Türelmi zónás hitványságok

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Türelmi zónás hitványságok
FRANCISCO DE MEDRANO: ODA EGY KURTIZÁNHOZ

A fizetővendégek már nem rázzák
ajtódat éjjel, pedig egész falkák
jártak hozzád régebben és zavarták
meg szomszédaid álmát;
hány tölgyfaágy esett össze alattad
a ringástól, hány lepedőd repedt meg.
mikor virgonc fiúk üzekedtek
veled! Most egymagadban
durmolsz, vagy a szép időkre emlékszel,
mikor veled táncolnak, tivornyáztak
az ifjurák s te hajnaltájt egymásnak
ugrattad őket késsel;
tavasz van most, hold süt, tested öregszik,
de te nem alhatsz a szerelmi vágytól:
ilyenkor pukkadsz, s elátkozol százszor
a rothadt kölyködet, kik
hervadt, tág rózsád kelyhéből nem kérnek
és frissebb lányok lába közt keresnek
bibócskákat, melyek már kifejlettek,
de szűkek még s kemények. 

/Faludy György műfordítása/


Ez a blog mindenki számára íródik, legyen az nő vagy férfi, akik valaha is igénybe vették már, vagy igénybe szeretnék venni eropolis Türelmi zónás lakóinak bárminemű szolgáltatásait. A blog nem a Türelmi zóna ellen jött létre. Sőt - ellenkezőleg. Azért létezik, hogy kiszűrhessük valamiképpen magunk közül azokat a Türelmi zónás lakókat, akik valamiképpen rászedték, átverték, becsapták az őket fölkereső és bennük megbízó fizető vendégeiket.

Bárki embernek, nőnek, férfinek nagyon nehéz a helyzete, ha ilyesmi történik vele. Egyrészt az erős  szégyenérzet,  a rendkívül súlyosan sértett méltóság érzete, másrészt a nem régen meghozott, jelenleg hatályos, enyhén fogalmazva is  igen-igen nagyon rossz törvény miatt, amely bünteti rendeli egy szexuális szolgáltatás pénzért történő igénybevételét - bármelyik nem, és bármelyik fél részéről. is történik az meg.
A törvénynek, a jognak nehéz, ha ugyan nem lehetetlen rábizonyítania a szexuális szolgáltatást nyújtóra, hogy átverte, rászedte, netán meglopta az ügyfelét. Főleg, ha a "szolgáltató" tagad. Viszont az, aki pénzért igénybe vesz ilyen típusú szolgáltatást,azt akár börtönbe is zárhatják érte. 
Ide kívánom gyűjteni azoknak a Türelmi zónás lakóknak a neveit és tetteit, akik  becsapták, rászedték, átverték,meglopták,paliira vették,madárnak nézték fizető vendégeiket,hogy némi időre hozzájuk méltó emléket állíthassunk nekik,és aki erre jár, és ezt olvassa okuljon belőle, és jegyezze meg, hogy a Türelmi zónás lakók közül kikkel, és miért ne akarjon soha többé találkozni.

Az emberek eropolison jönnek-mennek, de az valóban tűrhetetlen, hogy valakik ötperces, félórás, palira vehető jöttmentként bánjanak akárkivel is! Bár mélyen értett a méltóság, és a hiúság is nem kevésbé, létezik egy fogalom,amely minden és mindenki felett kel álljon! 
Ez pedig nem más, mint az Igazság.
A törvény jelenleg nem az igazságot méri, hanem  - véleményem szerint - egy hibás jogot alkalmaz. Nem célom azt firtatni, hogy miféle keresztény szellemiség hozta létre a törvényt, és vele ezt az áldatlan állapotot, de tény az, hogy nagyon közrejátszott benne. 
Meglehet, hogy egy-két ilyen, név és adatlap szerint kiszűrt tagot talán majd kizárnak, de persze visszajönnek más néven. Ebben az esetben, ha bárki felismeri őket, jöjjön ide, és írja a régi, már megszüntetett felhasználó neve alá, hogy most miféle néven fut éppen, és hogy EZ ugyanaz, aki... és senki ne kezdjen vele soha semmit, a saját jól fölfogott érdekében!

Szóval neveket, belinkelt adatlapokat és valós, megtörtént történeteket is várok ebbe a blogba, amely jellegéből adódóan nyitott mindenki számára. Mindig is azt tanították nekem, hogy a Szemétnek a szemetesben a helye! Ne legyünk hát feledékenyek, dobjuk a szemetet a szemetesbe, és ürítsük is ki!
És ne csupán az adatlapok aljára firkáljunk mások által egyáltalán nem látható személyes megjegyzéseket, hanem a közösség előtt konkrétan mutassunk rá a hitványakra. És kegyetlenül szűrjük ki őket magunk közül!

Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
nyalokad#52017-07-13 10:01:20
Az Őszinteség a legnagyobb Illendőség! És nem más! A nőket NEM ILLIK MISZTIFIKÁLNI csupán azért, mert ők nők!! Egy nő misztifikálása,egekbe emelése nagyon-nagyon Udvariatlan cselekedet! A nőkre Szigorúan Tilos istennőként tekinteni!! A nő csak ember. És úgy is kell velük bánni!! És sehogyan sem másképpen! Látni akarom az Embert! Ha EZT nem érted meg, akkor mit keresel itt, mit keresel eropolison? Mi, férfiak vagyunk a hibásak,amiért néhány nő el van szállva magától.
nyalokad#52017-07-13 10:01:20
Az Őszinteség a legnagyobb Illendőség! És nem más! A nőket NEM ILLIK MISZTIFIKÁLNI csupán azért, mert ők nők!! Egy nő misztifikálása,egekbe emelése nagyon-nagyon Udvariatlan cselekedet! A nőkre Szigorúan Tilos istennőként tekinteni!! A nő csak ember. És úgy is kell velük bánni!! És sehogyan sem másképpen! Látni akarom az Embert! Ha EZT nem érted meg, akkor mit keresel itt, mit keresel eropolison? Mi, férfiak vagyunk a hibásak,amiért néhány nő el van szállva magától.
nyalokad#42017-06-19 18:12:50
A(z) #4 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
nyalokad#32017-06-18 07:47:40
A(z) #3 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
aareesz#22017-06-14 16:52:47
Elolvastam, és elképedtem.
(Bár nem ismerjük az ő verzióját, el tudom hinni, hogy így történt.)
Ennyi pénz egy kurva sem ér. :o 
Rossz helyen kerestél. 
Másutt is megy az átbaszás, (+10 év, +20 kiló) de olyan oldalakon ahol beszámolókat is tudsz olvasni, kisebb az esélye, hogy te szívsz, nem a csaj. :D 
Egyébként nekem voltak nagyon pozitív tapasztalataim is. ;) 
Az pedig, hogy az ilyen lehúzós ribancokról lista készül, teljesen helyén való.
A kiszolgáltatottsággal visszaélni a legszemetebb, aljasabb dolog a világon.  :merges: 
Ha velem próbálja, nem úszta volna meg néhány pofon nélkül. :D 
nyalokad#12017-06-14 15:56:20
A(z) #1 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.

[1-5]Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1510BDSM - extrém szexualitás

#honeyxxl100HONEY'S ROOM
Ajánlott szobák
#biszex_szoba7390Biszexuális vagy, be kell lépned!

#heterot-szopnek100a TOROKBASZÁS imádói

#polar100Biszex
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1540Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba210Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba7380Meleg férfiak egymás között

#zso06200wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak

#jhonnybigood100Homo-Transz komoly kapcsolat?
Ajánlott szobák
#hetero_szoba28100Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok810Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2630Transzszexuális csevegő
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.