Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Szex tippek és trükkök

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Forum

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

erocoach


Szex tippek és trükkök
A szexualitáshoz kapcsolódó tippeket, trükköket osszuk meg egymással!
Kérek mindenkit, csak olyat tegyen közzé, amit kipróbált és jónak talált, hasznos vagy élvezetes. Idegen tollakkal ne ékeskedjen senki!


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
pandora#112021-08-31 00:37:40
Válasz a(z) 10. üzenetre:
Pontosan. :) Nekem sem. Viszont visszatartásról csak a reszelés részben beszélhetünk. A többi részben nem merül fel ilyen probléma. ;) Gondolom nem akkor kell visszatartani, amikor mondjuk megmasszírozza a férfi a nő testét... :)

Szeretkezésről én csak azzal kapcsolatban tudok beszélni, akit szeretek. Szerelem nélkül a szeretkezés szó hamisan cseng. Szeretkezés esetén a hangsúly nem is a technikai részleteken van, hanem az érzelmekkel együtt komplex élmény. Szerelem nélkül talán kifejezőbb a társas maszturbálás, biovibrátor, vagy legjobb esetben kirándulás a saját képzeletünkbe...


[ugrás az előzményre]
erocoach#102021-08-30 15:14:52
Válasz a(z) 7. üzenetre: Számomra a gyorstüzelő az, akinek a párja kevesli az időtartamot. Továbbá nekem a szeretkezés nem csak "reszelésből" áll.

[ugrás az előzményre]
void#92021-08-30 07:47:04
"ha magömlés előtt elszorítod éppen a makk alatt hüvelyk és mutatóujjal elöl-hátul kb. fél percig, elmúlik a magömlési inger, és lehet folytatni"

nekem ez már akkor sem jött be, amikor megértettem, hogy nem feltétlenül tölgyfa alatt kell próbálkozni vele :O
pandora#82021-08-30 01:30:17
Válasz a(z) 6. üzenetre:
Tiszta szerencse, hogy az emberek nem látnak bele a másik fejébe.  :D 

[ugrás az előzményre]
pandora#72021-08-30 01:15:37
Az ördög a részletekben rejlik. Mielőtt célnak állítanánk fel a maratoni önmegtartóztató világcsúcs hetekre növelését, azért talán nem ártana definiálni a gyorstüzelő fogalmát. ;) 

Szerintem ahány ember, annyiféleképp értik. Részemről elég sok csevelyben a barátnőkkel hallgattam a panaszáradatot (vagy vált humor céltáblájává), hogy mennyire nem bírják ha a pasi órákig reszel. 

Én magam is ambivalensen állok ehhez. A hosszú szeretkezéseket igaziból azzal bírom, akibe szerelmes vagyok, nem csupán egy szexpartner. De a szeretkezésbe a simogatástól az orális örömszerzésen át a naplemente nézés közbeni gondolatokig minden beletartozik. :) Ott viszont nem beszélhetünk visszatartásról.
Maga az a rész, ahol bármit is vissza kéne tartani, csak egy része az egésznek. 

Ha pedig a partner csupán szexpartner, nincs érzelem, akkor pláne nincs igény órákra, még naplementenézésre sem. Ügyes és tapasztalt előjátékra, és pár perc végjátékra. Érzelmek nélkül órákig szexelni unalmas és tartalmatlan.

A női hüvely nem smirgli, és nem is bírja órákon keresztül.
Ráadásul a nők sok tekintetben hasonlítanak a férfiakra...vagy elélvezünk percek alatt, vagy soha, ez sokmindentől függ. De nem időtől. 
Többnyire nincs szükségünk (főleg csak az utolsó felvonásból) órákra. ;) 

Mellesleg statisztikákban előkereshető, egyszer olvastam, az átlag néhány (5-15) perc. És normális előjáték után, az bizony reális is. 
antares#62021-08-29 22:43:52
Válasz a(z) 5. üzenetre: Bár nem vagyok gyorstüzelő (mondjuk minden 10. alkalomnál átlagban mégis), én valami nagyon undorító dologra gondolok, pl. egy penészedő kajára. Ilyenkor vagy megállok vagy néhány mp-ig kiveszem és elmúlik az inger  :cigi: 

[ugrás az előzményre]
erocoach#52021-08-29 11:52:04
Gyorstüzelőknek!
Ha úgy érzed, hogy túl gyorsan elsülsz, ezen lehet segíteni:
- hagyd abba a közösülést magömlés előtt, és folytasd nyalással - a partnered nagyon fog örülni, Te pedig egy kicsit megnyugszol;
- ha magömlés előtt elszorítod éppen a makk alatt hüvelyk és mutatóujjal elöl-hátul kb. fél percig, elmúlik a magömlési inger, és lehet folytatni;
- ha magömlés előtt a herék tövénél gyűrűt formálsz a nagy- és mutatóujjadból, erősen húzd le a heréket, eltávolítva a testtől, az eredmény ugyan az.
További gyakorlatokat olvashatsz a blogomban az elnyújtott orgazmusról, annak is az alapja, hogy a magömlést kontrolláljuk. Sok sikert és másfél-két órás szeretkezést (maszturbálást) kívánok, ezek segítségével sikerülni fog Neked is! (tapasztalat)
erocoach#42021-08-28 22:23:36
Egy tipp az anális szex előtti tisztálkodáshoz: előző este 1 szem hashajtó, másnap reggel kakilás után 1,5 L szappanos vízzel beöntés, majd fél óra múlva fél liter tiszta vízzel kitisztítani a végbélből a maradékot. Ezzel a metódussal estig, éjszakáig tiszta marad a végbél.
erocoach#32021-08-28 22:20:32
A sámli azért jó, mert felhúzott térdekkel sokkal könnyebben kicsúszik a széklet, nem kell erőlködni. A mosakodás: a nagyját letörlöm óvatosan, gyengéden papírral, majd erős zuhanysugárral tisztára mosom a végbél környékét. A proktológus szerint a anus legnagyobb ellensége a WC papír.
erocoach#22021-06-26 15:51:05
3, Rendszeres (napi) székürítés. Ezzel volt a legtöbb problémám régen. A megoldás az volt, hogy elhatároztam: reggel, felkelés után legyen! Negyed órával előbbre állítottam az ébresztést, amikor az óra csörgött, bedugtam egy glicerinkúpot, és még 15 percig lustálkodtam. Időben felkelve, a kávé és cigi után már szaladni kellett a mellékesbe. 2-2,5 hét alatt tökéletesen összejött a beidegződés, azóta is (sok-sok év után) felkelés után végzem el a nagydolgom, a lábam alatt sámlival, és utána megmosakszom alulról is. Az aranyeremmel jó tíz év óta nem volt probléma, és áldom a proktológust.
erocoach#12021-06-25 20:15:28
Az anális szex nagy örömforrás lehet mindkét nem számára, ha nem keseríti meg az életünket az aranyér.
Az aranyérről egy neves proktológus tanácsai alapján:
1, Az ánus legnagyobb ellensége a WC papír. A tanácsom: a nagyját letörölni gyengéden WC papírral, majd mosd le a maradékot tiszta (nem szappanos!) vízzel.
2, A végbél anatómiája miatt a legcélszerűbb ürítési testhelyzet a guggolás. Tanács: tegyél a WC csésze elé egy sámlit, arra tedd a lábadat. Sokkal egyszerűbb, gyorsabb az ürítés, és még nyomni sem kell nagyon (hiszen többek között az erős nyomás idézi elő az aranyeret.
Folyt. köv.

[1-11]hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1110BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba60100Biszexuális vagy, be kell lépned!

#mostszopnek410Szopass diszkréten
Ajánlott szobák
#maszti_szoba300Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba110Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba3630Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba31111Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok710Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1630Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.