Tök jó ;)

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 74

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Tök jó ;)
#74 2019-11-27 01:04:40
 !kep:http://rcnews.hu/wp-content/uploads/2015/03/pénisz2.jpg 

Elbúcsúztattuk a Holdat, és rajta kívül még mások is elmentek, akik hiányozni fognak. De az élet megy tovább, az erotika pedig jó, szóval részemről még maradok. <3  
Túllépve a veszteségen, egy kicsit pikánsabb témára eveztem. ;)

Mostanában, hála a levélforgalmamnak (aki ír nekem, mindig megnézem az adatlapját) és az exhibicionista fórumnak, elég sok farokképet volt szerencsém nézegetni. (Kb tízszer annyit, mint arcot...) 
Némelyik után két napig nincs kedvem meztelen férfit látni olyan megrázó :/ , némelyik kép viszont esztétikai élmény. :* 

Mindenkinek van zsánere, ami nem zárja ki a többit, de a szemének jobban tetszik. Nekem is van kedvenc faroktípusom. :pirul: 
Ha olyat látok, minimum gyönyörködöm benne, és megnézem a reglapot. ;) Volt két olyan fotó (sajnos egész itt tartózkodásom alatt csak kettő), amelyik annyira szép farkat ábrázolt, hogy ezt meg is írtam nekik. Hát ami szép az szép. ;) :vigyor: 

Sajnos nagyon kevés ilyet látok, dacára annak, hogy akiket volt szerencsém személyesen ismerni, a többségüknek szép farka volt. Ez szöget ütött a fejembe, csak nem a csúnya farkak egyesülete van errefelé... :( Nem lehet hogy inkább a fotóval van a baj? És elkezdtem aszerint nézni.

És de. Szerintem rengeteg az elcseszett, rossz kép, ami nem kedvet csinál az illető férfi iránt, hanem elveszi az esetleg meglévő kedvet is. Ahogy a leggyönyörűbb nőről is lehet szörnyű fotót készíteni, úgy a legszebb farokról is lehet visszataszítót. :sir: 

Ha én fotót készítek magamról, akkor biztosan kisminkelem magam, csinos, igényes kiegészítőket veszek fel, foglalkozom a látószöggel, a pózzal, a fényviszonyokkal, színekkel, ésatöbbi ésatöbbi...egy fotózás látszólag könnyed pillanat, de mögötte órák lehetnek. 
Sajnos ezt a törekvést kevéssé látom a férfiak farokképein. Pedig ha már ezzel akarja valaki bemutatni magát, akkor abban kell mindennek benne lennie, amit el szeretne magáról mondani. És nem, nem majd a személyes találkozáson megmutatja, mert mi nők igenis azt gondoljuk, hogy a személyes találkozáson is az van, ami a képen van. Az első benyomáson nehéz változtatni, sőt, ha elijeszti a nézőt, akkor lehetetlen, mert nem lesz rá alkalom, nem lesz személyes találkozás.
Az nem érv, hogy nade valóság! Mert valóság sokféle van. Nem photoshopolásra buzdítok senkit, az a valóság torzítása, szimpla hazugság. De odafigyelni a tálalásra, az valóság. 
Az ember első körben biztosan nem a másik fél legrosszabb oldalára kíváncsi. A szépért, jóért vagyunk itt, nemde?! :napersze: 

A farokkép egy nehéz műfaj. Mármint úgy, hogy az ízléses, szexi, vonzó, gusztusos legyen. Nem lehetetlen, de minimum nagy kihívás. Szerintem a férfiak nem igazán ismerik a célközönségük szempontjait.  :napersze: 
A folytonos fujjolás helyett közelítsük meg konstruktívan. ;)
Ezért pár szarvashiba, amit nem szabadna elkövetni, aki szeretne vonzó farokképet csinálni.

Borzasztóan el lehet rontani egy fényképet azzal, hogy gumigyűrűt tesz valaki a farka tövére, hogy merev maradjon a fotó elkészítése idejére, de sajnos pillanatok alatt sötétlilává és eressé válik tőle, ami önmagában baromi taszító és élettelen, fényképen pedig minden színegyensúlyt felborít, egy automata fényképezőgép színkorrekciós beállításaival olyanok lesznek tőle a bőrszínek, mint egy halotté. Brrr. Még normál viszonyok mellett is inkább egy kicsit a meleg szín irányába kellene eltolni a skálát.

Borzasztóan el lehet rontani a háttérrel. A legjobb, ha nincs háttér, egyszínű, jellegtelen. Egy mintás ágynemű vicces, ami ez esetben nem az erotikus gondolatok malmára hajtja a vizet. A pornókép a monitoron sem tartozik a fotóhoz, jobb ha nem szembesül a néző azzal, hogy az erekció milyen hatásokra jött létre. Van amikor nem szeretnénk a függöny mögé látni. ;) Külön megjegyzem, hogy nekem például nagyon tetszik a víz mint háttér. (Ráadásul egy kád kellemes meleg víz a gumigyűrű káros mellékhatásai nélkül besegít az erekció, és a szép szín megtartásába. :))

Borzasztóan el lehet rontani a látószöggel, és a távolsággal. A túl közelről készült fotók torzítanak, sajnos nem előnyére a modellnek, hanem hátrányára. Nagyobbnak látszik tőle a farok, de aránytalannak is. :( A fürdőszoba tükörtől mentsen az ég, homályos, torz, rosszak a fényviszonyok, és aránytalannak látszik az egész test. :napersze:  Tükörszelfit készíteni amúgysem könnyű, a celebek is többezer kidobott képen gyakorolták. A jó képek úgy készülnek, hogy valaki kellő távolságról készíti őket, vagy időzítővel letett fényképezőgép készíti őket. A leghosszabb szelfibot is rövid, és a legnagyobb tükör is kicsi, egyszerű fizika.
A felül és alulnézet nemcsak ízléstelen, szokatlan, közönséges, durva, hanem aránytalan is. A legszerencsésebb választás szemben, vagy oldalról, illetve ezek közötti szögben. :) Akinek nem a zacsija a legfeszesebb része, annak jobban mutat a fekvő vagy kádas változat, akinek szép feszesek, az nyugodtan fotózza állva. Mindkettő tud szexi lenni.

Borzasztóan el lehet rontani a kézzel. Egy rendesen álló farokhoz nem is kell kéz. :D A kéz eleve gyanús (csakúgy mint a gyűrű :D ), de persze lehet hanyagul megérinteni (nem marokra fogni!), az még erotikus is. A néző azt az érintést amit lát, magára vonatkoztatja. Finoman, érzéssel, nem mint egy elefánt. :D És mindezt csak ha a kéz ápolt, nem üt el túlságosan színben, nem piszkos, nincs rajta tövig rágott köröm, véraláfutás, vízhólyag, és jeggyűrű (vagy jeggyűrű formájú fehér csík). :D

Borzasztóan el lehet rontani a partnerrel. Egy farokkép, amivel magát promózza valaki, ne tartalmazza a partnert. Senki sem kíváncsi rá, és a partner sem biztos hogy beleegyezett. A nézőben két dolog vetődik fel. Az első, hogy már van más, köszike nem, a második hogy ajjaj, majd engem is közszemlére tesz...egyik sem pozitív. Ráadásul a szex az szex, a fotózás pedig fotózás. A mindenféle trutyik és nedvek, amik akció közben rajta vannak, nem mutatnak valami gusztán a képen. A képen az guszta, ha most jött a zuhany alól, összepiszkolásra készen. :D

Na, most rosszmájúak nyugodtan mondják hogy álmodik a gyomor :D , de most tőlem szokatlan módon, a hozzászólásokba nyugodtan tegyen bárki farokképet, de olyat, ami szerinte ízléses, szexi, jól sikerült. Várom a nők véleményét is, hogy ki szerint milyen egy szép farok, vagy milyen egy igazán dögös farokkép. :)

Hátha a fiúk okulnak belőle, és ontják majd a szebbnél szebb, szexi, igényes farokképeket. :D

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420191127010440.gif

33 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora#74#33 2020-04-25 20:48:13
#dunadan: 
Az informatikában van egy olyan szemléletmód, hogy próbáljuk mindig a való életet, a kialakult szokásokat alapul venni, és ezt szem előtt tartva építsünk megoldást.
Ezt az elvet nagyon szerette például Steve Jobs, és viszonylag be is jött neki.

Namármost, farok ügyben ezzel én is valahogy így vagyok. Egy normál flörtnél se nagyon fordul elő, hogy a pasi a farkát lebegteti előzetesen. Van egy íve a megismerkedésnek, és amikor a farka előkerül, már nemigen számít hogy milyen. Jó nagy valószínűséggel átlagos. :D Az pedig nagyjából nem változtat semmin.

Szóval én azt az elvet szoktam leginkább követni, hogy vannak részletek, amik tekintetében inkább kockáztatok, és majd személyesen kiderül. :D ;)
dunadan#74#32 2020-04-25 08:01:18
Sem a farokról, sem a punciról nem könnyű jó képet csinálni. Kezdve azzal, hogy mindig szerencsésebb ha szelfi helyett valaki más készíti, folytatva azzal, hogy kompozíciós koncepció nélkül kár belekezdeni. Annak ellenére, hogy számtalan kontra is felhozható érvként, előbb vagy utóbb ezen az oldalon nem elkerülhető az elkészítése, hiszen ha valaki egy bizonyos idő után kedvencnek jelöl és ott viszonylag sokat megmutat magából, akkor te sem teheted meg, hogy csak leselkedsz és úgy csinálsz, mintha ez a fajta aránytalanság teljesen rendben lenne.
Ami pedig a nemi szerv önmagában való esztétikumát illeti, szép kis kalamajka tud abból kerekedni ha ellentmondás van a punci/farok szépsége és az illető általános külseje között. Egyik relatívebb, mint a másik, ráadásul óriási eltérés lehet a tulajdonos és a partner ezirányú felfogásában. Így aztán amikor egy (számomra) gyönyörű punci egy (számomra) értelmezhetetlen testen helyezkedik el vagy fordítva, akkor jön a jó öreg melyik ujjamba harapjak dilemma, már persze csak annak, aki nem tudja erre azonnal a választ. Nyilván ez épp ugyanígy van a farok és férfi esetében is.
egrimasszor#74#31 2020-01-06 15:13:00
a farokkép kurvanehéz műfaj.. :D
egyszer életemben eljutottam addig a pontig egy őrületig kívánt csajpajtival, ahol kellett készítsek egyet.. akarta.. és én is akartam.. hogy lássa..
nahh.. azt a bénázást.. :D
viszonyrendszerünk megengedte, h erről aztán további kaján beszélgetéseket folytassunk.. már azután, h hosszan ecseteltem a kép elkészítésének a folyamatát, buktatóit, stb.. ja, és persze az eredményét is..
és vannak szép faszok, na.. ezzel is egyet kell értsek.. vagy legalábbis olyanok, amik jól vannak fotózva.. de nekik tuti volt júzer menyuöl a kezük ügyében.. 
jeriko#74#30 2020-01-04 09:56:34
#pandora: 
Igen.
Te kérdezted, hogy milyen. Nem?
Fent van a neten ezer helyen.
Aki ennyire idióta, az megérdemli.
pandora#74#29 2020-01-02 12:16:55
#jeriko: 
Akkor most idetetted valaki másnak a fotóját arccal?
Lehet hogy újévi fáradtság, de továbbra sem értelek.  :napersze: 
jeriko#74#28 2019-12-31 00:42:58
#pandora:  !kep:https://kuruc.info/j/480/egyeb/greczy12121904.jpg 
pandora#74#27 2019-12-30 23:33:23
#jeriko: 
Milyen "ilyen"?
jeriko#74#26 2019-12-21 19:37:25
Gréczy Zsolt biztos olvasta a posztot. :D 
Ha ilyen fejem és testem lenne, csak a farkamról küldenék képet. :napersze: 
kandur69#74#25 2019-12-09 22:21:26
#pandora: Köszönöm szépen a bátorító szavakat. Valahogy mindig izgalomba hoz, ha megmutathatom magam a hölgyeknek. Ennek köszönhető a képen látható állapot. Biztos sokan vannak ezzel így mint én, de engem különösen lázba hoz, ha már csak bele gondolok is hogy a másik nem képviselői érdeklődnek az ilyen képek iránt. Ez ugyanúgy igaz rám hogy szeretem tüzetesen végig nézni egy igazi nő bájait. Szeretem ha beszélnek a csajok a testemről, tudom nem egy Adonis alkatú, de számomra ez önbizalom növelő (na persze mást is növel :pirul: ).  :* 
pandora#74#24 2019-12-08 19:57:34
#kandur69: 
Kivételesen most, ebben a posztban épp ez az idevágó, úgyhogy bátran. ;)

Amúgy ez szerintem nem rossz kép. :pirul:  
Ötletesen semmit sem mutató környezet, előnyös beállítás, van benne fantázia, nem egy semmitmondó elővett farok, hanem annál teljesebb. (Mellesleg amennyire látszik, szerintem szép formájú, és főképpen nem puha ;) ) 
kandur69#74#23 2019-12-08 09:15:52
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_a72574a/cc73b0.jpg
Tudom, hogy nem az ilyet szeretitek, de azért kíváncsi vagyok! ;)
supi#74#21 2019-12-05 10:57:42
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/9/USRf_91998a0/18219a.jpg
Elég érdekes témát feszeget most a blogod, tegyük hozzá mikor erről a témáról van szó, hogy készítsen mindenki jó minőségű fotót a farkáról sok pasi zavarba jön. Hiszen meg van győződve róla hogy amit eddig ide fel tett az jó és guszta. De hogy így említetted tényleg el gondolkodtató, hogy valóban valami előnyös be állítású farok képet készítsek én is de az valószínű teljes lankadt tehetséggel lesz a megfelelő beállítások miatt.
Bár egy kicsit más téma engem itt valóban egy kellemes punci látványa meg ragad, de nem jelenti azt hogy mindjárt bele is bújnék. Szeretem látni a meztelen női testet melleket, lábakat és a puncit is ki tárva akár arc nélkül ez nálam már be indítja a kémiát.Nagyon jó a téma ezt folytathatod is csak egyet nem értek itt senkinek nincs farok képe.
esther#74#20 2019-11-29 16:09:11
Egyetlen egyszer én is írtam valakinek még az (h)őskorban, hogy övé a legszebb szerszám az óperenciás tengeren túl, meg eron. :vigyor:  
Jó néven vette, elkezdtünk beszélgetni, és rájöttünk, hogy teljesen más az érdeklődésünk. :vigyor:   Mondjuk nem is hátsó szándékkal írtam, nem szerettem volna egyebet, mint tetszést kifejezni. Az övé egyébként hasonló volt az illusztrációdhoz. 
Végülis ezt is mintázták valakiéről. ;) 

Nekem -ha pusztán az esztétikumot nézzünk,- és most nézzük azt, nem mélylélektani elemzést a farok tulajáról, :vigyor:   az a szép, ami szabályos, egyenes ( ámbár a görbület is mennyei tud lenni benne -érzetre!) a bőre bársonyos kinézetű, nem lila, nem eres. A fotón sem zavar,itt nem, akkor sem ha bélyegkép. Ha ő ezt szeretné megmutatni, akkor tegye. Ettől még lehet valaki jó fej. Szerintem a kinézet (és a  méret is )  mindenkinek fontos.

De ha most belegondolok, egyetlen fotót, sem utalást, sem semmit nem tudtam,arról a farokról, ami nálam a number one lett.  :vigyor:  "Csődörke" farka messze a legszebb, amit valaha is láttam, éreztem, élveztem!

Szerintem lehet ízléses fotót készíteni bárkiről, és bármiről.Egy kis igényesség, és fantázia.
pandora#74#17 2019-11-28 01:13:56
#szindbaad: 
Nem hinném. :D Sokkal inkább azt gondolom, hogy a posztjaimat pont nem a farokképesek olvasgatják  :napersze: ahhoz túlságosan hosszú vagyok. Csak a legelvetemültebbek bírják végigolvasni, az ő stílusuk pedig pont nem a farokkép (bár sokuknak van, csak nem nyilvános, pláne nem bélyegkép). :D
Ami tulajdonképpen nem biztos hogy baj. ;)

szindbaad#74#16 2019-11-27 22:36:43
Nem szeretném túlértékelni a saját jelentőségemet, de csak remélni tudom, hogy nem az én kritikus kommentem miatt nem jön a szebbnél szebb farokképek áradata!
 :/ 
treeal#74#15 2019-11-27 20:02:52
#treeal: OFF: így már tiszta a kép? a moderáltak klubja... :-D 
pandora#74#13 2019-11-27 15:39:42
#gyengebbikigen: 
Tényleg, kimaradt ez is. :D Teljesen igaz. :D
gyengebbikigen#74#12 2019-11-27 15:32:24
Nálam az is kiábrándító, ha látom a képen, hogy letolt nadrág, fecske van a pasin, zoknival, papuccsal. 
szindbaad#74#10 2019-11-27 15:06:33
#treeal: 
Nem tudom a háttérben miről van szó, ezért nem kívánok állást foglalni, de az utolsó mondatodat inkább én mondhatnám.
(melyik klubra gondoltál, mert van itt egy pár :D )
treeal#74#8 2019-11-27 14:41:38
#szindbaad: igazad van, de felesleges írni, föleg itt... Szépek lehetünk, igazunk nem lehet. Welcome to the club. 
pandora#74#5 2019-11-27 12:59:52
#szindbaad: 
Milyen jelentéstartalmat hordoz? :D
Hogy a farok gazdája hordoz némi exhibicionista beütést. :D :D :D És akkor mi van? Ez egy szexoldal, vagy mi. :D ;)

Tele van az eró a nők fujjolásával (az enyémmel is) az elsődleges információnak szánt farokképeket illetően. Hozzáteszem, most itt nincs szó arról, hogy elsődleges információ, vagy csak plusz. Önmagában a technikai oldaláról van szó, a tény felett nem ítélkezem.

Épp ezért konstruktívabban közelítettem meg a kérdést. Ha már vannak, és lesznek is farokképek, akkor miért ne lehetnének kicsit jobb minőségűek. :D

szindbaad#74#3 2019-11-27 12:43:54
Nem egy malomban őrlünk.

Te a külsőségekről, a technikai részletekről beszélsz,
én meg arról próbálok, hogy milyen jelentéstartamot hordoz a gazdájáról egy (jól vagy rosszul sikerült) elsődleges információnak szánt farokkép.

pandora#74#2 2019-11-27 12:22:48
#szindbaad: 
Maximálisan egyetértek azzal amit írtál. Pontosan így gondolom, és tulajdonképpen örülök hogy vannak férfiak is, akik így gondolják. :* 

Lényegesek a külső tulajdonságok, álszentség azt mondani hogy nem azok. De baromira nem elégségesek, hidd el, ezt én tudom a legjobban, sok évet szenvedtem egy külsőleg tökéletes, de tényleg teljesen, szoborszerűen hibátlan kinézetű, ámde érzelmileg totálisan érzéketlen férfi mellett. :( Úgyhogy ha valakinek, akkor nekem most baromira belső tulajdonságokból van hiányom. :napersze: 

Ettől még fájdalmas elnézni a sok igénytelen, rossz farokfotót. :D Egy fénykép, amivel valaki önmagáról szeretne képet kialakítani, legyen ízléses, szép, gusztusos, bármit is ábrázol. A farokfotók özönét nem tudjuk megszüntetni, mert nagyon népszerű módja a férfiak önkifejezésének, és akiben van egy kis exhibicionizmus, az éppen itt tudja ezt kiélni. ;) És hol máshol? Pont itt a helye. Még kimondottan értelmes férfiak is gyakran tesznek fel farokképet. Nem ártanak vele senkinek, ez egy szexoldal. 

Miért akarnád tűzzel-vassal üldözni az exhibicionizmust mint perverziót, ugyanakkor megtűrnél sokkal meredekebbeket?

A nőknek is, szerinted előnytelen, rossz fotókat kéne feltenni magukról? Amin jól látszanak a hiányosságai?
Ne már! :D Először is, egy szép fotó alapján senkit sem gondol senki tökéletesnek (a Mikulás sem létezik, mondtam már sokszor :napersze: ), de ki a fene kíváncsi a másik rossz, előnytelen oldalára?! Pláne első körben?! Ez önsorsrontás. :D Ide jó dolgokért jövünk. 
Olyan, akinek a rossz oldalát lehet nézegetni, általában a legtöbb ittlévőnek már van otthon. :napersze:  Igenis a szép az, amit mutasson. Most én mondom, hogy itt nem házastársat keresnek az emberek, hanem szórakozást. A szórakozás márpedig kellemes, szép, érdekes, vonzó dolgokból áll, és inkább nem nézünk a függöny mögé...

És hogy az idézetedre is reagáljak, hát én is azt hittem, nem lehet stílusos farokképet csinálni, a műfaj kizárja. Aztán láttam egy profi fotós farokképeit, és elképedtem. 
Bizton állíthatom, hogy lehet vonzó, ízléses, stílusos farokképet is csinálni. :D 

szindbaad#74#1 2019-11-27 09:41:21
Megint egy részletesen leírt, jól körüljárt dolog egy álomvilágból. Szép munka, de nem arról szól ami a lényeg. 
Illetve ha a cél az, hogy legyen itt egy kiállításnyi farok fotó, akkor talán.
Engem egy akármilyen szép punci látványa semmilyen szinten nem mozgat meg, ha nem látom az egész nőt, (akár ruhában, smink nélkül vagy azzal).
Volt nekem is farokképem egy nagyon rövid ideig, de csak azok láthatták, akik érdekeltek, akiket érdekelte és akikkel a beszélgetésben eljutottunk egy szintre.
Nem savanyú a szőlő, mert egy-két olyan hölgytől kaptam ebben a témában bókot akiktől megtiszteltetés volt. 
De ez már a múlt.
Szexoldal ide-vagy oda, azt gondolom sokadlagos szempont egy kapcsolathoz - de még egy jó szexhez is - a nemi szerv kinézete (a nagyon extrem esetektől eltekintve).
Aztán aki ezzel akar hódítani (pláne, ha úgy készül a kép, hogy nagyobbnak látsszon) azt csak sajnálni tudom. Még akkor is ha exhibicionistának titulálja magát. Ugyanez vonatkozik azokra a nőkre is, akik mindig speciális (csak előnyös) pózban készült fotókat tesznek föl, pedig értő szem azonnal kiszúrja a hiányosságokat. 
Nevetséges. 
Írom ezt úgy, hogy egyáltalán nem a tökéletes alakú nők vonzanak.
Kedves Pandora! Írtál egy jelenségről, ami létezik, és ezek szerint igény van rá. De a lényeg a fasz (vagy punci) mögött az EMBER. 
Még akkor is ha szexoldalon vagyunk, és sokan nem így gondolják.

"Le style est l' homme même”

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy milyen farka van." 
Kicsit kiforgatva Armanit. :D 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1620BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3840Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba710Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba110Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba3240Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1910Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok840Türelmi zónás csajok várnak

#nyuszika43100Tabuk nélküli beszélgetés
Ajánlott szobák
#transz_szoba1310Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.