A falvédő

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > barna72 > 192

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

barna72 blogja


Nem szabad a tehent...
Hmmm!
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
A falvédő
#192 2015-04-16 22:22:25
A történet(e) nem most kezdődött. Úgy jó 6-7 éve.

Édesanyám készítette a kislányomnak második, vagy harmadik szülinapjára. Témája a Nyári rajz, Nemes Nagy Ágnestől. Ránézésre sem kis munka. Sok ragasztás és még több varrás előzte meg a végleges állapotába jutását. A vers majd' minden szereplője, tárgya, egy-egy tépőzárnak köszönhetően leválhat a vertikális bázisáról és bármely horizontális színtéren önálló életre kelhet. A kép közepén persze a ház van (az is leválaszthatóan) benne az ideális családdal: apa, anya, bátyus és húgi.   Az ötlet csodás, a kivitelezés fantasztikus, mégis hányatott sorsú volt ezidáig. Nem aratott anno osztatlan sikert a kislányomnál. Valahogy a mesék, versek, mondókák, dalok világa egyáltalán nem késztette őt a figyelme teljes összpontosítására akkor. ( a bátyja épp az ellenkezője volt ennek ) Így a falvédőről szépen eltünedeztek amik nem voltak odavarrva, (ide-oda, valamelyik játékos dobozba) és végül egy festés után, már vissza se került a kicsi-lány ágya fölé ez a "kézimunka".

Történt két hete, hogy a hétvége egy kis feledékenység miatt, alvóállat nélkül kezdődött, na meg sok sírással. :sir:  Mivel épp előtte lomtalanítás volt, sok plüsstől is megszabadultam. Így hirtelen nem volt pótlék. Viszont egy kidobásra ítélt szennyes tartó mélyéről (a lomtalanításkor) előkerült a falvédő és ott fetrengett szem előtt a szobában. Egyszerűen nem volt szívem kidobni ezt a remekművet. Míg én kétségbe esve keresgéltem a kamrában, meg a másik szobában, feltúrva valami plüss után az összes rejtekhelyet, az én lánykám, megtalálva kihajtogatta a falvédőt és a ház alatt fellelte a kis családot. Így már nem volt akadálya az alvásnak. 
Amikor bementem hozzá később, az egyik kezében apát-, a másikban anyát szorongatva aludt a lelkem. 
Másnap elmeséltem a falvédő történetét és adtam neki egy kis házi feladatot: Ha anyához haza mennek, keresse meg a játékai között a versike többi szereplőjét, hogy ismét összeállhassanak a helyükön. 
Mikor értük mentem most pénteken, markában majdnem az összes  hiányzó darabbal fogadott. Itthon gyorsan kihajtogatta a falvédőt, helyére illesztette az állatokat és a tárgyakat. Bár két kacsa hiányzik még a tóból, de a vers ismét előkerült. És igaz hibásan, de lemásolta az interneten megkeresett verset a kis kézírásával. 

Már régóta figyelem, hogy bizonyos dolgok teljesen más értelmet nyernek a kis fejében, mint korábban. Eddigi röpke életének emlékeit kezdi megbecsülni. És sokat mesél az osztálytársaival fenntartott kapcsolatairól. A legapróbb kis marhaságnak is tud örülni, ha tudja, hogy az szívből jött. 

Most a falvédő is a megfelelő helyre került. Nem csak az ágya fölé a falra, hanem a szívében is.  <3   

Nincs hozzászólás. |

Hozzászólások



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3120BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba99130Biszexuális vagy, be kell lépned!

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok

#fredi50100Sopron - Győr-Szombathely kke.
Ajánlott szobák
#maszti_szoba910Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba5660Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4430Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2220Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.