hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóSzexuálisan izgató...

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > mediator-xy > 43

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


mediator-xy blogja


Látás-mód
Ez a "*napló*", jegyzetfüzet, azért létezhet, mert van egy, ma már elismert, netes partnerkeresési felület, az "erop", mert regisztrált egy pár, akik együtt, sok éve keresve, tapasztalva, megosztanák élményeiket és mert, talán, vannak itt olyanok is, akik ezt nyitottsággal, élvezettel olvassátok!   :*  :P 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Szexuálisan izgató...
#43 (2019-08-23 12:47:30)

Mi mindketten azt tartjuk az egyik legizgatóbb dolognak szex közben, ha a párunk mellettünk élvez el a szexuális együttléteink során (szándékosan nem írtam szeretkezést :) ) arra, amire  saját bevallása alapján a legjobban vágyik, vágyott. Ezt az örömet megélni a másikkal a legizgatóbb dolog a világon,számunkra. Miért? Azért, mert a beteljesülés okozta öröm így hatványozódik benne és ezáltal bennünk is!

Ha magunkból indulunk ki, az következne, hogy az emberek normál esetben így működnek, azaz;

- elmesélik egymásnak, párkapcsolaton belül is, mi az ami őket, személy szerint felizgatja szexuálisan
- ezt a vágyott dolgot nem tartják perverziónak, megcsalásnak és a párkapcsolat felrúgásának
- hagyják egymásnak megélni azt, amit az "én" nem tud megadni a "te"-nek, a "mi"-nek
- képesek élvezni azt, ami a másik vágyának beteljesülésének katarzisa, amit kettesben velem, vagy neki velem lehetetlen átélni
- a boldog beteljesülés után képesek kibeszélve a megélt élményeket, új vágyat generálni egymásban.

Ha pedig megnézünk egy mai, "modern" pornófilmet (szoktunk, miért ne? ), akkor az jön le belőle számunkra, hogy a filmes esetek nagy többségére igaz (kivétel egy-kettő "perverznek" titulált film);

- a férfiak öröme és gerjedelme, vágyainak megélése a természetes, a félrelépő nő csak kiszolgálja ezt
- párok esetén, mindig a nő megosztása, a férfi szerinti módon történik és a nő vágy az másodlagos
- az aktus célja a rommá-dugás és a pasi magömlése
- nincs gyönyörködés a másik élvezetében, csak a "reszelés" a fontos, de az is őrült ütemben és persze a magadra figyelés, közben
- aktus után senkit sem érdekel, hogy ki, mit élt meg, kvázi párzás volt az egész.

Persze, mentegethetjük a szexuális kultúránkat, úgy általában, hogy " Ez csak a pornó!" De.... Azt gyártanak nekünk itt is, amit megnézünk, mi, a legtöbbször, legtöbben. Tehát erre van igényünk, ez a normális egy kapcsolatban, szexuálisan ez izgat a legjobban bennünket ...

Vagy nem? :)

-  

3 hozzászólás |

Hozzászólások

gyengebbikigen
#3 (2019-08-24 09:53:31) |
A pornó mindig a férfiak vágyára és azok változására épít, mert őket tartják a legnagyobb célcsoportnak, őket akarják kiszolgálni.
Ha az ő igényük a szilikoncici, a nők megalázása, rommá dugása érzéketlenül, akkor bizony az újabb és újabb pornójelenetekben ez fog megjelenni.
A mai trend szerintem katasztrófa, már régóta csak a retró filmekben találok olyat, ami felizgat. A maiak inkább teljesen lelohasztják a vágyamat.
A nők igényei viszont ebben annyira nem számítanak, mint a pornófilmben szereplő nőké.
mediator-xy
#2 (2019-08-23 13:46:39) |
#pandora: 

A másik örömének közös megélése, szerintem feltételez egy fizikális együttlétet. Mert ugyan szép és izgató, ha elmeséljük a másiknak a kalandunkat, megélt "szerelmünket", de látni, szagolni, érinteni orgazmusa közben "ŐT", ez visz mindent! ;)

A nincs határba bele kellene férnie a " mással az érzelem is jobb, ezért éld meg azt is" gondolatnak! Alapja szerintünk a korlátok nélküliség és a teljesség megélése együttesen. Ha már valakit jobban szeretsz, szerelemmel is akár, akkor vegyem el tőled az érzést, a megélés gyönyörét, mert én, önző módon ragaszkodok az elmúlt "mi" élményhez? :)

Szerintünk :)
pandora
#1 (2019-08-23 13:33:45) |
Megint érdekes kérdéseket feszegetsz.

A pornó az állatias vágyakra épít, nem is nagyon tudna másra. Hiszen nincs idő hogy kialakuljon egy sztori, ahol az érzéseinket, érzelmeinket is meg tudnának mozgatni. A műfaj sajátossága, hogy arra való, hogy a "felhasználó" 5 percben elintézze magát, vagy azonnali hangulatot teremtsen. Akkor bizony a látványos elemekre kell hogy támaszkodjanak. És egy nő lassú felizgatása egyáltalán nem látványos. Ráadásul ha valaminek szexuálisan ütnie kell, akkor bizony valamiben el kell térni a normálistól, különben nem fogja átlépni az ingerküszöböt, kevesebb lesz mint egy közepes összebújás egy szerda estén.  :napersze: 

De nem csak pornó létezik. ;)  Vannak erotikus filmek, amikre ez az igénytelenség vagy inkább állatiasság, szexuális eltúlzás nem igaz. 
De azt végig kell nézni (másfél óra) hogy "hasson"... :D

Minden azt tartalmazza, amire való, és szerintem ez valahol rendben is van.

A másik kérdés ennél sokkal bonyolultabb.

Az szigorú értelemben véve egy perverzió, ha valakit az izgat hogy látja a párját mással, mástól élvezni. De olyan gyakori, hogy lassan alapnak számít. :)

Viszont messze nem önzetlen, mint amit a poszt sugall. Ugyanis ebben az esetben a kettejükön túli személyek élő segédeszközök csupán az *egymással* folytatott szexben. Azon túl, hogy az egyik fél megéli a vágyait mással, ezzel éppenséggel a párja kedvére is tesz. :D All-in, szuper. :D

A bonyolítás - és önzetlenség - akkor van, ha a párja *nélküle* szeretne megélni ezt-azt. Vajon akkor sem tartja megcsalásnak, perverziónak, a kapcsolat felrúgásának? Vajon akkor is természetes a másikat hagyni játszani és örülni az örömének? :napersze: 

És akkor az ördög további részletekben kezd rejleni. Szeretne megélni ezt-azt. De mi is az "ez-az"? :) Hol kezdődik, amit már lehetőleg ne? :D
Mi van ha egy hirtelen fellángoló és ellobbanó szerelmet akarná megélni mással (egy hosszú kapcsolatban már nem olyan van, ezért hiányozhat)? Vagy azt az őrült falhoz szorító egymásnak esést amit egy titkos, hosszú, egymást felhúzó flört utáni gátszakadás idéz elő?!

Amíg csak arról van szó, hogy valakinek a vágy tisztán eszközbeni és anatómiailag definiálható (mondjuk legyen benne 2 farok egyszerre), addig ez instant műxik is, de ott vigyorognak a határok bizony-bizony...merthogy csak velem, csak mellettem, csak együtt. És csak ezt, csak azt, csak eddig, addig. :)

A határokat mindenki meghúzza, mindig van póráz, bármennyire tűnik úgy hogy nincs. Jó esetben ez a póráz pont olyan hosszú, amíg valaki amúgyis menni akarna. Vagy látván a pórázt, eleve korlátozza magát, mert nem szereti ha feszít? Ki tudja.
Így aztán nehéz megfogalmazni, hogy melyik korlátozás az "emberek normál esetben így működnek". :Dhirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.