Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
BDSM a mindennapokban!

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Forum

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

zsoffi


BDSM a mindennapokban!
"A BDSM gyűjtőszó az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés, magyarul „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus” fogalmakat jelöli. Korábban az egyszerűbb szado-mazochizmus (SM) volt az elterjedtebb kifejezése."
/Forrás : Wikipédia/

A BDSM természetesen nem csupán ennyi, inkább egy szerteágazó, színes és izgalmas világ! 
Egy külön világ, amit csak azok értenek, kik megélik, benne élnek. 
Egy külön szubkultúra, mely több ponton is keresztezi egymást más réteg műfajokkal, szubkultúrákkal! 
Számunkra, kik benne élünk természetes, de a külvilág számára ismeretlen, titokzatos, sokszor ijesztő és előítéletektől terhes! 

Ebben a fórumban beszélgetést, akár vitákat /intelligens keretek között/ szeretnék kezdeményezni, olvasni. 
Tapasztalatokat, gondolatokat, vélemény cseréket és vélemények ütközését! 
Annyira ezerarcú a BDSM világa, annyira sötét és mégis fénylően gyönyörű, mint maga a kín, vagy annak az okozója. 
Kinek beállítottsága és vérmérséklete szerint. 

Tehát döntögessük nyugodtan a tabukat, vagy az annak vélt dolgokat. 
Hisz, ami neked természetes, másnak talán tabu, de ha elmondod a véleményed, talán másnál is megnyílnak a tabuk, ledőlnek a korlátok és felszabadultabban beszél a mélyen elásott és "szégyennek hitt" gondolatairól is! 

És talán ezzel a fórummal ez is a célom! :-)

Mert számomra nem valami egzotikus vagy félni való nyavalya a BDSM, hanem a természetes lételemem, a mindennapjaim, az életem része és alkotóeleme.

Zsó

Kijelentem, hogy a moderációs tevékenységemhez szorosan kapcsolódó megnyilvánulásokon kívül mindazon véleményeim, amelyeket Eropolisban a blogokban/fórumokban valamint az oldal egyéb nyilvános és privát felületein megosztok, teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözik és semmilyen tekintetben nem köthetők az Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz!


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
krisztian333#5682021-11-10 22:35:12
Válasz a(z) 567. üzenetre:Köszönöm Zsofi,Nos sajna én is megtanúltam,vagyis hümm(egy lábacskás popsiból hogy lesz újra szüz) Csak egy partner elég hozzá és 2 év Aranyér és belső sérülés és kezelések.
Szeretem az ilyen blogokat és oldalakat mert lehet tapasztalatot átadni.
Én se ma kezdtem és nincs is vége ennek a szép és csodás villágnak,de tény előbb ólvasok tanulom az újjat és játszok magammal .
És csak utánna engedem másnak, kicsit, kicsit jobban és lépcsöről lépcsőre.
És ezt vallom még jó pár év multal és gyakorlással is.
AZ ELSŐ AZ EGÉSZSÉG ugy nekem mint a partneremnek,minden téren.
És én is a bilincshez nagy karabinert rakok amit ki tudok vagy tud magának oldani,vagy közdarabnak postás gumit töbszörösen de téphetően ,és bör bilincs mert a fém az sértheti a bőrt is.

[ugrás az előzményre]
zsoffi#5672021-11-10 22:13:33
Válasz a(z) 566. üzenetre:

Nagyon jól megfogalmaztad! 
Sajnos a felelősség vállalása sokszor hiányzik! 
A felelősségtudatról már nem is beszélve... :( 

[ugrás az előzményre]
krisztian333#5662021-11-08 12:34:43
Sziasztok hozzá szólnék a témához mint említette Zsofi
A légzéskontról és electró játék nagyon bizalmi sött minden olyan jellegü játék aminek vég kimenetele komoly sérüléseket okozhat és a leg rosszabbat is mind mind olyan értékkel bir hogy csak azzal játszad akire az életed rá mered bizni.

Az electro pl nem is anyira ha erre a célra gyártott eszközzel játszotok ,nagyon érdekeslehet ingerlő ,észbontó és fájdalmas is ki hogy szereti megélni.
Az electro játéknál a bizalmi rész ha a melkasom bimbókón az az a szív környékén élvezkedtek,mert az nem játék(ha szív problémád van ne játsz sehogy)

A légzés kontrolálása nekem is nagy vágyam hogy fojtogassanak és a maszkomon befogják azt a pici lyukat,de mint gyakorlott BDSM imádó nekem se született még meg az a nő akire rátenném az életemet.

Az a véleményem és tapasztalatom az emberekkel.
Elöször ha valami felkelti az érdeklödésedet ,olvass utánna ép észell gondold végig,ne a játékot hanem mik a vonzatai,és utánna keresgélj partnert és probálkozz.
Bizonyos esetekbe pedig az eszközt elöbb magadon próbálgasd és utánna add más kezébe az írányítást.

Ha kölcsönös a vonzalom a partnereddel akkor valamelyest a domináns fél is tapasztalja meg mi is az amit fog tenni a szubjával.
Természetesen nem azt mondom hogy a dominálo félnek egy electro kúpot dugj a lyukába, de tappancsokat lehet tenni neki is combra ágyékra,hogy érezze mi is az.
És soha ne engedd ugymond új vagyis nemrég ismert partnerednek hogy kikötözzön amig nincs meg a bizalom,(vagy vannak módszerek pl bilincsek vagy kötelek közé közbeiktatni egy vékonyabb cérnát vagy hasonlót, olyat ami tart de mégis ha ugy érzed el tudod tépni szabadulni tudsz)
pferd#5652021-11-07 19:35:35
Válasz a(z) 244. üzenetre: érdekes-izgalmas szerződés. 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#5642021-07-23 07:12:12
Válasz a(z) 563. üzenetre: Kevesen kedvelik, de pont azért, mert tartanak tőle. Szerintem az elektrot is ezért szeretik kevesen, mert sokan pánikszerűen félünk az áramütéstől és a fulladás veszélyétől is. 

[ugrás az előzményre]
pappdavid85#5632021-07-23 06:00:03
Válasz a(z) 562. üzenetre: Így van, az élmény leírhatatlan. Rengeteg módszer van, de nagy adag bizalom kell mindhez. Csak úgy lehet izgalmas és nem pedig ijesztő. De úgy vettem észre nagyon kevesen kedvelik. 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#5622021-07-23 01:14:35
Válasz a(z) 561. üzenetre: Huhh, hát a bdsm-en belül sok fajtája ismert, kezdve a nyak szorításától a fóliázásig, de szerintem csak összeszokott párok alkalmazzák, mert igencsak veszélyes is tud lenni. 
Viszont olvastam, hogy semmihez sem hasonlítható, isteni felszabadult érzést tud nyújtani. 
Hát nem tudom, én nem gyakorlom és nem is izgat a dolog.
Persze olyan is akad, akinek ez a fétise... 

[ugrás az előzményre]
pappdavid85#5612021-07-22 18:48:39
Sziasztok! A légzéskontrollról mi a véleményetek?
zsoffi#5602021-06-25 13:21:11
Szia! 
A strapon önmagában még nem BDSM, viszont más játékokkal, szerepjátékba építve, pl. egy büntetés részeként vagy alázós játékokkal kombinálva már mindenképp BDSM. :) 
erocoach#5592021-06-24 17:31:12
Kedves Zsófi!
Mielőtt elolvastam a fórumot, a BDSM-et a fájdalommal és a megaláztatással azonosítottam.
De a fistingről szóló írásod más megvilágításba helyezi:
Én is átéltem már oda-vissza, és tényleg a teljes odaadást és bizalmat éreztem, a hölgypartnerem irányított és számomra addig ismeretlen szintű orgazmusa lett (ÉN csináltam neki ilyen kivételes orgazmust, és ez nekem is nagyon jó volt): Amikor én kaptam, csodálatos érzés volt a kitöltöttség, a keze még bennem volt, amikor a szájával kivégzett - eszméletlen tapasztalás volt.
Kérdésem: az anális szexet oda-vissza (pl, straponnal) a BDSM-hez tartozik? Ha igen akkor nekem egyre szimpatikusabb, de én nem akarok fájdalmat okozni és érezni...
Üdv: erocoach
carino#5582021-04-06 10:22:48
Izgalmasnak hangzik. Nekem nincs tapasztalatom BDSM-ben, de ahogy a cikkeket / commenteket olvasom azért azt látom hogy ez egyfajta határfeszegető játék ahol addig tart a dolog míg mindkettő fél élvezi és nem tovább... Legalábbis ezt vettem le. Mindig is izgatott néhány kikötözős, bilincses (az egyik fél mozgásának részben vagy egészében való korlátozása) vagy akár valamilyen pumpás játék és hasonlók.. de sose merült fel bennem a kérdés hogy ez BDSM vagy sem..
zsoffi#5572021-03-14 05:22:35
*Egy komolyabb, nagyon jó írás a vágyakról, BDSM-ről!*

 !link:https://wmn.hu/wmn-szex/54640-beteges-vagy-vagy-a-szexualitas-egy-magasabb-elvontabb-szintje---beszelgetes-a-bdsm-rol 

*Szerintem érdemes elolvasni... :)*
zsoffi#5562021-03-01 15:49:32
Nem pont BDSM, de egy érdekes olvasmány és még szórakoztató is! 

*Ilyen volt a paraszti szex a huszadik század eleji Magyarországon.*

 !link:https://nlc.hu/eletmod/20201011/szex-paraszt-magyarorszag/?fbclid=IwAR2NEIGyqsu0SkOwmB2K2ecf4dzv4Mq10yxAZOIseSbvR4lX0NUVTijCAN4 


Például ilyen, és hasonló tanulságos dolgokat olvashatsz a cikkben: 

*Asszonyok a szexről*

  „Mögengedtem neki, hadd szórakozzon. Ezért még nem köll fizetni, el së kopik, de ha a tanács tudná, ezt is mögadóztatná.”
  „Úgy voltam vele, ha engedöm, hamarább szabadulok.”
  „Akkor engedtem, amikor csak ű akarta. Akkor legalább biztos voltam benne, hogy másutt nem csinálja.”
  „Azt së bántam, ha rákapott a szolgálóra, legalább nem koslatott másfelé, nem tudta mög az egész határ, hogy milyen parázna. Neköm mög békém lött tűle.”
  „Nem örültem neki, hogy máshon is járt, de úgy voltam vele, hogy addig nincs nagyobb baj, még neköm is hagy.”
  „Utána jobban böcsülte a hazait, de a végin úgy köllött csiklandani, hogy lögyön mán valami.”

:D
zsoffi#5552021-02-22 04:59:27
 !link:https://www.youtube.com/watch?v=-SW23hgQ5IE 

BARÁTSÁG PERVERZIÓKKAL

Egy kis Netflix ínyenc sorozat, aki esetleg nem ismeri! 
Nekem nagyon tetszett, izgis és szórakoztató! :) :) :) 

krisztian333#5542021-01-09 12:49:44
Pár alapkitétel BDSM kapcsán .
1 Sose ugorj bele még nem ismered a partnered hozzá állását a játékokhoz.

2 Mindig kerülgesd meg a témákat mert lehet csak ír és állít valamit és nincs tudatában a dolognak.

3 A szexualitás kezdődhet két szűz között (legfeljebb röhögnek) , bdsm nem játék két kezdőnek először szerezz tapasztalatot valakitől nem szégyen kérdezni. 

4 Ha a bizonyos játék téren vagy még kezdő ,tanulj olvass informálódj ne filmet nézz,pontosítva jó tipp amit a filmeken látsz de azok általában nem kezdők és tudják mit hogyan csináljanak ,olvas utánna a játéknak.

5 Fentihez a google a barátod nem csak a face,és társait lehet nyomni a neten ,vannak forumok,írások és könyvek is.

6 Ha kiépült a kapcsolat lehet te már tapasztalt vagy és tudod, de egy kezdő nem tudja mit beszél általában csak hallott látott ,ne es neki soha ha kéri se ,mert nagyon megtörheted egy életre hogy elvedd a kedvét.

7 Ha játszotok tudd ,legyél tisztába hogy ha te vagy a domináló személy egy emberi élet van a bilincsbe kipeckelt szájjal ,a baleset az baleset 112,és alapvető kötszer és olló.

8 Viaszjátéknál egy vödör víz nem árt a közelben .

9 Akivel játszol mondja el az egészség ügyi gondjait ,ha olyan gondok vannak pl, szív ne játssz vele elektró dolgot Stb.

10 Bizonyos dolgokat lehet feszegetni de ami ép az irányultságában tabu azt tartsd be és tiszteld, majd ha nyitott lesz rá és te is akkor ,ne erőltess semmit mert megtöröd ,a lelkét betőrni kell nem tönkre tenni.

11 Mindig ügyelj a dolgok higénikuss tisztán tartására .

12 Az akaratodat akkor érvényesítheted ha vágyik rá ,pl előre megbeszélt módon ki ismert személyt bele egyezése mellet(úgymond meglepve megerőszakolod).

13 A DOMINÁNS FÉL JÁTÉKNÁL SOSE IHAT ALKOHOLT ÉS SZEDHET TUDAT MODOSÍTÓ SZEREKET ,CSAK TISZTA FEJJEL TUDATOSAN.

Remélem segítettem eme pár sorral . 

csilicsali#5532021-01-08 20:01:10
Sziasztok!

Friss vagyok az oldalon, viszont ebben a világban nem. Az utóbbi években már nincs meg az életemben a BDSM, de egyre jobban hiányzik.

Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra és egyáltalán az oldalra. Egy helyre ahol a hasonló gondolkodású emberek megoszthatják vágyaikat és tapasztalataikat.

Élvezetekben gazda évet kívánok mindenkinek! :)
zsoffi#5522021-01-01 20:33:10
Válasz a(z) 551. üzenetre:

Gerald's Game a film címe! 

Netflixen megtalálod... :) 

[ugrás az előzményre]
secret79#5512021-01-01 18:09:01
Válasz a(z) 522. üzenetre: A filmnek is ez a címe? Köszi

[ugrás az előzményre]
krisztian333#5502020-12-28 13:16:47
Sziasztok 
Mint maga a BDSM mint fogalmak összessége jelen van a mindennapi életben és kapcsolati téren is ,aki kívülálló nem is ért nem nyitott ezen dolgok iránt annak furcsa ez a színes világ is.
Én is sokat olvastam tanultam és meg is éltem mire kinyílt a szemem erre a világra és ez bekötött lehunyt szemmel értendő.
Igen kinek mi a tabuja és furcsán néz ha a másik kimondja hogy Bdsm mert előítéletei vannak mert halott valamit valakitől .
Sokan belevágnak mert látnak egy jó pornó filmet és miért is ne ez megy nekem is,nos a puding próbája az evés ez igaz de ezt ne akard habzsolni mert megakad vagy neked vagy a másik félnek.
Hogy mi is a tabu az amit kizársz amibe biztos vagy hogy nem csinálod ,nos igen van aki már szopni se szeret ,van aki rühelli ha nyalják és van aki azt imádja la nyalakodnak.
Van aki hány a spermától a másik meg furcsállja mert ő meg a reggeli kávéba vagy mellé is friss tejet kíván és bele is feji esetleg.
És nézhetünk egymásra hogy te perverz meg ilyen mocskos dolgot szeretsz,és ezen dolgok csupán egy szimpla szexualitás részei.
Nos én tisztába vagyok mi az ami tabu számomra ami szikla szilárd ,ezen belül vannak a határaim amik mozognak és néhol feszegethetőek is.
Az hogy egy D/s játékban hol helyezkedünk el akkor merj színt vallani ha megélted mind a két oldalt akkor fogj kezedbe korbácsot,ha már voltál kibilincselve és más kezébe az irányítás és a korbács.
Nos sok nő hát ö nem ,elítéli a Bdsm fogalmát mert nem tudja mi is,bár a hirdetésébe az áll férfit keresek aki nőként kezel és képes a falhoz vágni megbaszni mint egy ribancot.
Nos igen ez már az alávetni egy dominánsabb egyéniségű férfinak ,kiszolgáltatva lenni kéjének kedvének bár a normál szexualitás keretein belül.
Ez már maga a Domináns és alárendelt viszonya ,és vegyünk elő még egy selyem sálat is hozzá.
Végezetül kezdőknek a sima viasz gyertya az nem erre a célra szolgál,az éget közelről használva és plasztikázással is járhat.

live#5492020-12-24 08:52:04
Válasz a(z) 548. üzenetre: Viszon kívánom Neked is! :) 

[ugrás az előzményre]
zsoffi#5482020-12-24 07:18:31
KELLEMES (BDSM-BEN IS GAZDAG) ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK! :) :pirul: <3 !kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/4696b5d20201224071831.jpg
waveox#5472020-09-18 17:53:01
A(z) #547 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
gabycica#5462020-09-18 08:13:23
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hol lehet ismerkedni komolyabban a BDSM iránt valóban érdeklődő, azt ténylegesen művelő domináns hölgyekkel? Nem pénzért mesterkélt dominálta gondolok, hanem akik valóban élvezik is, amit megtehetnek egy sub alannyal. Van ilyen klub? 
vastagotakarok#5452020-09-13 08:41:20
A(z) #545 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
zsoffi#5442020-09-05 20:25:28
Válasz a(z) 541. üzenetre:

Szia! 
Ez itt egy fórum, nem társkereső vagy hirdetési felület! 
Köszönöm a megértést! 
Zsó

[ugrás az előzményre]
live#5432020-09-05 04:44:51
A(z) #543 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
live#5422020-09-05 04:39:17
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/5/USRf_5cd0e4e/08c832.jpg
Sziasztok! Én nagyon vágyom arra, hogy kikötözzenek és leszopassanak csoportszex alkalmával.
Nektek is vannak ilyen vágyaitok, vagy én vagyok túl perverz vagy mi?
asmrgirl#5412020-09-04 18:21:08
A(z) #541 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
lizathesub#5402020-09-03 22:18:36
Hello, újként, de "régi" subként, úgy érzem számomra ez a világ folyamatosan új dolgokat, élményeket ad. mindig azt gondolom, én már tapasztalt vagyok, aztán Uram rádöbbent, hogy á dehogy. Sokat lelkizek magamban és magamon, kis eltévedt báránykának érzem magam, de amikor ott térdelek előtte remegve, vagy a térdére fektetve lucskos puncival és várom, hogy a fenekelés után vörös fenekem tükörképét lássam...Hmmm, akkor bizony rájövök hogy újra meg újra ezt akarom, meg a kikötözve létezés semmivel nem összehasonlítható érzését...Az beleborzongós...Még, még mondja a kisördög odabent..Ti is így vagytok vele? :) 
waveox#5392020-08-30 11:09:12
A(z) #539 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
mazo#5382020-08-22 05:22:07
Szép reggelt Mindenkinek!!

Nos ez a BDSM olyan mumus, amit sokan szeretnének megismerni, sokan szeretnének bekerülni a társaságba, de vélt, vagy valós akadályok miatt lemaradnak.
Sokan saját maguk kreáltak akadályokat.
Ám annak számomra érthetetlen emberek.

Erre megpróbálok egy egyszerű hasonlattal példát, példákat írni.

1.) Áll egy ember az utcán, a "zsíroslenyér evők klubja" előtt és vágyakozás néz be az ablakon.
Be szeretne menni, elmondani,hogy ő is imádja a zsíros kenyeret és szívesen csatlakozna hozzájuk, de fél, hogy.mit szólnak a rokonok, ismerősök, a barátok és nem utolsó sorban az utcán az emberek.

2.) Emberünk bemegy a "Zsíros kenyér evők klubjába", le is ül közéjük, de nem eszik, csak vágyakozás nézi a boldog embereket, pedig a franc töri ki a zsíros kenyérért, ám a lebukástól, a szégyenbe maradástól való félelmében marad a csendes sóvárgásnál.

Nos szerintem itt segítség kell, ám nem lehet addig senkin segíteni, amíg az illető nem meri kimondani a gondolatait, vágyait ott sem, ahol ezek a gondolatok, vágyak teljesen természetesek.

Aztán van itt még egy buktató.

Amikor az emberünk be is megy ebbe a klubba, el is mondja, hogy mennyire szereti ő is a zsíroskenyeret, ám nem fogadják be kitörő örömmel, mert emberünk piros arannyal és fokhagymával szereti a zsíroskenyeret, nem pedig sóval, borssal.

Nagyon bonyolult és kacifántos az élet, ha nem a kitaposott ösvényen jár csak az ember.
Olyan emberek is megszólalnak, akiknek fogalmuk sincsen arról miről is beszélnek valójában.

Nos ezt szerettem volna csak kiadni magamból.
Remélem senkit nem bántották még ezzel a kis szösszenetemmel.

További csodálatos szép napot Mindenkinek!!
zsoffi#5372020-08-21 04:45:05
Nem saját, és nem is kimondottan idevaló, de megtetszett. Kis könnyed (?), szórakoztató olvasnivaló. :D 

„10+1 tipp, melyeket szingliként még tuti nem hallottál sohasem:

1. Minden zsáknak megvan a foltja!
(Nem. Nincs. )

2. Be kell vonzani!
(Be. Mindenképp.
Ülszb@zeg a szoba közepén egy általános iskola fizika szertárából ellopott mágnessel a kezedben és vonzod. Vonzod mint állat! És baaaaaaz, nem gyün!

3. Ne gondolkodj annyit! (
(Várjá várjá, itt van az agyam, fogd meg egy kicsit jó? Köszi.

4. Többet kéne sminkelned és kitenned a kannáidat! A pasiknak úgyis csak az kell!
(Ez abszolút igaz. Egy dekoltázs és egy jól felkent alapozó akár 40 évre is összeköt 2 embert! Tuti itt cseszem el. Sz@r a szempillaspirálom!! 

5. Engedd el! Ne görcsölj!
(Lefordítom magyarra: ne legyen igényed a szeretetre)

6. Ha készen állsz rá, jönni fog!
(Mit jelent a készen állás? Felöltöztem, állok kabátban az előszobában és hopp, bekopog? Vagy mi? Amúgy akik totál agyhalottak, méteres műkörömmel, zéró önismerettel, hisztivel, deréktetkóval, azok jobban megérettek egy kapcsolatra, mint én?

7. Az idő mindent megold, ne aggódj!
(Ez igaz! 78 évesen már nem fogok szülni és nem fogom nézegetni a pasi mobilját, hogy kivel csetel az Aranyalkony otthonból, maximum annyi problémám lesz, hogy passzol-e a futómuskátlim színe a köntösömhöz és a járókeretemhez!

8. Tök jól el lehet lenni pasi nélkül is!
(Ez igaz)

9. A pasik csak fájdalmat okoznak és megcsalnak!
(Az nagy szerencse, hogy a nőkből csak hűség, szeretet, őszinteség, odaadás és empátia árad és soha, de SOHA nem bántanak senkit) :D 

10. Kitartás! Erős nő vagy! Nincs szükséged senkire!
(Úristen! Az ember társas lény te ...sz! Nézd meg mi lett Tom Hanks-szel egy lakatlan szigeten! Nem akarom úgy végezni, hogy egy labdához beszélek és a térdemig lóg a szőröm!)

És végül a kedvencem:
11. Túl nagy elvárásaid vannak, az a baj. Lejjebb kell tenni a lécet!
Mágnese van esetleg? Vagy zsákja!” :D 

waveox#5362020-08-20 09:21:06
A(z) #536 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
zsoffi#5352020-08-20 08:10:29
Válasz a(z) 534. üzenetre:

Igen, a kettő között hatalmas a különbség. Ugyanis a blog , tulajdonképp a blogíró "személyes" naplója a nagyközönség számára, amihez aztán vagy engedélyez hozzászólni másokat, vagy nem, és csak közzéteszi a gondolatait! 
A fórum viszont épp az ellentétje! A fórumnyitó feltesz egy témát vagy gondolatot, aminek a kibontását, megvitatását a nagyközönségre bízza. A fórumhoz bárki hozzászólhat, továbbgördítheti a gondolatmenetet. 
Ennek fényében és figyelembe vételével, nem is sértődtem meg a hozzászólásodon. :) 

[ugrás az előzményre]
waveox#5342020-08-19 21:56:43
A(z) #534 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
zsoffi#5332020-08-19 21:33:34
Válasz a(z) 532. üzenetre:

Nem blog...fórum! :D :D :D 

[ugrás az előzményre]
waveox#5322020-08-19 19:22:10
A(z) #532 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
zsoffi#5312020-08-15 16:30:59
Válasz a(z) 530. üzenetre:

Igen, az. Gerald's game a címe! Keress rá. :)

[ugrás az előzményre]
waveox#5302020-08-15 08:51:34
A(z) #530 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
zsoffi#5292020-08-15 06:41:14
Válasz a(z) 528. üzenetre:

De az a film Netflix gyártmány...azt moziban nem vetítik, csak a Netflixen tudod megnézni. :)

[ugrás az előzményre]
waveox#5282020-08-15 06:37:24
Válasz a(z) 527. üzenetre:
A Netflix olyan mint az alkoholmentes sör.
Az ilyen filmeket moziban kell megnézni.

[ugrás az előzményre]
zsoffi#5272020-08-15 00:20:25
Válasz a(z) 522. üzenetre:

Igen, a Netflix nagyon jól "feldolgozta" a könyvet... :)

[ugrás az előzményre]
live#5262020-08-14 19:35:38
Válasz a(z) 521. üzenetre:Tök jók ezek az alapelvek és nagyon jó az új adatlapképed is!

[ugrás az előzményre]
pandora#5252020-08-14 12:47:10
Válasz a(z) 524. üzenetre:
Hát igen. Érdekes alapszituáció. Aztán mindent kihoz belőle, amit csak lehet. :D


[ugrás az előzményre]
waveox#5242020-08-14 12:28:23
A(z) #524 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
pandora#5232020-08-14 12:02:44
Válasz a(z) 522. üzenetre:
Ez az, amikor az erdei házban az ágyhoz bilincseli a pasi a nőt, aztán meghal, a nő meg ottmarad?

[ugrás az előzményre]
waveox#5222020-08-14 11:39:43
A(z) #522 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
zsoffi#5212020-08-14 05:49:24
*10 alapvető BDSM elv:*

1)	A BDSM játékoknak biztonságosnak, józannak és kölcsönös megegyezésen alapulónak kell lennie mindkét fél részéről.


2)	Ismerd meg mindig a partnered. Sose folytass BDSM tevékenységeket vadidegennel.


3)	Mindig tájékoztass egy barátodat arról, hogy épp egy BDSM tevékenységben veszel részt: hol, mikor és kivel. Legyen biztonsági hívásotok.


4)	Mindig használjatok biztonsági szavakat, mint például „piros” (állj), „sárga” (lassíts), vagy biztonsági gesztusokat, mint például csapj a lábadra háromszor.


5)	Tárgyaljátok meg a jelenetet mielőtt belevágnátok. Beszéljétek meg a korlátaidat, egészségügyi állapotodat, gyógyszereket, tapasztalataidat vagy vágyaidat.


6)	„Nincs határ” fantázia. Minden épeszű játékosnak vannak korlátai. Ne szégyelld őket elmondani a Domináns játékosnak.


7)	Ne vegyél részt BDSM játékokban ittasan, vagy ha súlyosan megsérültél.


8)	Tételezd fel a legváratlanabb helyzeteket (tűz, áramkimaradás, sűrgősségi vészhelyzet stb) és légy mindig felkészült. Egy másik ember élete lehet a kezedben.


9)	Mindig legyen elsősegély felszerelés a közelben.


10)	Ne játssz olyan személlyel, akivel nem érzed teljesen biztonságban magad!


*10 kötözési alapelv:*


1)	Soha ne hagyd, hogy megkötözzenek, ha nem érzed magad teljesen biztonságban.


2)	Soha ne hagy egy idegennek, hogy megkötözzön, mikor első alkalommal játszol.


3)	Soha ne kötözz túl szorosra egy testrészt, mert elzsibbad, kihűl vagy elszorítja a vérkeringést.

4)	Soha ne vond bele a kötözésbe a nyak elülső részét vagy a test bizonyos nyomópontjait, mint például hónalj, gyomor stb.


5)	Soha ne hagyj felügyelet nélkül olyan személyt, aki meg van kötözve, vagy ki van peckelve a szája.


6)	Mindig tarts a közelben biztonságos kötszer ollót vagy hasonlót.


7)	Vigyázz a durvább kötelekkel, mert égési sérülést okozhatnak a bőrön.


8)	Ne tömd be a száját olyan személynek, aki valamilyen légúti betegségben szenved.


9)	Amikor kipeckeled valakinek a száját, mindig legyen egy hallható testi jelzés, amit biztonsági jelszónak használtok. (például dobbants a lábaddal háromszor vagy csettints az ujjaiddal stb.)


10)	Ne kösd be a szemét valakinek, ha kontaktlencsét visel közben.


*10 mumifikálási alapelv:*


1)	Mindig győződj meg róla, hogy a mazoista személynek van-e már ezzel kapcsolatos tapasztalata: van-e klausztrofóbiás hajlama, ha hosszabb időre megkötözik vagy bezárják valahová és élt-e már át valamilyen pánik rohamot egy jelenet kapcsán. Ha a mazoista még újonc, akkor az arcát fedd be legutoljára.


2)	Mindig győződj meg róla, hogy a mazoista személynek van-e bármilyen egészségügyi problémája, különösképpen allergia, asztma, vértolulás, cukorbetegség, magas vérnyomás stb. valamint fogyasztott-e alkoholt vagy szedett-e be bármilyen gyógyszert 24 órával a mumifikálás kezdete előtt. Ha az alany kontaktlencsét visel, akkor nem árt a mumifikálás előtt kivenni.


3)	Ügyelj arra, hogy a következő elemek mindig kéznél legyenek: biztonsági olló a sürgős eltávolításhoz, elektromos ventilátor és jég, hogy a testet lehűthesd, valamint törölközők, hogy a verejtéket eltávolíthasd.


4)	Kísérd figyelemmel a mazochista személy testhőmérsékletét és pulzusát. Használj egy pulzusmérőt, mielőtt nekikezdesz. Használj jeget vagy ventilátort a test lehűtésére, ha szükséges.


5)	Soha ne hagyj egy mumifikált személyt felügyelet nélkül.


6)	Használj egy törölközőt vagy habszivacsot, és helyezd a lábak, a karok és a törzs közé, illetve bárhová, ahol két testrész közvetlenül érintkezik.


7)	Ne csomagold be bármelyik testrész olyan szorosra, hogy az zsibbadni, bizseregni kezdjen. Ellenőrizd mindig az ujjakat, hogy lilulnak-e.


8)	Amikor becsomagolod a mellkast, győződj meg róla, hogy az alany teljesen kitágította a tüdejét, így a csomagolás nem okoz légzési nehézségeket. Amikor a nyakat csomagolod rakj egy darabkát függőlegesen (fent és lent), hogy elkerüld a fulladás lehetőségét.

9)	A hűtött víz, gyakran segít megelőzni a kiszáradást.


10)	Mindig megfelelő utógondozás szükséges egy ilyen jelenet után. Ha a az alany teste túlhevül, használj jeget.


*10 paskolási alapelv:*


1)	A BDSM játékoknak biztonságosnak, józannak és kölcsönös megegyezésen alapulónak kell lennie mindkét fél részéről.


2)	Ismerd meg a partnered, akit el fogsz fenekelni, és érdeklőd meg tőle, hogy volt-e már valamilyen tapasztalata.


3)	Mindig használjatok biztonsági szavakat, mint például „piros” (állj), „sárga” (lassíts), vagy biztonsági gesztusokat, mint például csapj a lábadra háromszor.


4)	Légy óvatos az erős ütésekkel. A paskoló sokkal élesebb, intenzívebb fájdalmat tud okozni, mint a puszta tenyered.


5)	A lapát éles szélei, vagy érdes felületei felsérthetik a bőrt.


6)	A keskenyebb lapát kevésbé hangos, de annál valószínűbb, hogy nyomot hagy.


7)	Kezd el a paskolást vagy fenekelést elsőnek úgy, hogy felmelegedjen a felület, és ezzel készítsd fel az alany fenekét a nagyobb ütésekre.


8)	Irányítsd úgy a paskolót, hogy a popsi alsó részére üss vele.


9)	A legjobb pozíció mikor egy nehéz paskolót használsz a popsira, ha az alany lehajol vagy áll, miközben kezeivel a falnak támaszkodik, és lábai vállszéles terpeszben állnak.


10)	Mielőtt elfenekelnél valakit vedd le a gyűrűidet, mert nyomot hagyhatnak, vagy felsérthetik a bőrt.


*10 ideiglenes piercing alapelv:*


1)	Ne próbáld meg átmenetileg átszúrni egy személy bizonyos testrészét kellő tapasztalat és megfelelő képzés nélkül.


2)	Aki a szúrást végzi, mindig viseljen latex vagy vinyl vizsgáló kesztyűt és cseréld őket rendszeresen. Mindig viselj új kesztyűt, minden egyes ember után, hogy megelőzd a fertőzés veszélyt.


3)	Használj antibakteriális szappant, hogy előkészítsd a bőrfelületet mielőtt nekikezdesz, és használj antiszeptikumot rögtön a szúrás előtt és után.


4)	Mindig új steril tűt használj, mely általában 18-25-ös szelvényű és egy hüvelyk vagy annál hosszabb, ha szükséges.


5)	Az összes biológiailag veszélyes hulladékot (tűk, kesztyűk, tamponok vagy alkoholos vatták) egy biológiai veszélyes hulladéktárolóba kell kidobni.


6)	Készítsd elő az átszúrni kívánt területet alkohollal vagy tisztítsd meg Betadinnal.


7)	A tűt csak közvetlenül a bőrfelszín alá szúrd (bőr alatti rétegek) és egy rövid távolságot hagyva onnan, ahol beszúrtad a tűt, bújtasd ki a végét.


8)	Ne szúrj be tűt a csukló, kéz, belső szervek, csontok, szem vagy gerincnél. Kerüld el a hónaljakat, szegycsontot, és a vénás területeket.


9)	Ellenőrizd az alanyt rendszeresen. Elájult, sápadt, esetleg remeg-e. Ezek az alapvető reakciók ha a hormonok vagy neurotranszmitterek kezdenek el áramlani a testben. Tarts kéznél folyadékot, elsősegély ládát és takarót.


10)	Az aszpirin és az alkohol növeli a vérzést, így ezek fogyasztását kerüld el az ilyen játékok előtt.


(Ashrak)
pandora#5202020-08-12 13:32:29
Válasz a(z) 516. üzenetre:
Hát...egy csomó más dolgot el tudnék képzelni, amitől jól indul a nap... ;) :D

[ugrás az előzményre]
zsoffi#5192020-08-12 13:12:24
Válasz a(z) 518. üzenetre:

Igazán köszönöm a figyelmességed... :P :D 


[ugrás az előzményre]
waveox#5182020-08-12 10:21:00
Válasz a(z) 517. üzenetre:

Korán reggel megcsináltam ennek vidinek a soft változatát, még ágyban fekve. Az ágyfejvégre hurkoltam az ünneplős fekete nyakkendőmet... és nagyon jó volt!

ps: tessék, csak neked egy nyuszis. hátha ettől... :P

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/191498.jpg[ugrás az előzményre]
zsoffi#5172020-08-12 08:53:58
Válasz a(z) 516. üzenetre:

Hát mit is mondjak... 

Ettől nem indult jobban. :D 


[ugrás az előzményre]
waveox#5162020-08-12 06:37:37
Csakhogy jól induljon a nap:
https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/my-2nd-hanging.mp4-33Mr72F3FOLXn6x.R

Warning!
Csakis ínyenceknek.
zsoffi#5152020-08-08 07:12:55
 (Nem saját írás, de hátha érdekes olvasmány lehet, így hétvégére. :* )

ANÁLIS TRÉNING

Anális tréning: ez a két szó egyszerre szokott féktelen izgalmat okozni a férfiakban és szorongó félelmet a nőkben. A vanília kapcsolatokban általában a férfi hozza fel a témát, majd a nő lemondóan belemegy. Mire végre a tettekre kerül a sor a (vanília kapcsolatban lévő) férfi gyakran már annyira izgatott, hogy nem teszi meg a szükséges előkészületeket és nem adja meg a kívánt figyelmet.


Íme néhány dolog, aminek egy szubmisszívnek tudatában kell lennie, mielőtt megkezdi az anális tréninget:


  1; Nagyon sok nő számára az anális szex negatív dolog. Ez több okból is lehet: korábbi rossz tapasztalatok miatt, vagy akár azért, mert a társadalmi normák szerint ez kurvás dolog. Nagyon sok esetben ezeket a félelmeket fel lehet oldani azzal, ha a Dom jó kommunikációs eszközökkel meggyőzi a szubját arról, hogy ezzel a szolgálat újabb szintjére tudnak lépni, és hogy ezzel a szub örömöt okoz a Domjának. Végül is minden szub legerősebb motivációja a szolgálat.

 2; Tanulmányozd az anatómiáját. Bizony-bizony más lesz mint a hüvelyi behatolás vagy az orális szex. Bizony-bizony előfordulhat, hogy az első pár alkalommal kényelmetlen lesz. De a fájdalomnak soha nem szabad elviselhetetlennek lennie.

 3; A különböző növekvő méretű plugok használata teljesen bevett módszer az anális tréning során. Az egész folyamat nem megy egyik napról a másikra, akár több hétbe vagy hónapba is beletelhet míg a tréning befejeződik… és ez így teljes mértékben rendjén van. Ennek a tréningnek nem a gyorsasága a fontos.

 4; Kommunikáljatok. De tényleg! Nagyon fontos, hogy úgy a Domináns fél, mint a szubmisszív fél világosan és őszintén el tudja mondani, hogy mik a várakozásai, vágyai, félelmei és meg tudjanak beszélni mindent, ami ezzel kapcsolatos. Ez különben nem csak az anális tréningre érvényes, hanem mindenre.

 5; Lazulj el. Könnyű ezt mondani, de… De ha sikerül ellazítani az ánuszt és a körülötte lévő izmokat, sokkal könnyebben fog menni az egész folyamat.

 6; Kisebb vérzés és apróbb fájdalom előfordulhat közben, ám itt valóban csak kis mértékű dolgokról beszélünk. Ha a szubmisszív még nem csinált ilyet, jó ötlet lehet hagyni, hogy ő irányítsa a dolgot olyan mértékben, ami számára (még) megfelel.

 7; Rengeteg különböző plug létezik: szilikonból, üvegből, fémből, zselés anyagból. Sokan a szilikont szeretik a legjobban, mert elég lágy, és könnyen tisztítható. Kinek mi a kedvence?

 8; (kiegészítés: a síkosító a legjobb barátunk. Nincs olyan, hogy túl sok síkosító. Ezekből is többféle létezik, de érdemes azt használni, amelyiket határozottan anális játékokhoz fejlesztettek ki)

 

Sophie Kay írása a facebookról.
pandora#5142020-08-06 14:16:17
Válasz a(z) 512. üzenetre:

Jah...velem is előfordult már olyan hogy a bevásárlólistán gondolkodtam, de vele pont nem. Abszolút figyeltem mindig. De olyan önuralma volt, hogy a világon semmi sem látszott ki.
A rándulás sem feltétlenül akkora, ráadásul ha mozgásban van az ember, kevésbé észleli. Lusta pasi volt, a vele való kapcsolatban lettek szép izmos combjaim. :napersze: ;) :D


[ugrás az előzményre]
pandora#5132020-08-06 14:12:34
Válasz a(z) 510. üzenetre:

Az elönt a melegség, az nem mindig jó támpont, mert nem definit hogy melyik félből származik. ;) Szerintem néha a nők is mennyiségileg képesek folyadékot termelni. :pirul: ;) 
Egy jó kis szexcsatában van ott már minden. :D


[ugrás az előzményre]
mission-impossible#5122020-08-06 14:12:06
Válasz a(z) 511. üzenetre:

Még a lüktető összerándulások is árulkodóak lehetnek.
Szerintem máshol járt az eszed. :D 
A következő napi ebédet tervezted. :P :D 

[ugrás az előzményre]
pandora#5112020-08-06 14:06:47
Válasz a(z) 510. üzenetre:

Ahhoz azért mennyiség kéne. Szerintem az változó a pasiknál. Van akinek elég kevéske, van aki tényleg elönt. :D Olyannál érezhető, valóban. De nem mindenki olyan. Ahogy nem is mindenki lő a plafonig. :D


[ugrás az előzményre]
mission-impossible#5102020-08-06 14:03:28
Válasz a(z) 509. üzenetre:
Pl. elönt valami meleg(ség).
 :o 

[ugrás az előzményre]
pandora#5092020-08-06 14:01:58
Válasz a(z) 508. üzenetre:

Abban a pillanatban, és amikor nincs...hm...szem előtt, olyan helyen van ahol nem látszik :D , akkor mégis mi a bánatból veszi észre az ember, hogy 1-2 köbcenti folyadék elhagyja? :D Azt csak utána lehet észrevenni, amikor szem elé kerül a produktum. :D Ha már anatómia-órát tartunk. ;)


[ugrás az előzményre]

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-480] [481-540] [541-568]hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3310BDSM - extrém szexualitás

#dom10100dom10
Ajánlott szobák
#biszex_szoba115170Biszexuális vagy, be kell lépned!

#motorosrajongo110Motorosnak tankolnék

#tanitvany64100Dom/passz
Ajánlott szobák
#maszti_szoba920Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő

#cuckoldklub200Cuckold Klub.
Ajánlott szobák
#homo_szoba91110Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5880Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok820Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2930Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.