Hármas, négyes szex

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Hármas, négyes szex
Sziasztok!

Élve a lehetőséggel, birtokba vettem ezt a témát. Várom a véleményeteket, tippeket, hogyan kell/lehet ezt jól, okosan csinálni vagy éppenséggel milyen tapasztalatokkal rendelkeztek a témában, mik a vágyaitok,stb.

...

Most : 2 év inaktivitás után megkísérlem a lehetetlent, azaz újra aktivizálni a fórumot. Újdonságként várom ide azokat, akik konkrét elképzelésekkel, határozott vágyakkal szeretnének ismerkedni a többes szex nyújtotta örömök megéléséhez. Ha igény mutatkozik rá, akkor akár egy zárt csoportot is létrehozhatunk. 
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
beecat#912013-03-17 20:48:18
2 év inaktivitás után megkísérlem a lehetetlent, azaz újra aktivizálni a fórumot. Újdonságként várom ide azokat, akik konkrét elképzelésekkel, határozott vágyakkal szeretnének ismerkedni a többes szex nyújtotta örömök megéléséhez. Ha igény mutatkozik rá, akkor akár egy zárt csoportot is létrehozhatunk, ahol személyesebbé tehetjük a kommunikációt.
secreto#942013-04-16 18:59:14
Sziasztok :) ha nem probléma akkor kommentálok :) 
Az én itteni párom nő, mi is sokáig kerestünk 3hoz férfit. Nem egyszerű, de nem lehetetlen. Amennyiben a vágyak, elképzelések összehangolhatóak. Ott van a probléma, hogy ez 1 virtuális világ, bárki lehet bármi, állíthat bármit magáról, ezzel szemben a való élet más.  :) 
titkosan#932013-04-07 07:42:12
Sziasztok !
Régi vágyam résztvenni egy olyan bulin ahol a szex körül forog minden. Tudom hogy vannak klubok ahol ezt megtehetném, de sokkal jobban vonzana egy zárt csoport. Persze szívesen résztvennék bármi ilyen jellegű buliban.
Remélem tudunk ebben egymásnak segíteni.
Üdv: Laci
liliom#922013-03-19 18:20:25
Válasz a(z) 91. üzenetre:
Szia!
Nos,mi már elég régóta keresünk partnert.Eddig még nem találtuk meg.Lehetséges,hogy nem is fogjuk.Vagy legalábbis nem az Ero-n.
Azt hiszem több oka lehet a sikertelenségnek.
Ha valakinek nem mindegy kivel is bújik ágyba,akkor már lényegesen csökken az esély.Minél több kritériumnak kell megfelelni,annál inkább.De azt hiszem ezzel nem mondtam semmi újat.  :) 
A tapasztalataim szerint a pasik nem gondolják át alaposan mit is szeretnének.
A mi esetünkben feketén-fehéren ott áll az adatlapomon mit is szeretnénk.Nagyon sok levelet kapunk és gyakorta előfordul,hogy többszöri beszélgetés,email,telefon, illetve találkozás követi ezt.Azt hiszem,annak ellenére,hogy bár úgy tesznek mintha elfogadnák a "feltételeinket",gyakorlatilag ez nem igaz.Jönnek a próbálkozások,hogy mi lenne ha csak mi ketten.....Miután nemet mondok érdekes módon eltűnnek.
A másik probléma,hogy amikor szembesülnek azzal,hogy se velem,se 3-asban nem bújuk ágyba az 1.de még a 2. találkozáskor sem,szintén ugyanez történik.
Pedig nem hitegettem soha senkit ezzel.Sőt,minden esetben megkérek mindenkit,hogy még egyszer nagyon alaposan olvassa el az adatlapomat. 
Nem tudom mit kellene még tennem,hogy értelmezzék és el is fogadják az ott leírtakat.Egy idő után borzasztóan bele lehet fáradni abba,hogy újra és újra ezzel szembesülsz.
Azt hiszem inkább azok találják meg ehhez a partnert,akiknek kevésbé fontos kivel,illetve azok akik szerencsések.Nos,én akkor sem adom alább az "igényeimet",még akkor sem ha ezáltal soha sem jön össze,és szerencsés sem voltam soha.Illetve ez így nem teljesen igaz,hisz megtaláltam a férjem.  :vigyor: 
De nem véletlen,hogy én is hasonló gondolatokkal indítottam útjára a fórumomat.
Remélem legalább a Tiéd aktív lesz. 
Szép napot Neked!
beecat#912013-03-17 20:48:18
2 év inaktivitás után megkísérlem a lehetetlent, azaz újra aktivizálni a fórumot. Újdonságként várom ide azokat, akik konkrét elképzelésekkel, határozott vágyakkal szeretnének ismerkedni a többes szex nyújtotta örömök megéléséhez. Ha igény mutatkozik rá, akkor akár egy zárt csoportot is létrehozhatunk, ahol személyesebbé tehetjük a kommunikációt.
gm68#902011-07-09 21:27:51
Én soha nem gondoltam volna magamról hogy valaha kapható leszek hármas szexre,azt meg pláne nem hogy még élvezni is fogom.25 éve vagyunk házasok és alapvetően soha nem volt gond a szexuális életünkkel.A férjem mániája volt hogy szeretné látni ahogy más pasival vagyok.Megtörtént és kellett idő mire tényleg elhittem azt hogy tényleg komolyan gondolja és szép lassan feloldódtam.Nekünk bevált és még a kettőnk közötti szex is sokkal nyíltabb,felszabadultabb.
johan#892011-07-08 14:43:41
Válasz a(z) 88-es üzenetre:sokat ne szabad gondolkodni rajta,mi elsöre benne voltunk és nagyon jol éreztünk magankat:

Vágyaim ne továbbja.


Nem is tudom, hogy kezdjem el,nagy camerasex örült vagyok.
Minden videóchat oldalon cam masztizok fiúkkal, csajokkal, párokkal,
Sikerült a nejemet is bevonni egy idő után az egész camerás sexbe,isteni nagyon elvézük mind ketten.
Eldöntöttük hogy keresünk pasi vagy párt mind kettőnk örömére,ha összejön,a nejem rám bízta a keresést,de nagyon sok hazzudosal volt dolgunk,aki igaz mondonnak bizonyult az meg az ország másik végén lakott.
Na egyszer csak a közelben lakó pasival dumcsiztunk az eropolis chaten,aki ajánlott egy párt nem messze tőlünk,de nem hittűnk neki,ez egy hétfői napon volt. Másnap kedd este ismét erpolison lógtam és egy csaj rám, irt, hogy ö párban van, felkeltetem a nejem és elkezdtünk beszélgetni,email címet cseréltünk,felvettük egy mást MSN-re stb…
Egy kis idő után cameráztunk és meg beszéltünk egy találkozót  szombat estére azzal a jelszóval, ha most nem meggyünk, akkor később már nem jön össze.
Egész héten izgultunk a nejemmel,csak arra gondoltunk, hogy mit fogunk csinálni,hogy kezdjük el stb……
Az elkövetkezendő napokban kiderült ,hogy a pár bisex és kérdezték, hogy benne lennék egy kis bisexbe is. Igazából nem tiltakoztunk meg nem is erősítettük meg, gondoltuk lesz, ami lesz, majd ha nem tetszik, akkor stop megállunk.
Eljött a várva várt szombat, egésznap csak beszélgetünk a nejemmel, hogy nekünk nincs mitől tartanuk házasok, vagyunk, közösen döntöttünk így és bele vágunk, ha nem lesznek szimpatikusak angolosan, távozunk, vagy ha túlzottan erőszakosak.
Nagy készülődés kezdődőt este fele tusolás ruha kiválasztás, hoppá eszünk be jutott óvszer itthon ne maradjon, mivel már megbeszéltük, hogy csak orál mehet gumi nélkül.
S útra keltünk nagy izgalommal, oda értünk nem sokkárra és egy szimpatikus pár fogadod minket.
Ekkor egy kicsit fel lélegeztünk, elkezdtünk beszélgetni, borozgatni, egy kis idő múlva, már vetkőztünk, ami nekem egyszerre sok volt, mert gátlásos vagyok egy kicsit.
A nejem benne volt a bisex játékba elsőre.
Nagyon jó volt nézni, ahogy a két csaj nyalja, falja egymást, mi pasik meg csak ültünk a relaxsás fotelbe és bámultuk őket, most is bele remegek, hogy visszagondolva milyen csodálatos látvány volt ez számomra.
De a feszültség akkora volt bennem, hogy a farkam is alig akart állni, eközben már druszám, mivel egy volt a keresztnevünk nevezzük így a pasit. Neki látott a nejemet szopatni. Ez akkora löketett adott nekem, nejemet nyalja a csaj, egy pasi épp cumiztassa nekem is be, kell szállni és mentem is a nejem szájához. Gondoltam 42 évet megértem még csajt csak a nejemet húztam a farkam rá más puncit nem, ideje kipróbálni, Oda is mentem és simogatni kezdtem a punciját, nyalogatni, de mikor ujjazni szeretem volt stop ne, nem szeretem, ha nyalom a csajom, akkor ujjazzák a puncím, mert nem tudok figyelni mind kettöre. Oké mondtam, de később kiderült nem ez volt az oka.
Ha nem épp vérzett egy kicsit és benne volt a tampon. Ekkor felvillant bennem lehet, hogy nem is dug a csaj csak majd esetleg engem, dugnak meg, gondolatban sokszor dugtak már meg, sőt a nejem vibrátorral többször de most első alkalommal sok lenne. Gyerünk akkor visszacumiztatni a nejem, de druszám még mindig szopatta, csókolta a párom, épp kiszállt a szájából én meg be ekkor fogtam meg a farkát, ez egy újabb löketet adott. Farkat utoljára kamaszkoromba fogtam, haverokkal közös hokizáskor. A nejemre pillantottam és láttam az arc játékán nyugodtan, próbáld ki ez volt az 
Vágyad, hogy bekapd, oké bólintottam, de nem ment a dolog csak vertem a farkát, mind most a sajátomat írás közben visszagondolva a történtekre nem birok magammal áll mind a csövek. Druszám ekkor ki ment egy cigire, én meg hevesen csókoltam a nejem, aki közben nagyokat sikított, ahogy a csaj nyalta a lucskos punciját és folyamatosan élvezett.      
Egy pillanat múlva már a csaj rajta volt a farkamon, a nejem meg ki ment a druszámhoz.
Hu jaj ekkor voltam bajba, farkam ismét lefelé ívelő pályán volt, de sikerült fel tornászni, most csak gondoltam bírjam sokáig ne, hogy szájba lőjem 
Nagyokat nyögtem, már remegtem majd szétdurrantam, ekkor szolt a csaj enged bele nyugodtan, hát nem kell több és puff lőttem folyamatosan, összegyűjtötte mindet, és ott hagyott kivitte a nejem szájába átcsókolta a párod, küldte címszóval.
Kimentem utánuk én is, mit látok nejem konyha asztalba kapaszkodva, hátulról dugják, és a csajjal csókolózik.

Ezután a csajok ki találták irány a fürdő, sarok kádba bele ültek, pasik meg pihenő. De egy idő után ki hallatszotak a nyögéseik,tőbb se kellett gyerünk be hozzájuk.
Mit láttuk nyalják egymást,ez annyira felcsigázott pláne hogy a nejem nyalta a másik csajt,ekkor jött a váratlan pillanat kérte a csaj fordulják meg és hajoljak előre,megtettem.
Elkezdte nyalni a lukamat ez akkora elvezett volt hogy csak na,ekkor azt vettem észre hogy már bennem mattat az ujjaival és druszám meg szopja a farkam.
Hátra néztem a nejem még mindig nyalta  a puncit. Most már egyre jobban kezdtem feloldódni, hirtelen megfordultam és a csaj szájába nyomtam a farkamat.
Druszám meg a nejemet húzzta a farkára,isteni látvány volt,nejemmel össze néztünk és mindha szemeivel kért volna gyere próbáld ki.
Hát mentem be kaptam,ez az fel kiáltott druszám,semmi különös nem volt benne,nejem fülembe súgta csináld ha jól esik bátran.
Ekkor megcsókoltam a nejem és át vonultuk a nappaliba ketten a druszámmal,ott folytatuk. Oldalast fekve ott szoptuk egymást,közben szolt ha benne vagyok akkor meg is dugna vagy ha gondolom én öt.
De ez nem ment volna,közben a csajok sikoltottak már és vissza mentünk hozzájuk és velünk folytatuk.Ez volt az első közös estént a néggyesbe kisebb nagyobb megszakitásokkal közeben ,de 7-8 orán keresztül.Nem bajtuk meg az biztos a nejemmel,amit tettünk.
Az úton haza felé mindketten remegtünk a gyönyör és a boldogságtól,
30km sebességel döccögtünk haza 10 km keresztül. Haza érve tusolás után egy jó kis menet kettesbe,egy két óra alvás után ismét sex ,reggel kávézás közben megbeszéltünk kinek mi volt jó,meg azt is ha lesz még alkalom akkor benne leszünk .  
Olyan volt  mint ha csak álmodtuk volna ,de igaz volt. Eztán pedig következett az egész napos úgy mond dőglés mert ki voltunk mind a lőtt lúd.
baster#882011-07-08 14:20:19
Nagyon sokféle ember van, beleugrani akár hármasba akár négyesbe teljesen ismeretlenül, mármint senki nem ismer senkit, amolyan szerencsejáték kategória szerintem. Hiszem, ezt anélkül, hogy kimoderáltatnánk magunkat a köz, illetve a saját jól felfogott érdekünkben is, jó részletesen át kellene itt a fórumon beszélni. Nem is veszed észre, de csak a fórum olvasása által is képes fejlődni a szexuális kultúrád!

 :-*
baba1978#872011-05-29 20:17:49
Válasz a(z) 86-es üzenetre:Te kivétel vagy természetesen  :-*  :-D  :-*
szexino2#862011-05-29 20:13:41
Válasz a(z) 84-es üzenetre: :-O  :-O  :-O
baba1978#852011-05-29 11:00:35
Válasz a(z) 83-es üzenetre:Egyértelmű ,hogy  mindenkinek más és más ;-)  de azért rengeteg szép és izgalmas percet éltem meg köztük ! A túl sok izgalom sem használ :-D  :-)  ;-)
baba1978#842011-05-29 10:53:58
Válasz a(z) 76-es üzenetre:Szerintem minden ember más és pár is ! vannak konzervatívak ,monogámok ,nyíltak ! Épp ezért én csak azt nem értem ,ha valaki adatlapot olvas ,reget ,akkor miért hív ennyire más kapcsolatot kereső személyeket privire ? Ha nem ezt keresi , vagy méltatlankodik,mire jó ez? Én is kiírtam a regemre ,kizárólag 1:1-ben keresem a párom ,mégis úton útfélen zaklatnak a szvingeresek , a bik  sőt már a tranzik is ! Sosem méltatlankodom más beállítottságú embereken ,nem becsmérlem őket ,de hagyjanak engem is békén!
szaffy#832011-05-29 10:16:45
Válasz a(z) 80-es üzenetre:Félrenyomtam az előzőt.  :-D 
Szóval,ki is mondja meg,mi az a normális??

Nyugi Baby,a "normális"emberek között tuti megölne az unalom!  :-D
szaffy#822011-05-29 10:14:33
A(z) #82 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
aakin#812011-05-28 21:04:47
:-*
beecat#802011-05-25 22:19:56
Válasz a(z) 79-es üzenetre:

Igazatok van, én is le szoktam egy udvarias "Azt hiszem, nem egymást keressük."-kel zárni a dolgot. Mégis, ami utána jön értetlenkedés ("Ne már, most mi bajod van?" ) , szitkozódás ( "Olvastam a fórumodat is, abból is látszik mekkora egy nagyarcú picsa vagy, te észlény." ) , netán sértett dac ( " Tudod mit? Ha látnál, megőrülnél értem, hogy szophasd a faszomat, de ezt már baszhatod kiscsillag, nálam te már ne is próbálkozz!"), nos ezek kicsit kiakasztanak. Mert nem értem, nem tudom elhinni, hogy ez tényleg normális reakció volna.
moonica#792011-05-25 18:06:51
Válasz a(z) 76-es üzenetre:
Már a szóhasználatukból kiderül mennyire-hogy stílszerű legyek :-D  - agyilag zokni emberek vannak. 
Egyáltalán hogy elegyedsz szóba eme egyedekkel?? :-D  :-D
bounty#782011-05-25 13:25:32
Válasz a(z) 76-es üzenetre:
Én azt gondolom ezt csak azok értik akik ugyan úgy élnek mint ti!
Másrészről a többség csak írígykedik. Hiszen ehhez az életvitelhez maximális öszinteség szükséges. Rengeteg beszélgetés a vágyaink felvállalása egymás előtt. Amit mi meg merünk tenni és nem a párunk háta mögött kell keresni az örömöket. :-)
amonxlserrano#772011-05-25 09:39:42
Válasz a(z) 76-es üzenetre:
Megnyugodhatsz.
Mindenki találkozik ilyen idiótákkal.  :-D 
Egy udvarias elköszönés után lépj ki a chatről és felejtsd is el a beszélgetést.
Legyél arra büszke,hogy igenis többek,jobbak,boldogabbak vagytok a földhözragadt,önző,irigy embereknél,egy perc bosszúságot sem érdemel foglalkozni nyomoronc kérdéseikkel.
Nehéz ügy,de sikerre lehet vinni az elképzeléseiteket,ne adjátok fel!
beecat#762011-05-24 14:25:33
És szerintetek miért van az, hogy egyesek a következő kérdéseket teszik fel nekem a chat-en :

"És miért kerestek harmadikat? Uncsi a szex a férjeddel?"

""Ti ilyen lazán nyomjátok, hogy simán félrek.rsz a párod előtt?"

"Milyen házasság az, ahol apuci beadja anyucit a közösbe?"

Nem folytatom...Ti is találkoztatok már hasonló "értelmiségiekkel" vagy csak én fogom ki őket?

Ez csak szex, játék, semmi több. Szerintem az ágyban igazán azzal jó, akit tényleg szerelemmel szeretsz évek múltán is. Szerelem pedig csak egy van,a többi a játék része. Én egy kellemes edzéshez hasonlítanám, ami kifáraszt ugyan, de felüdít és inspirál is. Arról nem is beszélve, hogy szerintem egy jó kapcsolat csak jobb lesz egy hármastól, még inkább becsülöd a másikat és hála önt el, hogy társadul kaptad őt.
rozalicska70#752011-05-23 21:51:24
Válasz a 62-es üzenetre:
Az itt leírtakkal értek egyet maximálisan! Hasonló tapasztalataink vannak. Bizalom a pároddal a legfontosabb! Ezen túl igazolom azt a mondatot is: érzéssel kell csinálni! Az érzelmek a partner(ek) irányába bármilyen formában a társaddal való viszonyt őrlik fel.
Mi a többes játékokon keresztül odajutottunk, hogy szerelmünk, ragaszkodásunk még mélyebb, mint azelőtt volt.
Szerintünk csak így érdemes!  :-)
bounty#742011-05-23 13:02:54
Válasz a(z) 72-es üzenetre:
Érdekes gondolatokat fogalmaznak meg. A hármas a többes minden embernek és párnak mást jelent. Mindenkinél mások a játékszabályok. Szerintem ezeket kell tisztázni a párnak egymásal és a harmadik félel. :-)
Mi jártunk ugy régebben hogy a harmadik /egy hölgy/ beleszeretett a páromba. Nagyon kellemetlen helyzet volt. Nem akartuk megbántani de a kettőnk kapcsoalta volt a fontos.
beecat#732011-05-23 10:06:41
Egy kis kedvcsináló részlet a cikkből :

"A hármas szexről a szexteszt alapján az derült ki - mondja szakértőnk -, hogy nem számít trendnek, azaz nem gyakoribb manapság, mint korábban. Ezen a téren a 30-as, 40-es korosztály a legaktívabb, a kipróbálási arány a kitöltők 20%-a, azaz egyötöde. A többes szex leggyakoribb formája az, hogy párok választanak egy harmadik felet maguk mellé. Stabil kapcsolatokról van szó, amelyben a szexpartnerüket gondosan választják meg az erre a célra létesített oldalakon vagy zárt klubokban, hosszú válogatás után. A válogatás a két fél által egyeztetett és többnyire az oldalon is ismertetett szempontrendszer alapján zajlik. A harmadik fél vagy felek legtöbbször "emberi" viszonyt is kialakítanak a párral, beszélgetnek, kicsit megismerik egymást. Ritkábban egy-egy szexalkalom erejéig választanak csak partnert a felek. Az együttléteket nagyban meghatározza a három ember személyisége, minden hármas más, a bevont féltől függően. A személyiség tehát számít. A szex nem csak pár mozdulat az orgazmus előtt, sokkal inkább rituálé, amelyben szimbolikus, tömör és elvont jelentések kommunikációja zajlik. Sok kellemes helyzet megélhető így: például a pár megtapasztalhatja azt, hogy gyengédebbek egymással, mint az idegennel, vagy azt, hogy mennyire nincs féltékenység közöttük. "
beecat#722011-05-23 10:03:48
Köszönöm a hozzászólásokat :-)

A neten találtam egy cikket, elég hosszú, de érdekes lehet.... Nekem valahogy nem az az "áldozatosság" jött le a hármasról, amit az alábbi linken vázolnak. Persze sok olyan dolgot is említ, amivel egyetértek.

Mit gondoltok? ( Már aki beleolvas...)

!link:http://www.life.hu/szeress/szex/20110415-szex-szerelem-parkapcsolat-beszallsz-harmadiknak-avagy-ki-nevet-a.html
amonxlserrano#712011-05-21 08:13:38
Válasz a(z) 68-es üzenetre:
Hijjnye Te Asszony!
Te meg itten fórumozgatsz? 
Ébresztő,oszt ide nekem a rántottámat! :-P
amonxlserrano#702011-05-21 08:10:29
Válasz a(z) 63-es üzenetre:
Igazságot szóltál. :-D
Teljes mértékben osztom a véleményedet.
andih#692011-05-20 11:36:27
Válasz a(z) 68-es üzenetre: :-D hahahah hihihihihihi hahaha
szaffy#682011-05-20 08:46:31
Válasz a(z) 67-es üzenetre:
Hmmmm,érdekesen igényes  :-/
pottyos#672011-05-19 23:07:19
Ém máma voltam Hármas 1fiu volt csak de volt már nekem 2 fuval eszere  nagyon jől sikerűlt nekűnk.
bounty#662011-05-19 10:55:34
Válasz a(z) 65-es üzenetre:
Nekünk is hasonló a helyzet! Ugyan ez történt de nem csak sráccal egy csajszival is. Nehéz olyan harmadikat találni akivel testileg lelkileg megvan az összhang!
beecat#652011-05-19 09:32:20
Életünk első és eddig egyetlen hármasa nagyon jól sikerült. Jó volt a srác, testileg és lelkileg is. 10-ből 15 pontot adnék minimum. A hozzáállása, ahogy a hármas egyetlen gyakorlott résztvevőjeként "levezette az eseményt" szerintem felülmúlhatatlan. Magasra tette a mércét. Nagyon hiányzik, azóta sem találkoztunk hozzá foghatóval... :-(

Ti hogy emlékeztek vissza az elsőre?
bounty#642011-05-16 08:01:08
Én is mint páran már írtátok a hármast részesítem előnyben. Lehet a harmadik játszótárs akár ffi akár nő. :-P 
Négyesben az a tapasztalatom hogy szinte lehetetlen hogy mind a négy fél között meg legyen az a bizonyos varázs. Ha a párom és engem nézünk valamelyikünk mindig hiányt szenved.
Viszont hármas kapcsoaltaink csodálatosak voltak. Maximálisan megbízva engedünk egy játszótársat magunk mellé. Volt egy alkalom egy ffivel amikor a férjemen olyan vak vágyat véltem felfedezni írányomvan amit azelőtt még soha! Egész éjszaka hármasban szeretkeztünk. Fenomenális volt!
karpat#632011-05-14 06:04:46
Nekem az a tapasztalatom, hogy egy nőnek mindig több férfi kell! Ekkor érzi igazán jól magát, tud kiteljesedni az élvezetek oltárán. Férfiként nekem is csak akkor jó a szeretkezés, ha a partner is élvezi. Ezért is kedvelem a többest.
moncsy#622011-05-13 14:25:35
Okosan csak érzelmek nélkül,de érzéssel lehet csinálni....és akkor nem fájhat senkinek! :-)
Ja és fontos,hogy a pároddal totális legyen a bizalom.Ha egy kicsit bárki is bizonytalan,inkább hagyd!
Én nagyon szeretem a hármast is,de e négyes sem rossz.Azt gondolom,én akkor tudok kiteljesedni,ha csak hármasban vagyunk...legyen a harmadik fiú,vagy lány,tök mindegy!:-)
Ki kell próbálni!:D
moonica#612011-05-13 07:30:51
Válasz a(z) 57-es üzenetre:
:-) Hallgass a párodra, ő ismer a legjobban és mivel ő szeret is téged - a legjobbat szeretné neked.
Egyébként a helyedben elgondolkodnék azon, hogy a pusztán a nemi szerveidnek szóló érdeklődés élmény lenne-e számodra? Az írásaidat olvasva azt gondolom, hogy nem....de persze lehet, hogy tévedek. :-)
andih#602011-05-12 21:50:01
Válasz a(z) 57-es üzenetre: Az egyiket megírtam a blogomban... a pasi otthagyta a csaját, miközben megbeszélték, hogy csak párcserében mennek el... Ez szerintem ilyen kezdeti hiba, mert az, hogy négy ember bejöjjön egymásnak, ahhoz a csillagok szerencsés együttállása szükséges. És én is hibás voltam, mert baromira tetszett a pasi és nem mindenáron akartam, de amikor elkezdtük a dolgot (az öltözőben), akkor már nem igazán érdekelt a nője és szobára mentünk. Persze, amikor észrevette a nője, akkor megkereste és leszedte rólam és volt hiszti és minden, de ez az ő dolguk.
A másik pedig, ami ilyen volt, hogy a pasi - basszus, milyen istenien nyal, Sani is ismer(het)i... - szóval kinyalt és mondtam, hogy dugjon meg, de mondta, hogy csak orál lehet a párjával történt egyezség alapján, így én is a számmal kényeztettem, de lehet, hogy sokáig volt velem, mert jött érte a csaja és elvitte...
sani#592011-05-12 21:16:50
Válasz a(z) 55-es üzenetre: Nem is tudom... Többes szex nem az érzelmekről szól, nem kifejezetten udvarolni kell. Nem árt kifejezni a vonzalmat, ez ok :-)És persze, nem mindegy, hogy a hölgy csak a párod, vagy mindkettőtök örömére csatlakozik-e.
Sztem sokkal jobb taktika HAGYNI a lányokat kb fél órát-órát KETTESBEN beszélgetni, és akkor csatlakozni a pasinak. Addigra a lányok tudni fogják, partnerek, cinkosok, vagy kikaparják inkább egymás szemét? :-)
andih#582011-05-12 15:45:44
Válasz a(z) 57-es üzenetre: :-) Kettesben soha soha soha soha nem olyan, mint hármasban. Szerintem nem fontos, hogy ketteseben el tudd képzelni... 
Majd írom a szitukat, amiket említettem...
beecat#572011-05-12 14:06:24
Igen,igen, a párok közti kommunikáció a legfontosabb. Mesélsz andih a szituációkról, amik eszedbe jutottak?

Másik kérdésem a témában : akik már csináltátok a 2 fiú + 1 lány dolgot, minden esetben "megvesztetek" a harmadikért? Vagy csak játéknak fogtátok fel, s ha már egyébként is tetszik, akkor miért ne? A párom azt mondta, az az ideális harmadik, akivel kettesben is szívesen gyűrnék lepedőt. De eddig még csak egyetlen pasi iránt éreztem ilyet, igaz, több is tetszett,akivel benne lennék egy hármasban, de szólóban nem igazán.... Vagy ne is keressem az "érzést", elég, ha csak simán vonzó?
andih#562011-05-10 22:16:19
Válasz a(z) 55-es üzenetre: Kettőtöknek kell megbeszélni, hogy hol a határ és azt tartani... :-) (Itt most szituk jutnak eszembe, amikor valaki tartotta a határt vagy nem tartotta :-D ) Na, mindegy! :-) A lényeg, hogy a kapcsolatotokat nem a szexualitás tartja össze, a swinger az egy parti csak, mint egy könyvtárlátogatás. (Jó, nem mint egy könyvtárlátogatás, de valami közös program.) Tehát, beszéljétek meg, hogy meddig mentek el és tartsátok be, vagy ha valami változik, azonnal beszéljétek meg, a tettek előtt. Arra is számíts, hogy asszonyodat is el fogják csábítani... ;-) Aludjatok rá, mielőtt megbeszélitek! :-)
beecat#552011-05-10 20:20:08
Sziasztok!
Egy egészen klassz társaság kezd itt kialakulni. :-)  Köszönöm az aktivitásotokat!

Full kezdőként a véleményeteket kérdezem : szerintetek hol az egészséges határ az udvarlásban? Mert ugye az ember elmegy randira az élete párjával, akivel békében haza kellene érnie is. Viszont nem árt "megdumálni" a harmadiknak jelölt hölgyet, ami ugye a férfi dolga. Illetve mennyire kell/lehet bókolni a másik pát hölgytagjának? Mi az elfogadható mérték a hódításban, ha a harmadik egy szóló fiatalember?

Ötlet? Vélemény? Tapasztalat? :-)
andih#542011-05-10 11:20:28
Válasz a(z) 49-es üzenetre: Nagyon jól fogjátok magatokat érezni! :-) Én mindig azt mondom, hogy úgy kell felfogni, hogy az ember elmegy bulizni és, ha úgy alakul az este, akkor egy emelettel feljebb, lehet hancúrozni is. :-) Én mindig úgy alakítom a helyzetet. :-D
paros11#532011-05-10 10:17:36
Válasz a(z) 52-es üzenetre:Pontosan ezért is irtam !Ha 1 hétel ezelöt kérded biztos azt irtam volna ,hogy "én aztán nem"!Volt hogy nem utasitottam vissza női közeledést ,de nem volt jó!Ez most jól sikerült!Abban is egész biztos vagyok ,hogy ha valaki ilyennel keres meg elutasitom!Az sw bulikban viszont soha nem lehet tudni,kihez kapok kedvet....... :-)  ;-)
fundango#522011-05-10 10:10:51
Válasz a(z) 51-es üzenetre:
nem semmi....mindig a legváratlanabb helyzetek a legizgalmasabbak :-)
paros11#512011-05-10 09:49:34
Válasz a(z) 50-es üzenetre:Ráadásul ha tudnád ugy sikerült összehozni,hogy hármas felállásban a 2 pasi 1nő variáciot szeretem!Ez most igy sikerült!
fundango#502011-05-10 09:43:46
Válasz a(z) 25-es üzenetre:
ezt nem úgy képzelem el hogy a párommal egy harmadik nőre ráerőszakoljuk hogy de igenis mi így csak 3an leszünk...tisztába vagyok vele, hogy ez nem így működik hanem úgy hogy ő is csak velünk akarjon lenni
kb. azt szeretnénk mint ami neked orfűn volt
fundango#492011-05-10 09:38:16
Válasz a(z) 32-es üzenetre:
ez elég jó hír :-)
kacérkodunk a gondolattal, mert csak egyedül lányt eszméletlen nehéz találni....egy sw-t talán kipróbálnánk..
paros11#482011-05-10 08:28:57
Válasz a(z) 47-es üzenetre:Ja bátraké aa szerencse !A lehetöség mindenki előtt nyitott! :-)
ttlng#472011-05-10 08:23:29
Válasz a(z) 45-es üzenetre: Láttam pesti buli hirdetését, csak lányokat és párokat kerestek...

"volt ,hogy nem történt semmi mert egy pasi sem tetszet"

Na látod, veled akkor nem történik semmi, ha neked nem tetszik egyetlen pasi sem, velem akkor, ha én nem tetszem egyetlen nőnek sem. Ez egy olyan kockázat, amit Budapestre és közvetlen környékére még csak-csak bevállalok, az ország másik végére nem.
bombika15#462011-05-09 23:10:57
Válasz a(z) 44-es üzenetre:Az általam szervezett bulikba szívesen látunk szóló pasikat is, sőt Pestről is járnak.
Jó hangulat és aki már volt valahogy visszakívánkozik :-)
paros11#452011-05-09 21:51:07
Válasz a(z) 44-es üzenetre:Ha vacilálsz soha nem jön be semmi voltak pestről is sőt egy kezdő pesti srác is ! Nyilván nem én fogok udvarolni a pasinak ,és ezt ne ,hogy már egy nőtől várd el!A privát bulik árai nem tulzoak de mivel a piát is neked kell vinni kb ugyan ott vagy mintha profi helyre mennél!Pesten is van sw buli !Tulajdon kép mitől félsz ?Én is hivtalak igaz az még nem jelenti ,hogy kefélek is veled,de nem is kizárt!Minket mindenhol normálisan fogadtak egy rossz szavunk sem lehet ,pedig volt ,hogy nem történt semmi mert egy pasi sem tetszet!Végül is senki nem fog veszteni semmit ha nem mész el csak Te egyedül!
ttlng#442011-05-09 21:24:37
Válasz a(z) 34-es üzenetre: Ha jól emlékszem, ti is csak harmadik kísérletre jutottatok el swingerklubba :-)

Egyedülálló férfi szempontjából nézve azért nem feltétlenül olyan kívánatos dolog a swinger. A klubok árait elnézve a szingli férfiak nem kifejezetten kívánatos vendégnek tűnnek (drágább nekik a belépő, ha egyáltalán bemehetnek) - ez nem túl biztató. És még akkor is ott van a lehetőség, hogy esetleg nem jövök be senkinek (lásd az egy perces randim itt:EROPOLIS:/hetero/blog/ttlng/8/). És ha mindezért a bizonytalan élményért 6 órát kell utazni (3-at oda, 3-at vissza), akkor azért érthető, hogy nem olyan csábító az ajánlat...
sani#432011-05-09 19:24:16
Válasz a(z) 30-es üzenetre: na jó, lehet, hogy a megfelelő körben mozgok, és az NEM reprezentatív :-)
sani#422011-05-09 19:20:00
Válasz a(z) 19-es üzenetre: sokan, sokféle emberek járnak klubba, ott is a szimpátia dönt, semmi más. Viszont adott az alkalom, a társaság... és lehet, elsőre csak ismerkedni: Minden lehetséges, semmi sem kötlező! :-)
paros11#412011-05-09 15:38:54
Válasz a(z) 39-es üzenetre:De jó ám !Jöhettél volna.........
andih#402011-05-09 15:27:26
Válasz a(z) 38-es üzenetre: ;-) Mostanában jövök rá, hogy ezeket hívja az itteni társadalom kamusnak, meg félősnek. Az az igazság, hogy biztosan én is találkozom ilyenekkel csak simán továbblépek... Ha randit beszélek meg valakivel, akkor azt én tartom és a másik is eddig tartotta. Amikor én mentem pasihoz, akkor vagy hozott vitt, vagy fizette a taximat, de nem jellemző, hogy én megyek. Most csak kettő, ja nem! :-D négy jut eszembe... :-D Sokat randiztam innen... ;-)

De amikor párban voltam, akkor egyetlen egy randit sem realizáltunk a sw viszont bejött.
andih#392011-05-09 15:23:06
Válasz a(z) 25-es üzenetre: Na, akkor jó volt a buli! ;-) :-D
paros11#382011-05-09 15:22:39
Válasz a(z) 33-es üzenetre:Gondolom azért Te is tudnál mesélni a luzerekről !Akik elvárnák ,hogy Te utazz látattlanba ,hozzá  természetesen oda ahova és akkor amikor Ő ohajtja ,lehetöleg bugyi nélkül ,hogy még az se jelentsen akadályt a számára !Mert ha nem besértödik Ő képnélkülisége ,mert Ő a világ legjobb szeretője!
andih#372011-05-09 15:21:54
Válasz a(z) 35-es üzenetre: Bizony! :-) Nekem az is a tapasztalatom, hogy sok pasinak izgatja a fantáziáját(!) a többes, de nem merik kipróbálni, vagy ha el mernek menni egy ilyen partiba, akkor az esetleges kezdeti nehézségek miatt visszakoznak.
A másik pár könnyebb helyzetben van, mert Budapesten élnek... ott azért sokkal nagyobbak a lehetőségek, gondolom.
andih#362011-05-09 15:16:31
Válasz a(z) 26-es üzenetre: Ezt is megértem, mert én emlékszem, amikor a konzervatívabb formában éltem a szexuális életemet, akkor nagyon határozottan csak egy dologra tudtam figyelni. Nekem az első többes nagyon bejött, aztán nyilván gyakorlat teszi a mestert. Szerencsére nem kötelező a műfajt művelni. ;-)
paros11#352011-05-09 15:16:02
Válasz a(z) 33-es üzenetre:Mi is szeretümk ismerkedni !Te vagy a tanu ,hány pasi merészkedet el,egy tétnélküli beszélgetésre!

[1-60] [61-94]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2920BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba9680Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti310perverzek

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba710Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5970Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4350Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#phantom100Beszélgetés

#hegylako012100Tapasztalt
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2730Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.