hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóLátás-mód

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > mediator-xy

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


mediator-xy blogja


Látás-mód
Ez a "*napló*", jegyzetfüzet, azért létezhet, mert van egy, ma már elismert, netes partnerkeresési felület, az "erop", mert regisztrált egy pár, akik együtt, sok éve keresve, tapasztalva, megosztanák élményeiket és mert, talán, vannak itt olyanok is, akik ezt nyitottsággal, élvezettel olvassátok!  :* :P 


Szexuálisan izgató...
#43 (2019-08-23 12:47:30)

Mi mindketten azt tartjuk az egyik legizgatóbb dolognak szex közben, ha a párunk mellettünk élvez el a szexuális együttléteink során (szándékosan nem írtam szeretkezést :) ) arra, amire saját bevallása alapján a legjobban vágyik, vágyott. Ezt az örömet megélni a másikkal a legizgatóbb dolog a világon,számunkra. Miért? Azért, mert a beteljesülés okozta öröm így hatványozódik benne és ezáltal bennünk is!

Ha magunkból indulunk ki, az következne, hogy az emberek normál esetben így működnek, azaz;

- elmesélik egymásnak, párkapcsolaton belül is, mi az ami őket, személy szerint felizgatja szexuálisan
- ezt a vágyott dolgot nem tartják perverziónak, megcsalásnak és a párkapcsolat felrúgásának
- hagyják egymásnak megélni azt, amit az "én" nem tud megadni a "te"-nek, a "mi"-nek
- képesek élvezni azt, ami a másik vágyának beteljesülésének katarzisa, amit kettesben velem, vagy neki velem lehetetlen átélni
- a boldog beteljesülés után képesek kibeszélve a megélt élményeket, új vágyat generálni egymásban.

Ha pedig megnézünk egy mai, "modern" pornófilmet (szoktunk, miért ne? ), akkor az jön le belőle számunkra, hogy a filmes esetek nagy többségére igaz (kivétel egy-kettő "perverznek" titulált film);

- a férfiak öröme és gerjedelme, vágyainak megélése a természetes, a félrelépő nő csak kiszolgálja ezt
- párok esetén, mindig a nő megosztása, a férfi szerinti módon történik és a nő vágy az másodlagos
- az aktus célja a rommá-dugás és a pasi magömlése
- nincs gyönyörködés a másik élvezetében, csak a "reszelés" a fontos, de az is őrült ütemben és persze a magadra figyelés, közben
- aktus után senkit sem érdekel, hogy ki, mit élt meg, kvázi párzás volt az egész.

Persze, mentegethetjük a szexuális kultúránkat, úgy általában, hogy " Ez csak a pornó!" De.... Azt gyártanak nekünk itt is, amit megnézünk, mi, a legtöbbször, legtöbben. Tehát erre van igényünk, ez a normális egy kapcsolatban, szexuálisan ez izgat a legjobban bennünket ...

Vagy nem? :)

- 

Nincs hozzászólás. |

Szex nyilvánosan, titokban...
#42 (2019-08-21 13:06:39)

A nyilvános helyen (strand, mozi, kilátó, próbafülke) való szex, az nyilvános szexnek minősül, vagy az otthon, vagy a klubban mások társaságában megesett aktusunk ( nem többes) a nyilvános szex?

Nyilván mindenki azt gondol, ami számára nyilvánvaló, de kinek mi fér bele ebbe a kategóriába?

Megint polemizálok, problémázok ... talán csak azért, mert a privin való beszélgetéseink nagy része azzal telik, hogy ki, mit minek gondol, mit ért egy-egy szó, kifejezés alatt.

A fiatalok barátság extrával, titkos kapcsolat, szabadidő aktív eltöltése keresési céljai, mikor feleltethetőek meg a mi korosztályunk, dugás-szopás, szex-randi, szeretőség és baráti szex-kapcsolat fogalmainak?

Szándékosan nem a szeretkezés szó itt tapasztalható értelmezését vettem példának, mert azt aztán mindenki másnak érti. Aztán ebből fakad, hogy gyorsan, akár a beszélgetések elején félrecsúszik az ismerkedő beszélgetések jelentős része. Bábel ehhez képest egyszólamú kántálás volt csupán, amikor mindenki a saját nyelvén kimondta, hogy mit ért a szeretkezés kifejezés alatt. A nyelvi nehézségek eropolison is megjelentek az isteni közbeavatkozás eredményeként...

A nyilvános szex mégiscsak kevesebbeket érint! ;)

Nyilván... nem? :)

8 hozzászólás |

Barátság extrával
#41 (2019-08-15 09:46:30)

Sokan használják polison is ezt a kifejezést, "Barátság extrával", amikor szexpartnert keresnek maguknak az online térben.

Egy két "extra" ötletem nekem is akadna, ha esetleg valaki megpróbálná részletesebben is kifejteni, hogy ő mit is értene extra alatt, amit a barátsághoz csatolna.....

Ha alapfelszereltségnek tekintjük ( a megkeresések nagy száma alapján) a barátságot, amin a keresők szép száma a dugást és szopást érti, 20 percbe szorítva (zuhany előtte és utánival együtt), munkaidőben, kocsiban, vagy motelben, akkor amikor ő meg tud lógni, akkor a javaslatok a következők lennének a plusz rendelhető felszereltséget illetően:

- nem késik
- az jön el, aki a fotón is szerepelt
- rendes cipő és ruházat
- ápolt szájüreg
- köszönés és bemutatkozás képessége
- tudatosulás, hogy itt bizony nem csak egy hölgy van
- legalább 5 perc a saját magömlésig
- legalább egy orgazmus engedélyezése a partnereknek
- magömlés utáni letargia és bűntudat elhagyása és menekülés előadásának kerülése
- a találkahelyhez fűződő anyagi terhek megosztásának nem elfelejtése
- elköszönés képessége
- belátható időn belüli visszacsatolás küldése a szex minőségéről

Ezen extrák tetszőleges halmozása az igazi "barátság" kialakulásához vezethet, ha valaki éppen csak ezt keresi a szeretkezés helyett.

Ugye mennyire izgalmas ez a barátság-dolog! :D

3 hozzászólás |

Fekszem a plázson...
#40 (2019-08-12 14:29:17)

Napozunk, olvassuk könyveinket, élvezzük a semmittevést a strandon. Egyszerre csak a vizuális élményen túl lépve, már hallgathatom is, hogy korunk férfiistenei, a strand bikái egybegyűlve, megejtve napi szeánszukat, beszélgetnek egymással. Nem kukkolok, nem akarok odafigyelni rájuk, de kénytelenül élvezhetem mondandójukat. Három másik pár fekszik köztünk és az ő társaságuk közt, mégis "élvezhető"
minőségben (mondjuk MK-27-es kazettás magnó és a Két forintos dal minőségben :)) ér a hangfolyam. Képzelem, hogy ők, a köztünk pihenők, mennyire akarnak ennek a csevegésnek tanúi lenni...

Szóval, a téma: Melyik csajt, pár hölgy tagját, melyikük hányszor dugta már meg swingerben, vagy privát bulikon. Sorban mennek a strand közönségén. Nem kapkodnak, nem nagyolják el a dolgot. Alaposan, minden részletet kielemezve tudhatjuk meg a kis szőke puncijának titkait, vagy az aranyos pár kedvességét, mindkét oldalról, vagy épp a múlt héten elkapott fekete szilikonos okozta örömök mibenlétét. Fontos, hogy ők, akik ezt megélték, minősíthessék is a volt partnereket, licitálva meséljék a jobb kalandokat. A jó és rossz szerető, vagy épp a partner ügyessége, kedvessége, nyíltsága, testének tökéletessége szóba sem kerül. Helyette van, a hányszor, milyen pózban, hol és kivel dugtam részletezése. Teszik ezt a hölgyet nézegetve és a strandolók számára is egyértelműen beazonosíthatóvá tevő testmozdulatok kíséretében. Nincs kegyelem a belátható gyepen sütkérező társaság kb. 20%-a terítékre kerül. Mindent megtud a nyugdíjas pár tőlünk balra, a fiatalos negyvenes házaspár két gyermekkel mögöttük, valamint olyan fiatal pár is, akik a vízbe távoztuk után kerül terítékre. Mondván; Nem tudom mit van oda most a lány, hisz láttam már a punciját! Igaz, sötét volt! Most meg nem akar megismerni!

Nem akarom és tudom elképzelni egy ilyen nő gondolatait, aki ezek után a vízből visszafelé sétálva érzi magán a körülötte pihenni akarók tekintetét és látja rajtuk, minek is gondolják őt. Nem azért gondolják hülye tyúknak, mert elcsábul, mert élvezi az életét, mert swingerezik. Nem, ezért talán nem. De azért biztosan, hogy ezt válogatás nélkül teszi, olyan emberekkel, akik utána ezt világgá is kürtölik. Nem swinger-strandon, nem szűk körben, diszkréten megbeszélve az élményeket, hanem azok közt, akikre ez a legkevésbé tartozik.

Tudta, félte, hogy sorra kerül, látszott a kétségbe esése, de reménykedett valamiféle kegyelemben, hátha, talán nem végzik ki nyilvánosan. Azonban visszatértekor már tudta, hogy vége van, elesett. Fél órán belül csendesen összeszedték motyójukat és csendben elsétáltak a kijárat felé.

Látszott, az "eztnagyonmegbántam" arckifejezés és a magába omlás a lányon. 

Mit is reagált a másik oldal? 

Miután a párocska távozott ők is odébb tették a székhelyüket. Tőlünk kb 100 méterre folytatták a "Mónika-show-t", de azt már mi nem hallottuk. 

Lehet, hogy így néz ki egy "macsó" bosszúja? Lehet..

De aki ezeket hallja, látja, nap mint nap, miért fekszik be nekik? Azt hiszi, hogy ő kimarad a sorból? Vagy meg sem fordul a fejében, hogy jövő héten az ő cirkuszi mutatványa lesz a strand élménye? 

Látjuk, minden napra jut a "jópasiknak" új csaj, akit elcsípnek. A galambok mindig visszatérnek az etetőre... 

Eszembe jut egy szabály az etológia berkeiből... Addig lesznek héják, míg a galambok jóllakatják őket! 4 hozzászólás |

A sajtos étel
#39 (2019-08-03 17:50:10)

A világhálón ma már bárhova is kattintunk olvasgatva a neten, mindenhol minimum egy gasztro blogger, vlogger műremeke kacsint ránk, de ne csodálkozzunk, ha a napi új tartalmak áttekintéskor, az "énvagyokalegcukkimakkább" posztok után a kajás fotók következnek. Azt pedig itt, Magyarországon különösen érzékelhetjük, hogy a legkisebb királylányok kihalásával megszűnt a nép sószeretete, ami helyett belépett a reszelt trappista rémuralma a mindennapjainkba. 

Szegény király, akinél jobban szeretik, még a családtagjai is, ezt a sajtremeket, csak ámulna, hogy mit tud még kiváltani, a són kívül, a magyar tejipar zászlósterméke! Mert karajt már nem paníroz a nép, nem kotlettet süt a malacka hátából! Nem, hanem egy nagy kupac darált, műveltebbek szeletelt trappistával összeragasztja a húsokat és kész a fejedelmi vasárnapi instant Maggi-tyúklevest követő étek. De apróhúsra, vagdaltra, tésztára, rizsre, burgonyára, kenyérre, zöldségre, gyümölcsre, még édességekre is olvasztjuk ízlés és fékevesztetten. Mert az az igazi, ha mindennek olvadt sajt íze van! 

Ha valaki messze országból hozzánk látogat, már nem a paprikát tartja a "magyarok fűszerének",a konyhánk alapjának. Áá dehogy... a második étkezés után tisztázódik benne, a sajt, konkrétan a "TRAPPISTA" nélkül nincs magyaros étel!

Hogy jutott ez eszembe? Hogy jött ez ide az eropra, erotikus blogba?

Erősen áthallásosnak gondolom a sajt szerepét a jónak gondolt eropos pasis imázs-alkotás fűszerezésével. Ritka az az adatlap, ahol a partnerkereső úr belső értékeit, zamatát élvezhetnénk. Vagy esetleg azt olvasnánk, hogy a keresett partnerrel, aki ilyen és olyan értékekkel bír, milyen tökéletes "ízharmóniát" tudnának kihozni egymásból. Helyette ott a sajt, mindenhol...
darálva, olvasztva... ami csak arról szól, hogy "titkos kapcsolatot keresek, arra az alkalomra, ami nekem megfelel" alapanyagot elfedje. 

Van aki azt is hihetné, ezeket átgondolva, hogy a magyar sajtó szavunk, a sajt, a trappista szóból eredeztethető, hisz csak ennyit tudunk magunkból kisajtolni, az írott kommunikációban és a konyhában is! :)


Saj-T-nálom! :napersze: :napersze: :napersze: 

5 hozzászólás |

Naturista strand-közösség
#38 (2019-07-31 14:07:50)

"A naturisták szerint az emberi testen semmi szégyellni való nincsen, hiszen mindnyájan ezzel élünk, és örömmel el kéne fogadnunk a testünket.

Sokan különbséget tesznek a naturizmus és nudizmus között. E nézet szerint nudista az, aki időnként a ruhátlanságot választja; naturista pedig, akinek filozófiája az alkalmi meztelenségnél többet foglal magába: gyakran környezettudatosságot, olykor vegetarianizmust, vagy egyszerűen a természettel való szorosabb viszonyt. (Ennek jele lehet a strand és a vizek tisztán tartása, a hulladék begyűjtése magunk után, a hangoskodás kerülése stb.) A naturista strandon tett látogatás felhatalmazhat valakit arra, hogy nudistának nevezze magát, de még nem tesz senkit naturistává. Az átöltözés és a zuhanyozás egyikre sem ad alapot. A házi munka meztelen végzése már annak minősülhet: számos naturista tesz így otthonában. Elterjedt nudista gondolat, miszerint „a ruha alatt mindig meztelenek vagyunk”. A nudista vagy naturista elnevezés valójában a gyakorlója szellemi hozzáállására utal, nem pedig valamely mások által felállított, szigorúan behatárolt osztályozásra. Mások szerint a naturizmus kifejezés pusztán sznobizmus, és nincs is valódi különbség. A naturista és az ilyen jellegű szervezetek a nyilvánosság előtti szexmentességet írják elő és várják el, és a legtöbb helyen igen ritka a nyíltan szexuális viselkedés. Ezek a sztereotipikusan család-orientált klubok és strandok. Vannak olyan alternatív csoportok (például a Swingstock), ahol szintén nem viselnek ruhát az emberek, de ezek inkább szexklubok, mint valódi naturistaklubok"

by wikipédia...

Gyorsan beillesztettem ide az általános vélekedésnek és meghatározásnak megfelelő fogalmak értelmezését. Mielőtt valaki keverni kezdi a nudizmust és a naturizmust a swinger-partok adta lehetőségekkel :)

Miért is ez a hosszú bevezetés? 

Csak mert járunk Balatonberénybe is ... élvezni a szabadságot. Persze, otthon is, ha tehetjük és megengedhetjük magunknak, ruha nélkül létezünk, mert szeretjük, ha a levegővel érintkezik a bőrünk, s nem a textillel. De a naturizmus alapvető felvetéseivel, mint közösség, természetesség, emberi test elfogadása (bármely életkorban), környezetünk kímélő használata is sajátjaink a hétköznapokban is. Mi csak járunk Berénybe, mert miért költözzünk be a kempingbe, ha 100 km-en belül lakva, és a munka miatt csak olykor-olykor meglógva tudunk hódolni a szenvedélyünknek?! :)

Szóval... strandolunk, textilmentesen, mint a bejáratnál is jelzik, Naturista strandon. Beérünk, vetkőzünk, mert alig várjuk, hogy meztelenek lehessünk. Aztán jön a kipakolás, helyfoglalás, sport, víz, evés ivás, olvasás, pihenés, egész napos lazulás élménye. Imádjuk! Kultúrája, ahogy divatosan mondják "feelingje" van, amivel abszolút azonosulni tudunk! 

De...

Mert mindig van valami, amin a hazafelé tartó úton el tudunk dödörészni ( lásd: értetlenkedve kibeszélni). Ez a Naturista strand esetén, az évről évre szaporodó, megjelenő textiles strandolók viselkedése. 
Nem a menstruációs védekezési, higiéniás okok, esetleges sport tevékenység, főzés, étkezési közösségi helyeken való, "megengedett" ruházat viselése zavaró. Ezzel teljesen normálisan tudunk naturistaként azonosulni, hisz vannak kivételek, amik józan ésszel magyarázhatóak...

Itt a fura az, amikor valaki behozza a párját, barátját, barátnőjét, s ő nem vetkőzik tovább fehérneműnél, fürdőruhánál. Vagy, ha a lapos helyzetből felemelkedik, akkor rögtön törülköző, lepel kerül a vállra, a derekára és úgy vonul a vízbe, vagy csak nézelődik a strandon. Vagy, a másik, aki ha bárhová is megy a törülköző mindig a nyakamban lóg összetekerve, jó nagy darab, olyan családi 2x3 méteres, ami térdig ér így is és takarja az egész embert, még összecsavarva is. Nem azért mert mindenkit meg szeretnénk nézni, akin nincs ruha, hanem azért tűnik fel, pont azzal kerülnek a figyelem központjába ezek az emberek, hogy a fehér és lesült bőrű átlag mellett, ők a kisebbség, a textil viseléssel. Lehet, hogy az nem ruházat, de takar, álcáz, stb... pontosan a naturizmus lényegét veszi el. Szégyenlősek, vagy testképzavarosak, vagy tényleg így akarnak feltűnést kelteni? Na, ezeken lehet egy laza órát polemizálni hazafelé. 
Valamikor ezeket a "textiles-trükköket" nem engedték meg a strandon, naturista helyeken. Ma, simán van 5% aki így tölti a napját köztünk. Miért nem megy ő textilesek közé? Ha mi feküdnénk közéjük a sima strandokon a Balcsinál, tuti fél órán belül elvinnének bennünket a kékek! :D Mert ott is van norma... amit mi tiszteletben is tartunk.

Szusi étteremben is árulnak már halászlevet? Ki gondolta!! :D :)

Látjuk, halljuk a többi naturistától... zavaró, minőségromboló érzés... inkább nem jönnek ilyen helyekre. Kinek jó ez így?

Off téma volt...eropon... de talán egy-két ember, aki olvassa a blogom, kicsit értőbbé válik a naturistákkal kapcsolatban, így a mi gondolkodásunkkal kapcsolatban is! 

És még nem írtunk a csak szexuálisan érdeklődő strandolókról ;) 

7 hozzászólás |

Inspirálva... by Esther
#37 (2019-07-29 14:35:12)

...

A csillogó étterem bejáratánál minden este, nyitás után, az érkező, válogatott finomságokra éhes vendégek csodálkozására, megjelenik egy furcsa páros. Állnak csendesen, senkit és semmit sem zavarva jelenlétükkel. Részesei az összképnek, de nem tudja senki, miért is állnak ide, újra és újra, ugyanide, ugyanekkor, miért is nem kérnek, hirdetnek, adnak, vagy épp osztanak áldást. 
A törzsvendégek legtöbbje elsétál már mellettük, tudván, más okból töltik itt idejüket, mint ők. Egy ideje ügyet sem vetnek rájuk a csak betérő vendégek sem , olyan természetesnek véve sziluettjüket, mit a az ajtót működtető és hangosan reklám-cetliket osztogató alkalmazottakét, s ugranak be mellettük az bejáraton és elégítik vágyaikat. Nem kérdés, ők, ott kinn, azért vannak, mert ez a fétisük, szeretik a teret, a többi ember látványát vagy "mittudomén", de az tuti, hogy itt állnak az éjszakában, ketten.... a többiek nézőpontjukból nézve, feleslegesen áldoznak időt és energiát, hisz soha nem fogyasztanak senkivel semmit. 

Pedig ha tudnák, hogy csak arra a két emberre várnak, akikkel le tudnának ülni egy a részükre, négyükre lefoglalt asztalhoz, ahova az van írva... Bizalom! :)

2 hozzászólás |

Egy másik dimenzió Erotikavárosa
#36 (2019-06-25 12:10:03)

Álmunkban, átlépve tér és idő kapuján gyakran egy másik valóságban találjuk magunkat, ahol mindenkinek és mindennek megvan a saját megfeleltethető mása, alteregója ...ahol reálisabb vagy éppen meghökkentőbb alapelvek alapján létezhet a koherens valóság. Nem statikus világkép, mint itt az Eropon, a jó és rossz, szép és csúnya, hetero és bi és meleg határoz meg kategóriákat, ami alapján létezünk. Mást tekintenek rendszerező elvnek a világukban a náluk élők. A dinamizmus szervező erő, rendszerezve, osztályozva mindent és mindenkit a város falain belül.

Csak nézünk, figyelünk Álom-Eropon.. ők, az álom-polgárok vajon miben mások, mennyivel jobban vagy rosszabbul élik életüket, szervezik meg, alternatívan (hozzánk képest más megközelítéssel)napjaikat? Az ő városrészeik jobbak, találóbbak, mint ezek a Negyedek, itt a mi dimenziónkban? Azt nem tisztünk megítélni.. de elmondani azt itt is szabad, amit látni vélünk.

Ott Dreamcity-ben...

Vannak a rapidok... ők a gyorsaság bajnokai. No limit, no konkrét személy, no idő, no elvárás, de van potencia, kompromisszum készség és találkozási sebesség. 

Vannak a mindenre bólintók... ők a semmitől sem megijedők, semmit sem komolyan elvárók, de nagyon toleránsak minden testi-lelki bajra, mindent magától értendőnek gondoló emberek.

Léteznek az álmodók... ők nem elégedettek önmagukkal, a helyzetükkel, a párjukkal, a várossal, az itt élőkkel, az ismerkedés módjával, a szexualitással. De itt vannak és "keresnek", próbálják elhinni maguknak, hogy igenis létezik az elképzelt valóság... az álom az álomban.

Lakók az éhezők is...akik tudják, valami íz, fűszer hiányzik életükből. Ezért a teljesség hajszolásért keresik azt az ízt mindenhol, amit egyszer, valamikor éreztek a szájukban. Ezt a pillanatot akarják rekonstruálni, amikor elöntötte a boldogság őket a valamikori élmény hatására. De nem is tudják, mikor volt, mitől volt pontosan és persze, megéri-e egyáltalán újra megkóstolni azt fűszeres étket ismételten.

Lakók még a hivatásos testépítők...akik önmaguk tökéletességét csillogtatnák meg mások fényében és élveznék, hogy igen, ő tudja csak igazán, hogy a másiknak milyen jó lenni,vele.

Hozzájuk hasonlóak a coach-ok. Ők akik megtanítanának arra, hogy miként legyünk annyira nagyon jók, mint ők. Elméleti tudásuk és önbizalmuk végtelen és minden alapanyagból képesek rántott húst sütni, maguknak!

A közösség tagjai a bizonytalanul tapogatózók ... ők akin sokan próbálkoznak, téríthetőek, vezethetőek, megvezethetőek és kihasználhatóak. Ők azok akik, megunják, csalódnak, ráébrednek, hogy nem jó irányt választottak elsőre, másodikra, harmadikra... Filmekből szerzett instant tudásuk birtokában képzeletük színező füzetébe rajzolt képeket keresve döbbennek rá, hogy a világnak vannak Farkasai is, nem csak Piroskái.

Végezetül, de nem a teljesség tudatában vannak akik csak sétálni, strandolni járnak ide. Pihenni, beszélni, nézegetni, találkozni valakivel, aki talán egyszer ide tévedve szintén csak a neki megfelelőt keresi. Aztán, ha az a valaki, valami még valószínűtlenebb esetben még pont ugyanazt tartja normálisnak, mint a másik "csak sétálgató" és meg is tud ismerkedni, találkozni a két ember egymással, na az már egy igazi Trip, Mariskával ( mert ott ez normális) ... de most Mariska nélkül..., ami miatt hajlandó itt is maradni, éveken át, polgárként. De a céljuk a megtalálhatóság, nem pedig a megkeresése a megtalálhatatlannak...

Nem jobb... csak más elven rendszerezett... emberek alkották azt is... vágyaktól hajtva, amik mindig valósak, a belső poklunk tüzétől fűtöttek.

6 hozzászólás |

Összhang, ha megszületett, minden lehetséges ...
#35 (2019-03-08 12:17:43)

Ismerkedési kezdeményezés a privin...

A kereső úr ( későbbiekben Kereső ): Sziasztok
Mi:                 Szia
Kereső:               Olvastam az adatlapotokat 
Mi:                 Örülünk neki
Kereső:               A leírtak alapján nem felelek meg elvárásaitoknak
Mi:                 Így akkor sajnáljuk, de nem egymást keressük!
Kereső: ( kis kihagyás után)     Pedig nekem tetszik, amit olvastam rólatok
Mi: ( kicsit hanyatt esve )     Szerinted, egy hármas szeretkezés akkor jó, ha neked szimpatikus a másik kettő?
Kereső:               Nem
Mi:                 Akkor ezt a felvetést nem igazán értjük!

Kilépett, ahogy jött....

..........................................................

Az egy dolog, hogy előre tudta, akinek ír, az nem őt keresi. Az is egy dolog, hogy ezt ő közli is, beismerve, hogy mi nem tudunk másképp reagálni, mint a finom leépítéssel. De azt végképp nem értjük, hogy ez a modern "Teccő geci, kő Kóla!" átirat kinél jön be, ha még ő is, aki elővezette, gyengének tartja? :)

 :/ :/ :/   

10 hozzászólás |

Tolerancia, elfogadás, megélés ...
#34 (2019-03-05 09:25:04)

"European Social Survey legutóbbi, 2016-os adatai alapján, hogy Magyarországon az utóbbi években romlott a helyzet: a vizsgált országok közül csak az oroszoknál és a litvánoknál rosszabb a homoszexualitással kapcsolatos kérdések megítélése!"

Eddig a hír...

Most a szerintemmel kezdődő rész...

Gyerekkorom elcsórt pornóújságjai, kazettái csak úgy tobzódtak a színesebbnél színesebb pornográf képekben, akciókban. Kapkodtam a merevedésemhez tapadt kezemet, figyelő tekintetemet, a rengeteg fajta szexuális aberráció és ma már deviánsnak ítélt aktust látva. Meleg, leszbikus, latex, bőr, dom-sub, családi, testkép módosított, fogyatékkal élő, animál és még ki tudná felsorolni, mi nem volt elérhető és hétköznapi ebben a szubkultúrában. Ettől nekem ezek normálisnak is tűntek, el is tudom, mai napig is fogadni, hogy létezik olyan ember, aki nem arra élvez, amire én teszem, mert sokfélék vagyunk.

Ma Magyarországon a pornó kultúrában hetero szex, két nő egy pasi, ahol a csajok bik és sok pasi kap el egy nőt a kedvenc, ez jön mindenhonnan. Az LMBT közösség küzd, mert eltüntették az elfogadott nyilvánosságukat a pornón belül. Felvonul, protestál, ami a szexet nem élvezők körében kelt visszatetszést, érthetően. Mindez azért, mert a szex-kultúra kirekeszti őket?

Ide értünk 30 év alatt?

A társadalom ezért-azért kiveti, orosz módra, a másokat magából kis hazánkban?

Hová fejlődünk?


1 hozzászólás |

A biszex negyedek partizánjai ...
#33 (2019-02-01 11:46:37)

A partizánok "az ellenség által megszállt területen működő irreguláris, de szervezett csoport tagjai, akik a helyi népesség körében keltenek félelmet, visszatetszést tetteikkel", ha a klasszikus háborús meghatározást tekintjük alapnak. Ha a szó eredetét az olasz "partigiano" szót nézem, jelentése párt-társ,ami kicsit árnyalja a szó köznapi értelmezését is, de talán más oldalról közelíti a meghatározásukat.

Itt a blogomban, kicsit összevonva a kettő meghatározás tartalmát, olyan negyedlakókat értek én, akik a biszex negyedben, férfi és női oldalon egyaránt regisztráltan, férfi külső nemi szervekkel születtek, de nemi identitásukkal nem tartják magukat közénk illőnek. Még köztük sincsen összhang önmagukat illetőleg, hisz ugyanaz a "crossdresser" hol itt, a bi férfiak, hol ott, a bi nők közt tűnik fel. Nem a transzikra gondolok! A CD-k ők, vagy egyszerűen a subok, akik a domináns emberek hatására öltenek női öltözetet és vonulnak őket kielégítő, női szerepbe. 

Véleményem szerint, ők nem a biszexek, mások, identitásukat nem mindkét nem érzelemmel való megközelítésének képessége, hanem a testi, lelki megformálásuk változtatásának igénye vezérli. Ettől, hogy nincs saját otthonuk, negyedük, beköltöznek szinte bárhová, ami természetesen szabad, de a hétköznapi polgárok és az örömpolgárok fejében támadhat kellemetlen gondolat, hogy ők nincsenek jó helyen saját negyedükben. Nőket keresve, tangás pasikba botláskor, nem egy hetero és belvárosi felhasználó gondolja, hogy valami nincs rendben. A pasit vadászó hölgyek sem CD pasikat vágynának találni, gondolom, ha a bi negyedben is körülnéznének. 

Nem kellene engedni nekik, női rucis polgárainknak, hogy saját negyedük legyen, Saját, őket is értő vezetőikkel, bíráikkal?

Mi a véleményetek?
10 hozzászólás |

Értelmező kéziszótár adatlap megértéshez...
#32 (2019-01-22 13:47:07)

Adatlapokat olvasgatva és a sorok rögzítőivel való beszélgetéseink eredményeként összeállítottunk egy kis szamárvezetőt, az eropolisul még kevéssé beszélő partnerkeresőknek. Hogy egyet értsünk a többiekkel ... :)

Partnerkeresés .... dugópajtás találnék, aki jönne, ha nekem jó és kielégít engem
Szeretőt keresek ... aki akkor áll rendelkezésre, ha én ráérek, de semmi érzelem, kapcsolattartás
Titokban keresek ... kapcsolatban élek, tehát csak napközben jó nálad 20 percre (zuhannyal együtt)
Nincs helyem...csak autóban és nálad megoldható a dugás
Érzéki szeretkezésre vágyom ...nem csak megdugnám a párod, hanem szopatnám is
Védekezés fontos ... gumi legyen minden hüvelyi aktusnál, de az anális szex után a mosakodás az nem érdekes
Hetero többes szeretkezés ... én dugom a párod, míg téged szop és ennyi
Hetero négyes szeretkezés... én dugom a te párod, te az enyém
Biszexuális szeretkezés, ha úr a harmadik... leszophatsz te is és esetleg megduglak
Biszexuális szeretkezés, ha hölgy a harmadik... kinyalhat a párod
Biszexuális négyes... te dugod a párom, én a tied és esetleg leszophatsz
Biszex negyedes férfiként keresek ... orális szexet szerető férfi, mindegy ki csinálja, becsukott szemmel mindegy ki, kinek a szájába élvez
Belvárosi férfi ... bi is lehet, ha a biség egyenlő az orális aktussal, de minden más már "buzulás"
Nő keres csak nőt... elvileg ugye leszbikus, de férfi párja van, vagy párt is keres ... no comment
Lakhely megjelölés után, csak a közelből keresek kiírás után... 400 km ma már nem távolság magyarázatként
Ráérek, alkalmazkodom... hét közben, munkaidőben ráérek
Érzelmi kapcsolat, ismerkedés, a fontos... fél óra után, mikor találkozunk, dugunk?
Nem vagyok kamus...neked még nem hazudtam, mert még nem beszéltünk!

 :D :pirul: :napersze: :rejtely: 

Lehet kiegészíteni a saját kedvencekkel...
10 hozzászólás |

Csak úgy eszembe jutott...
#31 (2019-01-07 13:03:33)

Olvastam... "2019-ben az év madara a "Gólyatöcs" ...

Szegény .... azt hittem csak a Pornóapátiakkal, esetleg a Degecen (Degec-háton) (1) lakókkal szúrtak ki így! Aztán beugrott a méltán emlegetett növényünk, a "Herefojtó aranka" neve is.. :vigyor: 

De komolyan az állatvilágban a gólyák nászát, vagy annak eredményét hívják így? :o :napersze: :D :D 

A hírhez csatolt képet nézve, hasonlít a kis aranyos a szülőkre ... szó se róla! :vigyor: :vigyor: 

(1) Javítva :D (Köszönöm a figyelmes hozzászólást!)

1 hozzászólás |

Szűrő tűrő kereső ...
#30 (2019-01-06 14:44:06)

Mindenki másképp csinálja... (by LGT )

A partner, szerető, házibarát, dugópajtás és még ki tudja milyen megnevezésű, s ezen szavak tartalmát ismerő, szexpartner kiválasztása, megtalálása nem egy egyszerű történet az online térben. Van aki durr bele már csinálja is, van aki óvatos, van aki képet, van aki hangot, kamerát kér, igazolást a számára fontos dolgokról.... vagyis, szűr, a találkozók előtt!

A passzív partnert keresők, itt az oldalon, a hasonlatba merülve, a keverék, vagy elegy tagjai, a szűrés során átkerülnek egy erre kitalált eszközön, nevezzük szűrőnek, a szűrletbe, ha az aktív tagok, akik a szűrőket gyártják, jelen esetben mi, szeretnénk, nem mindenáron, mindenkivel, mindenféle módon szexelni. Megeshet ez direkt általános filterrel, lapunkra kiírva, önmagunk bemutatásával, esetleg ismérvek és feltételek ismertetésével, vagy egyéb, indirekt eszközök használatával. Ezek a flexibilis eszközök nem állandóak, előre megírtak, inkább személyre szabhatóak, s elsősorban a privizés során hasznosak! Gondolunk itt az általunk beszélgetésre felkért, vagy a lapon olvasható elvárások ellenére beeső kéretlen csevegőkkel való kommunikáció eszközeire. A szűrés mindig macera. Nekünk is és az éppen szűrőn fennakadó, nevezzük így jelöltünk számára is. 

Kényelmetlen, szokatlan kérdéseink, amik még csak nem is farokállítóak, visszakérdezéseink, értelmező kérdések, párbeszéd elvárása, mind-mind csökkentik a keresésben eddig csak passzív szereplők komfortérzetét. Sokakból ilyenkor bukik ki igazán, hogy tudatában van, mit keresne, mire vágyna itt, főleg egy párral, de a hogyan és pontosan mit kérdésre, már nincs három, vagy négy emberes, igenes válasza, az tuti. Amikor a problémával szembesülünk, hogy bizony, megint csak nekünk kellene alkalmazkodni a harmadikhoz, ráadásul a kompromisszumkészség csak felőlünk elvárt, akkor javasoljuk a beszélgetések befejezését.

A szűrést, a ki nem választást bíró és a saját korlátait ismerő, a valós párok viszonylagos, normális, kedves elutasítását tűrő kereső megtalálása ma már nagyobb kihívás számunkra, mint a partnerek keresése. Kényelmetlen tiltani, magyarázkodni, rámutatni hiányosságokra csak azért, hogy a szűrőn fennakadók belássák, nem mindenki azt keresi, amit ők, a szűretlen, önkielégítést segítő közegben való feloldódást! 

Jó lenne, ha tudnánk tiszta vizet önteni a pohárba! :)

7 hozzászólás |

December végén ... gasztro blog
#29 (2019-01-05 11:21:03)

Az év végén, decemberben, áldozatos és fárasztó éves alak és akarat próbáló munkánk kipihenésekor, mindenki, aki teheti, megérdemelt feltöltekezését hajtja végre. Ehhez a tevékenységhez, az oly értékes és fárasztó, időt és energiát nem kímélő, a tökéletesség szimbólumának, a gömbnek kialakításához kínálok egy jól bejáratott receptet, minden erős akaratú hölgy és úr olvasómnak. Elkészítése és tálalása nem kíván nagy hozzáértést, egyszerű, otthoni körülmények közt is, a kamrában található hozzávalók segítségével elkészíthető, a formás eredmény. 

Hozzávalók a "Tökéletes formához" 

Végy 14 nap nehéz munkával csak kevéssé átitatott napot, melyet jól áztass be, naponta 3-5 dl borral, kupicáknyi pálinkával! Nyomokban forralt bort, s esetleg a napok fordultakor, adj hozzá egy-egy halkan felhabzó, könnyítően gázosító sört! Ezt a mennyiséget ne felejtsd el főleg az esti órákra koncentrálni, mert akkor a legjobb a pihentető, nyugtató hatása az keveréknek!
Adj hozzá minden napszakban, finom mártásokkal fűszerezett, esetleg bundázott húsokat, ünnepi adagokban, szigorúan jól körítve és savnyákkal kiegészítve! Önmagában egyiket se fogyaszd, hanem ügyelj arra, hogy mindig legyen, valami fogadra való, a desszert fogyasztása előtt is még az asztalon! Jó hatással bír a szószok kanállal fogyasztása, köretek nassolása az étkezések megkoronázása előtt!
S ne feledkezzünk meg a tökéletességet hajszolván, a sütemények, csokoládék, krémek, s emésztést serkentő, savanykás gyümölcsök beviteléről sem! Fontos, hogy ezeket ne csak a fent említett húsok fogyasztásával együtt, egy időpontban, hanem a 14 nap folyamán napszakhoz nem kötötten, folyamatosan adjuk hozzá a mestermunkánkhoz!

Nagyon nem kell hevíteni, inkább csak test hőmérsékleten, nyugodt körülmények közt, rázást, keveredést kerülve hagyjuk összeépülni fénytől és konkurenciától elzárt helyen! 

Két hét elteltével gyönyörködhetünk a betartott előírások hozadékában, mely idézi előttünk a férfi szemnek oly kedves apró hullámokban ringó, "tverkelő" hátsók, ügyesebb alanyok esetén, poci, látványát. Melltartó méret váltás indokoltsága szintén megalapozottnak látszik, ezért javallott is, az eddigi 85B esetén 95C-re bővítése, őszinte megelégedettségünkre! Kívánatos továbbá a Káma szútra "nyugger" pózainak alkalmazása a napi szex élvezete esetén, hogy csökkentsük a drága és fáradságos munkánk eredményeként kialakult félgömbök, alsó és felső egyaránt, méretének és kerekségének csökkenését!

Megelégedettségünk, az ünnepi formákat látva, megérintésük utáni vágyunk, szemeink csillogása, a lankákon időző ittasult tekintetünk elárulja, hogy az ősi recept bevált, ismét alkottunk valami maradandónak nem bizonyuló, de mégis a jó ételekhez hasonlóan, gyönyörködtető élvezetet! Minden konyhaművész vágya testesült meg íme előttünk!

Igaz, ő, aki ezek után rendet rak, bizony legalább 28 napot kell hogy szánjon a régi 85B elérésére! Ehhez az éppen nem könnyű és lemondásokkal teli munkához, már csak együttérzésünkről biztosíthatjuk, s elmondhatjuk többször is közben neki; Imádom a tökéletes formákat! :pirul: :pirul: :pirul: <3 <3 

2 hozzászólás |

Az élmény ...
#28 (2018-12-31 11:35:15)

Szilvesztert előző, óévet búcsúztató poharazgatós, sétálós rendezvényen vettünk részt az elmúlt napokban. Sok-sok kis csapat járta be a pincék tarkította domboldalt és jó szívvel, a gazdáik szeretetével kínált forralt borral segítettek bennünket a jó hangulatunk fokozásához. Társaságunk nagy része korunkbeli hölgy volt, akik az urak előtt csoportosulva, sétálva, hangos tetszésnyilvánítások mellett andalogtak és beszéltek ki maguk közt mindenkit, akik szemből érkeztek az úton! :)

Persze, ahogy emelkedett a forralt bor mennyisége a szervezetükben, úgy lettek bátrabbak és "megbeszélőebbek" az eléjük került urakat illetően. Keresték a "jó" pasikat és persze, ha akadt egy-egy szemükre való rögtön ki is tárgyalták őket. Így járt egy magányosan sétálgató kellemes benyomást keltő férfiú is, aki szerencséjére, belénk botlott. Már messziről kiszúrták a női szemek és mire mellénk ért, már mindent elkövettek vele, a "csaj-csapat", fejben, szájjal, amit a csak el tudtak képzelni. Persze, ment az oltás is közöttük, ki merne szóba elegyedni vele! :D

Ahogy mellénk ért, a legbátrabb közülük megszólalt: 
Nem lenne kedve ennyi szép hölgyhöz csatlakozva, velünk tovább poharazgatni!? 

A férfi meglepődött és hozzánk képest fiatalabb kora ellenére így válaszolt: 

- Nem hiszem, hogy a fiatal hölgyeknek egy ilyen idős férfira lenne szükségük, mint társaságra, a vidám délutánban!- s ezzel már lépett is volna tovább! 

Az ezután látott reakció, az előbb még ismeretlen embert kérdező hölgytől elementáris volt. Szó nélkül odalépett és adott két puszit neki, s útjára engedte. 

Barátnői kérdezték tőle rögtön: Ismerted? 

Nem! - válaszolta. 

De látszott rajta, hogy megkapta a 2018-as év bókját, amiért csak így tudott elég hálás lenni!

Miért került ez ki ide ez a kis történet, hiszen nem mi és nem erop, nem szex a téma? A gesztusról jutott eszembe...

Kívánom minden hölgynek és úrnak, hogy sok ilyen élményt okozzanak egymásnak a 2019-es esztendőben, de ne csak az év végére tartogassák spontán reakcióikat, ha jót kapnak egy snájdig idegentől! ;)

BUÉK! <3 

2 hozzászólás |

A bumeráng ...
#27 (2018-12-19 11:32:51)

Ugye mindenkinek megvan, az ausztrál "abo"-ok kedvenc támadó eszköze, a bumeráng képe és annak legismertebb tulajdonsága?

Igen, arra gondolok, hogy az a bizonyos "tejes kifli" alakú fadarab mindig visszarepül v, egy rosszul irányzott dobás után, ha harcolunk, vagy éppen vadászunk vele. Nagy előnye ennek a fegyvernek, a dárdával szemben, hogy, ha nem vagyunk éppen tévedhetetlen harcosok, vagy éppen a helyi kenguruk ugrálnak másfelé, mint mi gondoltuk volna a dobás elindításakor, akkor újrázhatunk. Így nem kell napi több kilométert kutyagolni a lándzsánkért és egyéb elhajigált eszközeinkért egy-egy mellé esetén. Okos volt és persze lusta egy pasas, aki ezt formát szabadalmaztatta körükben az egész kontinensen! :)

Miért ugrott be az eroppal kapcsolatban a bumeráng képe és ezen tulajdonsága? 

Mióta regisztráltunk az eropolisra van egy "kedves" bumeráng típusú hódolónk. Igazán nem értjük, hogy miért ragaszkodik ehhez az eszközhöz, de szerintünk tuti, hogy a sors többszörösen is megverhette azzal, hogy ebben, a hajlított fadarab testben, született újjá, előző életeiben, s így képtelen szabadulni az itt rögzült tulajdonságaitól.

Mire gondolok? :)

Bumeráng urat - miután első alkalommal kibeszéltük vele, hogy nem egyformát keresünk, amit persze nem értve, újra próbálkozott - letiltottuk, a kéretlen és illetlen zaklatása miatt. Ő erre reagálva, kilép az oldalról és pár nap múlva visszaregisztrál... de most jön a csavar .... ugyanazon a néven! Értjük mi, hogy így, kilépve, újra belépve intézi el az oldalon való visszatérő-életvitelt sok ember, aki újítana, vagy épp szédítene mást, de könyörgünk, miért ugyanazon néven? Tuti, hogy egyet tud csak igazán az úr, nevezzük ezentúl egyszerűen "Bumeráng"-nak, hogy ez a név az egyetlen, ez az ő neve,az ő drágasága, amit használhat! Azt gondolja, hogy a Bumeráng név és a hozzá tartozó identitás, elfeledhető lesz számunkra és másoknak is, szűk időtávon belül?

Aztán amint regisztrál, újra, mindig privire hív bennünket, amit persze mi elutasítunk, beszélgetés nélkül, s elvből tiltjuk. Erre ő, lásd első pont, töröl és újra tagnak jegyezteti magát az oldalra és ez így megy mióta itt létezünk, :), a vadászat folyamata ismétlődik 3-4 hetente. Mi pedig, a hasonlatba belehelyezkedve, a kenguru, ülünk egy helyben és bámuljuk a dobálózó harcost, mert tudjuk, ugrálni se kell előle, pláne nem védekezni, hisz nyilvánvaló, kiszámítható minden lépése. 

Olyan az egész tőle, mint az ívelt eszköz eldobás utáni automatikus, a fizika törvényei alapján megrajzolható röppályája, vagyis, megmásíthatatlan? Nem lehet változtatni sehol a folyamatban, néven, stb, csinálnia kell kényszeresen? Vagy csak egyszerűen perverz élvezet dobálni azt a vacak fadarabot találat, eredmény nélkül, a mi örömünkre, Bumeráng úr-tól, sok szeretettel? 
5 hozzászólás |

Közeledik a megalkuvások időszaka ...
#26 (2018-12-16 11:44:22)

Már csak egy-két nap és eltűnik az év munkás része és beköszöntenek a jól megérdemelt pihenés napjai. Szeretetünnep, ajándék-becserélés, buli-buli napok egymás után, ki-ki tudja, hova is helyezze a hangsúlyt amikor kimondja, hogy jön az év végi lazulás! :)

Ilyenkor beindulnak az intenzívebb keresések is az eropolison, vagy más szexpartner keresőkön. Sok mottó vált át "szilveszteri többes kereső" bulipartner kereső felhívásra, magányt elkerülni vágyó ünnepi "közös örömködés", partner keresésre. Emlékezve, a már előzően, év közben olvasott adatlapokra és a most látott "változásokat" látva jutott eszembe, hogy mennyire vagyunk flexibilisek egy-egy partnerkeresésben, ha a mi körülményeink változnak.

Vagyis... az év végi lazulás és kikapcsolódási vágy, mennyire szabja át preferenciáinkat?! A komplementer ajándékok, társas összejövetelek, szabadidő programok mellett megjelenik, az olyan többesekre is az igény, amik csak és kizárólag egy alkalomra állnak össze. Persze, értem én, miért ne legyen egy jó kalandunk 2018 hajrájában! De akinek eddig minden gondolata és keresése szabályok és tabuk mellett zajlott, s közölte többször, hogy " nem tetszünk", az ilyenkor miért gondolja, hogy bennünket, vagy akár mást megkeresve, most elhisszük, hogy ránk vágyik?

Ha nincsen kis, piros tűzoltóautó a fa alatt, akkor "nínús Lada" is jó?

Aztán ha mi finoman emlékeztetjük az általa rögzített saját preferenciáira a bennünket megkeresőt, még mi leszünk azok, akik elrontják a hangulatot.

Az övét, övékét igen, talán ... de ő, ők csak egyet felejtenek el, nem mindenki kér alibi ajándékot másoktól a saját ünnepeire! Hogy jön ez a gondolat ide?

Nekünk a többes, másokkal, így az év utolsó napjaiban is ünnep, s nem vészmegoldás, valami szép, igazi, helyett beszerzett, instant megoldás! 

Szóval... jó készülődést mindenféle emelkedett hangulatú összejövetelhez..MINDENKINEK! 

 :pirul: :pirul: <3 <3 <3 :* 

2 hozzászólás |

Véleményes történet a férfiak önértékeléséről ...
#25 (2018-12-14 08:23:39)

Találtam... Olvastam...és itt is közreadom.

Miért?

Okulás, elgondolkodás, egy férfi típus önértékelése és párkapcsolati problémái...mindenkinek más!

Nekem csupán a fejcsóválás ... 

-------------------------------------------------

A vallomás:

29 éves férfi vagyok és körülbelül egy hónappal ezelőtt meghallottam, hogy menyasszonyom (28) az egyik barátnőjének azt mondta, a korábbi fiúja volt eddig a legjobb szeretője.

Véletlen volt, hogy meghallottam. Egy baráti társaság volt nálunk, és ahogy későre járt, kisebb csoportokra bomlottunk. Néhányunk az egyik szobában kártyázott, mások a GyűrŰk urát nézték. Azt gondoltam, menyasszonyom is filmet néz, de valójában a konyhában ült egyik legjobb barátnőjével, kávéztak és beszélgettek. Elfogyott az üdítőnk, így felkeltem s kimentem a konyhába italért és újabb nassolni valóért. Ahogy közeledtem, hallottam, hogy ő beszél, és mielőtt a helyiségbe értem volna, tisztán hallottam, hogy „Jason is remek, de soha nem lesz olyan jó szerető, mint Bill volt”, majd hozzátette: „Tudom, hogy ez nem igazságos Jasonnal szemben, de Billnek kiváló adottsága voltak ott lent”.

Először arra gondoltam, hogy visszasétálok a kártyázókhoz, azt színlelve, hogy nem volt már üdítő és kaja, de inkább úgy döntöttem, hogy csapok egy kis zajt és belépek. A barátnőjével összenéztem, és láttam, hogy próbál jelezni a menyasszonyomnak, hogy én is ott vagyok. Természetesen nem tudták, hogy hallottam őket, megálltak a beszélgetésben, megkérdezték, jól mulatok-e. Majdnem azt válaszoltam, hogy annyira mulatok jól, amennyire mulathat egy olyan, akinek nincsenek olyan kiváló adottságai ott lent. De csak annyit mondtam, hogy „igen”, aztán bevittem cuccot a szobába. Majd befejeztük az estét, és én úgy viselkedtem, mintha nem történt volna semmi. Lefeküdtünk aludni.

Felesleges mondani: ki voltam akadva. Úgy értem, nagyon ki voltam akadva. Addig a pillanatig nem voltam irigy másra vagy bizonytalan magamban, de azon az éjszakán nem bírtam aludni. Miközben feküdtem, érzelmek hosszú sora öntött el. Először mérges voltam, aztán megalázott, aztán depressziós, aztán megint mérges.

Nézzétek, tudom, hogy a férfi ego hülyeségnek tűnik a nők számára, és azoknak a férfiaknak is, akik biztosak magukban. Én is ezt gondoltam még az ominózus éjszaka előtt, de mihelyst sérül, az maga a pokol.

Próbáltam elrejteni az érzelmeimet, hogy ne tudjon róla, de ahogy múltak a napok, a dolgok csak rosszabbodtak. Próbáltam elkerülni, amennyire lehetséges volt, bizonyára megsejtett valamit, de nem mondott semmit. Ez addig tartott, amíg néhány nap múlva próbált intim kapcsolatba kerülni velem és én kerek perec visszautasítottam. Nem volt tudatos döntés részemről. Szerettem volna túltenni magam ezen az egészen, de amikor eljött a pillanat, szexuálisan nem izgatott fel. Cselekvőképtelen voltam és mélyen szégyelltem magam. Nem történt semmi, bármennyire próbáltuk.

Kérdezte, mi a baj, és én azt mondtam neki, hogy stresszel a munkám, de nem hitte el. Csak feküdtem ott az ágyon meztelenül, megalázva, erekcióra képtelenül. És akkor elmondtam neki, mit hallottam.

Először azt próbálta elmagyarázni, hogy nem hallottam tisztán. De én szóról-szóra elismételtem újra és újra, mit mondott a barátnőjének. Amikor már nem tudta tagadni, akkor elnézést kért és megpróbálta megérteni az érzelmeimet. Biztos vagyok benne, hogy a szexuálisan elég lelombozó lehetett számára, hogy kiderült, érzelmileg egy roncs vagyok.

Próbált meggyőzni, hogy én jobb ember vagyok, mint az a másik, hogy ki tudom elégíteni és hogy senki mást nem akar. De én csak a hiteltelen tanári hangot hallottam ki belőle.

Ez egy hónappal ezelőtt történt, és én azóta is nulla szexuális vágyat érzek iránta. Most már őt is frusztrálja, de bármit próbálok, nem tudom túltenni magam rajta. Mert nem olyan, mintha azt mondta volna, hogy mindketten jó szeretők vagyunk vagy ilyesmi. Teljesen világosan azt mondta, hogy hogy az a másik sokkal jobb, mint én, és azt hiszem az „adottság ott lent” azt jelenti, hogy méretben is jóval nagyobb, mint én. Tudom, hogy lehet kézzel, szájjal, sokféleként, de bármit csinálok, méretben nem leszek nagyobb. Most már nem is akar beszélni róla, azt mondja, mondhat bármi kedvezőt rólam, már nem hiszem el. És nagyjából igaza van.

Egy kis előtörténet: az a férfi dobta őt. Nem kölcsönös szakítás volt, a fickó simán elküldte és összetörte a szívét. Tudom, mert kapcsolatunk kezdetén elmondta. Azt mondta, nincs készen egy komolyabb kapcsolatra, mert a korábbi partnere elhagyta és összetörte. Nos, esetemben nem ez a helyzet, még akkor sem, ha elmondhatom, hogy „azért van velem, mert velem akar lenni”. Ha a fickó nem dobta volna, soha nem szakított volna vele. Még ennyi év elteltével sem vagyok biztos benne, hogy nem hagyna el engem miatta, ha a fickó visszatérne. De talán maradna.

De tényleg nem tudom, mit csináljak. Úgy érzem, egyre kijjebb sodródom ebből a kapcsolatból. Tudom, hogy nagy kár érte, de hallani a nőt, akit szeretsz, azt mondani, hogy jobb szeret mással szexelni, az rettenetes számomra. Amikor a jó tulajdonságaimat sorolja, csak olaj a tűzre. Az olyanok, hogy gondoskodó vagyok és jó férj lesz belőlem, biztos tetszenek neki és más nőknek, de én szarul érzem magam miattuk. Mert mi történne, ha elveszíteném a jól fizető állásomat, vagy megsérülnék és állami segélyre szorulnék. Ott maradna nekem segíteni? Alapvetően úgy érzem magam, mint egy jóbarát, akinek megengedi, hogy szexeljen vele. Tudom, hogy nem pont ez a helyzet, de a szívem mégis ezt érzi.

Bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam, és valójában nem is tudom, miért írtam le. Fogalmam sincs mit csináljak, de ha ez folytatódik, azt hiszem, felbontom az eljegyzésemet."

-------------------------------------------------------------


Nincs hozzászólás. |

Meglepetés Mikulás....
#24 (2018-12-07 12:25:41)

Megtörtént történet..

Multi-kulti környezethez tartozó céges továbbképzés a térségben dolgozó kollégáknak, így nekem is...

 Neves képzőszervezet képviselteti magát, még nevesebb hotelben rendezett fejlesztő tréningjével, e-tananyaggal, mentorral, coach-csal és csapatépítő játékkal, unalmas előadásokkal, hogy mindenki "cool" és kompetens tudjon lenni a jövőbeni munkája során! :)

Bemelegítő kötelező reggeli játék, hogy szokjuk egymást ... körbe állunk, kezet fogva próbáljuk eljátszani, hogy élvezzük a kézfogás örömét és a másik végtagjának szorongatását. Én, mint kijelölt személy, "igyekszem" majd észrevenni, épp hol szorul majd a kéz, a mellette állóéra, ha persze, visszaengednek a terembe ellenfeleim, a csapat stratégiai megbeszélésük után. 

Ezért aztán állok a folyosón, várok, hogy visszatérhessek a terembe. Épp pakolják ki a kötelező sütis-kávés büfét a rengeteg csillagos helyszín dolgozói. Nézem és hitetlenkedek ... elröhögöm magam, de úgy szívből, jó hangosan. A dekoratív pincér hölgy épp az asztalra helyez egyik kis süteményes tányérkára, középre, egy cca. 40 cm magas, sztaniol burkolatától megfosztott csokoládé alakot. A látvány magával ragadó... Hófehér környezet és középen egy irtózatos nagy, barna dildo meredezik egy céges rendezvényen... 

MIIIII???? 

Szinte vinnyogok a visszafogott nevetéstől, mert hallom, benn nevetve, éppen arra készülnek, hogy én legyek az áldozata az összefogásuknak, itt pedig én látom magam előtt, a kivonuló, kávéra vágyó társaság döbbenetét a mára szánt meglepetésük látványának tudatosulásával! :vigyor: :vigyor: :o :D . Ennél szürreálisabb élmény nem kell egy továbbképzésre, az tuti!

Időm még mindig akad, így megnézem közelebbről is a "műalkotást"...

Nem hiszem el, de lehetett fokozni az élményemet és szintea nap orgazmusát élem meg, látva, hogy egy olyan mikulásnak szánt rajzolat van a csoki figurán, aminek kb az öléig ér a saját nyelve és a Mikulás süvegén két szarvat is bekarcoltak az alkotók! :) :D :D

Próbálom magamba fojtani a tetszésem hangjait, a hangos nevetést és elmerengek, hogy milyen eropoliszos negyed lakója lehetett volna a megálmodója és kihelyezője ennek a gyönyörű ajándéknak?! Elképzeltem, hogy ki lehetett az troll, aki be merte ezt vállalni a Hotel alkalmazottai közül? Hogy nem a rezzenéstelen arccal pakoló szőkeség, az biztos! :o :o :o 

Hányan gondolják majd, amikor kávézás közben nézegetik a csoki figurát, hogy én hekkeltem meg a mai napot? :)3 hozzászólás |

Ősz van...
#23 (2018-11-19 09:20:10)

Hullanak a levelek...

Távirati stílusban az ismerkedés ősszel, by Eropolis ...

Olvassuk a lapjaikat... csak levél, mert ők "fa..-k". 
Írunk levelet ... adunk címet, ahova jöhet a bemutatkozás.
Hónapok múlva hull a levél ... "mi már beszélgettünk" felütéssel.
Levél száll a légben válaszunkkal ... Kérdés, hogy miről?

Azóta nincs levél ...

Talán mert:

a, Tél van és már nincsenek levelek
b, Talán ősszel túl sok volt még a levél a " fa...-kon" :) :) és csak mi nem vettük észre? 

Egyet tehetünk ... várjuk a tavaszt, a rügyezést, az új leveleket! 

 :napersze: :napersze: :napersze: 

2 hozzászólás |

Felmerült kérdés...
#22 (2018-09-27 10:08:18)

Beszélgettem itt, privin, egy férfivel, aki párhoz csatlakozna...

Bi vágyai megvalósításának szándékával indult az ismerkedése velünk, majd jelezte, hogy igazán ő sub beállítottságú és szeretné, hogy egy pár dominálja őt!
 
Visszakérdeztem nála, hogy akkor inkább sub vágyai vannak, mint bi beállítottsága? 

Erre válaszolta azt, hogy csak "enyhék". 

Rákérdeztem, mi az hogy "enyhe sub". 

A válasz érdekes volt. Nem magyarázta, mi is az az "enyhe", hanem leírta, hogy nem kikötözős szexet keres, mert az az erős sub ...

Jeleztem neki, hogy szerintem a kikötözés más, már mazochizmus kategóriás szexuális beállítottsággal élvezhető aktus. Erre eltűnt ! :) :)

Én gondolok rosszul valamit a BDSM kategóriákkal kapcsolatban, vagy ő ijedt meg önmagától, vagy csak szimplán kidobta a privi? 

 :napersze: :napersze: :napersze: 


3 hozzászólás |

Kultúrák, ha nem találkoznak...
#21 (2018-09-13 13:21:09)

Akkor nem lesz;

- párbeszéd, csak vita
- megértés, hanem ütközés
- nevetés, helyette morgás
- szeretkezés, csak távolságtartás...

Mi az első csoport hívei lennénk... ezért ajánljuk;

Szeretkezzetek és ne a háborút szeressétek! :)

6 hozzászólás |

Kultúrák, ha találkoznak...
#20 (2018-09-11 16:03:47)

Tengerpart, föveny, nyugágy, pihenés, napozás és valami hihetetlen nyugalom. Rajtunk kívül egy, azaz egy második generációs fiatal török pár a strandon. Külső jegyek igazi keletiesek, mobil telefonon török zene, de egymással németül beszélnek....

Mi kéz a kézben beszélgetünk, élvezzük egymás társaságát, finom érintésekkel tudatjuk a másikkal, hogy jó itt lenni, együtt. Ők mintha a pankrátor küzdelmekre melegítenének... fiú keni magát étolajjal (literes Vénusz szerűség :D )az amúgy is sötét bőre szinte iszamlós lesz a felkent anyagtól. Áll a lány előtt és fennhangon osztja, lökdösi lábával, felállítja és kedélyesen pofozgatja. Aztán kapja magát és pózolni kezd nekünk, persze nem nekem célozza minden második pillantását! ;) Kiabál a lánynak, aki kiabál vissza, de a srác a páromat vetkőzteti a szemeivel, saját párját pedig leoltja. 

A lány szemeivel gyilkolász bennünket, persze ő is a páromat, miért is vagyunk mi itt, konkurenciának neki. Miért nézegetjük őket? Könyörgöm... 3 lépésre álldogál az "Alfa-hím" előttünk... nem tudunk máshová nézni. Szabályosan násztáncot jár nekünk. Szerencse, hogy 10 percente szünetet tart, hogy igyon egy sört és közben nagyokat böfögve elmondja a lánynak, hogy igazán csak őt szereti. 

Bemutatkozik rendesen...gondoljuk. És talán egész nap élvezhettük volna a műsort , ha a sört nem teríti le a bájosan szépet tevőt...a párja mellé!

Őszinte örömünkre és nyugalmunkra... csak messziről tapasztalhattuk meg a keleti udvarlást művészetét! :)
 

16 hozzászólás |

Szex keresése érzelmi alapokon?
#19 (2018-09-04 12:51:31)

Az előző blogomban érintőlegesen szóba került, s a hozzászólások egy részében is téma lett, az érzelmi alapú szex kérdése. Mi az általános az életben, s mi az, itt az eropolison?

A valóságban, sok férfi és nő ismerkedik spontán bulikban, vendéglátó helyeken, utcán, esetleg munkahelyen, ahol a pasik inkább szexpartnert keresnek, míg a nők jobbára szeretőket találnának szívesen. 

Szórakozás, munka közbeni flörtölés... verbális és nonverbális lehetőségek millióinak tárháza áll rendelkezésre az erre vágyóknak, arra, hogy elcsábítsák, meghódítsák a kiszemelt partnerüket, bevetve mindent, a másik fél által még elfogadható eszközt a kapcsolat létrehozása érdekében. Közben persze kialakul egy játékos hangulat, egy bensőséges légkör közöttük. Jelek, mosolyok, félszavak, érintések rendszere teremtődik meg, mely alapja a kölcsönös szimpátia, érzelmi kötelék. Hívhatjuk ezt csak kedvelésnek, barátságnak, vagy szeretetnek, szerelemnek, bárminek is, de mindegyik alapja egy közös vonzalom, vágy a másik félre, szerintünk. Ahogy megy az idő előre a flörtben, úgy mélyül a kapcsolat, úgy lesz egyre tartósabb a változás mindenkiben, közvetlenebb, szebb az érzés. A türelem, itt élményt terem. Mert lehet dugni, fél óra után, suttyomban a férfi WC-ben, lehet szexelni a lakásra felcsábított partnerrel egy kellemes este után, s egy hetes ismerkedés után kiélvezni a szeretkezés adta gyönyört egy olyan emberrel, akinek az érintése és a csókja is megborzongat, ott belül is. Hogy melyik jobb, azt mindenki döntse el maga..

Csak az életben igaz a séma? Minél több időt, energiát adsz bele a másikkal való ismerkedésbe, megismerésébe, annál többet adhat a szexuális érintkezés neked is vissza?

Az instant szex jobb lenne, mint a felfokozott érzelmi alapon nyugvó szerető, házibarát feeling?

Vagy itt csak a rapid-szex megy?

3 hozzászólás |

Szexbeszéd...
#18 (2018-08-31 09:30:06)

Viszonylag hosszú ideje keresünk már, hozzánk, mellénk partnereket, barátokat, szeretőket, akikkel egy kis fűszert hozhatnánk hétköznapjaink szexualitásába. Ez nem azt jelenti, hogy ketten nem működik valami, esetleg nekünk nem jó egymásba feledkezni, hanem inkább a közös határaink kitolása, az egyéniségünk szabta keretek teljes megélése együtt, a célunk az erotikus területen való nyitottságunkkal. 
Így élhetjük csak meg, együtt, a párunk másik felének olyan gyönyörét is, amit az egyén, én, egyedül, soha nem adhatok meg a másiknak.

Ezért aztán ismerkedünk, beszélgetünk, próbálunk kommunikálni, itt és az életben is szexualitásról, ami nem tabu téma, se az eropon, se ott, ahol arcosan tesszük ezt. Célunk persze önös, a másik bevonzása hozzánk, a párosunk bővítésére.

Eközben, azt vettük észre, hogy aki mer beszélni róla, hogy mire vágyik, az behatárolt szókinccsel, maximum 10 szó használatával jelzi, mit szeretne tenni velünk. Ezek a szavak és kifejezések nem éppen a többes szex adta kereteket jellemzik, sokkal inkább, az ő egyéni, két résztvevős elképzeléseket. Azok, akik kicsit árnyaltabban is képesek megfogalmazni egyéni, vagy páros vágyaikat, azok pedig szinte félnek kimondani, mit akarnak ők velünk megélni. Hivatkozva erre arra, mondják, ők erről nem tudnak beszélni, de megélnék.. Ilyenkor nézünk össze mi egymással... " Mit is élne meg, ha el se tudja mondani????"

Ebből kifolyólag az első típus nem tud mit kezdeni a mi "szeretkezni szeretnénk" vágyunkkal, míg a másodjára említett emberek a szeretkezés szó tartalommal való megtöltéséig nem tudnak szóban elérni, amikor mi válaszolunk nekik.

Küzdünk... beszélgetünk. Közben-közben akad, egy-egy olyan ember az életünkben, aki megérti, mit is szeretnénk közölni és képes kommunikál velünk verbális és testi szinten is.

Ezért érdemes, miattuk, nem feladni az egészet! :)

De azért szeretnénk, ha lehetne többet, jól beszélni a szexről is...

7 hozzászólás |

Valóság és a filmek világa...
#17 (2018-08-13 12:50:52)

Ha a moziban egy USA gyártású filmet nézünk meg, legyen az bármely műfaj remeke, ott mindig van konfliktus, akció, kaland, misztikum a modern idők fogyasztói igényei szerint. Ugyanez a vizuális remekmű, ha Európában készül, ott inkább a jellemek, emberek konfliktusa, a belső pokol, vagy éppen tündérország fejlődése a téma, a tengerentúliakhoz képest minimálisan adagolt akcióval és egyéb finomságokkal. 
Az ázsiai filmek vagy nagyon elvontak és szinte számunkra érthetetlenül lassúak és "művésziek" vagy éppen az ellenkezőjét látjuk, pillanat alatt elvérzik mindenki, zsigerből megoldva a problémákat.

Hogy is kerül ez ide, a téma, az eropolisra, egy erotikus blogba?

Felvetődött bennünk egy a negyedek helyetti, alternatív besorolás kezdeményezése. Mindenki beléphetne egy "fan-club"-ba, ahol a filmek születési identitása alapján lehetne, Hollywood, Európa, Ázsia, Ausztrália, Afrika csoport ( bővíthetnénk is, de egyenlőre ez is sok). Sokkal többet elárulna az itt keresőkről a klubtagságuk a negyeden túli belső hovatartozásukról, a kedvenc filmjük származása, mint a nemi identitásuk jelölése most. 

Afrikait, Ázsiait, Amerikait tuti nem keresnénk ... de minden Európai és esetleg Ausztrál fan-t üdvözölnénk otthonunkban! :) :) :)

Embereket, partnereket könnyebb lenne találnunk ! ;)

2 hozzászólás |

Fekszem a strandon
#16 (2018-08-07 10:05:33)

A strand füvén hasalva nézegetem a tömeget körülöttünk. Nézegethetnék a hátamon fekve is, de akkor a fák lombjain, az ég kékjén, illetve a tűző Napon kívül más nem akadna a szemembe, így a blog nem is szólhatna másról, mint a leveleken áttörő fénysugarak játékáról...

De éppen nem erről írnék...

Szóval, fekszem a strandon, a párommal együtt és nézelődünk. Mint mindig, mindenhol, kíváncsian, nyitottan másokra. A bennünk élő gyerekkori emlékek hatására várjuk a csodát, az emberi, strand-kapcsolatok kezdeményezésének újraélését. Ki ne emlékezne, (a mi korosztályunkból) hogy mindig otthon maradt valami, amit kölcsön lehetett kérni másoktól. Pumpa, naptej, játékszer, vagy bármi, ami a körülöttünk napozóknál megtalálható volt, de mi az előszobában felejtettünk, mert "jó anyátok" sürgetett apáink szerint! :) :)
Lehetett, kérni, aztán beszédbe elegyedni, közösen időt tölteni, tollasozni, labdázni, pancsolni, egyszóval strandolni. Ez olyan jó emlék mindkettőnk számára, ami máig megmaradt bennünk, s meg is elevenedik, ha újra itt fekszünk a gyepen a hátunkat süttetve. Ezerszer maradandóbb, mint a víz, a part, vagy a napozás, a büfés-kajakóma emléke. 

Fekszünk, nézelődünk, megtehetjük zavartalanul, mert szinte az elsők közt érkeztünk, s kis számító módon a legjobb helyek egyikére feküdtünk, gondolva az egész napos árnyék élvezetére, a zuhany, a büfé, a móló megközelíthetőségére. Lassan benépesül a zöld körülöttünk. Rövid idő alatt minden szabad pléd-hely elfogy, s tudjuk, hogy az általunk kiiktatott hangyák mennyisége okán, a többiek tuti jó helyre feküdtek mellettünk! :D

Mindenki málhával érkezik. Kocsi, talicska, molnárkocsi, guruló napágy, sátor és még ki tudja milyen vízi és egyéb kényelmi cuccok nem kerülnek körénk. Nem egészen két óra után van előttünk két sátor, 4 nagy vendégágy, 5 napozó ágy és rengeteg matrac. ( Hogy mi van mögöttünk, azt nem részletezném, mert arra nem akarnék nézni, de mielőtt valaki szólna, hogy miért nem fordultunk meg arra, írom, hogy szinte ugyanaz a helyzet minden irányban! :(

Döbbenten konstatálom, hogy úgy jártunk mint Kőműves Kelemenné őnagysága, "befalazódtunk". Nem látunk ki és nem látszunk a fűben fekve a plédünkön... Így aztán ismerkedjünk, beszélgessünk, ha tudunk!

A sátrasok a sátorba fekszenek, pusmogásokból halljuk... a napozó ágyasok felettünk 30-40 cm-re kozmálódnak a napon, a székesek mindenkinek háttal ülve zárkóznak be. Nesze neked strandélmény, gyerekkori nosztalgia, nyitottság élménye! :) :) 

Felülünk, aztán úgy döntünk, irány a víz, ott legalább nem leszünk bezárva és hátha... 

Játszani jó... még felnőtt fejjel is. Ügyetlennek lenni még jobb, mert az eldobott frízbit, vagy lasztit visszadobáltatva, talán játékos társakat találhatunk, akikkel bandázhatnánk. Ugrálunk, nevetünk, játszunk, hibázunk és úszunk az eszköz után. Mert talán sejthető, senki nem dob vissza semmit, nem gondolja, hogy ez jó móka, részese lenne a jó kedvünknek.

Néznek, de ha odanézel elfordul, ha nem nézed, lopva bámul, de nem szólna, hogy passzolj ide is, vegyetek be bennünket is.... mint a lakótelepen a lépcsőházban, "kötelező jó napot" és gyorsan beugrás a lakásba, a saját privát szféránkba. Nehogy beszélni, ismerkedni, megismerődni kelljen! Még szerencse, hogy egy lengyel kisfiú vissza meri dobni a játékszerünk, mert így nem kell az anyukájának megmozdulnia! :D

Miért zavar ez az egész ennyire? Miért teszem ezt itt szóvá?

Talán mert ez Berényben történik, az FKK strandon, ahol a társadalom "nyitottabb" része élvezi a "strand-élményt"! Azok, akik vállalják saját, korántsem tökéletes testét és valóját, még ők sem mutatják meg a belsőjüket "idegeneknek". Pedig csak játszani szerettünk volna...kicsit! ;)

Még szerencsénk, hogy mi ketten még tudunk viháncolni, beszélni, nevetni... ott is! :)3 hozzászólás |

Élmények és azok hatása
#15 (2018-07-12 11:22:57)

A hétvégén megélt közös többes szeretkezési élményeink, csakúgy, mint az elmúlt évek közös kalandjainak felidézése is, teljesen átszínezik a gondolatainkat. Nehéz másra koncentrálni, más erotikus élményeket befogadni, elképzelni. Mi, ilyenkor, a találkozások, a többes szeretkezések után, napokig, akár hetekig is találunk visszaidézhető pillanatokat, amiket átbeszélgetve, felelevenítve, mintegy újra érezzük ezt a hevületet, az utolsó, számunkra kedves partnerek által felkorbácsolt vágyat, szenvedélyt bennünk.

Nekünk izgalmas hallani egymástól és így áttételesen, közvetve is megélni a másik felünk nézőpontjából látott, élvezett szeretkezést, s így az ő általa begyűjtött orgazmusok részesévé válni.

Ezért aztán, reggel, délben, este mesélünk egymásnak, ott és amikor csak alkalmunk nyílik kettesben lenni, bizseregtetni egymást! Már majdnem testileg is kielégítő számunkra, azt a bizonyos cinkos mosolyt látni  egymáson, ami a szeretkezések során tűnik fel párunk arcán, vagy éppen csak imádjuk megfigyelni a másikon újraélést mutató szexuális izgalom jeleit, közös élményünk újra élésének akaratát. Ennél jobb ajzó szert nehéz elképzelni, ami az újrázás felé tolna bárkit is!

 :P :pirul: 

3 hozzászólás |

A látvány okozta öröm
#14 (2018-07-09 08:27:10)

Látom, érzem, hogy akarja, vágyja, hogy a szájába vegye, kényeztethesse, ízlelhesse őt, a testét, az ajkait, nemi szervét kóstolhassa, átélje, ahogy a partnere reagál a közeledésére, a saját izgalmára. Látom, hogy ragadja el a hév, veszíti el, újra és újra öntudatát szeretkezés közben, s az olyan jól ismert öntudatlan állapotában, becézgetve, csókolva őt, simul oda partneréhez, orgazmusai megélése után. 

Gyönyörű!

Testem, lelkem élvezi, hogy felszabadultan megéli azt az itthon kettesben meg nem élhető érzést, amit csak a többes szeretkezések hozhatnak számára, a korlátlan szabadság élményét.

Szép volt a hétvégénk! :)

 <3 

1 hozzászólás |

[1-30] [31-43]


A blog RSS feedje.


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.