Kérdezz a RandiDoctortól

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Kérdezz a RandiDoctortól
Üdvözöllek! Tinédzser koromtól kezdve egy sor olyan dolgot éltem meg már fiatalként, ami arra vitt, hogy napról napra tisztábban lássam a körülöttem lévő világot.
Észrevettem a káoszt először a saját életemben, majd másokéban is.
Tanulmányaimat, pszichológia és kommunikációs vonalon végeztem és végzem. Pár év szakmai tanulás után eldöntöttem, hogy alkotok valami újat, hogy képesek legyünk boldog és kiegyensúlyozott szerelmi kapcsolatok kialakítására.
Ennek érdekében, mindent megteszek, többek között karitatív tevékenységet is végzek.
Várom kérdéseiteket a fórumban!

Lázár Gergely
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
szerepjatek-szex#2542012-05-05 21:42:37
Válasz a(z) 251-es üzenetre:

"Mia jó hozzáállás, mi a jó feltételezés ?"

A nők gyűlölik a sablonleveleket. Gondolj bele, tele a postaládájuk dugásért könyörgő lúzerek DM-szemetével. Miként a privát e-mail címekre is naponta tucatjával érkeznek kéretlen reklámlevelek, ugyanez jellemző jelen oldalra is. Te végigolvasod, egyáltalán figyelemre méltatsz olyan megkeresést, amelyről lesír, hogy 10.000 másik embert is rá akarnak venni, hogy vegyen fogyibogyót, téli gumit, hévízi nyaralást? Ugye hogy nem. Hisz mit kezdene ezekkel olyan ember,akinek nincs túlsúlya, sem autója, netán épp az említett városban lakik? :-O  A tucatjával küldött kapcsolatfelvevő sablonlevelek ugyanezt közvetítik a nők számára. Mindenkinek személyre szabott levelet küldj. Macerásabb, de sikeresebb. Még nullás adatlapra is lehet egy kis gondolkodás után frappáns megkeresést küldeni, bár annak oka van, ha valaki nem tölti ki. Egy asztalosnak, aki képes a fával bánni, aki képes formálni,alkotni, annak nem okozhat gondot a jóval lágyabb szavakkal történő kreativitás megszerzése sem!

A bejegyzésed egyéb részeire nem reagálok, hisz úgy vélem, azokat az indulat szülte. Legyen szép a napod! :-)
randidoctor#2532012-05-05 18:18:44
Válasz a(z) 252-es üzenetre:

Hello Salix,

Belső értékeid vannak, egy szóval sem írtam, hogy nincsenek.

Ötleteket is adtam neked, hogy miket próbálhatnál ki.

Ha teljes megoldást vársz arra a helyzetre amiben vagy, azt 1 levélben nem tudom neked megmondani, maximum személyesen tudok segíteni.

A másik: fontos lenne azt eldöntened kire haragszol. Ha a nőket hibáztatod, meg mást, mert kapsz tőle egy negatív kritikát, attól nem fogsz fejlődni. Ha vállalod magad és ehhez valaki hozzászól, akkor azzal nem jó védekezni, hogy minek szól bele, úgyis kép nélkül van.

Lehet, hogy az udvarlás nem az erősséged jelenleg, de meg lehet tanulni és asztalosként is elhiheted, hogy lehet sikered a nőknél, mert abban, hogy a külsőségek számítanak, nem értek egyet. 

Volt több olyan életpillanatom, mikor egy nő számon kérhette volna, hogy miért nincs nagyobb kocsid/ több pénzed, házad, stb. Sosem csökkentem emiatt a szemükben.

Sokféleképpen kommunikálhatod a belső értékeid. Jelenleg a probléma az, hogy nem jól kommunikálod őket.

A példák, hogy például miért nem, ott vannak az előző kommentemben. 

Ha nem megy egyedül, javaslom keress meg privátban.

Üdv,
Gery
salix#2522012-05-05 17:00:43
... Vagy Nő ...
salix#2512012-05-05 16:50:17
Válasz a(z) 250-es üzenetre:
Mia jó hozzáállás, mi a jó feltételezés ?
Én nem "kuncsorgok" senkinél az utcán mint egyesek. Megalázónak tartom. Az adatlapod meg kritikán aluli, mégha irónikusnak szántad is. Miért is vagy te itt ??? Álarc mögül észt osztani? Nem ettől lesz férfi valaki !
Üdv: Salix
szerepjatek-szex#2502012-05-05 01:05:47
Válasz a(z) 249-es üzenetre: Rossz hozzáállás, helytelen feltételezés. Ez nem a "pinakánaán". Felejtsd el ezt a "puszi-cunci, de jól nyalok" stílust. Te ezzel a szöveggel mennél oda az utcán is egy nőhöz? :-O

És igenis gáááz 36 évesen srácnak/fiúnak lenni!
salix#2492012-05-04 22:34:30
Szia Gery!
Nem lettem okosabb! Csak azt mondtad mit ne! Nem maradt a levélből semmi! De mi a szent szarba kapaszkodjak, ha mindenhol csak ennyi van az adatlapján mint pl nekik:
claudiasex
brownie55
rito
jana86
gabriella082
stb, stb, stb
vagyis SEMMI. Ezeket az adatlapokat tényleg nem áll sokból elolvasni. Akarnak ők valamit is egyáltalán ?

Vannak olyan nők egyáltalán akik nem élnek vissza a helyzetükkel és nem kell megalázkodva könyörögni nekik, hogy legalább válaszoljon egy rohadt elutasító levelet, ha már megtisztelem azzal, hogy írok neki? A konkrétabb dolgokról nem is beszélve.
Tényleg ki vagyok már "éhezve", mint mindenki aki ide regisztrál. Gondolom a nők is. HISZEN AZÉRT VAGYUNK ITT! (Gondolom a nők is.) Mit kell ezen szégyelni? Nem kell az álszenteskedés!

Van olyan nő aki mellett egyenrangúnak érzi magát az ember? Mindegyiknek csak elvárásai vannak... csak várják a királyfit! Sajnálom, hogy nem vagyok egy Brad Pitt, egy Adonisz, de nekem is vannak belső értékeim (a levelezés, az udvarlás sajnos nem az), és ha valaki végre kiváncsi lenne rám megtudhatná, hogy hűséges, ragaszkodó, otthonszerető, mindent megbarkácsoló ... vagyok. (Még ha ez csak egy szexpartner kereső oldal is.) De sajnos a mai világban ezek már nem számítanak, mindenki csak a látszatra megy.

Ha a nők olyan marha okosak, hogy minden egyes szó mögé belátnak, akkor miért nem értik a konkrét félreérthetetlen egyértelmű szavakat? Nem akarok zsákbamacskát árulni! Csak egy kis segítség kéne a másik féltől, csak egy kis bíztatás, iránymutatás! Asztalos vagyok nem GONDOLATOLVASÓ !

Üdv: Salix
randidoctor#2482012-05-03 00:42:12
Hello Salix,

Leírom részletesen, miket változtatnék a leveledben.

Köszi a választ!
Kaptam már mindenféle tanácsot, hogy milyen tipusú levelet írjak. Érzelgősebbet: eredmény semmi. Szerényebbet: semmi eredmény. Most a rámenőssebben van soron: még mindig semmi:

"Szia Kedves XY !

*Felkeltetted az érdeklődésemet!* (ezt valószínűleg sejti, mivel írtál neki :-) --> kihagynám ezt a részt

*Szívesen megismerkednék Veled. Csinos vagy. *(Ezt sose írd egy nőnek ismerkedéskor! Lehet bókolni, de akkor ne nyilvánvaló dolgot dicsérj rajta, hiszen azt 2 millió másik pasas úgy szintén megteszi, hanem valami konkrétumot. Neked pl. az aranyfoga tetszett, mert Barbarossa kapitánynak pont ilyen van.



*Független 36 éves újpesti, káros szenvedélyektől mentes fiú vagyok, a többit az adatlapomon megtalálod...* 

A legmeggyőzőbb az, ha nem akarod meggyőzni. Ennél egy vagány csajszinál jobban hangzik az, hogy "bár alkoholista vagyok, szenvedélybeteg és anyámmal élek, azért ihatnánk egy kávét valamikor". Úgysem fogja elhinni, hogy ez igaz, de azt kommunikálod vele, hogy nem akarod meggyőzni/nem akarsz neki megfelelni. A másik: FÉRFI vagy elvileg, nem fiú. Inkább előbbi szót mélyítsd el magadban tudat alatt. ;-)


*Szeretnélek már minnél előbb kényeztetni, simogatni, puszilgatni, maszírozni... Örülnék ha orálisan is a kedvedre tehetnék. Nem bánod meg! *

Ez a mondat azt jelenti: Nagyon ki vagyok már éhezve. Tudom, hogy ez elsősorban egy szexpartner kereső, de hidd el, a nők belátnak ezek mögé a mondatok mögé. Úgyis tudja, hogy nem legozni akarsz vele, én ezt a részt úgy, ahogy van ki is hagynám az elején, vagy inkább egy kis pimaszsággal írnám le. pl. "Kíváncsi lennék egy masszás közben képes vagy e végig nézni egy brazil filmsorozatot"

*Kérlek küldj magadról egy olyan képet, amin az arcod is látszik, hiszen engem is láthatsz, úgy fair ! Várom gyors válaszodat, a további ismerkedés reményében.*

*Kérlek/gyorsan/várom válaszod/reményében* --> ezeket a szavakat abszolút ne használd. Alárendeltséget kommunikálsz vele magadról. Inkább csak írj annyit, ha pl. nincs képe, hogy tetszik a bemutatkozód (tényleg el szoktad olvasni a nők adatlapját? e nélkül ne is írj, mert te sem vennél komolyan egy olyan embert, aki csak szórja a leveleket és nem olvassa el az adatlapod). De, ha nincs kinn képe, de tetszik a bemutatkozó szövege, akkor leírhatod azt, pl. hogy "kíváncsivá tett a bemutatkozódban ez és ez, szeretném tudni, hogy van e pl. rendes fotó rólad, vagy itt ufonak álcázod magad (utalsz arra, hogy nincs profilképe), ezért vagy ilyen falfehér a profilképeden :-)

* Többit akkor, ha válaszolsz valamit...
Puszi (oda is...)  Salix (Tibor) "* --> ez sem kell, ne szabj feltételhez semmit, ha egy nővel beszélsz, vagy adod feltétel nélkül és viszonozza, vagy nem

Most ezek az ötleteim vannak, de javaslom iratkozz fel a hírlevelemre is, sok hasznosat találnál még benne. interneten meg tudsz találni.

Üdv,
Gery
salix#2472012-05-01 16:26:03
Szia Gery!
Köszi a választ!
Kaptam már mindenféle tanácsot, hogy milyen tipusú levelet írjak. Érzelgősebbet: eredmény semmi. Szerényebbet: semmi eredmény. Most a rámenőssebben van soron: még mindig semmi:

"Szia Kedves XY !

Felkeltetted az érdeklődésemet! Szívesen megismerkednék Veled. Csinos vagy. Független 36 éves újpesti, káros szenvedélyektől mentes fiú vagyok, a többit az adatlapomon megtalálod... Szeretnélek már minnél előbb kényeztetni, simogatni, puszilgatni, maszírozni... Örülnék ha orálisan is a kedvedre tehetnék. Nem bánod meg! Kérlek küldj magadról egy olyan képet, amin az arcod is látszik, hiszen engem is láthatsz, úgy fair ! Várom gyors válaszodat, a további ismerkedés reményében. Többit akkor, ha válaszolsz valamit...
Puszi (oda is...) :-* Salix (Tibor) "

Van ennél jobb valami, ami BIZTOSAN MŰKÖDIK ?
Köszi: Salix  :-/
randidoctor#2462012-05-01 11:01:45
Hello Vlad,

Ez érdekes kérdés. Ahogy én gondolok, elég nehéznek tartom azt, hogy a szexet és az érzelmeket külön válasszuk. Már csak azért is, mert a nőknél ez még inkább egybe tartozik, mint a férfiaknál.

Bár nem tudom mennyire volt ez igaz arra a hármas esetre, ami a házasságotokon belül volt (én nem mentem volna bele ebbe sem), abban viszont biztos vagyok, hogy utána túl sokat engedtél meg neki. Meg kellett volna húzni a határt.

Ha a hármas még belefér, ok, viszont ott elkezdte a párod átlépni a határokat. Először privátban azzal a harmadik féllel, utána már a hátad mögött egy másikkal. 

Én ezt abszolút beszüntetném. Elmondanám, hogy tévedtem, rossz döntést hoztam, mikor belementem abba, hogy kettesben találkozzon és szexeljen más férfival. A hármas belefért, a kettes nem. Mostantól így döntök és ehhez tartom magam.

Kérdés viszont az, hogy a feleséged erre hogyan fog reagálni, de azt gondolom átengedni egy másik "potenciális hímnek" egy az egyben azt a nőt, aki többek között a "szexuális partnered" is, valahol a dominancia hiányát kommunikálja.

Változtass rajta gyorsan, amíg lehet. Én ezt tenném a helyedben.

Üdv,
Gery
randidoctor#2452012-05-01 10:51:50
Hello Boy,

Elnézésed kérem, hogy most válaszolok, te valamiért nem jelezte a rendszer, hogy írtál itt nekem.

Küldj egy levelet privátban és kitaláljuk, hogyan tudok segíteni neked.

Üdv,
Gery
randidoctor#2442012-05-01 10:49:36
Hello Salix,

Mit szoktál pontosan írni ezekben a levelekben?

Üdv,
Gery
salix#2432012-04-29 20:09:51
T. Randidoktor és olvasó !

Akar ezen a ... oldalon valamelyik nő is valamit egyáltalán ?????? Vagy csak a gazdag, jóképű királyfit várják? Minek vannak itt? Válaszolni nem akar (nem tud: potyázó, sajnálja azt az egy SMS-t 508Ft, pedig ez tényleg elenyésző a konkurenciákhoz képest!) Küldtem már több mint 100 levelet de válaszolni egyik se képes, jó esetben csak elolvassák! Lehet, hogy nem tökéletes a levelem, és nem ájul el mindjárt tőle, de a kapcsolatfelvételre csak lehetne reagálni. Egyáltalán milyen a jó levél? Elsőre egy vadidegennek nem küldöm el mindjárt az életrajzomat. Én meg mit dicsérjek mondjuk a fénykép nélküli adatlapján, pl a 170 centis magasságát?
Van értelme egyáltalán az internetes társkeresésnek? Nem csak itt, hanem más jellegű oldalakon? Máshol is vagyok regisztrálva, hasonló eredménnyel. Sajnos az a véleményem, hogy aki szép, jóképű meg gazdag CSAK AZ érvényesülhet itt is, úgy mint a való világban....
Mit lehet tenni ????????? Üdv: Salix  :-/
neonilla29#2422012-04-25 01:42:08
A(z) #242 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
boy27#2412012-04-20 11:10:33
A(z) #241 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
hungs#2402012-03-22 08:14:15
Köszönöm szépen a segítséget!  :-)
randidoctor#2392012-03-21 19:21:15
Válasz a(z) 238-es üzenetre:

Hello Hungs,

Megértem a dilemmát, nehéz dönteni olyankor, amikor olyan valaki tetszik, aki már "foglalt".

Az első tanácsom mégis az lenne, hogy ne kérj elnézést a vágyaidért, akár a hosszú írásodért, vagy azért, mert ez a lány akár testileg is vonz Téged.

A fórum azért van, hogy írj bele, akár 10 oldalt is írhatsz, ha ahhoz van kedved. ;-)

Mivel kedvesnek tart, ebből elsősorban az jön le, hogy a szexualitásodat nem igen kommunikálod felé. Ezalatt nem azt értem, hogy bunkó megjegyzéseket kéne tenned, stb., hanem felvállalod, hogy férfiból vagy és az is a Te részed, hogy azzal együtt, hogy szimpatikus, testileg is kívánod. Ez a klasszikus, örök rosszfiú/jófiú dilemma, hogy, hát a nők miért is inkább a rosszfiúkra "gerjednek"? Általában azért, mert ők nem rejtegetik a szexualitásukat akár udvariasságból, akár bármi másból.

A lánnyal kapcsolatban, egy 4 éves kapcsolatban sok beáldozott energia van, és azért, hogy valaki ezt totálisan felrúgja, nagyon nagy hatást kell rá érzelmileg gyakorolni. Ha "csak" kedves vagy, azzal ezt nem fogod elérni. Ha kimutatsz mást is Magadból és elvarázsolod, hogy átéljen izgalmat, örömet és még egy csomó minden mást, akkor fogja úgy érezni, hogy érdemes kockára tenni a kapcsolatot. 

Sokszor azonban nehéz akkora hatást gyakorolni, hogy a másik egyből feladja az általa már sok energiába került hosszú távú kapcsolatot, így jönnek a "szeretők" (akik igen, néha elcsábítják a végén a másik nőjét)

Hogy ezzel kapcsolatban milyen értékeket képviselsz, ezt Neked kell tudnod. Belefér e, nem fér bele, ha igen, akkor meddig, egy csókig, vagy a szexig akár?

Ezt Neked kell, hogy eldöntsd Magadban.

Azzal kapcsolatban, hogy Ő a Nagy Ő, azt tudom javasolni, hogy ezt verd ki a fejedből. Ő jelenleg nem egy nagy Ő számodra, hanem egy légvár, amit azért építettél, mert elérhetetlennek érzed és, ha nyíltani visszautasítana, annál jobban kudarcként élnéd meg, minél nagyobbra építenéd ezt a légvárat.

Nem azt mondom, hogy ne legyél kedves, de valószínűleg ezzel a lánnyal nem csak azért vagy kedves, mert olyan aranyos, hanem azért is, mert nőként felkelt Benned "dolgokat". Tehát, nem túl hiteles, ha "csak" kedvesen viselkedsz, miközben mást érzel.

Nem tudom azt mondani, hogy etikus más nőjét elcsábítani. Azt se, hogy etikátlan, mivel ott a kérdés, hogy ok, de mi van, ha Nekünk jobb lenne együtt, mint amilyen Nekik volt?

Jelenleg ezzel kapcsolatban kéne, hogy meghozz két döntést.

Az egyik: Belefér e Nálam, hogy akár elcsábítsam egy másik férfi nőjét? Ha igen, meddig a pontig?

A másik: Ha belefér, akkor meg merem e kockáztatni azt a kialakult helyzetet, ami abból fakadhat, hogy én elkezdem kimutatni felé, hogy úgy érdekel, mint Nő, az egész testi/lelki mivoltával együtt, attól függetlenül, hogy ő bármit reagálhat erre?

Ha döntöttél, akár írhatsz privátot is, mert utóbbiban tudok segíteni, előbbiben csak Te tudsz.

Üdv,
Gery
hungs#2382012-03-17 11:25:46
Kedves randidoctor!

A történetem talán enyhén hosszú lesz, de szeretném, hogy teljes képet kapj a dolgokról.
Munkahelyemre pár hónappal ezelőtt érkezett egy lány, aki első látásra megtetszett.
Egy ideig kerülgettem, nem igazán tudtam, hogy közelíthetnék felé, gondoltam leülök mellé mikor szüneten van és megpróbálok beszélgetésbe elegyedni  vele.
Össze szedtem minden bátorságom és megkérdeztem hogy szabad –e.
Mosolyogva igent mondott, visszamosolyogtam rá és elkezdtünk beszélgetni.
Sajnos kiderült, hogy cirka 4 éve kapcsolatban él, amitől kicsit megrettentem, mert nem tartottam eddig etikusnak foglalt nőre nyomulni.
December tájékán eléggé cudar idő volt nálunk, felajánlottam neki hogy haza viszem szívesen hogy ne kelljen a buszra várnia amibe Ő bele is ment.
Háromszor elvittem, de ő elmondta a barátjának, aki a 4. éjszakás nap után elé ment a buszmegállóba, ami nincs messze a munkahelytől, előtte pedig össze is veszett vele hogy miért cipeli egy hapsi haza.
Gyakorlatilag ez egy érdekes szituáció volt szerintem, én hozzá szoktam hogy nem kell feltétlen mindent elmondani a másiknak, egy az hogy feleslegesen idegesítem a másikat, kettő pedig hogy semmi nem történt.
Jött az év vége és a cégünk mindig szervez karácsonykor egy privát bulit a dolgozóknak.
A lánnyal egymás mellett ültünk, talán véletlen volt, talán nem.
Iszogattunk kicsit, meg jött a bátorságom és elhívtam táncolni.
Mosolyogva nyújtotta a kezét én pedig boldogan kivezettem a sorok közül.
Táncolás közben is beszélgettünk, szóba került a barátja is, hogy össze szeretne költözni vele de a srác húzza a száját és konkrétan nem mond neki nemet, hanem kerüli a választ.
Mondtam neki hogy én igent mondtam volna a helyében, és utólag meggondolatlanság volt talán de azt is el mondtam neki hogy mennyire tetszik nekem és hogy a barátja szerencsés ember hogy ilyen barátnője van. (Nem szerelmi vallomás volt)
Párja gyakran hívogatta az éjszaka, aminek hatására éjfélkor elment haza.
Jött az újév, talán új reményekkel.
Munkahelyen a többiekkel beszélgettem, megjegyezték milyen jól össze illenénk, meg hogy volt –e valami konkrét dolog.
Kolléganőm őt sem kímélte, gyakorlatilag fondorlatos módon kifaggatta, hogy mi történt.
Azt mondta, hogy tetszem neki, de van barátja.
Eltelt egy két hónap, ugyan úgy mentünk együtt szünetre, beszélgettünk.
Elmesélte a jövőbeli terveit nyaralás stb. meg néha emlegette a barátjával történő dolgokat, mit csináltak, hova mentek stb.
Nem rég rendeztünk egy „privát” céges bulit páran amire Ő is eljött a többiek unszolására, én nem is kérdeztem tőle hogy el akar –e jönni velünk.
Lefoglaltunk egy étteremben néhány asztalt.
Este bent ültünk a többiekkel mikor megjött, és leült mellém.
Itt megjegyezném, hogy még rengeteg hely volt.
Minden rendben is ment, vacsoráztunk meg beszélgettünk.
Egyszer csak egy kósza gondolatom támadt, hogy mi lenne, ha elmondanám neki mit érzek.
Nem sokára el is érkezett az idő, amit alkalmasnak éreztem.
Barátja került szóba, azt mondta hogy bárcsak a párja olyan kedves lenne, és úgy viselkedne mint én.
Azt válaszoltam neki hogy szerintem sejted hogy mit érzek, erre bólintott és elhívott táncolni.
Később kimentünk cigizni, mondtam, hogy sajnálom nem akartam ilyen helyzetbe hozni, de szerettem volna hogy tudja mi a helyzet.
Annyit mondott, hogy Ő is volt már ilyen helyzetben és tudja milyen.
Megjegyezte, hogy nem tud mit mondani, és majd a jövő eldönti mi lesz.
Viccesen megkérdeztem, hogy és ha nem lenne barátja, akkor elhívhatnám valahová teázni vagy kávézni és beszélgetni, amire mosolyogva igen volt a válasz.
Nem sokára pedig mindenki haza ment.
Azóta is kimászkálunk szünetre, ugyan úgy viselkedik mint eddig, én pedig azt érzem hogy megtaláltam a nagy őt, csak neki nem én vagyok az. 
Elnézést kérnék a hosszú írásomért.
Mindenki véleménye érdekel, hogy ki mit tenne.
rita-baba#2372012-02-17 21:20:14
szia miert van az hogy ilyewn noies vgaoyk es nem talalok szexpartnert en fiu vagyok de nagyon lanmyos
cx1401#2362012-02-09 10:16:25
Válasz a(z) 234-es üzenetre:
Koszonom a jo tanacsokat, 
tisztelettel: Peti
randidoctor#2352012-02-09 02:03:17
Válasz a(z) 233-es üzenetre:

Szia Anita,

Szerintem a párod jól válaszolt erre a kérdésre, még akkor is, ha valójában (az én véleményem szerint) nem értette pontosan mit kérdezel tőle.

Nem hiszek önérdek nélküli szeretetben. Ha együtt vagyunk valakivel és szeretjük, azért szeretjük, mert az nekünk jó, jól érezzük magunkat tőle (nyilván a másiknak is, de akkor is benne vagyok Én is). Lehet, hogy ő erre gondolt, erre a fajta "energiaáramlásra", ami köztetek van és lényegében oda-vissza működik.

Szerintem valahogy így jön létre ez az állapot, a "szeretet", mikor két ember jól érzi magát a bőrében, ezáltal közösen létrehozza.

Amit te kérdeztél volna, inkább így tenném fel:

"Mik azok a tulajdonságok, amiért nőként tisztelsz/felnézel rám/kívánsz, stb.?"

És megkérdezheted, hogy mik azok, amikért esetleg kevésbé. Mert, mivel ember vagy, ha ő őszinte, akkor biztos tud mondani ilyet is. És te is elmondhatod ezt neki, ez sokat segít a kapcsolat fejlődésében.

Üdv,
Gery
randidoctor#2342012-02-09 01:55:16
Válasz a(z) 232-es üzenetre:

Hello,

Érdekes a kérdésed, ilyennel még nem találkoztam. :-)

Szerintem több dolgot is érdemes lenne nézni.

Egyrészt a barátod a Te elmondásod szerint hetero. Gondolom ő is annak vallja magát. Ezért nem lehet egyszerű magának bevallani egy olyan vágyat (lehet, hogy még meg sem tette), hogy valójában a férfiakhoz is vonzódik. Ezt helyette nem fogod tudni megtenni.

Mivel ezt magába integrálnia is kell (ha egyáltalán eljut odáig, hogy bevallja), utána még meg is kell szoknia ezeket a vágyait igényeit. Neked ez más, mivel te kimondtad, le is írtad, hogy "BI" vagy. 

Nem tudom ígérni, hogy ezt megteszi, de, ha meg is teszi, szerintem sok türelemre van hozzá szükség.

A másik, pont ezzel kapcsolatos pont, hogy mivel ettől ő fél és nehezen nyílik ebbe az irányba, nem is tud annyit adni, amennyi neked jó lenne, de, ha emiatt elégedetlen vagy, az nem segít. Inkább legyél hálás azért a kevésért, amit adni tud, akkor nagyobb esély van rá, hogy magától többet adjon.

A dolog másik oldala Te vagy. Hiszen a Te időd megy. Azt javaslom szabj meg magadnak egy időtartamot, ameddig türelmes leszel a másikkal, ha nem jutsz vele egyről a kettőre, akkor pedig lépj tovább, még, ha fájdalmas is, mert csak magadtól veszed el azt, amit esetleg mástól megkaphatnál.

Ítéletet nem szeretnék mondani a férfi-férfi kapcsolattal kapcsolatban, hogy jó e vagy nem, az nem az én tisztem. 

Igyekeztem elfogultság nélkül leírni, ami eszembe jutott.

Üdv,
Gery
anita0101#2332012-02-06 06:42:24
Szia!
Egyszerű kérdésem lenne. Párom arra a kérdésemre hogy mit szeret bennem a legjobban, azt a választ adta, hogy az iránta való szeretetemet. Vagyis azt szereti bennem, hogy szeretem őt. Én nem teljesen ezt a választ vártam volna. .. Én sokmindenért szeretem, és nem elsőként azért, mert szeret. Mit gondolsz erről? Nem furcsa válasz ez? Szeret ő engem igazán, önmagamért?
cx1401#2322012-02-06 00:34:11
A(z) #232 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
randidoctor#2312012-01-29 19:04:39
Válasz a(z) 230-es üzenetre:

Hello Lao,

Szerintem teljesen normális, mert egyrészt az idősebb nő tapasztaltabb, épp ezért nagyobb kihívás megszerezni, meghódítani, ezért izgalmasabbnak is tűnik.

A másik kérdésedre meg azt tudom válaszolni, hogy ez is normális. Most ezt éled meg. Majd eljön annak is az ideje, hogy elkezdesz igényt érezni másra is. Jó esetben. :-)

Üdv,
Gery
lao24#2302012-01-27 00:04:33
Helo! Én abban kérném segitseged hogy szerinted normális az hogy az időssebb nők izgatnak szexuálisan? Illetve ha csak szex érdekel, szorosabb kapcsolat nem?
szexmaster#2292012-01-15 02:09:11
Válasz a(z) 227-es üzenetre:

Ez nem az a topic, a kérdéseidet itt tedd fel:
EROPOLIS:/city/forum/?TID=EPff_vszb003&biziclop=1
janika39#2282012-01-14 20:38:59
A(z) #228 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
reznor#2272012-01-14 11:25:58
A(z) #227 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
randidoctor#2262012-01-06 01:43:49
Válasz a(z) 223-es üzenetre:
Gratula! Sok sikert a lányhoz ;-)
earl32#2252012-01-03 21:36:22
Válasz a(z) 224-es üzenetre:Akkor ne itt keress.... Nehogy elkezdj változtatni bármin is, meg ne mozdulj. Vegetálj tovább... Inkább tanulnál meg gitározni;)
asra#2242012-01-03 19:37:10
Válasz a(z) 219-es üzenetre:
Hello
A 215-ös rendesen kielemzte az aatlapom. Le is tröltem mindent.
Kéeptazoknak mutatok akiknek írok. Felvesezm őket kedvencnek.
Az anyagi helyzetem nem rossz inkáb szar.
Bár láttam már hasonló helyzeteben srácokat barténővel.
Fizetni ? Én nem egy alakalmat akarok hanem egy valakit hosszabb távra.
persze ezt enm tudhattad,mert letörltem az adatlapom.
Az is furcs,hogy egy 23 évestől kérek tanácsot 28 éves létemre.
Az érzelmi intelligenciás dologgal csak jobban elriaszottál a lányoktól. ne csináld,mert így sem hiszek benne,hogy kellhetnék bárkinek is.
Az egy dolog,hogy a munkám nem nagy durranás,de magamért sem rajongok nagyon. Mondjuk nem hisezm,hogy ez a neten keresztül érződne. Ráadásul nem is a külsőmmel van igazán baj.
MIlyen szakembert ?
Igazából nem hiszem,hogy egyedül tudnék mit kezdeni az önfejlesztőkkel. 
28 vagyok mire az évek folyamán bármi is megtanulok addige kicsúszok a korom miatt sokmindeből. Meg már lecsúszatm a léyneget. Ebena korban kellene élni nem most megtanulni élni,meg behozni 8-10 év lemaradást.
Hogy faragjak férfit magamból amior azt sem tudom milyen egy IGAZI FÉRFI a nők szemében?
Te az vagy? Jó, hozzám képest enm nehéz annak lenni.
bananajoee#2232012-01-03 17:21:00
Válasz a(z) 220-es üzenetre:

Úgy 10 perce megkérdeztem, igent mondott  :-D   :-D 
Úgyhogy már csak rajtam múlik.

Köszi hogy rávezettél arra amit már én is tudtam csak nem mertem megtenni.  ;-)
bombika15#2222012-01-02 18:05:35
Válasz a(z) 221-es üzenetre:Akkor hajrá, és csak okosan :-)
bananajoee#2212012-01-02 17:57:51
Válasz a(z) 220-es üzenetre:

Ebben valóban igazad van, meg is van a terv és az alkalom, csak át kellett gondolni  ;-)
randidoctor#2202012-01-02 15:01:26
Válasz a(z) 213-es üzenetre:

Hello Joe,

Azt hiszem Te pontosan tudod mit kéne tenned. ;-)

Kockázat nélkül ne várj sikert.

Üdv,
Gery
randidoctor#2192012-01-02 14:58:22
Válasz a(z) 218-es üzenetre:

Hello Asra,

Először is meg tudom érteni a helyzeted. Elég szar állapot, mikor ki vagy éhezve, sikertelenül élsz és kapálózol azért, hogy végre jusson valami.

Nem ismerem pontosan az életkörülményeid, de érdekelne pl. mivel foglalkozol, mert, ha csak a szexre mész, akkor lehet egy prostituáltat is bérelni, egy jobb, óránként 10-20, nem olyan nagy összeg, bár sikerélmény és komolyabb intimitás nem jár mellé. A sikerélmény akkor járna, ha te hódítanál meg valakit a személyiségeddel. Ahhoz viszont fejlesztened kéne magad. Ami nem egy hét munka lesz.

Egyrészt ha nincs pénzed, az alapvető feltételeket sem tudod megteremteni, másrészt ha utálod a munkád, amivel foglalkozol, az ki is ül rád, harmadrészt, ha alacsony az érzelmi intelligenciád, a legtöbb csaj ki fogja szúrni és ki fog csinálni, mert nem fogod tudni, mire hogyan és mit lépj. 

Javaslom keress pár önfejlesztő lehetőséget, egy jó szakembert, mert ez nem fog pillanatok alatt menni. Engem is megtalálhatsz a neten. Ott van például a Magadért klub is, az még ingyenes is. Az internet tele van ingyenes önfejlesztő anyagokkal, pont azoknak, akik elveszve érzik magukat és pénzük sincs megfizetni semmit.

 Ha csak a biológiai kielégülés hajt, semmi más, arra mondom, ott vannak az ezért fizetett lányok. Emiatt fölösleges elkezdened talpra állni.

Pár egyéb észrevétel:

Nem találom a szöveged az adatlapodon. Képet se találok magadról. Ha még az arcod se vállalod, akkor hogy akarod, hogy egy nő felnőttnek tartson?

A többi bemutatkozásodról, leveledről nem tudok véleményt mondani, mert nem találom őket.

Itt az újév, egy újabb lehetőség, hogy elkezdj férfit faragni magadból.

Üdv,
Gery
asra#2182012-01-02 13:11:56
Dugni szeretnék már nagyon ! 
?
Ismerkedés,stb után talán
asra#2172012-01-02 13:07:32
Akkor,hogy orvosoljam a hiányosságom? Hogy és hol szerezzek rutint ha senkit sem érdekelnek a kezdők?
asra#2162012-01-02 13:02:21
Válasz a(z) 215-es üzenetre:
Tök jó,hogy így kielemzted !
Egyáltalán nemsértő.
Egyszerűbb ha törlöm magam és más névvel és adatlappal próbálkozom?
szerepjatek-szex#2152012-01-02 01:37:12
Válasz a(z) 211-es üzenetre:
Nem vagyok randiguru, csak egy "idősebb nő". Megmutatom, hogy én mit olvasok az adatlapodon:

Szia

- Aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli - ***Kicsi a farkam, nagyon, de nagyon.
*
- Mindenki a nulláról kezdi csak az esélyt kell megadni -*Kérlek, kérlek, lécci,lécci...azaz hisztis kiscsákó nyúzza anyát a boltban a csokiért.*

Nem keretelek,azért vagyok itt,mert a szexben gyakorlatilag nincs jártasságom. Igazi, jó szexben még nem volt részem. - *Dugni szeretnék, már nagyon áll a bré, nagyon, de nagyon. Fáj a herém is.KÖNYÖRGÖM!!!*

Olyan nőt keresek aki szívesen lenne együtt egy alig tapasztalt sráccal. - *A szüzesség legfeljebb a csajoknál szexi, náluk is max 20 éves korig. Olvass adatlapot, a nők 99%-a nem akar tanító néni lenni.*

Hosszabb távra keresek egy szexpartnert,ha lehet Pécsről vagy a környékéről.- *Ingyen bulát, helyben*.

 Ha messzebb laksz csak alkalmi találkozó lehet.- *Dugni se tudok, de beakasztanék egy kószát. Örülj, hogy megkaphatsz.*

 Szigorúan kölcsönös szimpátiával és pénz nélkül !!-*Mondtam már : ingyen numerát, de persze legyél kurva jó nő.*

Miután a fiatalabb lányokat nőket nem vonzom a tapasztalatlanságom miatt szívesen ismerkednék oylan érettebb nőkkel akiket érdekel még,hogy milyen lehet egy "kezdővel" együtt lenni.-* Ha nincs ló, jó a szamár is. - De most komolyan : tudod mekkora forgalmi értéke van a 30-as, 40-es nőknek? Ne legyél már ennyire eltévedve....*

Legyél átlagos testalkatú,türelmes,ha lehet független,de ezt megbeszélhetjük. - *Még egyszer mondom : legyél kurva jó nő, és persze facér, aki él-hal a facomér'... Nagy kegyesen belemész egy férjezett asszonnyal egy kalandba...Kisgyerek...*

Helyet sajnos nem tudok biztosítani. - *Ja, persze : nézz ki jól, legyél független, akarj tanítóskodni, és még helyed is legyen az ingyen numerához...*

Amennyiben felveszlek kedvencnek,de nem írtam akkor valószínű elfogyott a napi két levelem,ha tudsz jelzz vissza kérlek,hogy igen vagy nem ! - *Mert ugye még havi 500 pengőd sincs az örömpolgárságra.*

Mindezt kéred kép nélkül. Tudod Asra, ahhoz hogy ez bejöjjön, nagyon-nagyon mocskosul jól kellene kinézned. Ami tuti nincs így, mert akkor nem írnád ezt az adatlapot.
Könyörögsz, követelőzöl és nyavalyogsz. Ezt a viselkedést a 3 (!) éves fiamtól sem tűrném el. Nem egy ivarérett bikától. Nőj fel! Ezt a saját érdekedben mondom. Most le lehet szólni, meg lehet sértődni, de hidd el, sokban igazam van. Legfeljebb mások nem mondják a képedbe.
bananajoee#2142012-01-01 23:35:42
Annyi kimaradt hogy olyan mintha titkolná akarná a lány mások elől hogy mi a helyzet köztünk, pedig buliban elég nyilvánvaló szokott lenni.
bananajoee#2132012-01-01 23:31:36
Üdv mindenkinek.

Nekem a következő problémám volna ahonnan nem tudok továbblépni. 

Adott egy lány, sok évig volt egy kapcsolata, az utóbbi időben már csak távkapcsolat volt, elhidegültek, a lány kirakta a csávót.

Na már most egy jó ideje meg volt köztünk a kölcsönös szimpátia már a kapcsolat alatt is, most pedig hogy szakítottak 1-2 hónapja eljött az én időm, úgy érzem  :-D 

Jókat beszélgetünk, jól megvagyunk, buliban mindig együtt táncolunk, szobájában is iszogatunk, megy a tapogatózás ruha alatt minden sínen van (épp csak csók nem csattant el), de van egy eléggé zavaró tényező, egészen konkrétan a szobatársa. 

A szobatársa közös barátunk, nagyon jóban vagyunk vele mindketten, csak ő is mindig ott van és bár tényleg nagyon kedvelem, de útban van... viszont folyamatosan együtt van a lánnyal közös programok, stb., de semmi több a barátságnál. Na már most a szobájából csak nem rakhatjuk ki.

Viszont egy az egyben nem merem randira hívni a lányt mert egyébként, amikor nincs buli, iszogatás akkor mindketten úgy vagyunk mintha misem történt volna mintha csak barátok lennénk, holott azért érződik hogy azért van itt más is.

Mit lehet tenni ilyenkor?
bombika15#2122011-12-28 16:34:17
A(z) #212 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
asra#2112011-12-28 12:03:16
Hello

Miért van az,hogy rohadtul nem kellek senkinek?
Az csak egy dolog,hogy nem válszonak,de gyakran el sem olvassák a levelet.
Ok,hogy az életbenem megy,de,hogy itt ekkora érdektlenséget váltsak ki?
quismisca#2102011-11-07 22:31:01
Válasz a(z) 196-es üzenetre:

Jé, ez nem is rossz gondolat, ha saját, akkor pirospont :-)
earl32#2092011-10-20 06:42:32
Válasz a(z) 191-es üzenetre:
Szia! Bátorkodom én is reagálni a felvetésedre.Izgalmas téma, én is voltam hasonló helyzetben. Tényleg pontot kell tenned a kapcsolatotok ezen fejezetére. Te többet szeretnél és ahogy olvastam neki is volt ideje eldönteni, hogy akar-e valamit kezdeni veled. Vannak olyan nők akik tényleg szeretik fenntartani a férfival ezt a függőséget. A legszebb az amikor több férfival csinálják ugyanezt, de közben a háttérben van egy valaki aki mindent visz. Nem mondom azt, hogy ő ilyen és hogy rossz aki így viselkedik. Csak azt, hogy amíg energiát ölsz belé, addig abban a pillanatban azt a kapacitást fordíthatnád sokkal gyümölcsözőbb kapcsolatokba is. Ahogy a többiek is ajánlották és ahogy látod is, tényleg neked kell dűlőre vinni a dolgot. Nem receptet mondok, de van amikor így csinálom, ezen kívül van sok más lehetőség is. Elmegyünk bulizni és egy macska-egér előjáték után elhívom táncolni. Ha megy közös tánc és érzem az összhangot, akkor az első lassúnál már lépek. Ilyenkor eldől, hogy mennyire enged magához közel. Szeretné-e érezni a testem közelségét, ölelését. Ha érzem, hogy kapaszkodik belém és szorosan magához szorít és én viszont, akkor már szerintem nyert az ügy. Ilyenkor már jöhet egy puszi a nyakra és ha minden jól ment akkor elcsattan az első csók is. A folytatásnak csak a fantázia szab határt:)
De, szerintem ezt te is tudod. Csak azt akartam vázolni, hogy egy ilyen "bejáratott" kapcsolat kezdeménynél, mint amilyen a tiétek, nem csak a verbális kommunikációval, sőt néha azzal rosszabb, lehet megismerni a másik álláspontját.
Lényeg, hogy lépj, mert ez így nem jó neked. Ha nem jön össze, akkor sincs gond,lépj tovább és aránylag egyszerűen megszabadultál egy ilyen kapcsolattól. Ne várj addig amíg felújíttatja veled a lakását, amibe mással költözik be. Láttam már ilyet:D Szerencsére nem én voltam.

Sok sikert és ügyesen a továbbiakban.

Earl
cbr125#2082011-10-19 22:40:09
Köszönöm, Rajta leszek jó ötletet adtál....
igyekszem magamat adni:)
randidoctor#2072011-10-19 18:46:55
Válasz a(z) 204-es üzenetre:

Hello!

A lánnyal kapcsolatban fordítva áll a keret. 

Te szeretnéd, ha ő tőle kapnál figyelmet, lehetőséget, hogy megismerd. Ez kezdésként ok, de hiányzik valahogy a leírásodból az a rész, hogy Neked milyen elvárásaid vannak egy nő felé. Hogy Neki miben kell megfelelnie Neked, hogy legyen köztetek valami. Itt nem szélsőségekre gondolok nyilván, mert fekete/fehér nem létezik, de ha nincsenek kézzel fogható elvárásaid, amik számodra fontosak és amiket elvársz (úgyhogy természetesen ezeket te is megadod), akkor az egész randi arra fog szólni, hogyan nyerd meg a figyelmét.

Én azt csinálnám, vennék egy lapot és feltenném a kérdést:
Mik azok az értékek amik fontosak számomra egy nővel való kapcsolatban és amiket megadok és viszont is várom, ha pedig egyáltalán nem találom meg őket, akkor könnyedén nemet mondok, mert ezek számomra fontosak, hogy magamnak meg tudjak felelni.

Én nálam pl. ilyenek szerepelnek (mondok párat):
1. tisztelet
2. igényes megjelenés
3. rugalmasság, önkritikára képesség
stb.

Írd meg Te is a listád nyugodtan saját magad számára és máris nem arról fog szólni a randi, hogyan nyűgözd le a csajt, hanem, hogy megismerjétek egymást és kiderüljön számodra, érdemes e több energiát fektetni a dologba.

Üdv,
Gery
randidoctor#2062011-10-19 18:26:56
Válasz a(z) 200-es üzenetre:

Hello,

Hát, ha egyedül voltál ott, lehet célszerű lenne valakit elhívni. :-)

Komolyabbra fordítva: ha nem jön el a csajszi, általában a vonzalom, érdeklődés hiánya miatt teszi ezt. De, ha azt nézzük, ez egy elég nagy tiszteletlenség is egyben, ami már korábban látható szerintem egy emberen.

Üdv,
Gery
csoki21#2052011-10-18 19:59:17
A(z) #205 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
cbr125#2042011-10-17 12:20:06
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_4141998/4c5a27.jpg
Sziasztok! 
Tippeket, ötleteket szeretnék kérni tőletek! :-)
Persze adott egy lány.. Szerintem eléggé bonyolult..
Volt egy 1 éves kapcsolata.. aminek hol vége van, hol nem, mert a srác folyton keresi, a csaj se tud neki mindig nemet mondani, de úgy néz ki a lány, már elhatározta magát, mert mindig csak veszekedés van a találkákból...

27 éves, fodrász a lány.
Én eléggé furcsa módon ismeretem meg,- ez az ismertem megis furcsa- mivel xxI század, facebook... Sok közös ismerősünk van.. és a közeli kisvárosban lakik...
Elég sokat beszélgettünk.... szerintem vannak közös pontjaink is..-elhamarkodott kijelentéseket nem akarok itt tenni....

Ami furcsa, mikor fent van, Rám nem ír, csak ha én keresem...lehet nem keltem fel az érdeklődését...:(

Elhívtam egy beszélgetős, vacsis estére- összeszedve minden bátorságom- és Igen-t mondott. egy feltétellel, ha a volt pasijáról nem beszélünk- nekem ez nem okoz gondot..
3 hét múlva otthon leszek..

Ha adtok vmi tippet a randira, esetleg bármi hozzászólásotok van. esetleg mire figyeljek oda...
tudom , hogy szereti a vicces fiúkat...
próbálom majd felekelteni az érdeklődését
Meg kérdés , hogy ilyen- stressz-izgalmi helyzetben, hogy fog megeredni a nyelvem és a mondókám!
köszönöm szépen a segítséget!

üdv.
CBR125
bombika15#2032011-10-13 21:44:27
Válasz a(z) 202-es üzenetre:Nem  nem, még nem végeztem a pszichológián :-)
swpasi#2022011-10-13 21:40:07
Válasz a(z) 201-es üzenetre:A skizo tanfolyam nem jobb?
bombika15#2012011-10-13 21:29:02
Válasz a(z) 200-es üzenetre:Vigyél magaddal egy bazi nagy tükröt nézz bele és nem leszel egyedül :-)
swpasi#2002011-10-13 20:33:32
Nagyon szeretem magamat es pprobaltam mar szervezni par randit, de mindig csak egyedul voltam ott. Mit tegyek?
paross11#1992011-10-13 18:31:12
Válasz a(z) 193-es üzenetre:Gondolom ha viharos multja volt nem volt nehéz tul lenni a "csak barátságon"ha néha más is bassza nem szégyen az csak kellemetlen! :-D  :-D
quismisca#1982011-10-13 17:59:40
Válasz a(z) 197-es üzenetre:

Szerintem csak teszteli a témavezetőt ezzel az összegabalyított sztorival :-)
simi12#1972011-10-11 18:44:56
Válasz a(z) 193-es üzenetre:Bocs hogy hozzá szólok, sok írásodat olvastam már itt, azok alapján egy igen határozott férfinak tüntél, aki tudja mit kell tennie. Misem egyszerűbb beszéld meg vele és ne várd amíg a téma felmerül, minél előbb tisztázni kell a dolgot!:))
randidoctor#1962011-10-11 16:57:29
Válasz a(z) 195-es üzenetre:
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem mi férfiak nem várhatjuk el egy nőtől, hogy ő eldöntse, vajon mi mit akarunk tőle. Ez a mi feladatunk, még akkor is, ha valamit félreértünk. ;-)
tigrisur#1952011-10-09 16:27:50
Az első adandó alkalommal, amikor a téma felmerül, elmondom, személyesen.

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-374]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2630BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba6291Biszexuális vagy, be kell lépned!

#tonyy69100Kismeret
Ajánlott szobák
#maszti_szoba110Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba3650Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2820Heteroszexuális vadászterület

#csoti100Hármasszex..2ff-1nő
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba210Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok410Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1720Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.