Krampuszok
A naplót írjapandora
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
105
Számodra látható napló bejegyzés
105
következő
összes bejegyzés
előző
Vörös és fekete
A cím ellenére, továbbra sem az irodalmi fórum, nagyonis erotika. ;) 

Olyan igazi Eropoliszos téma lehetne. Egy kis élménybeszámoló, amilyeneknek szerintem nyüzsögnie kellene errefelé. ;) 
A pikantéria az benne, hogy - ismét - egy olyan netes önszerveződő társaság összeröffenése volt, amelynek a nevében nincs benne az erotika vagy a szex. 
Az erotika-faktortól viszont a 18-as karika is elszégyellte volna magát. :pirul:  :vigyor: 

Összegyűlt ötvenegynéhány valódi hús-vér ember egy balatoni wellness szállodában, hogy egy baromi jót mulasson. És nem, a mulatás nem arról szól, hogy nekem17centisvanjösszdugnibébi, neeeeeem! Az igazi hedonista nem éri be az igénytelen gyorshamburgerrel, ha ötfogásos gyertyás terített asztal mellett lehet játszani! :D

Hát ki ne szeretne játszani?! Én például imádok. Ki ne szeretne őrületes jókat enni?! Huhh, sajna azt is imádok. :napersze:  És ki ne szeretne jókat sétálni a hangulatos őszi Balaton partján? Aztán egy jót izzadni egy illatos szauna-felöntésen, hogy aztán egy jakuzziban szürcsölhesse el a gyümölcslét (vagy még benne akármit :D ).
És ki ne szeretne bulizni, táncolni, tekeregni, tombolni? :) :D

Na de ne szaladjunk előre. A dresszkód piros és fekete volt, csak e színeket lehetett viselni. Persze minél szexibben. A játék pedig, ehhez illesztve, hogy a két csapatra osztott társaság mérkőzött meg egymással, vicces, játékos, és igen-igen pikáns feladatok segítségével.
Volt pornószinkron, narancsterelgetés földig lógó herével :D, szájból szájba pingponglabda-továbbítás, férfisztriptíz a kilenc és fél hétre (közkívánatra ez többször is :D), és számtalan pajzán feladat. Mi például (aki esetleg még nem találta ki, idén már nem rejtvény, Estherrel együtt voltunk jelen) azt a feladatot kaptuk, hogy a fenekünkre kötött dobozból twerkeléssel kellett kirázni a pingponglabdákat, lehetőleg hamarabb mint az ellenfél. Hát jó csapat vagyunk, na, meg is nyertük! :D

És mit nyertünk még? Rengeteg finom kaját, jókedvet, pozitív élményeket, kedves, vicces, vidám, szexi társaságot. Elrepült a 3 nap. Ilyenkor bezzeg repül, nem úgy mint hétfőtől szerdáig. :(

A végére úgy lelazultunk (oké, iszogattunk is ;) ), hogy a fiúk egy szál gatyában (meg anélkül) csoportos törzsi táncot is jártak a csajok szórakoztatására, sűrű vastaps kíséretében. :D (Ha esetleg olvassa olyan, akinek fotója is van róla, megfelelő "utómunkálatokkal" várom kommentben vagy magánban :) ) Rég nevettem ennyit. Tenyéren voltak a nők hordozva, na. :D 

Egy biztos.
Ezek a fiúk sokkal de sokkal férfibbek, mint a sok bújkáló, variáló, farokverő nethuszár. Odatették magukat rendesen. Mindenki!

És persze ebben az évben ismét elgondolkodtatott ez a remek buli azon, hogy míg máshol olajozottan, gátlások nélkül, felszabadultan képes egy társaság együtt bulizni (olyan helyen és programmal, ami többe kerül 500 Forintnál, és arccal kell megjelenni, és egyik miatt sem sírja tele senki a párnáját vagy tojja össze magát), addig itt az erón, ahol minden az erotikáról kéne hogy szóljon, még egy kellemes, jó hangulatú, tartalmas, kétszemélyes randi is igazi ritkaságszámba megy. Már ha egyáltalán létrejön. 

Az erotika és a nevetés a legjobb dolgok a világon! Olyan sokféle módon lehet művelni, felépíteni, játszani, fokozni, sejtetni, fürdeni benne, annyi arca, lehetősége, műfaja van!  <3 

Miért van hogy éppen itt, ahol erotikáért vagyunk itt, a legtöbbeknek ez a fogalom egybites dugássá egyszerűsödik?! Miért keverik össze olyan sokan az erotikát a felszínes, teljesítményorientált, lelketlen és tartalmatlan pornóval? :napersze: 

Vajon mi lehet ennek az oka?


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420191113184209.jpg
A képeket, videókat és hang állományokat csak belépés után tudod megnyitni!
35 hozzászólás
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.