Simple vásárlói tájékoztatóFérfi reggelire

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 43


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálkozások alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Férfi reggelire
#43 (2018-04-16 07:56:08)

A hétvégén egészen extrém elfoglaltságom akadt.

A ház körül kisebb átalakítás eredményeképpen lett egy hatalmas rakás tört beton. A többségét konténerben elvitték, de maradt úgy egy-két köbméternyi, ami már nem fért bele. Természetesen a legrosszabb helyen.
Egy darabig kerülgettem, párszor keresztül estem rajta, de a szépérzékem csak nem hagyta nyugodni a dolog.

Mivel voltak benne 8-10 kilós darabok is, meg egyébként is, a kőtalicskázás és rakodás férfimunka vagy mi, hát felvetettem a gondolatot néhány hímneműnek a családban.
A következő válaszokat kaptam.

- A vacak derekammal én már nem tudok ilyeneket csinálni.
- A fájós hátammal nekem már ez nem megy.
- Totál kivan a bokám, járni is alig tudok.
- A gyógyszerek miatt amiket szedek, nem végezhetek nehéz munkát.
- Á, én ilyeneket nem bírok már.
- Ha húsz éves lennék...de nekem már minden mozdulatra ügyelnem kell.

Hozzáteszem, mindegyikük fiatalabb nálam. :) És hozzáteszem, hogy bármelyiküknek a szakmámba vágó problémája van, hosszú tömött sorokban nyomulnak be az ajtómon. Ja, és persze szájkaratéból meg jótanácsokból is bőven akadt. :) Minden amit ülve lehet csinálni. :)

Hosszú hónapok óta ez volt az első hétvégém, amikor nem volt hétközbenről elcsúsztatott munka hátralékom, hát nem pont így képzeltem a kirobbanó szórakozást a hétvégére, no de belegondoltam pár dologba.
1. Semmi baja a derekamnak.
2. A hátamnak sem.
3. A bokám olyan mint újkorában.
4. Semmilyen gyógyszert nem szedek, utoljára 6 éve voltam egyszer náthás, akkor talán bevettem pár vitamint.
5. Ennél bonyolultabb feladatokat is megoldottam már.
6. Nem érzek fizikai különbséget a most és a 20 éves korom között.

Mivel sajnálom a kezem, beszereztem egy pihe-puha, jól kipárnázott védőkesztyűt, aztán bele a közepébe.
Eltalicskáztam a köveket. Huszonöt talicskáig számoltam, utána már nem számoltam, mert mivel az agyam nem kötötte le, közben egész máshol járt. :) ...nahát, ha ez ilyen egyszerű, a többi is megy, amiről eddig azt hittem hogy nem. De egészen új információk birtokába is jutottam. Eddig például nem tudtam, hogy az üres talicska súlya folyamatosan növekszik. :) Estére pont olyan nehéz üresen, mint délben megrakodva volt. Ki érti ezt?! :) Ja, és még valamit megértettem. Hogy mi a jó a sörben. :D

Na de hogy elérkezzek oda is, ami némileg passzol az oldal tartalmához.

Sokan siránkoznak azon, hogy elférfiasodnak a nők. Nem külsőleg, nem ám! Hanem, megeszik reggelire a hímneműeket, a határozottságukkal, a kitartásukkal. És úgy tűnik, az erejükkel és állóképességükkel is. A nők már elmennek katonának, tűzoltónak, pilótának, mammutcégeket vezetnek, csilliárdokról döntenek, országokat kormányoznak. 

Miközben, egyre több férfi ad hangot annak (a zöldségnek), hogy a nőnek a fakanál mellett a helye. És őrizze a tűzhelyet, meg ilyesmi. 
Mindezeket pedig részben azok állítják, akik a fent felsorolt okokból képtelenek férfiak lenni, helyette szegény kiszolgáltatott, sánták-bénák-rokkantak gyülekezete, akik professzionális teljesítményt legfeljebb ülve pizzaevésből tudnak produkálni.

A vicc az egészben, hogy azon kívül hogy elfáradtam és éreztem az izmaim, semmi nem történt. Sem a derekammal, sem a hátammal, sem semmivel. Utána még elmentem tollasozni (3:2-re nyertem), és gyalog mentem fel a hegyre ahol lakom mert lekéstem az utolsó buszt.
És végre nem estem keresztül a kőrakáson, úgyhogy rögtön meg is veregettem a bal kezemmel a jobb vállamat, és 20 métert nőtt az önbizalmam és az arcom.
Jövő héten felújítom a medencét. :) :vigyor: 

Szóval, miért is ne egyek reggelire férfiakat? :napersze: 

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420180416075608.jpg

42 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora
#42 (2018-04-21 12:03:01) |
#palacsintaxx: 
Ezt neki hiába magyarázod, nem fogja bevenni, mert látott személyesen. :vigyor: :D
Ahogyan itt a hozzászólók közül elég sokan. Szóval hiába a vagdalkozás a régi képekkel. A fotóim rendszeresen frissítem, nincs fenn pár hónaposnál régebbi sosem. A harisnyafórumban pedig aznapi képek vannak. Undorító dolog az ilyen semmibe vagdalkozás egyébként is :( De igyekszem bóknak venni hogy 20 évvel fiatalabbnak néznek ki a fotóim...köszi. :)

Ezzel azt bizonyítod, hogy jó volt a megérzés, ami azt súgta hogy ne akarjak találkozni. Hát *ezért* éreztem azt a bizonytalanságot veled kapcsolatban, és éppen ez a bajom a fiatalokkal. Egy felnőtt férfi sosem írt volna ilyen posztokat. Egy sértett kisfiú jelleme bontakozik ki itt lassan, aki annyi bizalmat sem érdemelt volna, amennyit kapott.

Mégis mit gondolsz, ezzel az alaptalan sértegetősdivel mit érsz el? Annyira gáz, amikor valaki kicsinyes vagdalkozásoktól érzi magát jobban. Bár errefelé tényleg gyakori. :(

A főkrampusz, akit a blogomban olyan sűrűn emlegetek, egyszer azt mondta nekem:
"Amíg az embereknek teljesül az akarata, mindenki kedves meg aranyos. Akkor látod meg az igazi arcát, ha nem teljesül az akarata. Akkor kiderül, hogy az emberek többsége egyáltalán nem kedves meg aranyos."
Néha ezt le is szoktam tesztelni. :) Sokat vitázunk, de végül sajnos többnyire igaza van. :(

Kérlek, lépj túl a dolgokon, azok után amiket itt megnyilvánultál, már egészen biztosan nem szeretnék veled semmiféle kontaktust, és kommunikációt. Van rajtam kívül még nagyon sok nő, ahelyett hogy azt boncolgatod, mi meg hogy volt (és találsz ki olyanokat amik nem úgy vannak), nézz előre, és legfőképpen mások felé.
Köszi. :)

palacsintaxx
#41 (2018-04-21 03:23:46) |
#aleksandros: A nekem szánt hozzászólásodban volt valami valóság.

Az ide feltöltött kép teljesen eltér attól amit frissen spontán küldött magától. Az arc, és a testalkat is más, de ettől eltekintettem akkor, mivel alapvetően szimpatikus nőnek tartottam. 
Az itt adatlapján lévő képek között, és a nekem frissen csatolt fotók között valóban lehet 10 év különbség. Én megkockáztatnék picit többet is. Talán 20 at. 
palacsintaxx
#40 (2018-04-21 03:22:07) |
#esther: a történeted alapvetően nem hasonlít az enyémre.
Először is: alapvetően elhiszem ,hogy találkoztál vele. Hiszen mesélt rólad is, hogy barátnők vagyok.
Ezzel nincs problémám. A bajom az volt alapvetően,hogy már másodszor tűnt el találkozó előtt.
Amikor azt mondja, hogy "nekem is lenne kedvem veled találkozni " ekkor és ekkor, tehát pontos időpontot adok, majd második alkalommal eltűnik 1 héttel előtte. Teljesen elérhetetlen lesz a lebeszélt találkozó előtt az alapvetően nem normális eset.
Annyit is mondhatna ,hogy rendben meggondoltam magam ne haragudj , s ezért nem lesz mérges az ember. 

A probléma akkor kezdődik amikor nem hajlandó elismerni a hibáját,a megtörtént eseményeket teljes mértékben kiforgatja , és másként próbálja tálalni a közönség elé. Olvashatjátok ti is a kommentjeiből azt írja le ,hogy én erőszakkal kértem őt a találkozóra. Miközben ez nem fedi a valóságot. Jeleztem, hogy szimpatikus, szívesen megismerném. Erre ő megadta az egyéb elérhetőségeit, és megbeszéltünk egy időpontot amikor alkalmas neki. Majd az időpont előtt pár nappal teljesen eltűnt. S ezt megcsinálta több alkalommal is -

Valóban ez a virtuális tér s ezen nem is csodálkozom. Az érdekes a vehemencia amivel védekezni próbál. 
A korábbi hozzászólásából másolom ki most a részt:
"Ha valakivel találkozni akarok, azt én jelzem felé, egyértelműen és határozottan" : ha az nem elég egyértelmű jelzés, hogy rendben találkozzunk 2 hét múlva lesz szabad , elmehetünk biliárdozni arra a helyre amit ő szeret. Akkor nem tudom, hogy mi az .
Tény és való, hogy pontos időpontot nem közölt. Akkor szívódott fel amikor rá írtam pár nappal később, hogy mikor találkozzunk .
palacsintaxx
#39 (2018-04-21 02:56:03) |
#pandora: Ez megint ferdítése a valóságnak, és a megtörtént eseményeknek. Hiszen az időpontot is te adtad meg ,illetve ,hogy mikor.
Szimplán találkozó előtt tűnsz el mindig 1-2 nappal.
akkor váltasz elérhetetlen módba.
Ezt már kétszer is eljátszottad.
Most pedig a megtörtént eseményeket próbálod teljesen más színben feltüntetni :) 
aleksandros
#38 (2018-04-19 21:50:00) |
Nem ítélkeztem.
De tudom milyen az amikor nem tud veszíteni az ember egy 10 évvel fiatalabb és 20 kilóval nagyobb partner ellen.
És ha már ki van bérelve a pálya, akkor az utolsó percig nyomni kell. :D 
http://aktivsport.blog.hu/2017/09/05/segitunk_a_dontesben_tenisz_squash_vagy_tollaslabda
pandora
#37 (2018-04-19 19:14:07) |
#aleksandros: 
Más a tollas mint sport, rendes pályán, szabályok szerint és versenyre, mint a strandon pötyögni. A foci sem ugyanaz a strandon mint a pályán! :)

Mielőtt ítélkezel, próbáld ki. Mellesleg ez sokmindennel így van. ;)
Hidd el, ha tényleg mindent beleadsz és nyerni akarsz ellenem, fél óra is elég lenne és félholtan elterülnél a földön, és 2 napig tuti eszedbe se jutna semmilyen erotikus gondolat, örülnél hogy élsz. :D :D

Igen, fallabdázni is voltunk, csak fallabdában annyival erősebb vagyok, hogy nem szeretne többet meccset játszani velem, ezért maradtunk a tollasnál. :D

Pingpongra és fallabdára nehezen találok partnert, mert a pasik nem szeretnek veszíteni, a nők meg nem szeretnek fallabdázni és pingpongozni. :(
aleksandros
#36 (2018-04-19 18:00:05) |
"Vigyáznom kell magamra, mert belőlem csak egy van.
Menjenek mások! Ők sokan vannak."
aleksandros
#35 (2018-04-19 17:58:01) |
#pandora: 
Azt hittem csak a gyerekek tollasoznak a strandon. (Nem lesajnálásból mondom.)

Próbáltátok már a fallabdát?
Ha azonos szintű az ellenfél és odateszed magad, akkor 1 óra bőven elég.

Hofi: "Egyből elfelejted a kecskét, ha találkozol a tehénnel." :D 
aleksandros
#34 (2018-04-19 17:52:21) |
Na. Ma se evett meg senki reggelire. :D 
pandora
#33 (2018-04-19 15:02:26) |
#excalibur: 
Reggelinek indult, vacsora lett belőle, de aztán mégsem ettem meg. :)
Már évek óta járunk tollasozni. Nem profi szinten, de ahhoz eléggé, hogy megizzasszam az ellenfelet (meg magamat ;) ). Abban pedig egyformák vagyunk, hogy utolsó lehelletünkig küzdünk a győzelemért, szóval nyerni hagyni a másikat, az totál kizárt. ;) :vigyor: :D 
Előtte két vasárnap is ő nyert, jót tett az önbizalmamnak ez a mostani. ;)
excalibur
#32 (2018-04-19 14:35:06) |
#pandora:
Akkor ő egy "vacsorára való" fajta? :vigyor:
Kezdek kíváncsi lenni, hogyan tudsz tollasozni ;) 
pandora
#31 (2018-04-19 11:28:52) |
#excalibur: 
Nem az az "engedős" fajta. :vigyor: :D 
excalibur
#30 (2018-04-19 06:56:27) |
Panda,
Te csak azért nyertél 3:2-re a talicskázás után, mert engedte az ellenfél :-)
amerikai-pite
#29 (2018-04-18 23:23:40) |
#aleksandros: tényleg 
keresek-kutatok
#28 (2018-04-18 23:13:45) |
#aleksandros: Nem hát :D És mindig a férfi a hibás :cigi: Ez alap :D :P 

De mint írtam vala, vannak kivételek ;)
aleksandros
#27 (2018-04-18 08:38:25) |
#keresek-kutatok: 
Nektek, nőknek semmi se jó. :P 
aleksandros
#26 (2018-04-18 08:37:12) |
#szende96: 
És ki tehet róla?
keresek-kutatok
#25 (2018-04-18 03:30:27) |
Az se sokkal jobb, ha jön "segíteni". ;) 
Eleve kell egy bödön kávé, kaja, innivaló, sok-sok türelem....nekem. :D 20 percenként pihenő...nem nekem :D
Mi lakást festettünk a barátnőmmel. 1 db. hímnemű is volt, de nem kellett volna. :/ 
1 férfi pedig felajánlotta a segítségét, ő meg nem jöhetett a státuszából adódóan. :pirul: :cigi: Nekem ő jelenti az igazi férfit, aki felajánlja a segítségét kérés nélkül, illetve a háznál ő vesz észre dolgokat, amit szintén kérés nélkül meg is csinál. Nagyon jól tud esni! :pirul: <3 
nincs kép szende96
#24 (2018-04-18 00:19:39) |
Nagyon sok nő eszik nap mint nap "férfit" mert nincs más választása ...
aleksandros
#23 (2018-04-17 20:10:54) |
#amerikai-pite: vagy mert leült a szexuális életed, és segíteni akar :D 
amerikai-pite
#22 (2018-04-17 19:51:29) |
döbbenetesen kevés elég ahhoz, hogy egy férfi azt gondolja, nekünk szexelnünk kell: pl. közel lakunk egymáshoz, v. mindketten házasok vagyunk :D esetleg egyszer beszélgettünk a lakásvásárlás nehézségeiről
pandora
#21 (2018-04-17 19:13:30) |
#pets: 
Nagyon sok igazságot írsz.
"bár látjuk a célt, de számunkra oda nem is vezet már út, mi több számunkra már megfelelő eszköz sem létezik hozzá"

A hangsúly a "számunkra", igen. Erről most az jutott eszembe, hogy olyan könnyen megkapja itt minden nő azt a bélyeget, hogy ő csak a virtualitásban akar létezni, mert valakivel nem rohant azonnal találkozni.

Vagyis a faék egyszerűségű képlet így néz ki:

Aki nem akar találkozni XY-nal, az kamus, hazudós, megjátszós, fantom. :D

Az persze egyetlen XY-nak sem jut eszébe, hogy az a nő konkrétan *VELE* nem akar találkozni, amúgy pedig igen, ő pont annyira reménykedik benne hogy megtalálja akit keres, mint a férfiak. És ugyanolyan magányos is lehet (vagy hogy az oldal szellemiségéhez passzoljon, ugyanolyan kielégületlen is lehet éppen), de ettől még neki nem fog megfelelni XY. Attól, hogy este ráérek, még nem fogok bárkivel rohanni randizni. Attól hogy barátságos vagyok és szeretek beszélgetni, még nem biztos hogy annál többet is akarok. Amikor pedig erre az következik, hogy de ő nem is erőltetett többet... hát ha valaki elől túl sokat kell kitérni és hárítani, az bizony erőltet valamit. ;) Egy olyan utat, ami nincs.

És ezt kevesen bírják megérteni. :( Brilliánsan megfogalmaztad, köszönöm.pandora
#20 (2018-04-17 16:01:19) |
#aleksandros: 
 :D :D :D 
pandora
#19 (2018-04-17 15:57:03) |
#palacsintaxx: 

Szerintem mindig oszd el kettővel a saját gondolataid és vehemenciád! :D

Pontosan úgy van, ahogyan Esther írta. És mások is rengetegszer számoltak be ilyen kierőszakolt találkozókról, amik jobb lett volna ha nem jönnek létre.

Akkor egyszer és mindenkorra, mindenkinek:

*Ha valakivel találkozni akarok, azt én jelzem felé, egyértelműen és határozottan.* A találkozóimat én szoktam kezdeményezni. És akkor létre is jönnek, ebben biztos lehetsz. Hacsak nem a pasi mond nemet vagy bújik ki alóla. ;) Ez ritkán fordul elő, de volt már ilyen a történelemben. Azért valahogy sikerült nem leugranom miatta a Szabadság hídról. :)

A legnagyobb baj ezzel az erőszakossággal, hogy sokszor előfordult már, hogy tényleg valószínűleg találkoztam volna az illetővel, csak éppen nem úgy és nem akkor. De az erőszakosságával kiejtette magát. :(

Lassan járj, tovább érsz. Részben ehhez is kell az a 40+ életkor. ;)


pets
#18 (2018-04-17 13:30:36) |
E virtuális világ, önmagában valótlan, egy paradoxon, ha valaki ebben a világban barangolva keresi a valóságát, a földi életét, nos az biztos, hogy egy torz helyre csöppent, ha nem figyel könnyen megtévesztve érezheti magát. Itt minden más, de ezt a témát a Wachowski testvérek már alaposan körbejárták, illetve Alice története is rámutatott fontosabb dolgokra.

Megértettük e vagy sem a mesét, a történetet, sokan vagyunk, akik nem minden esetben tudjuk, hogy célunk eléréséhez milyen utat járjunk be. Mindkét világban igaz, sajnos vagyunk, akik nem ismerjük fel, de ha mégis megtörténne velünk és felismernénk a tényt, mely szerint bár látjuk a célt, de számunkra oda nem is vezet már út, mi több számunkra már megfelelő eszköz sem létezik hozzá. Ebben az esetben kedves palacsintaxx, érdemes lenne megállni és elmélázni menjünk e tovább? Talán a leghelyesebb, ha nem indulunk el, sőt azt is dobjuk el ami a kezünkben van, ellenkező esetben a külső szemlélők számára elég butácska képet alkothatunk: a dühtől fújtatva, morogva, erőltetett léptekkel csak megyünk a semmi felé, a kezünkkel szorosan markolva azt a bizonyos már haszontalan eszközt, mintha egy megakadt videojáték főhősei lennénk.

Az írás világban a valódiságnak más értelmezése van, hisz érzelmekkel és az agyban alkotott képekkel játszik az elbeszélő. Gondolj csak bele, találomra kézbe veszünk egy könyvet. Vajon mennyi az esély arra, hogy a kezeinkben tartott könyv igaz, egy valós történet, és az számunkra mennyivel lenne érdekesebb, mennyiben ítélkeznénk másként a szerzője felett? Pontosan nem tudhatjuk, de nincs is jelentősége. Azt gondolom, a valódiság eltörpül, az olvasás, netes beszélgetés adta élmény, a mondatok mögöttes tartalma, és akár a felvetett társadalmi problémák mellett. Hiszen ezek teszik láthatóvá a gondolkodást, nem beszélve arról, hogy az író egyes jellemvonalát halvány sziluettel kirajzolja elénk az olvasott írása, ez által picit megismerszik a szerző is.

Összességében, e világban ne álltassuk magunkat, a számunkra fontosnak vélt dolgok nem a tartalomban, a leírt szavak jelentéséban, a betűk rengetege mögött bújnak meg, melyeket vagy meglátunk, vagy nem.
aleksandros
#17 (2018-04-17 12:45:34) |
#palacsintaxx: 
Csak 0,1-1 köbméter volt
Legnagyobb 4-5 kg
12 talicskáig számolta
Uloljára 3 éve volt náthás
Nem érez különbséget 10 éves korához képest
1,5 : 1 -re nyert
És csa 10 métert nőtt az arca

ÍGY??? :D 

esther
#16 (2018-04-17 10:04:33) |
#palacsintaxx: 

Nem igazán akartam belecsicseregni, de...elmondom az én heti sztorimat, ami majdnem hogy klappol a tiedre.Kicsit a felhangok összecsengenek. :) 

Egy éve már, hogy beszélgetek itt egy férfivel a cseten. Mindig ő keres, én sosem őt, mert számomra-hogy is fogalmazzak finoman :napersze: - érdektelen.Remélem ez nem bántó!
Szóval, folyamatosan találkozót akart tőlem kicsikarni,én pedig folyton hárítottam, mindvégig úgy, hogy ne sértődjön meg.De ő eléggé rányomult erre a "csak fussunk össze, mit veszíthetünk" témára, holott le kellett volna vennie az első percben, hogy ha én is annyira szeretnék vele randizni, mint ő velem-már réges - régen igent mondtam volna. :/ 

Mondtam neki hogy egész héten elfoglalt vagyok, de mindig ugyanott vásárolok be reggelente, aztán iszom egy kávét, és megyek a dolgomra. Jó lesz, neki így jó lesz-mondta. Pedig ez aztán nem randiajánlat, messze nem. De hát ő el akarta hinni, hogy az. :/ 
Természetesen ott volt, és természetesen többet gondolt bele, mint amit én jó előre felvázoltam, sosem hitegettem, bíztattam semmivel.
Búcsúzáskor magabiztosan benyögte, hogy megyek én még hozzá, lesz köztünk szex...erre már nem is tudtam mit mondani-és pontosan ezt és így mondtam neki. Aztán nagyon szépen, udvariasan elköszöntem.

Ezt azért írtam le, hátha te is leveszed belőle, hogy mi számít ígéretnek,vagy komoly elhatározásnak, vagy egy kicsikart "jó, majd összefutunk valamikor" szöveggel leszerelős, nem bántó, ellenben annál komolytalanabb, kissé lerázó szövegnek. Amit lássuk be, valakin számonkérni tök felesleges, pláne nyilvánosban. 

És oszthatsz bármennyivel, én taliztam Pandival, nem egyszer, nem kétszer, és volt úgy, hogy más eropolis tagok is csatlakoztak, férfiak, nők is. Szóval nem online éli az életét. Nekem elhiheted. ;) 
Nagyon is hús-vér nő, aki *főleg nem online *éli az életét, hanem sokkal inkább IRL-mint ahogyan még sokan mások. ;) 
palacsintaxx
#15 (2018-04-17 07:02:06) |
#pandora: Ez már elferdítése a valós tényeknek , a beszélgetéseink nem így zajlottak le, de legyen így .
Megértem. Online éled az életed ,így fontos ez a közeg a számodra. Lakat a számon :) Azaz jelen esetben az ujjaimon. 
Szimplán csak minden általad leírt, közölt dolgod osztani kell kettővel . 
pandora
#14 (2018-04-17 01:28:15) |
#aleksandros: 
Ááááá...vacsorára egész mást szoktam velük csinálni!
 :pirul: :P :vigyor: 
pandora
#13 (2018-04-17 01:26:26) |
#palacsintaxx: 
Na látod, erre vonatkozik a "nem értetted meg". :)
Persze hogy nem sértettél meg (bár ha ezt a hangnemet tovább folytatod akkor fogsz!), jókat beszélgettünk. Csak egy idő után már nyaggatássá vált, és kierőszakoltál egy találkozást, amit én nem akartam. (Racionális okok a lejjebbi válaszomban benne vannak :) )

Azért is írom ezt így nyilvánosan, hogy hátha tanulnak belőle mások is. *Nem, nem én mondtam*, hanem te mondtad. :) Nekem csak elfogyott a kedvem a vitatkozástól.

Én mindig annak "adom ki magam", aki vagyok. Legfeljebb bele lehet képzelni mást is. 

aleksandros
#12 (2018-04-16 22:19:01) |
Bár több egymástól nagyon eltérő definícióval találkoztam már a férfi fogalmát illetően, de azt gondolom, hogy a az általad megszólítottak nem, vagy már nem tartoznak ebbe a körbe. :P 

Férfit ne egyél reggelire, vagy alaposan rágd meg, mert a torkodon akad!
Vacsorára meg pláne ne, mert megüli a gyomrod, és rosszat álmodsz!
 :D 
palacsintaxx
#11 (2018-04-16 21:46:33) |
#pandora: hmm oka nem volt , alapvetően már 1 éve beszélgetünk. Kis csúsztatást érzek az írásodban, hiszen te mondtad hogy találkozzunk, miután visszajöttél Németországból .
Oka biztos volt, de legalább annyit írhattál volna, hogy bocsánat meggondoltam magam. 
Esetleg valami hasonlót. Megsérteni nem sértettelek meg, és ahogy elnéztem a beszélgetésünket szerintem semmi olyan dolog nem volt benne amitől meggondoltad volna magad.
Szimplán másnak adtad ki magad mint ami valójában lehetsz.
Ez van. 
pandora
#10 (2018-04-16 20:20:13) |
#barna72: 
Végre egy hős. ;) <3 
Sajnos kihalófélben lévő faj. :(
pandora
#9 (2018-04-16 20:09:07) |
#lelekbuvar: 
Rátapintottál a lényegre. Méltó vagy a nevedhez. ;) :* 
pandora
#8 (2018-04-16 20:06:06) |
#palacsintaxx: 

:) De jó, épp palacsintát sütök. ;) :vigyor: 

Annyival osztod, amennyivel akarod. ;) 
Amíg kiszámolod, addig egy kis olvasnivaló, idézetek tőlem (reglap+blog):

"Fiatalokkal, nőhalmozókkal, és nős férfiakkal legfeljebb csak beszélgetek, sem pótanyuka, sem tartalékos játékos nem akarok lenni senkinek az életében."
"Á...én telhetetlen...nem minden a szex. Nekem valahogy az is fontos, hogy más dolgok is a helyükön legyenek. Nekem fontos hogy ült-e Trabantban, volt-e úttörő, érti-e a korábbi kor hülye vicceit, hogy ugyanazt értjük a dolgok alatt, hogy ugyanabban a korban élünk."
"[Fiatalok]...Helyesek vagytok, szexik, kedvesek, de..."

"...a nyaggatást nem szeretem, ahogyan az erőszakosságot sem..."

És végül:

"Ha nem válaszolok a leveledre vagy félbemarad az ismerkedés, annak az az oka, hogy úgy gondolom, nem olvastad el a fent leírtakat, vagy nem értetted meg."
 :* 
pandora
#7 (2018-04-16 20:00:11) |
#kicsibab47: 
Igen, a konditerem, egy érdekes dolog. Én is volt amikor jártam oda. Szépen lehet alakot formálni. Csakhogy az a bibi, hogy az az izom csak izomnak látszó objektum, csak külseje van, nincs mögötte valódi tartalom, ráadásul nagyon múlandó. :( Ezzel szemben a valódi erőnlét tartós. Így maradtam a boxolásnál. :D
Ha ki akarom magam mozogni, egy boxzsákot püfölök. Ahhoz aztán kell szufla, ráadásul helyben van, nem bámul senki, nem kell kiöltözni, és nincs belépő. :D 

További előnye, hogy bárkit odaképzelhetsz. ;) :D
palacsintaxx
#6 (2018-04-16 15:05:00) |
Tudod pandora, alapvetően nem is tudom hogyan álljak hozzád. Mennyi valóság alapja van annak amit leírsz. Hiszen képes vagy egy megbeszélt találkozó előtt , teljesen eltűnni, és felszívódni . Még a megkeresésekre sem reagálni. 
Van egy olyan érzésem, hogy minden történeted osztanom kellene kettővel.
Csalódtam benned.
lelekbuvar
#5 (2018-04-16 12:31:42) |
Nem semmi vagy. Jól írsz, csinos vagy és még egy ilyet is simán meg tudsz csinálni. Ja és még tollasozol is... Álomnő. <3 
Szerintem a hódolók ezreiből is érdemes lehetett volna toborozni. Biztos sokan szívesen segítettek volna. Bár lehet, hogy naív vagyok... Nem vagyok túl gyakorlatias, meg izmos sem feltétlenül, de ha beledöglenék, akkor is segítettem volna. :) Mindenféle elvárás nélkül. Csakhogy utaljak egy korábbi posztodra (randi, kávék, stb).
Mondjuk a tökéletességed, amellett hogy jó, az elérhető és értékelhető férfiak száma alapján igen csak megnehezítheti a párkeresésed. Egy ilyen nőhöz egy nagyon rendben lévő férfi kell, de az meg feltehetőleg lubickol abban, hogy a nőkért semmit nem kell tennie. Nem lehet könnyű. Kívánom neked a legjobbakat!

pets
#4 (2018-04-16 10:58:05) |
Pandora. Szeretem írásaid, ízekbe mártott betűid sora olyan képet tár elém, mint egy szélesvásznú mozi. Sokszor a mosoly húzza a számat miközben mélyen barázdákkal rajzolód a drámát, olykor gondolataim szöknek a messzeségbe, mert vágyat fakaszt a leírt mondat, lenyűgözöl, előtted a papír, kezedben a toll s a tudatom azonnal tőlem távol.

Nade, most miért is vagyok itt? Ha férfit akarsz reggelizni, nosss…, tedd! Én viszont óva intenélek tőle! Most jöhetne tőlem is némi közhely, a világ nem tökéletes ellenben eléggé színes, a rózsán is van tüske stb….

A lényeg sokkal inkább az, vannak helyzetek mikor meg kell hoznunk egy-egy döntést, az nem jó, ha más teszi elénk a választás lehetőségét, de sokkal rosszabb ha azt más hozza meg helyettünk, ahogy az most megtörtént veled. Hiszen mindenki jelezte miért nem, pontosabban mindenki kimondta miért te fogod azt csinálni, azt hiszem, így egy nyúlfarknyi szabadság már oda is van. Azt gondolom, döntésünk szabadságát soha ne engedjük, ha szeretnénk valamit, abban kizárólag mi magunk hozzuk meg a döntést.

De ha egy pár lépést most visszalépsz, akkor kérlek definiáld azt a szót: *FÉRFI*. Én nem gondolom, hogy a férfi annál a pontnál kezdődik, hogy felül egy habzó szájú, pusztítani akaró 800 kilós bika hátára, még ha csak 3 másodpercre is bérli azt a helyet. De egy férfi bizonyos helyzetekben nem mond nemet, egy férfi lenyűgöz, meghódít, megszerez, véd és gondoskodik, mily furcsa, pont erről szól a rodeós élet. Persze, mint mondtam, nem kell felülni semmire ahhoz, hogy a fentebb írt jelzőket, bármely fiúnak született embertársaimmal birtokolhassuk. Az viszont fontos, ha ezen jelzők halvány sugallatként sem csillognak a mélyen, vágyakozva szemeidben elmerülő, hímnemű tag szemeiben, akkor mosolyogva térj ki előle, mert az epekedő emberünk, a férfitól merőben eltérő jellemet képvisel. Talán a gatyáját sem tudja egyedül latolni, még akár a dereka is megrándulhat a mozdulattól. Én biztos vagyok abban, egy nő tisztában van a ténnyel, azért mert mi fiúknak születtünk, a lábaink között pár dekával több van, nem tesz egyenlővé minket azzal a szóval, hogy férfi.

Ergo, a tejszín habbá veréséhez sem kiskanalat használunk, ha már tudatában vagyunk annak, hogy a feladat milyen személyt igényel, milyen feltételek mellett tud teljesülni, kedves pandora, akkor te nőként, márpedig te tagadhatatlanul *NŐ* vagy, szóval egy férfit kellet volna megszólítanod. Azt gondolom most kivételesen tévedtél, nem az volt előtted aminek hitted azt, amit magad előtt láttál. Így most keserű az íz, és megszületett az a merész gondolatod, hogy férfiakat reggelizel. Élhetsz így, de a világod nem lesz szebb, ahhoz más út vezet!

A hiba nem a társadalmunk milyenségében, sokkal inkább döntéseinkben van, mely bármely ok következménye lehet!

nincs kép kicsibab47
#3 (2018-04-16 09:54:33) |
Kondi terembe el tudnak járni az nem megterhelő :napersze: :D 
barna72
#2 (2018-04-16 08:46:25) |
Minden férfi írjon ide, akinek valami panasza, kifogása van a fizikai munkára! ;) :D

Kezdem a sort: Én a lábamban érzem a visszereimet egy végig kertészkedett (favágás-gyökér kiásás, kapálásos, ültetéses) nap után. :P 

Viccen kívül, beálltam volna talicskázni. 
esther
#1 (2018-04-16 08:11:13) |
 :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.