hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóEgy CD szexuális kalandjai

itt vagy: Eropolis > Transzvesztita negyed > Blog > softboy

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


softboy blogja


Egy CD szexuális kalandjai
Ezen a blogon osztom meg az eropolison létrejött találkáimat, ahogy megéltem. Pusztán szexuális tartalom, annak ismeretében, hogy vannak nem kamus pasik még!  :P 


Szopni jó
#2 (2017-07-18 15:56:09)

Szopásról.
Szeretek szopni. Jó, így kimondva is... azt szeretem, ha szophatom a farkat. Érezni a számban, ahogy keményen mered és ágaskodik. Kedvencem a kőkemény farok, amin fel-le járhat a szám, bő nyállal mélyen. A szopásban benne van minden, amit szeretek, az odaadás, az öröm okozása a pasinak. Szeretem néha lassan, kiélvezni érzékien, máskor pedig a kemény szopást, kinek mire van igénye. Finom dolog számomra az is, ha valaki jól (!) szopat meg, az olyan férfias.... az egyik fiatal kan ügyes volt benne. Vele éltem meg, hogy háromszor is leszophattam, mind a háromszor el is sült, úgy hogy egyszer még a popsimban is elment. 
Újabban a mélytorkozást gyakorlom, amiben szeretnék fejlődni. Igyekszem gyakorolni a technikát, amikor csak szophatok, bár eddig mindeni dicsérte a technikám. Imádom, ha a pasi nem bírja, szeretem a pár perces fasz szopást egy gyors elélveztetéssel, van hogy jó hosszan szopni.
A szopás számomra együtt jár a felizgulással is, így ez mindig és mindenkivel bejött.
Aminek kifejezetten örülök, hogy eddig minden partneremnek adhattam ezzel élvezetet, és senki részéről nem volt panasz! 

1 hozzászólás |


#1 (2017-02-06 19:31:21)

A travi chatszobában szólított meg, a homo negyedbe regisztrált, de kép nélkül volt fenn. A hirdetésében annyi állt, hogy popsit keres, amit megdughat. Volt gondolatom, hogy ő is egy chat huszár lesz, aki asszony mellől írogat, de nem az volt  Kulturált volt, kedves, de határozott, tudta mit is akar, 30-as éveiben járt, ez el is várható ilyen korban. Egy fél óra privizés alatt kiderült, nem kamus és egymást keressük. Megnézett cam-on, egyből felizgattam, könyörgött, hogy megdughasson... így még aznap éjszakára meg is beszéltük, hogy átjön, mivel kanos volt és én pedig kívánós. A megbeszéltek szerint jött is és természetesen viselkedett, nem volt feszült, örültem, hogy állta a szavát.
Én félig beöltözve fogadtam, pár perc türelmet kértem még, míg az utolsó simításokkal végeztem a fürdőben. Rajtam harisnyatartó és combfix, melltartó, bugyi, kombiné, és szexi fekete mini ruha volt, egy kis sminket dobtam fel és rúzst. Mire teljesen elkészültem, ő levetkőzött és kényelembe helyezte magát, csókolózni kezdtünk, jól is csókolt. Egyből érezhető volt, hogy felizgattam és tetszem neki... mivel a farka kőkeményen meredezett. Simogatni, fogdosni kezdett, majd határozottan de nem durván megragadott és letérdeltetett... szopni kezdtem a borotvált 17 cm-es meredő farkát, egyre keményebb is lett, bár az első perctől kezdve ezzel nem volt gond. Hosszan szoptam, élvezettel, és éreztem, hogy jól csinálom, mivel hangot adott neki... majd átvette a szerepet és keményen szopatni kezdett. Alaposan, több pózban jól szopatott én pedig éreztem, hogy ennél többre vágyik. Megvolt szavak nélkül is az összhang, mert ő is ugyanazt akarta: a popsimat. Korábban is tudtam, hogy jól tudok szopni és szívesen is csináltam mindig, főleg ha valakinek jó ízű farka volt, de éreztem, most még nem akarja a számba engedni a spermáját. Ezért hagytam, hogy átvegye az irányítást és a kedvére legyek.
Elsőként mögém jött, simogatni és fogdosni kezdett, a ruhám alá nyúlt és felhajtotta a ruha alját. A kanapén voltunk, ezért oda térdeltetett fel. A tangám félrehúzta és nyalni kezdte a popsimat. Istenien csinálta! Éreztem, hogy élvezi, nagyon jól járt  a nyelve az illatos popsimon... és benne... Hihetetlenül kanos lett tőle, egyre inkább éreztem, mélyebbre akar jutni a popsimban, ezért finoman odatartottam, széttárva a popsimat. Sokáig nyalt, már kezdem megőrülni a vágytól, hogy még többet adjon... Nem tudom mennyi idő telt el így, mivel csak arra tudtam figyelni, hogy milyen élvezettel nyal ki. Végül felállt és lehúzta a csipke tangámat, mivel ügyesen azt a harisnya tartó fölé vettem fel. Simogatta a combfixes lábam, és a kerek popsim. Dicsérte, mennyire finom, kívánatos és hogy kíván.... én is akartam őt. Éreztem, hogy a farka a csúszós popsim körül jár. Síkosítóval kent be, majd gumit húzott és hátulról közeledett. Érződött, nem először fog popsit dugni, lassan, ügyesen csúsztatta be a farkát, játékosan, finoman, ügyelve, hogy ne okozzon fájdalmat. Addigra annyira akartam már érezni őt, hogy csak arra vágytam, minél több legyen bennem belőle. A popsim jól fogadta, hagytam őt egyre mélyebbre hatolni, míg teljesen bennem nem volt a farka. Rátoltam magam a farkára, hogy teljesen elnyeljem, amire egy hatalmas sóhajjal felnyögött újra. Éreztem, ha most mozgok a farkán, elsül... azért csak finoman elkezdtem mozogni, amit ő hagyott. A mozgásom ritmusát megérezve azt átvette, és elkezdett dugni. Nagyon jól dugott, hol élvezettel lassan,elnyújtva, tövig tolva a farkát, hol ütemesen kefélve a seggem. Nem kellett sok, talán 5 perc telt el, mikor hatalmas hörgéssel és megfeszült testtel adta tudtomra, hogy el fog élvezni... Hatalmasat élvezett, hosszan elnyúló nyögéssel és hörgéssel...  Ebben a percben én sem bírtam tovább, és vele élveztem el... kértem, hagyja még a farkát bennem kicsit, 1-2 percig hangosan sóhajtozva és zihálva a kéjtől bennem maradt. Lassan kihúzta a félig merev farkát, megállt előttem, lehúztam a gumit és tisztára szoptam a farkát.
Lezuhanyzott, kicsit beszélgettünk és elment. A találkánkat megismételtük, de az egy másik történet lesz...

2 hozzászólás |

[1-2]


A blog RSS feedje.


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.