Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Gyakorlatok férfiaknak (baromi jó)

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > erocoach > 3

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


erocoach blogja


Elnyújtott Orgazmus
1991-ben jelent meg magyarul az Elnyújtott Szexuális Orgazmus című könyv. A benne leírtak megtanulása és alkalmazása nagyon sok gyönyörteli órát szerzett nekem és a páromnak.

Ebből szemezgetek, és remélem örömöt szerzek Nektek!
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Gyakorlatok férfiaknak (baromi jó)
#3 2021-08-28 22:16:10
Hereemelgetés
Ezek a haladó gyakorlatok nyilván férfiaknak szólnak. Az ESZO eléréshez nem létfontosságú a megtanulásuk, de segítenek. Ebben a részben tehát közvetlenül a férfiakhoz fordulunk.
Említettük már, hogy a férfi nem tud ejakulálni, amíg a heréi fölemelt állapotban, szorosan a test mellett vannak. A helyzet a felhúzott ravaszú puskáéhoz hasonlít: amíg a kakast vissza nem húzzák, a puska nem sül el. Hasonlóképpen, hacsak a herék nincsenek fölemelve, a férfi nem tud ondót kibocsátani. Ha megtanulja akaratától függően fölemelni és leengedni a heréit, úgy uralma alá von egy nagyon fontos, automatikus működést. A magömlés késleltetésének megtanulása a férfi ESZO elsajátításának létfontosságú része.

Önkielégítés
Az önkielégítésben való jártasság megszerzése elemi felkészülést jelent az ESZO-ra. Ha már egyszer elhatározta, hogy elkezdi az ESZO gyakorlását, vegye tervbe, hogy legalább az első két hét idejére összpontosítani fog az önkielégítésre. Az első két hét alatt háromszor harminc percet szánjon magára - nem titokban -, önkielégítés céljából. Hozza ezt partnere tudomására, de ezt az időt töltse magányosan. Érintse meg a testét. Fedezze fel úgy, mintha élvezetet keresne -gyúrja át az izmait, masszírozza a fejbőrét, simogassa magát. A férfiak különösen zavarban érezhetik magukat, amikor saját testüket simogatják. De szükséges ez, hogy megtudják, mi ad nekik jó érzést, még ha úgy hiszik is, hogy tudják. Sok férfi jóformán csak a nemi szerv simogatására összpontosít. Az élvezet fokozatait jócskán megemelheti, ha az ember az egész testére figyel: a fejbőrre, a fejre, az arcra, a nyakra, a karra, a kézre, a mellbimbóra, a mellre. Aki megszokta a gyors önkielégítést, eleinte nehéznek fogja találni, hogy harminc percen át megtartsa merevedését, s ne legyen orgazmusa. Ezzel az egyetlen céllal is hozzáfoghat a gyakorlathoz, s idővel mind több majdnem-orgazmusos tetőponttal gazdagíthatja a harminc percet. A magömlés reflexén úgy is felül lehet kerekedni, ha lefelé húzzuk a herezacskót. Ha eltávolítjuk a test közeléből a heréket, azzal megelőzzük az ejakulálást. Ingerelje magát ejakulálás nélkül harminc percig, jutalmul ejakuláljon, de rögtön utána kezdje ismét ingerelni a péniszét. Nem fog elernyedni, hanem viszonylag kemény marad. Míg az ingerlést folytatja, hímvesszője mindinkább megkeményedik. Lehet, hogy e második alkalommal jelentősen növelnie kell az ingerlés mennyiségét.
Legalább még tíz percig folytassa az öningerlést. Lehet, hogy újabb magömlést fog átélni, ezúttal mennyiségben kevesebbet.

Az ondófolyadék visszatartása (benntartása).
Ingerelje magát magömlés nélkül harminc percig, majd növelje az ingerlést. Amikor érzi, hogy megindulna a magömlés, hagyja abba az ingerlést. Vegye el kezét a hímvesszőjétől, tartsa vissza a lélegzetét, s amilyen erősen csak tudja, szorítsa össze PC-izmát és egyéb szexuális izmait. A cél, hogy az, ondófolyadék kilövellését teljesen leállítsa. Ha már jól megedzette PC-jét és egyéb nemi szervi izmait, tapasztalni fogja, hogy ondófolyadékának nagy részét vissza tudja tartani. Ugyanakkor meglepő módon orgazmusa tovább tart, sőt, talán még erősebbnek is érzi azt. Miután összehúzódásai abbamaradtak, folytassa az öningerlést. Lehet, hogy merevedése megmarad, és nemi izgalma magas fokon tér vissza. Mivel spermája nagy részét benntartotta, az újabb magömlésre nem kell olyan sokáig várnia, mint egyébként. Lehet, hogy percek kérdése az egész. Ha ismét elérkezik az elkerülhetetlen magömlés pillanatához, újra préselje össze a PC-jét. Második orgazmusa valószínűleg ugyanolyan erős lesz, ha nem még erősebb, mint az első volt.

Szexuális izmai erősödésével és a felettük való uralma növekedésével egyetlen önkielégítő alkalommal lehet, hogy tíz vagy még több, egymástól határozottan elkülöníthető orgazmust élhet át. Mivel minden egyes módosított ejakulálás után szinte azonnal újra helyreállítja az izmok és erek feszültségét, a halmozódó hatások összeadódnak: minden magömlést valamivel erősebbnek érez majd, mint az előzőt. Ami azt illeti, természetesen nem kell elmennie tíz ejakulálásig; ha úgy érzi, elérkezett az idő az utolsó, nagy orgazmusra, engedje el magát, élvezze, s ne akarja spermája egyetlen cseppjét se visszatartani.

1 hozzászólás |

Hozzászólások

hoki#3#1 2021-10-08 15:24:37
Ezt a többszöri magömléses technikát én is gyakorlom évek óta nem tudatosan. Tényleg egyre jobb lesz!


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3850BDSM - extrém szexualitás

#dom10100dom10

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba124200Biszexuális vagy, be kell lépned!

#motorosrajongo100Motorosnak tankolnék

#tanitvany64100Dom/passz
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1320Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba610Belvárosi szexmentes csevegő

#cuckoldklub340Cuckold Klub.
Ajánlott szobák
#homo_szoba76100Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba6980Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#dragoner100Élj a mának
Ajánlott szobák
#profi_csajok910Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik400Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2760Transzszexuális csevegő

#cdbiman50100nem csak női fehérneműt kedvelők ( CD-travi)

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.