Anyegin

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 40

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Anyegin
#40 2018-02-23 21:20:34
Nem, neeeeeeeeem, ez itt nem az irodalmi fórum konkurenciája, úgy ismertek?! :D Ááááá...bár én is imádom az irodalmat, és komoly vehemenciával tudok belemerülni egy kellemes vitába efféle gondolatokról, de nem kevervén össze a szezont a fazonnal, Gizikét a gőzekével, itt ugyebár inkább más irányú éhségemet igyekszem csillapítani, ezért a klasszikusok egyelőre maradjanak csak a polcon, a fehérneműs fiók sokkal izgalmasabb. ;)

Na de mit keres itt ez az ifjú hősszerelmes? Csak a fejembe ugrik egyre többször ez a mondat, amit egyik humorista szájából hallottam egyszer (talán Markos?), és valahogy megmaradt.

Már Puskin is megmondta, minden az any*e*gin múlik. :)

Igen, igen! Hát így már más. :D Nos, erről szól ez a poszt. És ha ez így szó szerint némileg túlzás is, nem zörög a haraszt ha nem fújják...szóval van igazságalapja. Rázós téma, ki kerüli, ki fröcsög, ki ideológiákat gyárt, ki bélyegez, ki rálegyint, ki kerüli mint ördög a tömjénfüstöt, a saját helyzete és takarója függvényében. Úgyis elég megosztó posztokat szoktam írni, ami a fejemben az a tollamban.

Ahogy nagyon emelkedett és szép dolog azt mondani, "a szépség belülről fakad", úgy azt is nagyon szép és emelkedett dolog mondani, hogy "engem nem érdekel hogy valaki anyagilag hogy áll". Az ilyen hétköznapi csip-csup szarságokon áhítattal felülemelkedni képes magasröptű lelkeknek kívánom, hogy érezzék jól magukat Quasimodóval az ingyenes szabad ég alatt, és élvezzék a jó szívét, emelkedett lelkét, és a gondolatok szabad áramlásának extatikus örömét. ;)

Én addig inkább wellnessezek, finomakat eszem, Martinit iszom, epres tejszínhabot tálalok fel magamon, vagy éppen tetőtől talpig lycrába öltözöm hogy már a kabátom felső gombjának a kigombolása kapcsán megtekinthessem a látványos reakciót. (Csak egy kis kitérő, hátha valakinek újdonságot tudok mondani. Egy jófajta parfüm tízezrekbe kerül, egy körömlakk néhány ezer, a legutóbb vásárolt fekete lakk overállom 90 euro volt leárazáskor, egy alkalmi cipő több tízezer, de egy neccharisnya se jön ki egy ezresből. Márpedig effélék minden igényes, szexi nőnek pihennek a fiókjaiban, arra várva, hogy megfelelő partnerrel változatossá és izgalmassá tegyék az élményeket. ;) És fogyóeszközök. Valamiért mégse jut eszünkbe hogy ezekre nem akarnánk áldozni.)

Eropolisz a végletek birodalma. Ezt már többször megállapítottam más témákban is. (Tisztelet a kivételeknek, de a többségről szól a bejegyzés.) Itt valaki vagy totál perverz, vagy fel sem áll a farka, csak a szája jár. Vagy úgy néz ki mint egy görög isten, vagy alacsony, kopasz, fogatlan. Vagy soha nem ér rá, vagy folyamatosan jelen van és megfojt. Vagy túlérzékeny mimóza, vagy pszichopata. (Ahhhh...szinte párhuzamosan volt szerencsém mindkettőhöz, nem is tudom melyik az idegesítőbb...) Szóval vagy az ég, vagy a bánya mélye. Vagy a tűz, vagy a jég. Vagy vakító fény, vagy vaksötét.
És hogy maradjunk a cím által előirányzott témánál, vagy fizetni akar a szexért, vagy egy kávéra se futja és hozzám szeretne jönni melegedni.

Basszus, nem lehetne középen?!?!?!

Ez itt a coming out helye, nos, beismerem, hogy tök átlagos vagyok. Nem vagyok sem luxusgazdag, sem pedig csóró. Tanultam, dolgozom azt amit tanultam, és meg is fizetik. Amire szeretném, arra mindig van pénzem, és nem kell fizetésnap előtti héten szorítanom a nadrágszíjon. Urambocsá, bármikor megtehetem, hogy beülök valahova, elmegyek valahova, vagy megveszem ami megtetszik. Néhány tízezer forint rendkívüli kiadás sem vág a földhöz.

Azt gondolnám, hogy a korosztályomban ezzel mások is így vannak, ennyi éves korukra. És egyre többet tapasztalom, hogy az átlagosságom ebben a visszás-végletes világban valahogy ritkaságszámba kezd menni. És totál nem értem. :( 

Az egyik végletet nézve: aki pénzt akar ajánlani a szexért egy nem türelmi zónában tartozkodónak, vajon mit gondol, tudna annyit fizetni, amennyiért feladnám önmagam, a saját ízlésem?! Hát nem, nem tudna. Az ilyen próbálkozókat egyáltalán nem is értem.

A másik végletet nézve: az ingyér dolgok általában Tescó gazdaságos minőségűek. Ebből a márkából pedig én csak cicaalmot szoktam venni, ott nem igazán számítanak az árnyalatnyi minőségbeli különbségek. (Bocsi Kókusz, ez van, cserébe a Whiskasért...)

Szóval, vissza a főtémához. (Ma ilyen csapongó vagyok :) )

Jöhet a megkövezés, de nekem igenis számít, hogy a másik fél anyagilag, egzisztenciálisan hogy áll. Mert elég szar dolog, ha azt amit egyedül vagy a barátnőimmel simán megtehetek, ezért megszoktam, kettesben nem tehetjük meg, és kamaszkori nosztalgiával bámulhatom a szilveszteri forgatagban a forraltboros standokat, vagy vihetek a strandra termoszban kávét, hogy aztán a kocsi hátsó ülésén tegyük egymást boldoggá (ha egyáltalán van kocsi, ha nincs akkor még közösen lehet buszozgatni is), vagy éppenséggel a strand helyett a nomád vízparton lavírozzak hogy hogyan lehet törölköző alatt átöltözni vagy a bokorban wc-re menni.... :D NEM, bocsiiiii....én már ebből kinőttem!!!

Lehet persze hogy én vagyok elbillenve, de nekem még egy 2 perces poén valakinek a megviccelésére is megért már itt annyit hogy kifizettem a pár percért 2 örömpolgárságot, utaztam már egy néhány órás programért repülővel baromi messzire, vagy vettem sokezer forintos fehérneműt azért hogy aztán széttépjék rajtam. :D Valahogy úgy érzem, a pénz egy eszköz arra, hogy az ember teljesebbé tegye a begyűjtött élményeit. Önmagában nem ér semmit, nem boldogít, és nem elégít ki. De egész színessé tudja tenni a dolgokat. ;)

Simán el tudom képzelni, hogy egy randihoz a szoba éppenséggel Párizsban legyen kivéve (pont ugyanannyiba kerül mint valamelyik Kukutyin-felsői apartmanházban), randihely meg miért ne lehetne egy hangulatos wellness-fürdő, a Deák téri óriáskerék, vagy a lillafüredi libegő a tömegnyomoros pláza helyett? Sőt. Tök jó érzés egy szál virágot kapni egy randin.
Mindegyikre volt már példa szerencsére, úgyhogy vannak azért kivételek. De nagyon-nagyon-nagyon, szívfájdítóan nagyon kevés.

Miért ne lehetne kiszínezni, kimaxolni, amit az ember amúgyis megtesz?
Vajon mi hiányzik hozzá a férfiakból? A pénz, az igény, vagy a fantázia?

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420180223212034.png

67 hozzászólás |

Hozzászólások

doktorur#40#67 2018-03-30 18:10:04
#pandora: hát ez az, mindig a kifogás, hogy se kocsiban, se szekéren, se szabadban, se klastromban :D 
pandora#40#66 2018-03-23 17:21:08
#doktorur: 
Íme egy szerény, kis igényű férfi. :) Bezzeg a rátarti nők!  :o  :D  :vigyor: 
doktorur#40#65 2018-03-23 11:50:09
#pandora: Nem kell ehhez dubai, ott a klastromban megeshet a dolog  :D 
pandora#40#64 2018-03-23 03:15:57
#doktorur: 
Mondjuk hogy hívjanak meg téged egy hétre Dubai-ba? :D
És minden este térdre ereszkedve előtted...khm... mormoljanak el egy imát.

Bilibe lóg a kezed majd felébredsz. :D :vigyor: 
doktorur#40#63 2018-03-20 19:58:43
#pandora: példás penitenciát rovok ki rájuk:D
pandora#40#62 2018-03-20 19:37:55
#doktorur: 
azok épp azt gyónják meg, hogy mennyi kólával és kávéval fosztották ki a férfiakat :D :D
doktorur#40#61 2018-03-20 08:28:19
#pandora: Nincs? És a gyónni vágyó menyecskék?  :o 
pandora#40#60 2018-03-18 23:39:40
#doktorur: 
Javaslom a kolostort, rendkívül puritán, költségtakarékos megoldás, és nincs kísértés sem. ;)
doktorur#40#59 2018-03-18 13:11:54
#pandora: Na ugye, meg koszolódik az ujjam, kézmosás, víz-szappan. Csupa-csupa költség, és mégis lelép a nő  :o  :D  :D  :D 
pandora#40#58 2018-03-18 00:04:32
#doktorur: 
Ja, tényleg. És kopik a billentyűzet is. :napersze: 
doktorur#40#57 2018-03-17 20:42:28
#pandora: dehogynem, áram, net előfizetés, fűtés  :D  :D 
pandora#40#56 2018-03-17 17:57:51
#doktorur: 
látod-látod... :D Pedig válaszolni még pénzbe sem kerül. :napersze: 
doktorur#40#55 2018-03-16 11:05:34
Hiába, ha nem válaszolok elég gyorsan, elszalasztom a nőt  :D 
kivancsileveles#40#54 2018-03-07 15:31:11
#doktorur: Azért, mert te azt mondod, hogy ez a férfiak egy ezrelékére igaz, még nem biztos, hogy ez így is van. Hogy is mondjam, nem vagy hiteles információforrás.
Úgy látom, könnyen át is siklasz pár mondaton, vagy értelmezni nem tudod, ezt nem tudom megállapítani. Különben nem ismételgetnéd magad feleslegesen, hülyeségeket írva.
A hozzád hasonló felfogású férfiaknak az a gondja a női nemmel, hogy többnyire ők döntik el, lesz-e kapcsolat vagy sem és nem a férfiak. Ha fordítva lenne, egy mukkot se szólnál arról, ha a férfiak lehúznák a nőket vagy maguk fölé választanának. 
Akármennyire is szeretnéd egyedül a nőkre hárítani a problémát, amit említesz, az a helyzet, hogy ehhez bizony a férfiak is bőven kellettek. Ha a férfiak nem adnák az ilyen nők alá a lovat, a nők nem viselkednének így, mert nem érnék el a céljukat. 
doktorur#40#53 2018-03-06 18:32:48
#pandora: Pampus te semmit sem értesz, de téged ezért szeretünk, a buta szőke szerepért  :D  :D  :D 
doktorur#40#52 2018-03-06 18:31:14
#kivancsileveles: Te még mindig ugyanazt a hazug hülyeséget ismételgeted, ami a férfiak 1 ezrelékére igaz.

Tehát ismétlem a kérdésem:
Egyébként ti tényleg annyira homokba akarjátok dugni a fejeteket és nem akartok tudomással bírni a világotoktól eltérő jelenségektől, hogy csak szélsőséges példákkal tudtok jönni?
kivancsileveles#40#51 2018-03-04 08:48:14
#pandora: Én nem csak a plázacicákra gondoltam, nem csak köztük van lehúzós kategóriába tartozó nő. Van az átlagosok között is bőven....de ő is pont azért csinálja, mert megtapasztalta, hogy megteheti. Azért, mert a férfiak adták alá a lovat. 
A doktorúr féle férfiaknak az a legnagyobb baja, hogy a nők "maguk fölé" választanak, nem olyan adottságú férfit keresnek, mint amilyenek ők maguk. Azt meg már nem veszik észre, hogy a maguk fölé választani akaró férfiak azok, akik a lehúzós réteget a nők között megteremtik, mert azt hiszik, a különbséget tudják és érdemes is pénzzel kompenzálniuk. 
Mondjuk én nem értem, hogy gondolják, jogy az igazi vonzalmat hogyan lehet irányítani, de nyilván elvárnák a nőktől, hohy így tegyenek, a férfiak meg nyugodtan választhatnak maguknál jobbat nőben, mert attól igazi férfiak. A kettős mérce ilyenkor nagyon látható.
pandora#40#50 2018-03-03 21:38:23
#kivancsileveles: 
Az a probléma -szerintem-, hogy két malomban őröltök.

Te a plázacicákra gondolsz, megélhetési randizókra, szilikoncicis-műkörmös-konditermes ingyenélőkre akiknek a pasi csak egy pénztárca. Léteznek ilyenek, hiszen még Nemzeti Aranyásónk is van. :D (De ez a jelenség a posztom mondanivalójától kilométerekre van, nem erről szól, hanem az ellenkezőjéről, azokról a nőkről, akik a *saját erejükből* elért dolgokból nem akarnak lejjebb adni.)

Doki pedig minden nőre gondol, aki elfogad egy kólát, sőt, arra is aki nem. :napersze:  Minden nőre gondol, aki visszautasítja, mert szerinte azért utasítják vissza, mert nem látnak benne elég pénzt. Ezt az önérzetének sokkal könnyebb feldolgozni, mint azt, hogy azért utasítják vissza, mert egyszerűen nem jön be annak a kinézetű és stílusú nőnek, amilyen neki tetszene. 

(Az megint már más kérdés, és messze visz a posztomtól, hogy az ilyen csalódott és keserű férfiak, ha kevésbé viselkednének taszítóan, és lejjebb adnának az igényeikből, lehet hogy sok másik nőnek viszont bejönnének. De jellemzően sokat akar a szarka...)
kivancsileveles#40#49 2018-03-03 21:29:11
#doktorur: Az utolsó kérdés egy nagy öngól, mert ez rád ugyanúgy áll.
Amúgy nem, a saját világomon kívül is látok sokmindent, nem egy pát éve vagy még most is egyedülálló barátom van, akik mesélik a sztorikat, szóval ismerem azt a jelenséget, smiről te beszélsz, te ellenben nem vagy képes elfogadni, hogy a nőknek csak egy része ilyen, a többi teljesen normális. A lehúzós réteget meg ti teremtettétek meg. Ha az ilyen nőkre nem lenne igény, nem lennének....de léteznek, mert ezek a férfiak leragadnak a külsőnél és a saját státuszukat akarják növelni a többi kan között azzal, hogy ilyen nővel villognak. A kihasználás mindkét oldalról kölcsönös, a férfi nem áldozat, önként megy bele mindenbe. Aztán utólag jön rá, hogy nem ilyen lovat akart és akkor megy a siránkozás.
Még egyszer hangsúlyozom, nem kötelező lehúzós nővel randizni. Ha randi közben érzed úgy, hogy lehúznak, menj Ha a. Nem kötelező folytatni és rabolni egymás idejét. Amíg viszont van kereslet a férfiaknál ilyen nőkre, addig bizony lesz kínálat is.
doktorur#40#48 2018-03-03 07:45:18
#kivancsileveles: Idézek magamtól :"A lehúzás nem az összeg nagyságától függ, sőt pénz sem kell hozzá. Ha szerelmet hazudik, miközben dugni és dobni akarlak az is lehúzás. De ez itt off, mert az anyagiakról volt szó."

Egyébként sokszor itt is érvényesül az alamuszi nyuszi nagyot ugrik szitu, szóval nem lehet ezt látni előre.
Egyébként ti tényleg annyira homokba akarjátok dugni a fejeteket és nem akartok tudomással bírni a világotoktól eltérő jelenségektől, hogy csak szélsőséges példákkal tudtok jönni?
kivancsileveles#40#47 2018-03-02 17:22:08
#doktorur: Ezen az alapon kérlek szépen legalább annyi lehúzós pasi van, mint nő. Mennyi pasi hazudik a házasságáról, az érzelmeiről csak azért, hogy a kiszemelt nőt ágyba vigye!
Megvan a szándék, akár sikerül, akár nem.
Egyik nemnek sincs mit a másik szemére vetni, úgyhogy ezt az általánosítást be is fejezhetjük.

Amúgy Estherrel értek egyet, én sem tudom előre, hogy az első randin milyennek fogom találni az illetőt. Mindegy, milyen szándékkal indulok neki a dolognak. 
Ráadásul nem egy férfi van, aki abban a hiszemben él, hogy azzal, hogy fizet nekem bármit, akkor én tartozok neki valami szexuális ellenszolgáltatással, ezért akkor is erősködnek, hogy majd ők fizetnek, mikor előhúzom a pénzt és fizetni akarom a saját részemet. Ez a férfi felfogás legalább annyira káros, mint a "lehúzás".
Elkerülni az emberi érzelmek, jellemek, egyéb tulajdonságok felismerésének fejlesztésével lehet. Ha pedig a lelked mélyén tudod, hogy lehúznak, de annyira elvakít a külső és a saját viszonzatlan érzelmeid, hogy nem hiszed el, amíg nagyon nyilvánvalóvá válik, az a te hibád is.
doktorur#40#46 2018-03-02 13:17:12
#pandora: Azért van különbség a barátkozol:
- mert csak barátkozni akarsz,
- mert már amúgy is a barátod,
- mert kapcsolatban is gondolkozol.  :napersze: 
doktorur#40#45 2018-03-02 13:15:29
#esther: Miért lenne nehéz? Kiugrasz a libegőből, kimászol a vízből  :D 
esther#40#44 2018-03-02 09:57:10
#pandora: 

Van egy idevágó sztorim ezzel kapcsolatban( de biztos vagyok benne, hogy ez nem egyedi):

Most is itt van az illető, akivel kölcsönösen szimpatizálunk egymással, és megbeszéltük, hogy egy alkalmas időben találkozunk..amikor is félreérthetetlen célzásokat tette arra, hogy hűű, mik fognak történni, és részletezni kezdte.... :o 
Mondom neki: Várj egy kicsit! Nem azt beszéltük itt egy jó ideje, hogy szimpla randi lesz? 
- De de, de ha már ilyen jól elbeszélgetünk egymással, akkor miért ne lehetne szex? Be is jövünk egymásnak...
- Ó, ez igaz, de én nem tudom azt ígérni neked, hogy rögtön megjön az ihletem, hogy beugorjam veled az ágyba, a szimpátia meg van, de csak képről szövegről..hogy élőben mit hozol ki belőlem, azt nem tudom, és ígérni meg nem fogok felelőtlen dolgokat. :napersze: 
- Jaaa, akkor őt így nem is érdekli..mert hát, ha nincs szex, minek találkozni.
 :/ 

Elég kiábrándító volt ez a felfogás, de túltettem magam rajta valahogy. :vigyor:  Pár hónap elteltével újra rám ír, hogy na akkor mikor találkozunk?
Most már jó lenne a szimpla tali is..érdekes, vajon mi változott, és vajon elhiszem-e ezt ezek után?
Hát nem.

A férfiak többsége nem gondol bele, hogy a nőknek kell egy(minimum) olyan találkozó, ahol világossá válik, hogy bejön-e az illető vagy sem- szexuálisan. Mert minden ilyen randi szimpátia alapú az kétségtelen, de a  szimpátia nem egyenlő a vonzalommal.
esther#40#43 2018-03-02 09:42:23
#doktorur: 

Az esetek 100%-ban hétköznapi helyet választok, minimális kiadással, mert: 
1) nem vagyok lehúzós picsa
2) ha nagyon gázos a szitu, menekülőre tudjam fogni a dolgot, amit egy libegőről, vagy wellnessből elég nehéz lenne. ;) 

A versed nem tetszik :P 
pandora#40#42 2018-03-01 21:30:56
#doktorur: 
Már bocsi, de az ismeretségek nem az ágyban kezdődnek!
*Nálam _MINDIG_ barátkozásról van szó először.* Sajnos nem tudom megmondani az első randi első percében (amikor megkérdezi a pincér hogy mit kérek, ha már a fantáziátlan presszónál maradunk), hogy lesz-e a találkozásból bármi.
Hogy is lehet ilyen hülyeséget kitalálni?!

És amikor (pár fényképet látva) megbeszélem az első találkozót, akkor sem tudom eldönteni, ágyba fogunk-e bújni valaha. Te igen? :o  :o  :o 

Az első (néhány) találkozás sajna tét nélküli. És akinek ez nem tetszik, azzal jobb is ha nem találkozunk, mert egy dolog tutira taszít: ha azt érzem, hogy a másik ember "kapni akar valamit a pénzéért". Nos akkor a türelmi zónában kellene keresgélni, és nem a kötetlen randizók között.
doktorur#40#41 2018-03-01 20:53:58
#pandora: Ne térjünk el a tárgytól, nem barátkozásról volt szó :D
pandora#40#40 2018-03-01 19:21:11
#doktorur: 
Nem kell hozzá se jóképűnek, se sármosnak lennie. Bármelyik haveromat, kollégámat, barátnőmet meg szoktam hívni. :D :D

Pampusom, nem mindenki olyan sóher, hogy csak azt hívja meg, akitől akar valamit. ;)  :vigyor: 
doktorur#40#39 2018-03-01 19:07:12
#pandora: Pampusom, még ha tagadjátok is, egy jóképű, sármos, stb. szélhámos simán eléri, hogy meghivassa magát veletek  :D 
doktorur#40#38 2018-03-01 19:05:13
Ejejj, kislányok ti nagyon eltévedtetek az élet országútján. A lehúzás nem az összeg nagyságától függ, sőt pénz sem kell hozzá. Ha szerelmet hazudik, miközben dugni és dobni akarlak az is lehúzás. De ez itt off, mert az anyagiakról volt szó. Ha már pampuska rákérdezett, ez lenne a férfi felelősség, hogy erről is írjunk.

Eszter babus: Visszatérve a női felelősségre, az is közé tartozik, hogy ne hallgassuk el szemérmesen a tényeket. Ha a férfi egy randin meghív téged, akkor nem csak a tied fizeti, hanem a sajátját is. Én még olyan randit nem láttam, ahol a férfi meghívta a nőt, ő pedig nem fogyasztott. Másrészt az esetek 90 százalékában nem hétköznapi szituációkban történnek a randik, értsd, nem ját minden nap kávéházba, fürdőbe, libegőzni, stb. Tehát ez olyan kiadás,amit alapból nem tesz meg.

Úgyhogy a helyedben átértékelném a csak x forint kiadás mi az neki tételmondatot.
Jöhetnek a közhelyeid:D

A manginának: 
mondhatta volna szebben kis lovag, 
mert így gyorsan elment ez a vonat,
ebből csak ócska netes gyalázkodás 
jött át, de ha nagy találkozás,
lesz a vége, tobzódba a puncikban,
akkor megérte. Hadd buzdítsam:
Bár az ötös lottónak nagyobb az esélye,
de biztos van kinek tetszik a cica meséje.
pandora#40#37 2018-02-28 22:26:05
#kivancsileveles: 
Persze. Csak ennek semmi köze a posztomhoz. :o  :o  :o 
kivancsileveles#40#36 2018-02-28 21:52:51
#pandora: Nem.is konkretizáltam a befektetés mértékét, csak a hasamra csapva mondtam egy példát. :)
A lehúzáson, mint magatartáson van a hangsúly, nem azon, hogy a lehúzás mértéke mennyi, az tényleg szubjektív.
A lehúzós nők magatartásán észre lehet venni, hogy csak erre utaznak, a pasi nem érdekli őket, csak a pénz.
Viszont ebbe senkinek sem kötelező belemennie. Lehet látni a jelekből, mikor van őszinte vonzalom
pandora#40#35 2018-02-28 19:32:39
#kivancsileveles: 
Külön szót érdemel a "drága ajándék" mint fogalom.
Van akinek egy csésze kávé már drága ajándék, és van akinek egy óriás doboz Ferrero sem számít annak.

Ugyanígy van aki egy moziba viszi a nőt, azt úgy éli meg mint hatalmas befektetést, amivel már meg is vette, és van aki egy wellnesst sem gondol annak.

A poszt éppen azok felé mutat fityiszt, akik szerint 1 gombóc fagyi az már hosszútávú befektetés.

Emellett a meghívás mint olyan, mármint hogy ki fizeti a számlát, nem szerepelt a posztomban, csak szólok, a témát ezzel már ti bővítettétek ki! ;)  :vigyor: 
kivancsileveles#40#34 2018-02-28 17:40:20
#doktorur: Kezdjük ott, hogy azt az embert lehet "lehúzni", aki engedi. Aki olyan nőkre megy rá, akik eleve csak drágább ajándékok, gesztusok alapján megy el valakivel randizni, az saját magára vessen. Nem kötelező neked sem ilyen nők közül választanod, vagy ha mégis becsúszik egy ilyen, te is olvashatsz a testbeszédjéből és az arcmimikából, kitalálhatod, mennyire jössz be az illetőnek, vagy ő neked és otthagyhatod anélkül, hogy elvinnéd wellnessezni mondjuk. Aki ilyen nők közül választ, az saját hülyeségét mutatja, azt hiszi, hogy pénzzel érzelmeket, vonzódást, szerelmet vehet. Aztán majd koppanni fog.

A mit tud egy nő a szexen kívül nyújtani kérdésed meg egy akkora baromság, mintha én azt kérdezném, hogy egy férfi mit tud nyújtani a pénzen kívül. Szar lehet neked, ha patikamérlegre teszel mindent egy kapcsolatban. Én például a férjem barátja, tanácsadója, bátorítója, támogatója, gyereknevelésben pedig cinkosa vagyok. Főzök, sütök neki, mosom, teregetem, vasalom a ruháit, nevelem vele együtt a gyerekeinket, meg elvégzek vele közösen mindent, amit egy ház körül kell. Nem nézem, hogy mit adott ő a kapcsolatba és mit én, mert a mi kapcsolatunkban inkább a mi dominál, nem pedig az én és te. Bár lehet, hogy ez számodra annyira ismeretlen fogalom, azt sem tudod, miről beszélek.
amerikai-pite#40#33 2018-02-28 00:46:59
#csizmaskandur: köszi a kommentet, ugyanezt gondoltam, csak lusta voltam emiatt ennyit pötyögni :)
faithless#40#32 2018-02-27 22:14:19
#csizmaskandur: 
Én lehugyozni szoktam. :cigi: 
csizmaskandur#40#31 2018-02-27 21:26:06
#faithless: Kedves Faithi! Én alapból békés emberke vagyok! :) Egy darabig (mondjuk elég tág a határ), de van széle!  :D 
No, ha valaki ezt átlépi, akkor átharapom a torkát kapásból, letépem a végtagjait, kibelezem, felszeletelem, ledarálom, pépesítem, ások neki egy gödröt, beleöntöm, betemetem... s végén még le is pisilem! :D 

Akar valaki kötekedni velem?  :vigyor: 
csizmaskandur#40#30 2018-02-27 21:08:38
#pandora:
Tudod, tudjátok nem értem én ezt az egészet...  :napersze: 
Mi értelme van bántani egymást másoktól elszenvedett sérelmek miatt? (itt #doktorur és társaira gondolok)
Miért kell lemenni egy szint alá? (itt is rájuk)
Semmi gond azzal, hogy bizonyos dolgokról eltérően gondolkodunk... Természetes... Azzal sincs semmi gond, hogy mások a lehetőségeink és igényeink...
A zsák úgyis megtalálja a foltját!
Ide, erre a helyre semmi értelme a negatív társadalmi sztereotípiákat behozni... Itt semmi értelme, hogy a kinti társadalmi normatívákat alkalmazzuk...
Az általános, normális, emberi szabályok meg mindenhol érvényesek... Jó lenne, ha így kommunikálna mindenki itt! Talán több örömteljes, vágyakkal teli eseti vagy hosszabb kapcsolatok születhetnének...

Ez akkora dolog tőlem Lányok???  :o  Hogy normális, Titeket tisztelő férfi vagyok?! Hogy udvariasan, szépen beszélek Veletek?! Ugyan csintalankodom sokszor is!  :vigyor: Hogy, ha közeledem Hozzátok, és csak ismerősnek vagy barátnak fogadtok el, mert más férfit szeretnétek, akkor nem hisztizek meg kezdek kígyót-békát kiabálni rátok, hanem örülök a barátságotoknak?!
Szerintem ez az alap!  :) 
No, majd innen indulhat az a plusz! A fantázia, az ötlet, a kreatív hajlam! :vigyor: 

Mondok egy-két példát (talán tanulnak férfitársaim):

Én minden Nőt előre engedek az ajtónál (még jelzem is szándékomat), a 3 éves kislányt és a 70 éves idős hölgyet is, nemcsak a nekem tetsző, dekoratív csinos, vonzó hölgyeket! Mert számomra mind NŐ!!!
Édesanyám is volt 3 éves, majd csinos, vonzó, most már idős hölgy. :)
Ha valamelyik korosztályt nem tisztelném a NŐ-ben, mert nemi vágyaim miatt elferdült lennék, akkor nem tisztelném édesanyámat sem 3 éves vagy idős korában... Ennyi!

Másik... Az ész, tudás, szellemi és érzelmi intelligencia nem nemi specifikus! Azaz épp annyira lehet eszes, értelmes, érzelmes egy Nő, mint egy férfi! Akkor miért is kezelném le a Nőket ezekből a szempontokból??? Továbbmegyek! Egy Nőben sokkal több érzelem (akár értelem is) lakik sokszor, mint egy férfiban... Akkor miért is ne tanulnék egy olyan embertől, aki nálam több valamilyen területen???

Apropó... intermezzo: Miről is szól ez az egész hely? Az erotikáról! Nem a kurásról (arra ott a rosszlányok), nem a baszásról (arra ott a goldengate), hanem a szexről, szeretkezésről s az összes olyan dologról, ami az addig odavezető úton történik... Legyen az egy nő és férfi, egy/több nő és/vagy egy/több férfi esete... CSAK HOGY (legalább is az átlagnál itt azt tapasztalom), az első lépésekben, az első találkozásokkor elvárt a normális viselkedés, normális kép, bemutatkozás, megjelenés, megfelelően megválasztott találkahely, .... sorolhatnám... s szerintem ez teljesen természetes! :)
Utána persze ezerrel jöhet a SZEX!!! ;) :pirul: :vigyor: 

Akkor meg mi a fenéért kell ezt az egészet így elszúrni sokak által!  :/ 
NEM ÉRTEM ÉN EZT!  :( 
De jó lenne, ha odaérne ez az alapinformáció itt jó néhány ember tudatába! Legyen az férfi vagy akár Nő!!!
(Talán akkor én is szerencsésebb lennék egy kicsit itt! :vigyor: )
faithless#40#29 2018-02-27 18:46:17
#csizmaskandur: 
Kemény vagy cicus, mint a vídia. :D 
pandora#40#28 2018-02-27 18:38:20
#csizmaskandur: 
Végre egy Férfi, aki tud olvasni, érteni, a ló egyik felén se esik le, és a száját sem fél kinyitni.  <3 
Köszönöm, visszaadtad a hitem. :)
csizmaskandur#40#27 2018-02-27 17:14:21
#doktorur: 

Megdöbbentő ez a hímsovinizmus... :(
- nem kell udvariasnak LENNED, lehetsz bunkó is
- nem DOLGOD a nőt randira hívni, akkor legalább nem zavar téged
- nem KELL meghívni a nőt a randin semmire, így több pénzed marad a férfi faszságaidra 

Egy FÉRFI-nak sohasem alakul ki ilyen véleménye!

Női felelősség: A Nő legfontosabb felelőssége, hogy a méhében fogant magzatot óvja és kihordja, majd megszülje, mert ezt egyedül Ő teheti meg a természet törvénye alapján!

Paradoxon az, ha egy férfi - aki műveltnek gondolja magát -, sőt mi több "doktorur"-nak titulálja magát, habzik a szája a hímsovinizmustól, s tiszteletlenül beszél a nőkkel!
Ilyen szavakat, fogalmakat használ: "lehúzós picsa", "gátlástalan", ...
Viselkedésjegyek:  leszalmabábozó, ledegradáló, követelőző, fennhéjázó, nagyképű, ...

Megdöbbentő, hogy egy ember - lényegtelen a neme, de ebben az esetben "férfi" - azon nyírvákol, hogy pénzt kell kiadnia, ha elmegy valakivel egy közös programra! Szándékosan nem randevút írtam! Legutóbb Molière fösvénye volt ennyire szarrágó...  :merges: 

"Mi olyat tud ő nyújtani a szexen kívül a férfinak, amiért annak megéri fizetni?" - *ekkora parasztot!!!* :merges:
Szerkesztői megjegyzés: Pont ilyen férfinak találták ki a kurvákat!  :merges: 

Olyan, hogy "ok-okozati dolgok" nincsenek! Csak olyan, hogy "ok-okozati viszonyok"!

Az ilyennek a guminőt ajánlanám vagy menjen melegnek!

Kisöreg! Mielőtt a Monty Python-hoz nyúlsz ("mit adtak nekünk a rómaiak?"), tisztában kéne lenned a humoruk tartalmi jelentésével!!! :vigyor: 
csizmaskandur#40#26 2018-02-27 16:01:36
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/b/USRf_bbb04e7/258c29.jpg
Átmegyünk Dalma tacsi kutyival hozzátok, hogy meglátogassuk Kókusz macsekot!  :pirul:  <3 
Csak szegény nehogy így meglepődjön!  :vigyor: 
Egyébként meg teljesen felesleges ló a macska alá, úgy nehezebben esik talpra!  :D 
pandora#40#25 2018-02-27 04:41:07
#csizmaskandur: 
Kókusz már így is folyton lázad, terrorizál. :D
Te meg még adod alá a lovat. Na megállj csak, majd kedveskedhetsz neki! :D :D :vigyor: 
csizmaskandur#40#24 2018-02-26 17:45:41
Pandim, a szöveg első részében vagy egy kétértelmű. "Egy jófajta parfüm..."-tól "egy neccharisnya se jön ki egy ezresből"-ig. :)
Mert ezt nem értik meg sem a bitcoin-on meggazdagodott NER huszárok, és a Sixpence None the Richer-ek sem!  :D
A normális meg tudja!  :vigyor:  
A sok bohóc rögtön arra gondol, hogy a szex anyagai alapú, holott nem! :D

No az más kérdés, hogy a hajléktalan szerető és az aranytól sulykolt "gyúrunk vaze" meg a két szélsőség! :D S mily igaz, azért kellene egy minimális, "uramisten" netán egy normális egzisztencia a mai világban! :)

Hogy nincs arany középút?! Sajnos a mai világban ez ugyanolyan kihaló dolog, mint a dinoszauruszok vagy itt a normális, emberi viselkedés... :(
Ha jól belegondolsz, az a réteg, akinek van vastagon aprítania reggel a kakaósbögréjébe, az igencsak lenézi az átlag egzisztenciájú embert (tisztelet a kivételnek, de ő viszont művelt és intelligens, tudásával, képességeivel szerzett termetes vagyont). Persze, mert az ő vagyona nem tudás- és képességalapú, hanem kapcsolatrendszerű! Nem dolgozik, hanem dolgoztat! No a másik irányvonalban úsztatnak a hitelhuszárok, akik az egyik kölcsönt a másik után bankoktól vagy baráti személyektől veszik fel és soha az életben nem fogják visszafizetni. Azt hiszik, hogy ők a firnyákos mindentudók, az élet császárai! De nem! :D Aztán ott vannak a jobb sorsra valók, akiknek a legnagyobb hibája, hogy a NER huszárokat, a "gyúrunk vazé"-kat és a firnyákosokat szolgálják ki éhbérért, s adják minden tudásukat six pence-ekért... Szomorú, hogy eltékozolják a tudásukat! Szerintem ismersz egy csomó szakmabelit, köztük van a legtöbb! :(
Ettől lentebb már nem mennék... Mert a pénztelen kispolgárság és munkásosztály még sokkal nagyobb gondokkal küzd... (ismét tisztelet a kivételeknek, mert nagyon sok normális ember van köztük is, de lássuk be, sokszor egyik napról a másikra élnek anyagilag!)  

"átlagosságom ebben a visszás-végletes világban valahogy ritkaságszámba kezd menni" - ezek után csodálkozol, hogy fogyunk?! :vigyor: 

A szál virág alap, a kávéházban természetesen én fizetek (mondjuk a barátosnédról ;) simán lepattantam ezzel :vigyor: ), természetesen nem a Duna-pacába viszlek randizni, s normális, ha arra kerül a sor, megyünk wellnesselni... :) Ha erre sincs pénzem, akkor inkább száradjon le a farkam!  :D

Kérdésedre a válaszom: *A férfiakból - még ha van is pénzük - az igényesség, a fantázia, a figyelmesség, az odafigyelés, az önállóság, az önbecsülés, a kapcsolatképesség, a valóságértékelés, a rugalmasság, a ... hiányzik! Sorolhatnám napestig! Hogy ezt hogyan is fogalmazhatjuk meg összességében?! Egyszerűen: EQ! :(
Természetesen, itt is igaz szintén az alaptézis: Mindig vannak kivételek! :)*

Kókusznak üzenem: "Lázadj! Jár a minőségi alom!"  :D

Köszönöm, hogy irodalmi fórumomnak nem teremtettél konkurenciát! :D  
Átjött!!!!!  :D  :D  :D  :D  :D 
esther#40#23 2018-02-26 09:59:33
#doktorur: 

Tudod, mindenki magából indul ki. Miért írna Pandi olyat, ami nem ő? Nekem sem jutna eszembe olyan téma, ami tőlem távol áll. :napersze: 
Na, de szedjük sorba:

Nagyon helyes, hogy a szüleid ilyen értéket adtak át. Ez a normális.Hogy tiszteletre nevelnek, meg udvariasságra a nőkkel szemben.

Bevallom férfiasan - jaaa, úgy nem tudom :D  - de úgy félúton elvesztettem a fonalat. Vagy ennyire sok "lehúzós picsával" találkoztál, akiknek annyi kávét kellett fizetned, hogy kiforgattak a vagyonodból?? :vigyor: Vagy nagyon sokan becsaptak...bocs, már megint ide lyukadok ki :napersze:
 
A lehúzás az, amikor valaki a számláit fizetteti ki veled, hozzád költözik, élősködik rajtad, és nem egy gesztusnak számító ásványvíz, narancslé, kávé, vagy gombóc fagyi elfogadása. Szándékosan írtam ilyen 350 Ft-os tételeket.
Szerintem mindenki fel tudja mérni, mit ér fel anyagilag is-nem csak szexualitás terén!- erre mondok egy példát: 
Bemész egy koktélbárba, és igaz, hogy csak egy kisfröccsre van pénzed, de azt mondogatod a pultosnak, hogy adjon már neked egy 1000 Ft-os koktélt mert te olyan jó fej vagy, hogy megérdemled... :vigyor: 
Tehát amelyik nő nálad tehetősebb (fogalmazzunk így) nem fogja az igényeit lejjebb adni, mert ehhez van szokva.Mert elért egy szintet, amiben jól érzi magát. Pont mint a szexben! Aki megteheti, hogy válogat, az azt is fogja tenni.Miért is érné be kevesebbel??
Te is fel tudod mérni, ki az akit "felérsz" anyagilag/agyilag/szexuálisan.Mondjuk is ezt: nem vagyunk egy súlycsoportban. :)  
Kérlek ne vedd magadra! És ne sértődj meg látványosan, ahogy szoktál. :D 

Látod, pont erre utaltam, hogy nem merek elfogadni semmit, mert nehogy már..lehúzós, megélhetési randizó..meg isten tudja még milyen bélyeget kapjak, azoktól, akik nem jönnek be. :/  Vagy, ha meglátom  az illetőt, ott előtte mondjam az arcába, hogy bocsi, nem tetszel, szia?? :o Ez lenne a jó megoldás?

A vadászat mindig kiadással jár, van amikor bejön, és van amikor veszteséges.Ilyen az élet.
Aki nem kockáztat, az nem nyer!
Szeretnél még ilyen közhelyeket olvasni? :vigyor: 
pandora#40#22 2018-02-26 04:07:13
#amerikai-pite: 
Látod? A pitiskedésnek nincs határa! :D Na erről beszélek, hogy aki így gondolkodik (1 gombóc fagyi = lehúzás), jobb ha elhúz füstölgő gumikkal. :D Ez már vicc. :D :D

Amelyik pasi meg elszakítja a harisnyát, az a lehúzós férfi?  :o  :o  :o  :vigyor: 
pandora#40#21 2018-02-26 04:02:42
#doktorur: 
Hé-hé-hééééééé...állj!

*Ki beszélt itt arról, hogy hívjon meg a férfi???* :o  :o  :o 
Ki tudom fizetni a saját részem! (És ilyen szitukban alapból ezt szoktam tenni, hacsak nem a férfi kifejezetten másképp akarja.)

Viszont az ő részét nem szeretném kifizetni, bocsi! :D :P 

(Sokan ugyanis annyira rettegnek a "lehúzástól" (lásd pl. magad), hogy még egy kávézóba sem lehet velük beülni, ha már vattát köp az ember sóvárogva bámulhatja a közérteket...)
amerikai-pite#40#20 2018-02-25 23:01:16
#doktorur: "az írástudó és beszédképes nők felelőssége, hogy felhívja az ilyen nők figyelmét, hogy ha nem jön be a férfi, akkor inkább hagyják ott a kávémeghívás előtt, mint lehúzzák. Hiszen ezzel a tisztességes nők renoméját is rontják."
doktorur#40#19 2018-02-25 22:45:36
#amerikai-pite: 

https://a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab
amerikai-pite#40#18 2018-02-25 21:37:02
#doktorur: nem az a lehúzós picsa, aki elfogad egy gombóc fagyit 1. randin, el vagy tévedve
doktorur#40#17 2018-02-25 18:15:34
#esther: Mi férfiak kiskorunktól kezdve azt halljuk, hogy udvariasnak kell lenni, meg a mi dolgunk randira hívni, és ott meghívni a nőt. Ha sok férfinak megváltozik a véleménye erről az a tapasztalások miatt van. Női felelősség lenne arról írni, hogy rengeteg a lehúzós picsa, és a férfiak ezek hatására sem akarnak már fizetni. De pampuska, akkor az egész eddigi gátlástalanul hangoztatott, "isteni nők-mocskos férfiak" paradigmájával ment volna szembe, hát persze, hogy "elfelejtett" megemlékezni ok-okozati dolgokról:D
Ugyanitt maradva folyton azt olvashatjuk, hogy a nők 3 másodperc, vagy 3 perc alatt eldöntik, hogy kell-e nekik a férfi. Ha ez NEM igaz, akkor az írástudó és beszédképes nők felelőssége, hogy minden lehetséges fórumon hangoztassák ezt. Hiszen a férfiak azért is nem akarnak fizetni, mert ennek tudatában félnek a lehúzástól. Ha IGAZ, akkor szintén az írástudó és beszédképes nők felelőssége, hogy felhívja az ilyen nők figyelmét, hogy ha nem jön be a férfi, akkor inkább hagyják ott a kávémeghívás előtt, mint lehúzzák. Hiszen ezzel a tisztességes nők renoméját is rontják. Nagyon-nagyon.
Ezek első randikra vonatkoznak főleg.

Folyton azt olvasni hallani, hogy "engem egy férfi se tartson el" , "független önálló, határozott nő vagyok, keresek annyit, mint egy férfi" , "egy férfi x éve korára érje el azt, mint én" , "egyenjogúságot a nőknek" . Bezzeg, ha párkapcsolati témára kerül sor, akkor ezek az öntudatos nők eltűnnek, csak riadt kiscicák maradnak, a férfi meg fizessen, mert "csak" , "ez a férfi dolga". Az írástudó és blogoló nő felelőssége lenne, hogy ennél több érvet hozzon fel, logikusan építse fel, miért? Mi olyat tud ő nyújtani a szexen kívül a férfinak, amiért annak megéri fizetni? Ugyanis, ha erre képes, akkor kifogja a kritika vitorlájából a szelet. És lehet, hogy ezt ő konkrétan leszarja, de más nőnek segíthetne ezzel, hogy legyen érv a kezükben.
Ez viszont a sokadik randira is vonatkozna.
pandora#40#16 2018-02-25 13:06:52
#esther: 
Igen, erre én is kíváncsi lennék. Valamint a *férfi felelősség* változatára is. :D
esther#40#15 2018-02-25 08:49:33
#doktorur: 

Most már én is kíváncsi vagyok, mire gondolsz *női felelősség* címszó alatt? Kifejtenéd? Nem szeretnék tudatlanságban maradni. :napersze: 
doktorur#40#14 2018-02-24 21:58:54
#pandora: Csak vicceltem, egy percig sem gondoltam komolyan, hogy ismered a szó jelentését  :D 
otxplussz#40#13 2018-02-24 17:24:50
#pandora: ;)  :D 
pandora#40#12 2018-02-24 15:50:43
#esther: 
Egy padon kékre fagyva a szex az utolsó, ami eszembe jut. :D Úgyhogy valóban van amikor a körülmények alapvetőek! :D :D

A nagy csokor virágos mondatodra elmosolyodtam. Igen! Pontosan ez történt egyszer velem is. Nem is első randi volt pedig. És annyira aranyos volt az illetőtől maga a gesztus, hogy igenis befolyásolta a bennem kialakuló érzéseket.

A szexuális vágy nem egy puszta test iránt alakul ki az emberben (a nőkben legalábbis), hanem mindenféle hatások összességére. Az, hogy valaki mennyit áldoz egy találkozásra (nem csak pénzben, hozzáállásban), az pedig befolyásolja a róla kialakuló képet. A virág, a szervezés, a körítés pedig azt mondja: fontos vagyok neki. És ez nem hagy hidegen. ;) 
pandora#40#11 2018-02-24 15:40:15
#amerikai-pite: 
Egy rossz randit valóban nem dobnak fel a körülmények sem. De van az a randi, ahol azok a plusz közösen megélt élmények éppen a lécet billentik. ;) 

Egy kávézóban nincs más, mint a személy varázsa. Vagyis első látásra kellene hogy vonzalom legyen. Hát ez nagyon nagy ritkaság, bár valóban nem lehetetlen, egyszer velem is előfordult. :) De mindenképp magas léc, eltúlzott célkitűzés lenne elsőre. Ráadásul nem minden ember olyan elsöprően kommunikatív és impulzív, hogy első-második benyomásra nagyot alakítson. 

Vonzalom kialakulásához - nálam legalábbis - kellenek a közös élmények, és együtt megélt szituációk, amik felépítik a közös hullámhosszt. Ha ezek a szituációk unalmasak, szürkék, vagy érdekesek, élménnyel telik - nem mindegy.



esther#40#10 2018-02-24 15:21:43
Nem találok semmi kivetnivalót ebben a kis önvallomásban. :) 
Ettől a szememben még nem lettél pénzéhes nő, sem olyan aki nem éri be egy tök átlagos randival, és egy kávézóval mondjuk. Itt nem arról van szó, hogy a Hiltonban akarsz egy első randin vacsizni, hanem arról, hogy nem egy padon szeretnél kékre fagyni, vagy éppenséggel csatakosra izzadni..
Pontosan egy teljesen hétköznapi, azaz átlagos elvárásról írsz. Teljes mértékben egyetértek.

Bár volt szerencsém a sóher típushoz is, már írtam róla (borzaska blogjában is), mélységesen kiábrándító volt az ilyen viselkedés. Nem vár el az ember lánya túl sokat, de a semmivel hogyan tud valaki jó benyomást kelteni?? :o 

Volt szerencsém a másik típushoz is, aki első randin akkora csokor virágot hozott, hogy csak lestem.  :o  Szinte már zavarba ejtő volt, hogy "csak" pofavizites találkozó lévén, hogyan ne maradjak adósa? Mert valamiért az az érzésem volt, hogy adósa vagyok :napersze: ...tiszta butaság, csupán az itteni szemléletből fakadó tézisre tudom visszavezetni, hogy nem arra gondolunk, hogy valaki önmagától lovagias, hanem "na biztos akar valamit" ( jó persze akar :vigyor: )..és fix, hogy ez ero miatt van bennünk.Valamit valamiért. :/ 
Pedig a férfiakból nem halt ki a lovagiasság, a gálánsság. Az intelligensebbekből biztosan nem. :pirul:

Amit kaptam egy kapcsolatban, azt sosem kértem. A másiknak okozott örömet, hogy ad/hat.Legyen ez egy szexi fehérnemű, harisnya, szexi ruha, szandi,vagy csak egy üveg pezsgő, amit közösen ittunk meg..És sosem mentem üres kézzel én sem, ha nem is mindig  kézzelfogható dolgokat vittem magammal, akkor "játszóruhákat", szexi fehérneműt, bármit, amivel örömet okozhatok.
Az a pici plusz minden egyes alkalommal legyen benne egy találkozóban. (legutóbb pl sztriptíz volt ez a plusz.) mert nem csak kapni, de adni is ugyanolyan jó, ha nem jobb! ;) 
pandora#40#9 2018-02-24 15:18:33
#nagyhusi: 
Egy önmagával jó viszonyban lévő, magabiztos ember reakciója. Végre. :)
Teljesen igazad van! Addig jó, amíg valaki nem akar másokra kényszeríteni semmit, ellenben magából sem szeretne feladni semmit.
(És végre valaki, aki szerint egy wellness nem a pokol kapuja. :D )
pandora#40#8 2018-02-24 15:12:46
#faithless: 
Igen, a páholyban elég izgi. ;) Kár hogy nem szeretem az operát. :(

Amúgy nem feltétlenül első randira gondoltam az írásomban. Érdekes, ahogy sokan még hozzáképzelik azt, ami belőlük jön, nem az írásomból. ;) Mindenki magából indul ki.

Ötletet adtál, majd talán egyszer megírom a tökéletesen fantáziadús első randit is. ;) :D :vigyor: 
pandora#40#7 2018-02-24 15:07:39
#doktorur: 
Felelősség??? Az erón? Jól olvasok? :D Nincs valami elírás?  :o  :o  :o 



faithless#40#6 2018-02-24 15:07:32
#amerikai-pite: 
Első randira tökéletes egy csendes kávézó vagy cukrászda. Aztán jöhet a fantázia.
Nagyon kínos lenne lelépni két felvonás között az Operában, ha nem jön be. :D És ott nehéz is beszélgetni. :o 
Bár egy páholy ahol nincs más, legalább annyi lehetőséget tartogat egymás mélyebb megismerésére, mint egy hátsó box egy vendéglátóhelyen.
 :cigi: 

pandora#40#5 2018-02-24 15:02:19
#otxplussz: 
Csak hogy tudd. :D Én már régen nem félek a kövektől. ;) :vigyor: 

Jellemző, hogy a fröcsögős típus csak egy sort lát az írásomból. Valószínűleg a szobát Párizsban. :D És így van jól. Aki ennyit ért ebből, az jól is teszi, ha füstölő gumikkal tiplizik, minél messzebbre. ;) :D

nagyhusi#40#4 2018-02-24 10:57:09
Semmi gond sincs azzal, amit írsz. Nyilván nem kötelező programnak szánod mindenkinek  :D 
Ha megteheted, ha van, ki megteszi érted, miért ne élnél a lehetőséggel?
Én is az egyszerűbb típusba tartozom, bár szexis cuccaim mindig is voltak. Sőt, járunk wellnessezni, mert megszökni is jó.
Nem sikoltoztam, mikor a plázában találkoztunk, de isteni volt születésnapomra egy kétnapos kényeztetést kapni. <3 
Mindenki maga alakítja igényeit, s valószínűleg mindenki alkudozott már magával. Leírtad, te mit szeretsz, mi meg tudomásul vesszük. Vitának értelme nincs, mert senki mem jár a másik cipőjében... Én például eltaknyolnék egy tűsarkúban  :D 
doktorur#40#3 2018-02-24 09:23:38
Hehe, minő meglepetés, hogy kimaradt a női felelősség felvetése, és annak részletes, logikus indoklása, hogy (mit adtak nekünk a rómaiak?), miért is jár ez alapból a punci okán?
otxplussz#40#2 2018-02-24 05:44:43
Figyelmesen olvastam kétszer is ,mert nem hittem a szememnek ,hogy van ilyen ! Nem is azt tartom buta dolognak ,hogy vannak ilyen vágyaid ,hanem inkább azt, amiért ezt le is írtad ...Ha a pasid lennék fejvesztve kapcsolnék azonnal egy menekülő egyest ,és füstölő gumival tipliznék  :D  :D  :D 
Nem találod már meg egy a randevúid szépségét ,ami akár az árokparton esik meg ,elvesztettél valamit ,a szépséget ,az izgalmat ,az egyszerűséget,a játékosságot...Vallom ,és szerintem sokan vagyunk így ,a kevesebb néha több ,kíváncsi vagyok milyen reakciók jönnek ,de én már fogom a kezemben a követ ,csak ,hogy tudd !!! :D  :D  :D  :D 
amerikai-pite#40#1 2018-02-24 01:14:30
én kis igényű nő vagyok, szívesen randizom az utcán, vagy a természetben egy kellemes sétával összekötve, egy rossz randit a legvonzóbb körülmények sem tudnak megszépíteni, de egy férfival, akit kedvelek, szívesen buszozok is, én nem látok összefüggést a randi sikere, és a körülmények között, ugyanakkor tény, hogy a pasik 99% nem tud okosabbal előjönni, mint hogy igyunk meg egy kávét valahol :)tényleg rohadt fantáziátlan javaslat, ilyenkor kénytelen vagyok kézbe venni a dolgot, és javasolni valami más programot, a lényeg, hogy nyugodt körülmények közt töltsünk együtt egy kis időt


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3240BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba104110Biszexuális vagy, be kell lépned!

#fredi50100Sopron - Győr-Szombathely kke.

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba920Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő

#secreman100Popsiimádók
Ajánlott szobák
#homo_szoba6460Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4530Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012210Tapasztalt
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2520Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.