A rendőr lány végig nyalja a hasamat és a mellkasomat és az előbb túlságosan könnyen jelentettem ki, hogy ennek azonnal utánajárok, mert nem tudok ellenállni a nőnek. A farkam úgy áll, mint a villanyél! Magamhoz húzom és ahogy próbálok felülni, egy pillanat alatt émelyegni kezd a gyomrom, rosszul vagyok! Nem akarom, hogy ennek pont most legyen vége! A mélység és sötétség magával ragad és én nem tehetek semmit. Úgy érzem, végtelen mélységben zuhanok, amely örökre magába fog tartani. Elesett vagyok és már nem az a lényeg, hogy mi történt? Hanem az, miért lett vége? Ebből még kérek! 

De a zuhanásnak hirtelen vége van és újra csend vesz körül. Csak azt tudnám, hol vagyok? Saját izzadságomban tocsogok. Teljesen kimerültem és talán még a lábaim is remegnek. Nem hallok sóhajokat és nem hallom a vágy hangjait sem. Az előbb még a tükrösben voltam és tudom, nem vagyok őrült, de azért ez az egész elég bizarr! 

  — Ébren vagy? — szólal meg mellettem Párom. Valamiért a bűntudat dolgozik bennem.— Emlékszel, mit műveltél? — kérdezi.

Most erre mit mondjak? Ezerrel dolgozik agyam, de csak az van a fejemben, amit az előbb leírtam.

  — A zsarukra, a piros tükrösre gondolsz? — kérdezem reménykedve.

  — Tibor! Te miről beszélsz? — érzem hangjában az ingerültséget és várok egy kicsit, hátha mond még valamit. 

  — Itt kiabáltál mellettem és azt hajtogattad, hogy még, még, még! Milyen zsarukról beszélsz?

  — Akik megállítottak minket...! — ezt már csak elfojtott hangon mondom, mivel egyre nagyobb bennem a bizonytalanság.

  — Nem állított meg minket senki! Hajnali negyed öt van! Inkább aludj már! — mondja ingerülten.

Ezt nem hiszem el. Akkor ez mi volt? Basszus!...Miért velem történik ez...?

Millió ölelés! 

Tibor

9 hozzászólás |

Hozzászólások

test
#9 (2019-08-26 20:24:00) |
#ftibor: 

A 100-asság alatt nem tényszerű hitelességre gondoltam, Tibor.

Valami zavar az Erőben. Nem tudom pontosan megmagyarázni, de ezt írtam is.
ftibor
#8 (2019-08-26 19:48:34) |
#test:

Tényleg nem kenyerem a rosszindulat, de még a vita sem. Az indexes időszakban a bántó vagy akár sértő hozzászólásokra többnyire nem is reagáltam, mert parttalannak gondoltam. Itt azért tettem máshogy, mert azt gondolom ez a társaság ennél többet érdemel. De visszatérve a poszthoz, valóban nem véletlenül osztottam meg, de a miértre itt nem szeretnék válaszolni. Viszont azt nagyon megtanultam, amikor sokak számára elérhetőt hozok létre, bizony lesz akiknek nem tetszik. Ezzel nincs is baj, hiszen nem lehet és nem is kell mindenkinek tetszeni és megfelelni, legyen elég az a sok száz, de inkább több ezer köszönetet, kérdéseket és gratulációt tartalmazó levél, a személyes találkozások őszinte mosolya, az ölelések és a kicsit több, mint három millió laplatöltés. 

Pár hete a Spektrum forgatott velem egy riportfilmet, ők 2017-ben is ott voltak velünk a klubban, nekik hitelesek voltunk, 100-asok, és nekem ennyi elég. Természetesen annak az időszaknak vége és új szelek fújnak, még az is lehet néhányan dörzsölik a markukat, mert vesztesnek gondolnak. Hát csak tegyék, eddig sem sokat foglalkoztam a huhogókkal - ezt nem rád értem -, és ezek után sem fogok. 

Tudod, ha valaha is érdekelt volna mások véleménye, soha nem értem volna el semmit az életben. És most nem a blogra gondolok. Volt nekem előtte egy elég komoly zenei karrierem is, pedig soha az életben nem tanultam zenélni. Azért 16 évesen már rádiófelvételem volt, 17 évesen Skorpió, EDDA és hosszan sorolhatnám milyen zenekarok elő zenekarában játszottam és ez sem tetszett mindenkinek. A többit nem írom le, mert úgy sem érdekel! Hát ez van! Ha nem tetszik, ne olvass! 
test
#7 (2019-08-26 19:19:30) |
#ftibor: 

Drága Tiborom!

1. igen, értem, persze. Hogy ezt nem feltételezed, ebből rosszindulatot érzek :)

2. Tessen megjelölni a forrást (ebben ugye a publikáció éve is benne van) máskor, és nem fordulnak elő ilyen félreértések.

3. Azért az nem véletlen, hogy ezt megosztottad most, 2019-ben (segítek: 3 évvel később). És a többi, ugyanezen toposz körül forgó írást.

4. Nem rosszindulat, inkább zavar a mesterkélt tökéletesség, negédesség, precízen lereszelt sorják, stb. minden szinten, formában. Annak idején bele-beleolvastam az indexes SB & SV sztorikba, és nagyon gyorsan ez a benyomás alakult ki.
Nem tudom, miért, de valami nem 100-as.

Biztosan érted, miről beszélek.
ftibor
#6 (2019-08-26 14:20:29) |
#test: #macaron:

A poszt 2016. június 5-én született, - Segítek! Ez több, mint három éve volt! - tehát a "hiányzó múlt megvonási tüneteinek hallucinációi és víziói."-ról nem igazán beszélhetünk. Eredeti cím: Zsaruk és a swinger

Rosszindulatot érzek hozzászólásodban, de ez ellen könnyen tehetsz! Ne olvasd posztjaimat és máris nem kell "a tükrösszívecskés mézesmázos ragacsos" gondolataimat megismerned. Nekem sem tetszik mindenki, de valahogy soha nem éreztem magamban kényszert, hogy ezt közöljem, egyszerűen csak nem olvasom ezeket a szerzőket, vagy ha mégis belefutok valamelyik írásba, szó nélkül továbblépek. Ez egy intelligens megoldás, ha egyáltalán érted miről beszélek. 
test
#5 (2019-08-24 18:12:36) |
#macaron: 

Nem ördögtől való a gondolatod szerintem... 

Ez a tükrösszívecskés mézesmázos ragacsos nosztalgia az 
elvesztett, el nem engedett, index.hu-n világhírű álom-swingerpárról bizarr üldözéses álomképekkel keveredik, az idősíkok összeolvadnak, 
persze üdvözült mosollyal, égre függesztett szemekkel namastét mormolva a swingerklub ondószagú gőzében - bőven ad okot fejvakarásra.
A marihuánás cigi helyett inkább az elengedetlen, de hiányzó múlt megvonási tüneteinek hallucinációi és víziói.

(Aummm.)
(inkább homlokráncolás, mint kaján cinizmus)
macaron
#4 (2019-08-24 04:40:17) |
te beteg vagy! :o 
pandora
#3 (2019-08-21 20:10:24) |
#ftibor: 
Nem okozol csalódást. :D A Kisördög bennem van, nem benned, és ugye mindenki magából indul ki. :D :D

Így is tök jó volt, álomnak. Én is szoktam egész komplett sztorikat is álmodni, egyet a blogomban is megírtam. Van amikor napokig emlékszem rájuk. Ilyenre meg aztán tuti hogy emlékeznék. :D

Szerintem is a valóság az értékesebb. ;) :* 
ftibor
#2 (2019-08-21 16:17:24) |
#pandora: 
Az kimondottan jót jelent, ha tetszik, és lehet, csalódást okozok, de még soha nem fogyasztottam tudat módosító szereket. Lehet, régi vágású vagyok, és nekem elég néha egy kis alkohol, de az is csak módjával. Ez egy álom volt, de gondolj bele, miket írnék ha marihuánás cigit szívnék? Szerintem mindannyian így járunk jobban, de azért megnyugtatásként elárulom, ez az egyetlen "álmodozó" jellegű írásom. A valót szeretem, az érezhetőt, a tapinthatót, az ízlelhetőt és hosszan sorolhatnám. A valóság önmagában színes, csak figyeljünk és éljünk! Még jó sokáig! ;) 
pandora
#1 (2019-08-21 15:55:55) |
Nagyon tetszik! <3 
A színes kavalkád a valóság és az álom keveredése, a szereplők alternatív léte, a párhuzam nagyon jó benne.

Csak kimaradt egy mondat, utalás, asszociáció, ami ezt okozta. :D :D :D
Én valahol utaltam volna egy marihuánás cigire mondjuk. ;) :* 
hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.