Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Elnyújtott Orgazmus

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > erocoach

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


erocoach blogja


Elnyújtott Orgazmus
1991-ben jelent meg magyarul az Elnyújtott Szexuális Orgazmus című könyv. A benne leírtak megtanulása és alkalmazása nagyon sok gyönyörteli órát szerzett nekem és a páromnak.

Ebből szemezgetek, és remélem örömöt szerzek Nektek!


Gyakorlatok férfiaknak (baromi jó)
#3 2021-08-28 22:16:10
Hereemelgetés
Ezek a haladó gyakorlatok nyilván férfiaknak szólnak. Az ESZO eléréshez nem létfontosságú a megtanulásuk, de segítenek. Ebben a részben tehát közvetlenül a férfiakhoz fordulunk.
Említettük már, hogy a férfi nem tud ejakulálni, amíg a heréi fölemelt állapotban, szorosan a test mellett vannak. A helyzet a felhúzott ravaszú puskáéhoz hasonlít: amíg a kakast vissza nem húzzák, a puska nem sül el. Hasonlóképpen, hacsak a herék nincsenek fölemelve, a férfi nem tud ondót kibocsátani. Ha megtanulja akaratától függően fölemelni és leengedni a heréit, úgy uralma alá von egy nagyon fontos, automatikus működést. A magömlés késleltetésének megtanulása a férfi ESZO elsajátításának létfontosságú része.

Önkielégítés
Az önkielégítésben való jártasság megszerzése elemi felkészülést jelent az ESZO-ra. Ha már egyszer elhatározta, hogy elkezdi az ESZO gyakorlását, vegye tervbe, hogy legalább az első két hét idejére összpontosítani fog az önkielégítésre. Az első két hét alatt háromszor harminc percet szánjon magára - nem titokban -, önkielégítés céljából. Hozza ezt partnere tudomására, de ezt az időt töltse magányosan. Érintse meg a testét. Fedezze fel úgy, mintha élvezetet keresne -gyúrja át az izmait, masszírozza a fejbőrét, simogassa magát. A férfiak különösen zavarban érezhetik magukat, amikor saját testüket simogatják. De szükséges ez, hogy megtudják, mi ad nekik jó érzést, még ha úgy hiszik is, hogy tudják. Sok férfi jóformán csak a nemi szerv simogatására összpontosít. Az élvezet fokozatait jócskán megemelheti, ha az ember az egész testére figyel: a fejbőrre, a fejre, az arcra, a nyakra, a karra, a kézre, a mellbimbóra, a mellre. Aki megszokta a gyors önkielégítést, eleinte nehéznek fogja találni, hogy harminc percen át megtartsa merevedését, s ne legyen orgazmusa. Ezzel az egyetlen céllal is hozzáfoghat a gyakorlathoz, s idővel mind több majdnem-orgazmusos tetőponttal gazdagíthatja a harminc percet. A magömlés reflexén úgy is felül lehet kerekedni, ha lefelé húzzuk a herezacskót. Ha eltávolítjuk a test közeléből a heréket, azzal megelőzzük az ejakulálást. Ingerelje magát ejakulálás nélkül harminc percig, jutalmul ejakuláljon, de rögtön utána kezdje ismét ingerelni a péniszét. Nem fog elernyedni, hanem viszonylag kemény marad. Míg az ingerlést folytatja, hímvesszője mindinkább megkeményedik. Lehet, hogy e második alkalommal jelentősen növelnie kell az ingerlés mennyiségét.
Legalább még tíz percig folytassa az öningerlést. Lehet, hogy újabb magömlést fog átélni, ezúttal mennyiségben kevesebbet.

Az ondófolyadék visszatartása (benntartása).
Ingerelje magát magömlés nélkül harminc percig, majd növelje az ingerlést. Amikor érzi, hogy megindulna a magömlés, hagyja abba az ingerlést. Vegye el kezét a hímvesszőjétől, tartsa vissza a lélegzetét, s amilyen erősen csak tudja, szorítsa össze PC-izmát és egyéb szexuális izmait. A cél, hogy az, ondófolyadék kilövellését teljesen leállítsa. Ha már jól megedzette PC-jét és egyéb nemi szervi izmait, tapasztalni fogja, hogy ondófolyadékának nagy részét vissza tudja tartani. Ugyanakkor meglepő módon orgazmusa tovább tart, sőt, talán még erősebbnek is érzi azt. Miután összehúzódásai abbamaradtak, folytassa az öningerlést. Lehet, hogy merevedése megmarad, és nemi izgalma magas fokon tér vissza. Mivel spermája nagy részét benntartotta, az újabb magömlésre nem kell olyan sokáig várnia, mint egyébként. Lehet, hogy percek kérdése az egész. Ha ismét elérkezik az elkerülhetetlen magömlés pillanatához, újra préselje össze a PC-jét. Második orgazmusa valószínűleg ugyanolyan erős lesz, ha nem még erősebb, mint az első volt.

Szexuális izmai erősödésével és a felettük való uralma növekedésével egyetlen önkielégítő alkalommal lehet, hogy tíz vagy még több, egymástól határozottan elkülöníthető orgazmust élhet át. Mivel minden egyes módosított ejakulálás után szinte azonnal újra helyreállítja az izmok és erek feszültségét, a halmozódó hatások összeadódnak: minden magömlést valamivel erősebbnek érez majd, mint az előzőt. Ami azt illeti, természetesen nem kell elmennie tíz ejakulálásig; ha úgy érzi, elérkezett az idő az utolsó, nagy orgazmusra, engedje el magát, élvezze, s ne akarja spermája egyetlen cseppjét se visszatartani.

1 hozzászólás |

FEJLESZTŐ GYAKORLATOK - 1.
#2 2021-07-27 10:35:00
FEJLESZTŐ GYAKORLATOK - 1.
Amit az anatómiáról tudni kell:
A G-pont helyének meghatározásához valószínűleg az a legjobb időpont, amikor a nő közel jár az orgazmushoz. Ha társa kézzel vagy orálisan tovább ingerli a csiklót, azonosítja és simogatja a G-pontot, a nő könnyen eljuthat az orgazmusig.
A G-pont nyomása először akár még kellemetlen is lehet. Előidézhet például vizelési ingert. Ettől még a partnernek nem kell abbahagynia a terület ingerlését, elég, ha enyhébben simogatja. Egypercnyi folyamatos nyomás és simogatás után a kellemetlen érzést rendszerint a gyönyör váltja fel.
A folyamatos cirógatás hatására a G-pont megnagyobbodik, megkeményedik - akárcsak a csikló és a hímvessző -, és ilyenkor könnyebb megtalálni.
ESZO-ban jártas férfiak pedig arról számoltak be, hogy péniszük méretében növekedést észleltek - akár 2,5 cm-nyit is. Az ESZO lényegi része a gyakori, ismétlődő és maximális merevedés, melyek mind hónapokon át ingerlik a hímvesszőt a lehető leghosszabb és legvastagabb állapot elérésére. A további ingerlés azokból a gyakorlatokból származik, melyeket a PC-izom és a hímvessző alapizmainak erősítésére ajánlunk, továbbá ide tartoznak még az ingerkeltő ESZO-gyakorlatok is. Ha valakinek ezek közben merev hímvesszőjét a szeméremcsonttól a pénisz végéig rendszeresen méri, nyomon követheti az annak hosszában bekövetkezett változást. Ha önnek vagy partnerének gondot okoz a hímvessző mérete, e növekedés - az ESZO megtanulása mellett - mintegy mellékes jutalomként növelhető el. Ahogy a nőknél a G-pont, a férfiaknál a prosztata lehet rendkívül fogékony az ingerlésre, különösen akkor, ha a merevedéssel már amúgy is fennáll az izgalom egy foka. A férfi nemi izgalma egyszerűen növelhető úgy is, ha a végbélnyíláson keresztül a végbélben masszírozzuk ujjunkkal a prosztatáját.  

Kegel-gyakorlatok
Akik el akarnak jutni a megsokszorozott nemi kéj élvezetéhez, kifejezetten tanácsoljuk, hogy fejlesszék nemi (pubococcygeus vagy PC) izmaikat. A PC-gyakorlatok rendkívül fontosak a sikeres ESZO-hoz. Ma már tudjuk, hogy a "Kegel-gyakorlatok" a férfiak számára is éppolyan jók, s a PC-t szexuális izgalomkeltésre megfelelő állapotba hozzák.

A nők a következőképpen állapíthatják meg, melyik a PC-izmuk: Üljön le a vécére! Tegye szét a lábát! Figyelje, hogy a lába megmozdítása nélkül el tudja-e állítani, majd el tudja-e indítani újra a vizeletürítését. Az az izom, amit ehhez a művelethez használ, a PC-izom. Ne adja föl, ha előszörre nem sikerül megtalálnia; a legközelebbi vizelésko r újra próbálkozzon.

A férfiak az alábbi módon találhatják meg a PC-jüket: Próbálja meg elállítani a vizeletét! Az izom, amit erre használ, a PC. Eközben a végbélnyílása táján is érezhet egy kis szorítást. Akkor is a PC-jét használja, amikor a vizelete utolsó cseppjeit kipréselendő lefelé nyom.

A Kegel-gyakorlatok három egyszerű gyakorlatból állnak:

Lassú szorítások: Préselje és szorítsa a PC-izmot úgy, mint amikor a vizeletürítését állította el. Tartsa így, és lassan számoljon háromig. Lazítson.

Rezegtetés: Szorítsa és lazítsa el a PC-jét, amilyen gyorsan csak tudja többször, egymás után.

Kitolások: Nők: nyomjon mérsékelt erővel, mintha székletet akarna üríteni, vagy mint szüléskor. Férfiak: nyomjon mérsékelt erővel, mintha vizeletet vagy székletet akarna üríteni. Férfiak és nők: ez a gyakorlat nemcsak a PC-t, hanem egy sor hasizmot is megmozgat. Eközben érzi, hogyan szorul össze és lazul el a végbélnyílása is.

Kezdje a PC-gyakorlatokat tíz lassú szorítással, tíz rezegtetéssel és tíz kitolással, s ezt a sorozatot végezze el napjában ötször.

Egy hét múlva növelje a sorozatot öt-öt-öt lassú szorítással, rezegtetéssel és kitolással, s továbbra is öt sorozatot végezzen el naponta.

Hetenként növelje a gyakorlatok számát öttel, mígnem a sorozat gyakorlatainak száma eléri a harmincat. Hogy megőrizze az izom tónusát, továbbra is végezzen el naponta folyamatosan öt sorozatot. Attól kezdve, hogy elérte ezt a szintet, hűségesen végezzen el mindennap legalább százötven Kegel-gyakorlatot.

Ha a nő érezni akarja PC-izma összehúzódásait, és figyelemmel akarja kísérni annak növekvő erejét, a gyakorlat közben egy vagy két zsírozott ujját bedughatja a hüvelyébe.

Gyorsíthatja előrehaladását az erősítés és a szabályozás terén, ha a gyakorlatok végzése közben egy tárgyat tart a hüvelyében. Az ujjain kívül használhat például pénisz alakú vibrátort. Ha még be is kapcsolja, azzal csak még élvezetesebbé teszi a gyakorlatot.

A férfiakat erősebb merevedés kifejlesztéséhez segíthetik hozzá a Kegel-gyakorlatok. Ha megtanulják, hogyan szorítsák össze, lazítsák el és tolják ki PC-izmukat, azzal körülbelül úgy vonják ellenőrzésük alá nemi szerveik rendszerét, ahogy az autójukat. 

Folyt. köv.

Nincs hozzászólás. |

A szerző előszavából:
#1 2021-07-26 22:26:10
Az egyik férj és feleség, megengedték, hogy végignézzük a szeretkezésüket. Szemtanúi voltunk egy majdnem egy óráig tartó orgazmusreakció minden jelének. Utána a házaspár elmesélte, hogyan tanulták meg, próbálkozások és kudarcok sorozatán át, orgazmusuk elnyújtását. Aztán hazamentünk, és gyakoroltunk. Az elkövetkező hónapok alatt önmagunkat tanítgattuk. És saját, személyes tapasztalataink alapján meggyőződtünk róla, hogy a meghosszabbított kéjérzet lehetséges és megtanulható.
Az ESZO-t tanuló párok átlagos férfiak és nők. Akadnak köztük fiatalabbak és idősebbek, vannak akik eredetileg szexuális zavarokkal kerestek föl bennünket, mások nemi értelemben elégedettnek mondhatók, de szívesen fokoznák az egymásnak nyújtható gyönyört. Több mint harminc százalékuk két-három hónap alatt meg tudja tanulni az ESZO-t.
Az ESZO nem egyszerűen valami meghosszabbított előjáték. Nem is csak "többszörös orgazmus". Még csak nem is valamely kifinomult szellemtudomány egy ősi rendszere. A nő számára a legmagasabb szintű ESZO tartós, állandó, egyre fokozódó izgalmat jelentő orgazmust nyújt, harminc perctől egy óráig vagy akár még tovább. Eközben kétféle intenzív, mérhető, állandó izom-összehúzódás figyelhető meg: felületi és mély. A férfi számára a legmagasabb szinté ESZO olyan első fokozatú orgazmus, mint amit a magömlést közvetlenül megelőző, intenzív gyönyör pillanatában érez - csak az időben elnyújtva, fél-egy óráig vagy tovább. Eközben erős merevedés és bőséges, áttetsző folyadék kiválasztása figyelhető meg.

Az ESZO-nak különböző erősségű fokozatai vannak. A nőknél rendszerint szorító hüvelyi összehúzódásokkal kezdődik, éppúgy, mint a hétköznapi rövid orgazmus alatt, de ezek szünet nélkül folytatódnak egy percig vagy tovább. Az összehúzódások rövidek, általában egy másodpercig tartanak.

A magasabb szintű női ESZO-t a mély medenceizmok hosszú, kitoló összehúzódásai jellemzik, melyek egyenként tíz másodpercig vagy tovább is tarthatnak. Vagy szünet nélkül követik egymást, vagy közéjük iktatódik egy vagy több, egyenként több másodperces szorító hüvelyi összehúzódás. Ezt az állapotot, melyben vegyesen fordulnak elő mély és felületi összehúzódások, nevezzük az I. fázisnak. Eltarthat tizenöt percig, vagy tovább is. A nők úgy élik át, mint a folyamatos orgazmusos gyönyör állapotát, mely vagy fokozódik, vagy szinten marad, de sohasem lanyhul. E szakaszban a nőnek tudatosan kell törekednie a magasabb szint elérésére, és nem szabad leállnia.

A női ESZO tetőfokán, amit II. fázisnak nevezünk, az I. fázis vegyes összehúzódásait felváltják a mély medenceizmok állandó, lassú, kitoló összehúzódásainak hullámai. Az egyes összehúzódások harminc másodpercig is eltarthatnak, és közöttük nincsenek pihenőszakaszok. A nő ezt a fázist folyamatos orgazmusnövekedésnek érzi, valahogy úgy, mintha egy lassan emelkedő orgazmuspályán haladna, s nem is kell tennie semmit azért, hogy megmaradjon ezen a pályán. De ha ő vagy partnere akarja, leléphetnek erről az izgalmi szintről, akár meg is szakíthatják ESZO-élményüket, hogy valamikor a következő huszonnégy órában, ha kedvük tartja, szinte ott folytassák, ahol abbahagyták. Ezt a hirtelen visszalépést az ESZO-ba gyors orgazmusos válasznak nevezzük.

Az ESZO a férfiak számára is élmények sorozatát jelenti. A férfi orgazmusa rendszerint két fázisból áll: egy három-öt másodperces kilövellő szakaszból, melyet az ejakulálás parancsoló érzése követ, majd a nagyjából tíz másodperces, hozzávetőleg tíz összehúzódásból álló magömléses fázis következik. Az ESZO I. fázisa a kilövellő szakaszt nyújtja el - egytől tíz vagy több percig -, s ezt követi egy erőteljes, de nem szükségképpen elnyújtott ejakulációs szakasz. A férfi hosszan tartó orgazmusos gyönyörként éli át ezt a fázist. Eközben tudja, hogy a szabályozó technikákra összpontosítva tudatosan elkerülheti a magömlésbe való átcsúszást.

A férfi ESZO csúcspontján, a II. fázisban egy harmincperces vagy még hosszabb folyamatos orgazmus állapotában találja magát, amikor is hímvesszőjéből szinte megszakítás nélkül, cseppenként szivárog egy áttetsző folyadék. Végbelének záróizma elernyed, kinyílik. Mint az ESZO állapotában lévő nő, ő is úgy érzi, hogy egy orgazmusos pályán halad egyre följebb és följebb, s már nem kell arra ügyelnie, hogy visszatartsa spermáját. A megömlés akkor következik be, amikor ő vagy partnere akarja. A húsz vagy annál több másodpercig is eltartó ejakulációs szakasz húsz vagy több erőteljes összehúzódásból állhat.

Ha mindketten úgy akarják, ilyenkor az ESZO II. fázisát jól ismerő férfi tartós ingerlés hatására megőrizheti teljes vagy részleges merevedését, s a magömlés után igen rövid idővel visszaléphet az orgazmus kilövellő szakaszába - perceken, vagy akár másodperceken belül.

Az elnyújtott orgazmusra felkészítő alapgyakorlatok többségét önkielégítéssel is meg lehet tanulni. Tudunk férfiakról és nőkről, akik az ESZO valamely alacsonyabb szintjét olykor egyedül élik át. A magasabb szintek eléréséhez azonban társ kell - olyasvalaki, akiben megbízik, és aki hajlandó rá, hogy teljes figyelmével ön felé forduljon, s cserében elfogadja, hogy ön is teljes figyelemmel forduljon feléje. Az ESZO lényege, hogy két ember egyszerre, egy időben egy szexuális idegrendszerre fordítsa minden figyelmét.

Folyt. köv.

1 hozzászólás |

[1-3]


A blog RSS feedje.


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3930BDSM - extrém szexualitás

#dom10100dom10
Ajánlott szobák
#biszex_szoba123150Biszexuális vagy, be kell lépned!

#tanitvany64100Dom/passz
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1220Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba810Belvárosi szexmentes csevegő

#cuckoldklub420Cuckold Klub.
Ajánlott szobák
#homo_szoba88160Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba64100Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok1010Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik410Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3750Transzszexuális csevegő

#cdbiman50100nem csak női fehérneműt kedvelők ( CD-travi)

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.